سلام .
خسته نباشید.
من هم چند روزیه حسابی گرفتار این صفحه آبی شدم.
خر چند ساعت یه بار نشون میده.
فایل dump اش رو آپلود کردم.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
خسته نباشید.
من هم چند روزیه حسابی گرفتار این صفحه آبی شدم.
خر چند ساعت یه بار نشون میده.
فایل dump اش رو آپلود کردم.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
مشکلتون هر چی یا مربوط به رم یا که اسلات رم اون برنامه ای که برای تست رم دادم وقتی اجراش کردین از بین حالت standard با extended موجود دربرنامه شما گزینه extended باید انتخاب کنید برای اسکنم باید کلا بزارین 12 تا pass اسکن کامل انجام بده طبق عکس پایین که بصورت کادر قرمز مشخص شده آپدیت بایوسم انجام دادین ؟نقل قول:
بله BIOS رو آپدیت کردم ولی باز هم دچار این ارور میشم ولی چیزی که متوجه نمی شم اینه که چطور به حالت extented تغییر حالت باید داد؟ وقتی که بوت می کنم تنها گزینه که میشه به این حالت تغییر حالت داد F1 هستش که وقتی وارد optionش میشم و به حالت extented تغییر حالت میدم و ذخیرش می کنم ولی باز هم بصورت standard باقی می مونه!!
اما یه چیز دیگه ای که برام سوال هستش اینه که اصلا کار فایل ntkrnlpa.exe چی هست؟ چون اکثر دلایل این ارور مربوط به این فایله!!!
سپاسگزارم از بابت راهنمایی هایی که می کنید.
چرا اونایی که بعد از من پست گذاشتنو نگا میکنید مال منونگا نمیکنید:44: خواهشا یه نگا بندازین اگه مشکلم سخت افزاری باشه ببرم نشونش بدمنقل قول:
مدتی یه که وقتی با یه نرم افزار یا یا بازی کار میکنم یه دفعه صفحه مرگ میاد یا لپ تاب رستارت میشه
اینم فایلش که اطلاعات سیستم رو هم توش اپلود کردم
آقا این جا هم مگه پارتی بازیه...نقل قول:
چرا کسی جواب سوالمو نمی ده
اگه بگین ماه دیگه جوابتو می دم یا اصلن جوابتو نمی دم ، حرفی نیست.این که آدم هر روز بیاد و ببینه جوابشو ندادن خیلی بده:19:
سلام
یه چند وقتیه که وقتیکه Tor browser رو باز می کنم به صورت رندم بعضی وقتا یه بلو اسکرین با کد 1a واسم میاد
مشخصات سیستم:
CPU: Core i7 2410M 2.3GHz
Ram: 4GB
VGA: GT540M 1GB
فایل minidump:
پیشاپیش ممنون
سلام من هر وقت کامپیوترو روشن میکنم صفحه آبی میاد و ری استارت میشه و درست میشه . چند روزیه اینجوری شده و تا حالا هم حین کار با کامپیوتر صفحه آبی نیومد فایل مربوطشو گذاشتم ممنون میشم جواب بدید تا بفهمیم مشکل چیه.
سلام
با برنامه verifier ویندوز سون به مشکل دار بودن فایل tcpipreg.sys رسیدم.این هم دامپ قبلی:
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
لطفاٌ در صورت امکان مشکل BlueScreen اینجانب را مورد بررسی قرار دهید.
مشخصات سیستم:
Win 7 x64 ultimate
Ram: 12 gig
Maniboard Asus
مشکل صفحه آبی مرگ وقتی با نرم افزار µTorrent شروع به دانلود فایل تورنت میکنم برایم ایجاد میشود.
البته این مشکل وقتی با مودم مبین نت (IX350 P )که با سرعت 512 kbs از طریق کابل LAN متصل میباشد بوقوع می آید. ولی با همین اوصاف با مودم USB Dongle ایرانسل (128 kbs)هیچ مشکلی در دریافت فایلهای تورنت ندارد.
ضمناٌ درایور کارت شبکه و بایوس را هم بروزکردم ولی مشکل پا بر جاست.
و جالب اینکه با ویندوز xp 32 bit که از 12 گیگ رم رافقط 3 گیگ آنرا پشتیبانی میکند ، مشکل BSOD(صفحه آبی مرگ) پیش نمی آید.
