چه جوري ميشه با لپ تاپ راديو رو گرفت؟؟؟
Printable View
چه جوري ميشه با لپ تاپ راديو رو گرفت؟؟؟
بله فقط موقع بوت این طوریه .وقتی که می خواد صفحه پسورد رو بیاره . که اونم چند روزی است که دیگه نمی آد . فک می کنم بعد گذاشتن سی دی اوبونتو این شکلی شده . می تونه ربطی داشته باشه ؟ گارانتی ها این مشکل رو ساپورت می کنن ؟نقل قول:
می شه بگین تو سایت دل باید دقیقا چه گرینه ای رو انتخاب کنم ؟ممنون.
قبلا رنگی بود الان سیاه سفید شده ؟نقل قول:
از چه کابلی استفاده می کنی دو طرفش s-video؟
دو طرفش s-video هستنقل قول:
صفحه لپ تاپ رنگیه ولی تو صفحه tv سیاه سفیده
من هم چنین مشکلی رو با یکی از تلوزیون ها که نسبتا قدیمی بود داشتم فکر کنم مشکل از tv باید باشه که ساپورت نمی کنهنقل قول:
سیستم tv رو اگه رو pal یا ntsc هست بذار رو اتومات شاید درست بشه
خوب اگر دائمی شد گارانتی برات حلش میکنه نه الاننقل قول:
دو احتمال هست :
1- داغ میکنه و مستقیم روی گرافیک اثر میزاره و باگ ایجاد میشه
2- وقتی چیزی توی درایو اپتیکت میزاری لرزش و حرارت روی اتصال ها و کابل اثر میزاره
رادیو ؟ یک کارت PCMCI یا USB مجهز به TV tuner بگیر ... البته مدلی که با یک آنتن رادیو هم بگیرهنقل قول:
من یه USB دیده بودم 15 تومن چند وقت پیش چینی بود ... برای دریافت رادیو ... یک درایور و آنتن هم باهاش بود که بتونی FM و AM رو راحت بگیری :10:
نقل قول:
توی internet option پراکسی ها رو چک کردی ؟ ممکنه سر کانکشن هات پراکسی لوکال باشه مثل برنامه free gate
انکار نکن ... من میدونم ف.ی.ل.ت.ر شکن نصب کردی :21:
نقل قول:
مشکلم حل شد .
اره پ ر خورده بودم :31:
نمیدونم چرا به فکر خودم نرسیده بود .
وقتی تو AV بیاری دیگه pal یا ntsc نداره!نقل قول:
سلام
کسی اصلا اطلاع داره که dell vostro 1510 مودم داخلی داره؟ یا باید براش مودم خارجی بخرم؟؟؟؟؟؟
مدم داخلى نداره . ولىبعضى مدلهاش مدم خارجى داره بايد با فروشنده شرط کنى.نقل قول:
البته قيمتش تا 40تومنه
سلام
من لپ تاپ dell xps m1530 دارم.دیروز firmware دی وی دی رایترمو آپدیت کردم
حالاسرعتش اومده پایین دیگه فیلما رو درست پخش نمی کنه و فریم فریم نشون میده
میخواستم ببینم اون firmware قدیمیشو می تونید برام گیر بیارید؟
الان مدل دی وی دی رایترم : Optiarc DVD+-RW AD-7640A ATA Device هستش و ورژن firmware اونم :DJ06, A02 هستش
قبلیش ورژنش DJ05 بود.من خودم هرچی گشتم ورژن قبلیشو نتونستم پیدا کنم
مرسی
سلام
من چند وقت پیش از کسی شنیدم که مشیه لپتاپ ها رو ارتقاع داد حتی Cpu و گرافیک ولی فقط تا جایی که لپتاپ ساپورت میکنه . مثلا اگه ماکزیمم Cpu یه لپتاپ T9600 باشه و ما با یه Cpu T9400 بخریم میشه بعدا به T9600 ارتقا داد و همینطور در مورد گرافیک. اگه این درسته با چه قیمتی انجام میدن و چقدر وقت میگیره. ممنون
به صرفه نیست ... لپ تاپ تیکه تیکه میشه مادربردت هم دست میخوره و باید کلی هزینه کنید !
