روی آیپد 2 کلی چیز دارم. الن آیتیونز 10 رو دارم. میخواهم آیتیونز 10.5 نصب کنم. چه بلائی سر اطلاعاتم میاد؟
Printable View
روی آیپد 2 کلی چیز دارم. الن آیتیونز 10 رو دارم. میخواهم آیتیونز 10.5 نصب کنم. چه بلائی سر اطلاعاتم میاد؟
هیچی.. iTunes رو باز کنید و Help > Check for Updates و آپدیت جدید رو بطور دلتا دانلود می کنه و نصب می کنه. فایل آپدیت جدید رو هم می تونید دانلود کنید و نصب کنید.نقل قول:
سلام
من دنبال 3 برنامه برای ipad هستم واینو هم بگم که من خودم ipad ندارم و این 3 تا برنامه رو برای کسی میخوام
1- یه برنامه برای ادیت موسیقی
2-برنامه آفیس
3- برنامه ای برای وصل کردن آیفون یا ipad به ویدیو پروژکتور
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
مرسی:11:
1. Garagebandنقل قول:
کد:http://www.apple.com/ipad/from-the-app-store/apps-by-apple/garageband.html
2. Pages/Keynote/Numbersکد:http://itunes.apple.com/gb/app/garageband/id408709785?mt=8
کد:http://itunes.apple.com/us/app/pages/id361309726?mt=8
کد:http://itunes.apple.com/us/app/keynote/id361285480?mt=8
3. نیاز به هیچ برنامه ای نیست و شما به یه VGA Adapter نیاز دارید که تصویر شما رو Mirror می کنه:کد:http://itunes.apple.com/us/app/numbers/id361304891?mt=8
راه های دیگه استفاده از HDMI یا میرور کردن وایرلس با Apple TV و AirPlay.کد:http://store.apple.com/us/product/MC552ZM/B
جناب Stream ممنون از راهنمایی تون
ولی فکر نکنم اینا رو بشه دانلود کرد درسته ؟!!
یعنی حتما باید پول بدیم تا اینا رو دانلود کنیم ؟! حالا این برنامه ها تو سایت دیگه ای یا روشی هست که بدون پول راحت بشه دانلودش کرد یا نه
من جیل برک کردم اما ای بوک نصب کردم...کلا چطوری میشه از این نرم افزار واسه کتاب خوندن بهره جست.چطوری میشه باهاش کتاب بیدا کرد...ایا کتابا مجانین؟
خواهش می کنم اگر میتونید کمکم کنید
کسی یه برنامه مجانی واسه کتاب خوندن با ipad میشناسه که باهاش بشه نت برداری هم کرد؟
بد جوری کارم گیره!!!
اگه اینقدر بدجور کارتون گیره خب خریدن یه گیفت کارت و اپ های مد نظر 10 دقیقه هم طول نمی کشه.. به هر حال نسخه مجانی UPad هست که میشه توش PDF لود کرد و کنارش نوت اضافه کرد:نقل قول:
کد:http://itunes.apple.com/us/app/upad-lite/id409143694?mt=8
مرسی رفیق :20:نقل قول:
به جون Stream خسیس بازی در نیاوردم، فکر نمی کردم ما هم بتونیم بخریم
در مورد اینکه گیفت کارت رو از کجا باید بگیرم یا کلا اطلاعات در مورد خرید App ها کجا برم؟
بعد اگر من این App رو بخرم و بعدا Jailbreak کنم میتونم بازم ازش استفاده کنم؟
با اجازه آرمان عزیزنقل قول:
شما میتونید گیفت کارتهای 15 دلاری رو به قیمت26 هزار تومان 10 دلاری رو به قیمت 18 تومن و.... از اینترنت با کارتهای عضو شتاب بخرید .
سایتهای زیادی هستند که میفروشند مثل سایت فرادید (کافیه یه جستجو در اینتر نت بکنید)
اگر هم به پاساژ پایتخت یا علا الدین دست رسی دارید میتونید مستقیمن خریداریکنید.
