نقل قول:
Samsung I9100 Galaxy S II--$530:18:
این قیمت یعنی چی؟ ماله کجایه؟:13:
نقل قول:
Samsung I9100 Galaxy S II--$530:18:
این قیمت یعنی چی؟ ماله کجایه؟:13:
سلام بچه ها
این ریویو در مورد usb on to go گالکسی اس 2 هستش جالبه حتما ببینید طرف به گالکسی فلش وصل میکنه و از رو اون فیلم پخش میکته همینطور هارد اکسترنال هم بهش وصل میکنه و همینطور موس و کیبورد وایرلس و باهاش کار میکنه خیلی جالبه:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:31:
سلام دوستان
ببخشید حتما همه دوستان این بررسی رو دیدن ولی شاید برای بعضی دوستان جالب باشه
ببخشید اگه تکراریه
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2342
باید مال دوبی باشه!!نقل قول:
ولی این قیمتاش یه جوریه!!
انگار یارو میخواسته بنویسه یورو بلد نبوده نوشته دلار!!
آخه خیلی مفته قیمتاش!:18:
نقل قول:
فكر نكنم ماله دبي باشه id ايميلش فكر كنم مربوط به سايت چيني باشه ولي اطلاعيه رو تو دبي زده مثل اينكه
امان از دست چين كه هر جا ميريم جلومونه. ول كن هم نيست
بالاخره این قیمت به دلاره یا یورو؟
Samsung I9100 Galaxy S II--$530
یورو باید باشه وگرنه خیلی مشکوک ارزونه : ))
سلام دوستان:5:
Unlock Steps:
1. Root your phone.
2. Extract your nv_data.bin from /efs/nv_data.bin
3. Look at the file with an hex-editor and goto offset 0x181460 (Ultra Edit, HxD, Hex-Workshop etc)
4. Take the hashes from 0x18146e (20 bytes), 0x18148e, 0x1814ae, 0x1814ce, 0x1814ee
5. If the hash is 7D3E17CFCD816CACD4E025FAA65004FDD17D51F8 ignore it since that is 00000000
6. Enter hash on de box below, and click on Calculate to decrypt your unlockcode
کد:http://www.unlocksamsungonline.nl/index.php?lang=EN&page=freehash
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064978
چی؟!نقل قول:
چینی؟!
فک نکنم چون سامسونگو که چین نمیزنه ( تا جایی که من میدونم)
گوشی های طرح اصلی هم که خیلی ارزونتر از این حرفان!
بچه ها اینجا کسی هست که به قیمت دوبی بتونه این گوشی رو بیاره اکبند باشه:5:
یا کسی رو بشناسه که طرف مطمعن باشه و بتونه این گوشی رو بیاره حالا شخصی باشه طرف یا مغازه دار
اگه کسی هست من خریدارم:31:
ممنون و موفق باشید:40:
نقل قول:
نميگم چين ميزنه ميگم سايت فروشنده ش چينيه اين چيني ها هم كه روده راست ندارن
مگه جريان هارد اكسترنال 500 گيگ سامسونگ رو نميدوني كه 16 گيگ بودن.
فک نکنم کسی باشه!!نقل قول:
چون اگه بخوان آک بیارن گمرک هم میخوره!
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
چی؟!:18:نقل قول:
شوخی میکنی؟!:13:
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_2_function-3956.php[/HTML]
اين هم در آينده اي نزديك احتمالا
سلام دوستان:5:
سامسونگ به تازگی سومین رام خود رو برای Galaxy S II با نام i9100XWKE7 عرضه کرده:
کسانی که استفاده کردن از این رام تغییرات این firmware رو بشرح زیر اعلام کردن:
- Samsung Apps has been updated
- Picture in the Background Effect Menu has been changed
- Battery Life seems to have been improved
- More free RAM on start-up
- Camera has been updated-The pink spot problem has been fixed, better image quality and improved zoom panel
SamFirmware ساعاتی قبل خبر زیر رو توییت کرده:
کد:http://www.samsunghub.com/2011/05/23/galaxy-s-ii-gets-ke7-firmware-update/
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14003190#post14003190
واسه این گفتم که وقتی از ستلایت رکورد کردی یهو بریزی توش :31: ( نیست ماشالا خر گین )نقل قول:
بابا اینکه همون GS2 ه!نقل قول:
فقط تفاوتی که داره قدرتش توی G3,G2 هست که بدرد ایران نمیخوره!!:19:
فرقش ایننه؛نقل قول:
This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide.