گرافیک توی ایران کسی انجام نمیده ... سی پی یو رو توی کلاس خودش ارتقا میدن با 100 تا 200 تومن ! البته فقط برای چند دهم هرتز نه اینکه مثلا T7250 یا T7300 رو بکنند سری T8000 یا T9000 ... بلکه مثلا 180 بگیرند م به T7500 ارتقا بدهند
به صرفه نیست ... لپ تاپ تیکه تیکه میشه مادربردت هم دست میخوره و باید کلی هزینه کنید !
گرافیک توی ایران کسی انجام نمیده ... سی پی یو رو توی کلاس خودش ارتقا میدن با 100 تا 200 تومن ! البته فقط برای چند دهم هرتز نه اینکه مثلا T7250 یا T7300 رو بکنند سری T8000 یا T9000 ... بلکه مثلا 180 بگیرند م به T7500 ارتقا بدهند
بچه ها من یه HP nc6222 دارم هیچ سی دی بوتی رو بوت نمیکنه به غیر از ویندوز موقع پارتیشن بندی هیچ درایوی رو نشون نمیده و با نصب ویندوز فقط میتونم پوشه windows/ رو عوض کنم آخر سر هم Error میده:
line 0 of nlhive.inf is corrupted. setup cannot continue
چی کار کنم؟ پلیز
یعنی سری t9000 به سریه x9100 یا QX9300 قابل ارتقا نیست مثلا توg71v asus یا تو ایران ارتقا نمیدن. در ضمن این 100 تا200 تومن حق دست مزده یا پول cpu هم روش حساب شده. در مورد گرافیک تو هر کشور دیگه ای میشه یا فقط تو کشورای از ما بهترون:31:. ممنوننقل قول:
سلام
ببخشید این system ratio که تو ویندوز ویستا میشه از سیستم گرفت چیه و این اعداد چه معنی میدن؟
processor 5.4
memory 5.1
graphik 4
gaming graphics 4.6
primary hard disk 5.2
base score 4 determined lowest subscore
nadareh vali foroshandeh bayad external ro raygan bedeh man keh kharidam ye moodem ba kif raygan dadan sorate moodem ham kheyli khoobeh(ladybirdنقل قول:
bebakhshid fargilis neveshtam hanooz llabtabam farsi nadareh.:13:
سلام
من پنج شنبه ای لپ تابم رو ریکاوری کردم وقتی اومد بالا هیچی تو درایو دموم نبود !! تمام زندگی نامه مم با پروژه هام عکسام موزیک هام خدا بیامورز شد
حالا دارم ریکاوری میکنم ولی 2 درصدش هم برنگشته
تسلیت بگین
سلام
من پنج شنبه ای لپ تابم رو ریکاوری کردم وقتی اومد بالا هیچی تو درایو دموم نبود !! تمام زندگی نامه مم با پروژه هام عکسام موزیک هام خدا بیامورز شد
حالا دارم ریکاوری میکنم ولی 2 درصدش هم برنگشته
تسلیت بگین
سلام،
صفحه هاي LCD كامپيوترهاي Desktop با هر حداكثر Resolution كه داشته باشن، مثلا 1050*1650، بايد Resolution اونها را روي حداكثر گذاشت تا تصوير و به خصوص نوشته ها واضح باشن و اين باعث ميشه نوشته ها بسيار ريز بشن و چشم اذيت ميشه، مثلا صفحه من "22 هست با حداكثر وضوح 1050*1650 و باز هم نوشته ها ريز هستند، ميخواستم بدونم LCD لپتاپ هم همين مشكلو داره؟ اگه داره پس چرا بعضي لپتاپ ها با يه صفحه "14.1 حداكثر وضوح 1200*1920 دارن (به عنوان مثال Dell Latitude E6400)؟
سلام ! یه سوال نسبتا مضحک اما جدی !!! ... سی دی رو وقتی میزاری توی لپ تاپ vostro 1510 چجوری میتونی دستی درش بیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! یعنی دکمه ای چیزی ؟! نداره چرا ؟!