من پیشنهاد میکنم کارتهای آمریکایی رو بخرید که در این صورت اگر به روش توضیح داده شده در تاپیک
اپل آیدیتونو ساخته باشید دیگه از شما مالیات کم نمیشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529276
شما فقط یک بار با اپل آیدیتون نرم افزار رو میخرید و اگر پاک بشه یا هر چیزه دیگه باز میتونید مجانی با همون اپل آیدی دانلودش کنید و فرقی نمیکنه که جیلبریک باشه دستگاهتون یا نه
چند روزه که وقتی کسی در آمازون سرچ می کنه آیپد یک گزینه Compare iPad 2 vs Kindle Fire در ابتدای نتایج نشون داده میشه و وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدول زیر به نمایش در میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وبلاگ Macro یکم این جدول یک طرفه رو تغییر داده تا واقعیات رو بهتر نشون بده:
در کل هرچیزی رو که در نگاه اول دیدیم باور نکنیم، به خصوص وقتی یک سمت یکی از رقیب ها باشه که بخواد با یه جدول یا لیست مشخصات محصولش رو بهتر از محصولات اپل نشون بده. :46:
واقعا مسخره است.همین مونده بود آمازون بیاد بگه ما هم هستیم.فقط من چند جاشو نفهمیدم منظورش رو مثلا:automatic shutoff feature ?نقل قول:
یعنی خاموش شدن اتوماتیک.. مثلا آیپد وقتی در کیس (اسمارت کاور یا کیس هایی که مگنت دارن) رو ببندید به Stand By میره، و وقتی در کیس رو باز کنید اتوماتیک روشن میشه.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال:
هنگام خرید ایپد چه لوازمی همراهش هست؟
(ببخشید اگه جاش اینجا نیست)
دوستان یه سول میشه از شارژر آیفون واسه آیپد استفاده کرد؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز...بله با شارژر iphone میتوان ipad را شارژ کرد.:46:
درود بر سهيل گرامينقل قول:
همونطوري كه گفتيد شارژ ميكنه ولي مدت زمان بيشتري صرف ميكنه تا شارژ كامل بشه و چندان مناسب نيست كه در اين صورت چون جريان بيشتري از شارژر ميكشه هم شارژر آسيب ميبينه و هم ممكنه دستگاه آسيب ببيند
با تشكر
درود بر شمانقل قول:
داخل جعبه آيپد
آيپد+ شارژر + سيم يواس بي ( كه هم به عنوان رابط هست هم تبادل ديتا) + دفترچه+ و دي گر هيچ ( پر از خالي )
این اینستالوس من دیگه اعصاب نذاشته واسم....:41:تازگی ها اصن نمیوتونم نه با فایل ایپ نه با فایل دود و نه با مدیا فایر چیزی رو دان کنم با ایپدم....یکی از دوستام میگه مشکل از جیل بریکته....استاد عماد نظر شما چیه؟
درود بر سهیل گرامینقل قول:
فکر کنم قبلا هم شما یه مشکلی این چنینی داشتید.
نظر دوستتون میتونه صحیح باشه.
اگر از shsh 4.3.3 بک آپ دارید یک باز به 4.3.3 ریستور کنید قطعا درست میشه و از این جور عیب ها معمولا تو دستگاه های جیلبریک شده هست
سلام بچه ها
یه یکی دو ماهی بود رفته بودم مسافرت و ایپد رو نبرده بودم حالا اومدم خونه میخوام روشنش کنم پسوورد میخواد که یادم رفته.حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟آیا اگه با 4.3.5 اپدیت کنم پسورد ازاد میشه؟یا کلا به 5 آپدیت کنم؟یا روش بهتری برای این کار هست؟
(ورژن 4.3 است)
با تشکر
سلام دوستان گل ( مخصوصاً آقا عماد و آقا آرمان كه اينجارو مي چرخونن:20: :31: )
يه برنامه ي خيلي خوب رياضي براي آيپد مي خواستم ( چقد تقديم كنم؟؟؟ :31: )
يادمه اون اوايل آيپد اومده بود بچه ها از برنامه ي mathenation ( فكر كنم همين بود ، تو يوتيوب فيلماش زياد بود) خيلي تعريف مي كردند و البته آه و ناله هم بود كه پوليه
كلاً خواستم يه چند تا برنامه ي رياضي خوب از دوستانم بپرسم چيه ؟؟؟
دوستان اگه كرك هاي برنامه ها هم هست و يا مجانيه بگيد كه ما دنبال اونا بگرديم و بيخودي اينقد پول نديم به اين اپل :دي
ممنون ، با تشكر
درودنقل قول:
اگر از shsh 4.3.3 بک آپ دارید ریستور کنید به 4.3.3 اگر هم ندارید راهی به جز آپ گرید به 5.0.1 ندارید .