با تشکر فراوان
فایل مینی دامپ جهت بررسی مشکل ضمیمه شد:
سلام دوست عزیز به کمکی هم به ما بکن این سیستمم وقتی ویندوز رو عوض میکنم وقتی میخوام خاموش کنم blue screen میاد اینم چیزی تستی که خواستی ...روی ویندوزسون همیشه همینه ولی روی اکس پی همیشه نیست ..گاهی اوقات..!!!!
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مشکل شما مربوط به برنامه فایروالی که روی سیستم دارین میشه که به احتمال زیاد zonalarm که باید پاک بشه درمرحله بعد درایورشبکه خودتون با برنامه driver genius که داخل لینک اول هست حتما آپدیت کنیدبرای آپدیت ازطریق این برنامه از v p n استفاده کنید مشکل دیگه مربوط به برنامه تورنت خودتون میشه که این روش باید برین ابتدا به این مسیر از رجیستری برین HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters\EnableConnectionRateLimitingتو پنجره سمت راست روی گزینه EnableConnectionRateLimiting دبل کلیک کنید بعدشم تو کادر Value data عدد 1 تایپ تایید اوکی کنید سیستم ریستارت کنید درمرحله بعد فایل رجیستری پایین که داخل لینک دوم قراردادم دانلود روی دسکتاپ سیو اجراش کنید هرچی پیغام داد تایید اخر سرم سیستم ریستارت کنید درمرحله بعدی به این مسیر Control Panel >>Network and Sharing Center>>Manage Network Connection;right click on the LACN>>properties برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه QoS Packet Scheduler پیدا کنید چکمارک این گزینه رو بردارین آخرسرم برنامه تورنت خودتون چنج کنید بطور مثال از برنامه bittorrent استفاده کنید موقت:20:نقل قول:
کسی نیست؟؟؟؟نقل قول:
مشکل شما مربوط به فایل ntkrnlpa میشه که از هسته ویندوز مربوط به درایورهای راه انداز سیستم میشه اول از همه هرچی دستگاه usb که دارین از سیستم جدا کنید بعدشم به سایت سازنده گرافیک خودتون برین درایورگرافیک بروز کنید درمرحله بعد برنامه Driver Genius از لینک اول دانلود درایورهای مادربورد خودتون حتما با این برنامه بروز کنیدتو مرحله بعد درایورمودم آپدیت کنید بعدش ویندوز از نوع چنج کنید ویندوزی هم که نصب میکنید بروز باشه sp1 باشه درمرحله بعدی برنامه memtest ازلینک دوم دانلود روی سیدی این برنامه رو بوت کنید بصورت بوت بالا بیاین رمهای سیستم اسکن کنید فقط طبق شکلی که قراردادم تو اون قسمتی که عدد 7 تایپ شده از شما بزارین تا 12 اسکن بشه :20:نقل قول:
سلام.سه باره دارم مشکلمو مطرح می کنم.ولی هیچ کی کمک نمی کنه:41:
اینم پست هاش:لطفا کمک کنین
------------------------------------------------------
سلام دوستان
سه باره که پنجره خطای آبی رو توی لپتاپم می بینم.
اولین بار سه روز پیش بود که داشتم فلش رو به لپتاپ متصل می کردم و یه کار دیگه هم انجام میشد که یادم نیست.
دیروز هم 2 بار این پیغام رو دیدم که اولیه موقع کار با تنظیمات گرافیک و نصب نرم افزار xamp بود و دومی موقع حذف xamp.
فک می کنم که مشکل از نرم افزار زمپ و ویروس احتمالی روی فلش <نیست>. به خیلی از چیزا از جمله آنتی ویروس ، فایرفاکس و ویندوز مشکوکم! آنتی ویروس nod 32 v5.x روش نصبه.
در ضمن به مقادیر رم توی system information دقت کنید که روی ویندوز 64 بیت کمتر از 4 گیگ از رم شناسایی شده. این مشکل هم مخصوص لپتاپ من نیس. یکی از دوستام هم با این لپتاپ همین مشکل رم رو داره.
اینم فایل های مورد نیاز:
ممنون
-------------------------------------------------------------
کسی جواب ما رو نمی ده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز موقع کار با تنظیمات (حالت های مختلف مصرف لپتاپ) این صفحه اومد.
ویندوز رو آپدیت کردم.
رم چک شده و اشکالی نداره.