آقایون اگر میشه جوابمو درستو حسابی بدید .لطف میکنید.فرق ویندوز 32 بیت با 64 بیت چیه؟کدومش بهتره؟و بهتره کدومش رو سیستم باشه
سلام
من کامپک دارم
توی خوندن سی دی ها درایور خرت خرت میکنه(وقتی اولش میزاری)
از اول ...طبیعیه؟
سلام،نقل قول:
اكثر پردازنده هاي رايج جديد 64 بيتي هستند، اگر بخوام تفاوت پردازنده هاي 64 بيتي و 32 بيتي را توضيح بدم بحث طولاني و تخصصي ميشه، فقط در همين حد بدونيد كه پردازنده هاي 64 بيتي از حافظه هاي بيشتر از 4GB هم پشتيباني ميكنند و اصطلاحا محاسبات 64 بيتي انجام ميدهند. لازمه استفاده از قابليت هاي يه پردازنده 64 بيتي در درجه اول يه سيستم عامل 64 بيتي هست و بعد هم نرم افزار هاي 64 بيتي. خوشبختانه سيستم عامل هاي 64 بيتي زيادي وجود دارن كه ويندوز 64 بيتي هم يكي از اوناست ولي نرم افزاري 64 بيتي كم گير ميان. خلاصه اينكه در صورتي كه پردازنده شما 64 بيتي هست و دارين از سيستم عامل يا نرم افزارهاي 32 بيتي استفاده مي كنيد در واقع داريد يكي از مهمترين قابليت هاي پردازندتون را به هدر ميديد. در صورتي كه پردازنده 64 بيتي داريد، اگر ويندوز 64 بيتي نصب كنيد و سعي كنيد نرم افزاري كه باهاش كار داريدو نسخه 64 بيتيش را گير بياريد (مثل 3DS Max 64 bit) به مراتب از سرعت بالاتري برخوردار ميشيد.
ممكنه لطفا يكي Resolution لپتاپشو بياره پايين و جواب سوال منو در پست 1144 بده؟
لپتاپ من dell inspiron 6400 هست که چند روز پیش مجبور شدم ویندوز دستگاهمو عوض کنم و بعد از نصب ویندوز جدید بطور عجیبی دیدم جای درایو c با درایو RECOVERY عوض شده یعنی RECOVERY اومده شده C درایو و خود درایو C هم شده الان درایو E . اصلا این مشکل مهمی هست و چرا ایجاد شده و چکار کنم درست شه .
سلام دوستان. من یک لپتاپ سونی NR -190 دارم . کارت گرافیکش intel و onboard است. من از شفافیت و refresh rate اوم راضی نیستم. (حداکثر 60hz ) است . آیا راهی هست که بتونم کیفیت LCD اون را بالاتر ببرم؟
با سپاس
Refresh Rate در 99.99% LCD ها حداكثر همينه وبيشترم لازم نيست جون اين LCD نه CRT!!!...نقل قول:
خيلي كه از كيفيت LCD سوني تعريف مي كنن، پس چي شد؟
من یک Dell Inspiron 1525 خریدم که هاردش 250 گیگه ، و درایو C اون 220 گیگه، و روش ویستا نصبه من می خواستم که چند تا درایو بسازم واسه همین از disk management که مال خود ویستا هست استفاده کردم و درایو C رو Shrink کردم و یک پارتیشن 20 گیگی از او جدا کردم ولی این پارتیشن Unallocated هست و وقتی روش راست کلیک می کنم و گزینه new simple volume می زنم Error زیر رو میده
There is no enough space available on the disk(s) to complete this operation
من سعی کردم از یه برنامه مثل Partition Magic 8 استفاده کنم که چون با ویستا سازگار نیست از یکی دیگه Paragon استفاده کردم تا این پارتیشن Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم اما این برنامه هم برای این پارتیشن Unallocated گزینه ایجاد درایو رو نداشت.