منم همین مشکل رو داشتم که مجبور شدم از 4.3.3 آپدیت کنم به 4.3.5 البته من اون گذینه پاک کردن تمام دیتا بعد از 10 بار پین اشتباه رو فعال کرده بودم
به شما پیشنهاد میکنم اگر اون گذینه رو فعال نکردید بشینید و با حوصله تمام پسوردها که احتمالش و جود داره رو رو کاغذ بنویسید و یکییکی امتحان کنید. شاید فرجی شد اگر نه که ریستور کنید
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
درود بر کوروش عزیزنقل قول:
بهتر بود این در خواست رو تو قسمت اپلیکیشنها مطرح میکردید
ولی به هر خال یکم زمان بدید تا وقتی پیدا کردیم معرفی کنیم
بچه ها یه سوال: چرا من نمیتونم با پی سی وارد آیتونز استور شم وقتی روش کلیک میکنم همینجوری لودینگ میمونه و کار دیگه ای انجام نمیده
و یه سوال دیگه اینکه وقتی و پ ان رو وصل میکنم بعد یکی دو دقیقه کلا وای فای گوشیم قطع میشه (یعنی مودم رو پیدا نمیکنه و باید 5-6 دیقیقه صبر کرد تا درست شه)
داداش قضیه ی این shsh چیه؟
دوست گرامی این سوال خیلی در انجمن پرسیده و پاسخ داده شده با یه جستجو در فروم میتونید کاملا متوجه بشید اگر پستهای قدیمی رو بخونید فکر کنم خالی از لطف نباشه براتوننقل قول:
داداش الان ایپد من وای فای 3g هستش و اون لینک هایی که برای دانلود ios دادی کدومش رو باید دانلود کنم؟لینکش رو بذار ممنون.
خدمت شمانقل قول:
1 آخرین نسخه آیتیونز رو دانلود و مجددا نصب کنید اگر باز هم همین مشکل رو داشتید به احتمال زیاد مشکل از سرعت اینترنت شماستنقل قول:
2 یک بار ریست نتورورک ستینگ رو امتحان کنید
من شنیدم Apple همه هکر ها رو استخدام کرده و قراره بعد از Christmas یه نسخه بده که مثل Jailbreak ما بتونیم برنامه کرک شده نصب کنیم.
راسته"؟
ها؟!نقل قول:
من شنیدم Apple همه هکر ها رو استخدام کرده و قراره بعد از Christmas یه نسخه بده که مثل Jailbreak ما بتونیم برنامه کرک شده نصب کنیم.
راسته"؟
این مثل اینه که بگیم یه نفر همه دزدای شهر و استخدام کرده بهشون پول میده که از دیوار خونش برن بالا!!!
مگه میشه؟! اپل همه خرابکارا رو بکار بگیره که iOS خودشو دور بزنن! خب اسکات فوراستالو میندازن بیرون ارزونتر تموم میشه!!!:بهمن
تعداد آدمایی که از جیلبریک برای iOS استفاده میکنن واقعا اونقدر نیست که اپل را نگران کنه اما خداییش برای ما ملت مسلمون باعث سرشکستگیه که اینجوری دسترنج ملتو میدزدیم! خدا هدایتمون کنه.
جیلبریک آنتدر برای 5.0.1 اومده اگه ملت مومن آدرس میخوان برن به تاپیک مربوطه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504411&page=10
نقل قول:
خداییش برای ما ملت مسلمون باعث سرشکستگیه که اینجوری دسترنج ملتو میدزدیم!