دوباره xamp رو نصب کردم و این صفحه نیومد.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
---------------------------------------------
سلام
با برنامه verifier ویندوز سون به مشکل دار بودن فایل tcpipreg.sys رسیدم.این هم دامپ قبلی:
ممنون
سلام خسته نباشید
مشکل بلو اسکرین داشتم ، ویندوز رو سیستم نصب نمی شد یکی از رم ها رو در آوردم مشکل حل شد
رم هام 2* 2 بود که الان یکیش رو در آوردم و مشکلم حلشده
آیا این رمی که الان بیرون از سیستمه دوباره می تونم رو سیستم نصب کنم ؟ جاش رو میتونم عوض کنم ؟
با تشکر
مشکل خودتون تو انجمن سخت افزارباید مطرح کنید شما میتونید رم بزارین درکنار اون یکی رم این رم بزارین استفاده کنیدامکانش هست بالا بیاد جای رم هم روی اسلات مادربورد عوض کنید البته اینکار بعد از اتمام نصب ویندوز انجام بدین برای سئوااتونم تو بخش سخت افزار مطرح کنید:20:نقل قول:
این هم آخرین دامپ:نقل قول:
مشکل شما مربوط به Driver Verifier ویندوز میشه که باید غیر فعالش کنید به اینصورت که ازطریق safe mode بالا بیاین بعدش منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedt32.exe تایپ اینتر کنید به این مسیر از رجیستری HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\<your-adapter-interface> برین اگر تو کلید رجیستری زیر تو قسمت Data value خالی بود این کلید رجیستری رو حذف سیستم ریستارت کنید:20:نقل قول:
ممنون.اخیرا حدود یک هفته ست که این صفحه نیومده.طول میکشه تا امتحانش کنم.نقل قول:
اگر بازم به همین اروراحیانا برخورد کردین داخل سرچ استارت منو دستور verifier.exe رو وارد روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم طبق شکل تیک گزینه مورد نظر بزنید تایید کنید بیاین بیرون این روش بجای حذف کلید از داخل رجیستری میتونید انجام بدین.نقل قول:
سلام
آخ جون من تازه اینجارو پیدا کردم
====
سوال سخت من:
از وقتی که MAX PAYNE 3 رو نصب کردم گهگاهی با bcod مواجه میشم که کدش مربوط به گرافیک میشه
درایور گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازم مشکل هست
تازه جالب اینجاست که به محظ ورود به فولدر بازی بازم bcod ظاهر میشه
و از اون بدتر وقتی میخوام بازی رو حذف کنم هم اون صفحه میاد
و بد تر از همه اینکه تو safe mod هم این مشکل رو دارم(تو SAFE MOD هم BCOD میده)
کاری که من کردم:محتوای مخفی: جزئیات
درایور گرافیک رو کاملا پاک کردم
بعد بازی به راحتی پاک شد
=========
من میخوام بازی کنم
راهی نیست مشکل ما حل شه
خیـــــــــــــــلی ممنون
با سلام.
من ویندوزم7 x64 هست و 2-3 هفته ای هست که bsod بعضی وقتا ظاهر میشه. خودم فکر میکنم بعد از نصب برنامه vmware اینجوری میشه.
مشخصات سیستم:
cpu: AMD Phenom II X4 965
Ram: 2GB
Vga: ATI Radeon HD 5670
minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماویندوزی که پایین براتون لینک کردم دانلود کنید این ویندوز استفاده کنید بعد همون درایور گرافیک خودتون که بروز کردین داخل این ویندوز نصب کنید وقتی که گیم نصب کردین با برنامه defraggler که برای شما پایین لینک کردم درایو مورد نظر که داخلش گیم نصب کردین کامل دیفرگ کنید این کارها رو بترتیب انجام بدین بعد جوابش بدین فقط از همین ویندوزی هم که لینک کردم استفاده کنیدکه داخل لینک دوم:20:نقل قول:
wowنقل قول:
شماویندوزی که پایین براتون لینک کردم دانلود کنید این ویندوز استفاده کنید بعد همون درایور گرافیک خودتون که بروز کردین داخل این ویندوز نصب کنید وقتی که گیم نصب کردین با برنامه defraggler که برای شما پایین لینک کردم درایو مورد نظر که داخلش گیم نصب کردین کامل دیفرگ کنید این کارها رو بترتیب انجام بدین بعد جوابش بدین فقط از همین ویندوزی هم که لینک کردم استفاده کنیدکه داخل لینک دوم
من واقا نمیتونم ویندوز 7 رو با اون حجمش دانلود کنم
مگه این ویندوز با ویندوز های دیگه فرق داره؟
اشکال نداره
فوقش چند وقت دیگه با ویندوز 8 بازی میکنیم:31:
این ویندوزی که من قرار دادم به نوعی اورجینال آپدیتشم مال ماه پیش مشکل شما هم مربوط به سیستم عاملی که دارین همچنین درایور گرافیک میشه با نصب این ویندوز مشکلتون رفع میشه اینم بگم تو فایل txt من دو تا نسخه ویندوز قراردادم که یکی 64 بیتی یکی دیگه هم 32 بیتی شما بسته مشخصات سیستم خودتون یکی از این دوورژن میتونید دانلود کنید نیازی به دانلود هردو نسخه ندارین.نقل قول:
این راههایی که من میگم بترتیب هرکدوم انجام بدین :20:نقل قول:
1: ابتدا از همه برنامه VMware رو پاک کنید از برنامه جایگزینش virtual box که داخل لینک اول قراردادم استفاده کنید
2: هرچی برنامه امنیتی اعم از فایروال آنتی ویروس روی سیستم دارین کلا آنیستال کنید بعدش از برنامه امنیتی شرکت مایکروسافت که داخل لینک دوم قراردادم استفاده کنید
3: داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو بزنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستور netsh int ip reset c:\resetlog.txt از همینجا باموس کپی بگیرین داخل اون صفحه با موس paste اینتر کنید بعدش سیستم شما ریست میشه
4: مشکل دیگه شما هم مربوط به دو تا فایل netio.sys با ndis.sys میشه که طریقه فیکس کردن این فایل تو صفحه قبل پست 1131 بصورت شکل توضیح دادم کامل.
با سلام.
من ویندوزم7 x86 هست و هر دو سه روز صفحه آبی می آد
مشخصات سیستم:
cpu: intel i5
Ram: 4GB
Vga: gforce 310
minidump:
مشکل شما مربوط به دایرکست و گرافیک سیستم یا که درایورش میشه ابتدا از همه برنامه driver sweeper ازلینک اول دانلود کنید بعدشم این برنامه رو نصب کنید در مرحله بعد به وب سایت سازنده گرافیک خودتون برین درایور گرافیک بروز کنید اگر که بروز یک ورژن قدیمیتر دانلود کنید بعد پنجره دیوایس منیجر اجرا کنید به سربرگ گرافیک خودتون برین درایور گرافیک از اونجا پیدا کنید روش کلیک راست گزینه آنیستال انتخاب کنید وقتی که سیستم ریست شد از طریق safe mode تو این مرحله بالا بیاین با اون برنامه که گفتم نصب کردین درایور گرافیک خودتون پاک کنید بعدش سیستم ریست بصورت عادی بالا بیارین درایور گرافیکی که دانلود کردین نصب کنید در مرحله بعدم دایرکست لینک دوم دانلود نصب کنید اگر بازم به صفحه آبی برخورد کردین گرافیک سیستم چنج کنید با یکی دیگه موقت تست کنید:20:نقل قول:
بازم سلامنقل قول:
اگه بتونی یه دستی به سر و روی پست ما هم بکشی ممنون میشم:10:
این فایل شما مال 10 روز پیش شما ازنوع که به صفحه بلو اسکرین برخورد کردین آخرین فایل دامپ اینجا قراربدین:20:نقل قول:
من دو تا رم یک گیگ داشتم که با دو تا رم 2 گیگ عوض کردم و ویندوز رو کردم 64. دی دی ار2. اولش سیستم قفل می کرد. رنگ مانیتور عوض می شد و هنگ می کرد. یکی دو بار هم ابن صفحه ی آبی اومده. مشکل چیه ؟
م.قعی که هنگ می کرد رم های خودم رو گذاشتم بازم هنک می کرد.