حالا من چطوری می تونم این پارتیشن به هوا رفته رو دوباره به ویندوز برگردونم؟!؟!
نقل قول:
یه جور امتیاز دادن هست که میتونی با سیستم های دیگر که ویستا دارند مقایسه کنی
Base Score یعنی پایه امتیازاتت که از همه پایینتر هست همون 4 هست مربوط به desktop Aero ... که همون lowest هست
برای لپ تاپ من این 5.2 هست !
اگر برای تمام دی وی دی ها و دیسک ها اینطوره ، طبیعی نیست و ادامه دار بودنش نشانه خرابی اپتیک هستنقل قول:
من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!
یه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510
یه نسخه دیگه نصب کن ... شاید هم قطعاتت مشکل داره مهدی جان با اون نسخه ...نقل قول:
من به محض این که ویندوز ویستارو رو لپ تاپم نصب میکنم (نسخه کرک شده!) واسه اولین بار که میرم تو ویندوز 2 دقیقه بعد سیستم ریست میشه و دیگه بالا نمیاد ( به گمونم کرکش به لپ تاپم نمیخوره) چیکار میتونم بکنم ؟!
ایمیج رو باید توی همون پارتیشن باز کنی تا recovery console کار کنه... بهمراه تنظیمات پارتیشن ... اگر با برگرداندن کار نمیکنه نباید پارتیشن ریکاوری رو حذف می کردینقل قول:
یه سوال دیگمم این که من هاردمو کامل فورمت کردم و از اول پارتیشن بندیش کردم و از درایو ریکاوری لپ تاپ هم با نورتون قوست ایمیج گرفتم حالا بعد از این که ایمیج رو توی یکی از درایوها باز میکنم چطوری میتونم ازش استفاده کنم ؟! چون دیگه وقتی ویندوز بالا میاد گزینه ی ریکاوری فکتوری رو دیگه نشون نمیده ! ( وقتی F8 رو میزدم یکی از گزینه ها قبلا این بود که حالا نیست ) ممنون میشم راهنماییم کنید . در ضمن مدل لپ تاپم : Vostro 1510
اگر با Norton ghost نسخه بوت کار کنی گزینه image explore داره که میتونی از فایلهای توی ایمیج هات استفاده کنی
یه نسخه دیگه نصب کن ... شاید هم قطعاتت مشکل داره با اون نسخه ...نقل قول:
ایمیج رو باید توی همون پارتیشن باز کنی تا recovery console کار کنه... بهمراه تنظیمات پارتیشن ... اگر با برگرداندن کار نمیکنه نباید پارتیشن ریکاوری رو حذف می کردینقل قول:
اگر با Norton ghost نسخه بوت کار کنی گزینه image explore داره که میتونی از فایلهای توی ایمیج هات استفاده کنی
من یک لپتاپ سنی سری NR دارم ولی حداکثر refresh rate تصویر آن 60 است. آیا راهی هست که بتوانم آن را افزایش دهم؟
دوست عزیز شما چند بار پستتون رو تکرار می کنید ؟ اینجا چت روم نیست ها ...نقل قول:
من یک لپتاپ سنی سری NR دارم ولی حداکثر refresh rate تصویر آن 60 است. آیا راهی هست که بتوانم آن را افزایش دهم؟
هم تاپیک میکنید هم پست ...
دفعه بعد به عنوان یک اسپمر برخورد میشه باهاتون