:31:?What's the correct oneنقل قول:
جیلبریک آنتدر برای 5.0.1 اومده اگه ملت مومن آدرس میخوان
توصیه می کنم در مورد اپل هیچ وقت حرفهایی که توی بازار پخشه رو باور نکنید!
اون ویدیویی که راجع به iPhone 5 یک سری شایعات ارائه داده بود خیلی تأثیر بدی روی هم وطنا گذاشته... کار موبایل فروشی ها هر روز شده جواب دادن به اینکه این گوشی اصلا وجود خارجی نداره.
ارائه برنامه ارسال فایل از طریق Bluetooth هم یه نمونه دیگه هست.
it Depends my man!
اگر کسی 1 کلمه از حرف موبایل فروشا رو باور کنه از سادگیشه!
چندتا از موبایل فروشا راستشو در مورد یه محصول میگن؟! اصلا دلیل اینکه استیو جابز تاکید داشت که اپل فروشگاههای خودشو داشته باشه همین عدم صداقت و عقب موندگی فروشنده های سخت افزار بود.
PS: تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد iPad 2 هست.
PPS: این تبلیغ جدید اپل در مورد سیری را حتما ببینید.
PPPS: جیلبریک جدید برای 4S و ipad2 کارایی نداره!
دوست عزیز مطمئنید از این بابت که روی 4 جوابگو نیست؟؟؟
فکر میکنم برای 4 جوابگو باشه... چون تو نگاه مختصری که من داشتم دیدم گفته شده A4 ها رو ساپورت میکنه :)
حق کاملا با شماست روی A4 ها باید جوابگو باشه. ویرایش شد!نقل قول:
فکر میکنم برای 4 جوابگو باشه... چون تو نگاه مختصری که من داشتم دیدم گفته شده A4 ها رو ساپورت میکنه :)
Thanks
سلام
میخواستم بیبینم برنامه ای برای حالت کار ریموت با ایپد هست
مثلا وقتی ایپد رو به ویدئو پروژکتور وصل میکنیم بعد میخوام مثلا پاور پوینتی رو ارئه بدیم وقتی میخوایم مثلا به صفحه بعد بریم
هر بار باید بیایم نزدیک ایپد بشیم و با ایپد کار کنیم تا به صفحه بعد بریم
حالا مثلا روشی نیست که بشه مثلا با ایفون یا یه حالتی ریموت داشته باشه برای کار با ویدئو پروژکتور
از همون سرعت بود با ساکس حل شد :31:نقل قول:
راستی الان سرعت دانلود آیتونز خیلی کمه میشه الان که برنامه ها تخفیف دارن بخریمشون بعدا که بهتر شد بذاریم رو دانلود؟؟؟
دوستان محترم این تاپیک محلی برای تبادل نظر پیرامون مشکلات آیپد هست لطفا از طرح مسایل حاشیه ای پر هیز کنید
از اعضای محترم خواهش میکنم هر پستی رو در تا پیک مربوطه بدند به عنوان مثال در این تاپیک جای سوالات پیرامون برنامه ها نیست با این کار رسیدن به جواب بیشتر طول میکشه و چه بسا به نتیجه هم نرسیم
با تشکر از شما
برای اینکه سرعت دانلودتون افزایش پیدا کنه اول appstore رو باز کنید برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و vp...n رو فعال کنید و سپس بر روی این استال کلیک کنید و قتی آیکون برنامه از حالت waiting به حالت loading رفت میتونید vp...n رو قطع کنید . اینجوری سرعت دانلودتون خیلی بیشتر میشه.نقل قول:
در رابطه با اون چیزی که شما فرمودید باید بگم که اگر هر برنامه ای رو یک بار با یک اپل آیدی خریدید دیگه پولی ازتون کسر نمی کنه بابت دانلود مجدد
نقل قول:
دوست عزیز میشه بپرسم تاپیک برای برنامه های ایپد کجاست ؟!!
اگر هست ممنون میشم تاپیکش رو معرفی کنید
چون من تو صفحات قبلم دیدم تو همین تاپیک دوستان در مورد برنامه ها حرف زدن و یا برنامه ها رو معرفی کردن