cpu intel core2do
intel 4500 video
شما به این مسیر برین C:\Windows\Minidump بریم فایلهای درون پوشه Minidump برای بررسی اینجا آپلود کنید یا که از برنامه پست اول همین تاپیکم که معرفی شده میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
تو پستم گفتمنقل قول:
به صورت رندم وقتی Tor Browser رو باز می کنم این مشکل به وجود میاد
از اون موقع تا الان زیاد با Tor کار نکردم بنابراین به این مشکل بر نخوردم:12:
سلام ، از اینکه این تاپیکو پیدا کردم خیلی خوشحالم
من کامپیوترم حدود 6 ماه هست که این مشکله داره ، 1 جا تشخیص داد که باید 1 رم رو عوض کنم ، بعد این کار هنوز مشکل وجود داشت
جایه دیگه ای هم تشخیص داد که ایراد از مادر بورده ، که به گارانتی دادم و پس از تعویض هنوز ایراد هست
به صورت آزمایشی هم کارت گرافیکو عوض کردم ولی هنوز مشکل وجود داشت
الان هم به اون پوشه ای که گفتین رفتم ، ولی فایلی نبود !! (هیدن و هیدن سیستم هم نبود)
مشخصات دستگاه : cpu : cor I7 2600k
mother board : p8p67 asus
ram : 6 Gig OCZ
power : 700 wat OCZ
Vga : Geforce 450 pny
دوستان کامپیوترم چند روز پیش ویروس گرفت آنتی نصب کردم و ویروس یابی کردمو همشون پاک شدن
فقط حالا وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا بعد صفخه ی Welcome ویندوز به جای اینکه دسکتاپ رو بیاره بالا یه صفحه ی سیاه باز میشه و پنجره ی Documents هم باز میشه منم مجبور میشم با فشار دادن Ctrl + shift + Esc از توی تسک منیجر پروسس explorer رو ببندم و دوباره رانش کنم تا مشکلش برطرف شه
میشه بگین باید چی کار کنم تا مثل اول بشه و این مشکل برطرف بشه:41:
سلامنقل قول:
لطفاً برای سوالهاتون در تالار مربوطه تاپیک جدید ایجاد کنید,عنوان این تاپیک گویای محتوای تاپیک هست ...
-----------------------------------
تو رجیستری این مسیر رو برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
تو پنجره سمت راست کی Shell رو پیدا کنید و بازش کنید,تو قسمت Value data این کی
باید Explorer.exe نوشته شده باشه,اگه عبارتی غیر از این بود پاک کنید و Explorer.exe رو بنویسید و OK کنید.
سلام
من یه سیستم قدیمی دارم که مال 8 سال پیش. دو هفته پیش یه پاور و مین برد دست دو براش کرفتم چون قدیمی ها خراب شده بودن.
الان فک کنم پاور مشکل داشته باشه. چند بار سیستم بدون هیچ اخطاری ری استارت می شد و به زور روشن میشد!
الان چند روزیه که اون مشکلات حل شده ولی الان بعضی اوقات بلو اسکرین میده.
مشخصات:
ویندوز اکس پی
دوتا رم 256 متفاوت
ATI RADEON 7000
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
برای بررسی نیاز به فایل دامپ بدون اون نمیشه کاری انجام داد شمافایل رجیستری که پایین براتون لینک کردم دانلود روی دسکتاپ سیو بعدشم روش کلیک راست گزینه merge انتخاب کنید هرچی پیغام داد تایید اکی کنید ازآخرم سیستم ریستارت کنید بعد از نوع به صفحه آبی برخورد کردین همون پوشه minidump چک کنید:20:نقل قول:
اول مراحل نرم افزاری رو که میگم بترتیب الویت انجام بدین اگر که نشد روسخت افزاری که اشاره کردم انجام تست کنید:20:نقل قول:
1: کلیه درایورهای مادربورد حتما بابرنامه driver genius که داخل لینک اول هست آپدیت کنید برای آپدیت با این برنامه هم از v p n استفاده کنید قبلش دیتا بیس برنامه رو بروز کنید
2: درایورگرافیک رو هم جدا از وب سایت سازنده دانلود کنید
3: بایوس سیستم بسته به برند مادربورد داخل سایت سازندش برین دانلود کنید بعدشم بروز کنید بایوس سیستم
4: ویندوز پایین که برای شما داخل لینک دوم قراردادم دانلود کنید حتما با این ویندوز تست بگیرین این ویندوزم چون کرک شده نیست تریال برای کرکشم از windows loader استفاده کنید بعدش اون درایورهای مادربورد و گرافیک که بروزکردین داخل این ویندوز اقدادم به نصبش کنید
واما مشکل سخت افزاری شما همینطوری که خودتون اشاره کردین مربوط به پاور میشه نوسان در ولتاژ برق پاور اگر با مراحل نرم افزاری بالارفع مشکل نشد بطور موقت سیستم با یک پاور real تست کنید پیشنهاد من Green .
سلام . من حدود یه هفتست یهو وسط کار ایراد بلو اسکرین میده . ویندوزم 7 هست . 32 بیت . و امروز هم برای اطمینان ویندوز عوض کردم بدتر شد .
CPU : intel core 2 doe E7400 2.80 ghz
ram : 4 Gb
VGA : Geforce 9400
مینی دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنرال ریپورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]