من تا دیروز فقط اخبار gs2 رو می خوندم و فکر میکردم بهترین اونه ولی از وقتی این مدل اچ تی سی رو دیدم یه کم مردد شدم البته از انصاف نگذریم gs2 تو اکثر موارد بهتره مثل صفحه پلاس به ال سی دی و تاچ ویز 4 به 3 و وزن کمتر و باریک تر وباطری قوی تر حافظه داخلی بیشتر ولی اچ تی سی هم مزایایی مثل رزولیشن بالاتر بدنه آلومینیوم با کیفیت ضبط صدای استریو تو فیلم برداری و اونجوری که شنیدم ساپورت و رابط کاربری بهتره،من امنیا 8910 سامسونگ دارم و بعد یک سال و نیم رنگ قاب پشتش رفته محافظ جای شارژرش در اومده کیفیت پائین ضبط صدا موقع فیلمبرداری کلافم کرده کلا هم 4تا فریمور دادو تمام ولی از کارایی و بقیه چیزای گوشیم کاملا راضیم، حالا موندم کیفیت ساخت و ساپورت و صدای استریو اچ تی سی رو فدای تکنولوژی و طراحی شیک و سخت افزار قوی تر بکنم یا نه.
باید صبر کنید ریویوی htc بیاد.من هم منتظرم بیاد ببینم htc در چه حدیه.اگر زیاد تفاوت نکنند به خاطر طراحی و کیفیت htc میگیرم.اخبار اون را هم در تاپیک خود sensation میتونید دنبال کنید.نقل قول:
این هست (یعنی تو ایران کار نمیکنه!)نقل قول:
ولی اگه بهتر نیگا کنین یخورده هم امکانات g3 ش بیشتره!:27::11:
اینم ضبط صدا استریو داره هاااااااااااااانقل قول:
واسه بدنه هم یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک داده توصیه میکنم ببینید:5:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
درست میفرمایید عزیز:11:نقل قول:
امروز یه سری زدم علاالدین خبری نیست هنوز!!!!!!:41:دیگه شورش در اومد فکر کنم وقتی که از مد افتاد میخواد وارد بشه به ایران.:2:
الان 1 ماهه در اومده ولی خبری نیست تو ایران.
نقل قول:
دوست عزیز کی گفته که گالکسی اس 2 استریو رکورد نمیکنه فیلم برداری رو؟:18:
شما هر کدوم از این فیلمبرداری ها رو که تو youtube-gsmarena وخیلی جاهای دیگه که هست و کسایی که خریدن این گوشی رو گذاشتن تو اینترنت برید دانلود کنید و با یه برنامه مثل kmplayer مشخصات این فایل رو ببینید تو قسمت مشخصات صدا میبینید که زده 2 کانال صدا و همینطور اگه به اسپیکراتون هنگام پخش این فایل دقت کنید متوجه استریو بودن این فایل میشید.
در مورد رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هستش و ربطی به خوبی و بدی گوشی نداره:8:
در مورد ساپورت گوشی سامسونگ حرف اول میزنه و همینطور samsung خدمات پس از فروش خیلی بهتری تو ایران نسبت به htc داره:6:
تنها چیزی که htc توش برتری داره قیافش و طراحی ظاهریشه که البته این هم تا حدی سلیقه ای
به نظر من گالکسی اس 2 از جلو طرح ساده و در این حال زیبایی داره و مشکل پشتش هست که از ظاهر زیباش کاسته و یه کم گوشی رو ارزون قیمت و پلاستیکی نشون میده.البته این نظر منه و خیلیها هم هستن که این نوع طرح رو دوست دارن:31:
ولی شما که نمیتونید همه چیزو با هم داشته باشید هیچ گوشی اینجوری نیست و شما باید از بعضی چیزا تو گوشی بگذرید تا به چیزای مورد علاقتون برسید این تو گالکسی خوشبختانه فقط محدود میشه به ظاهرش و از نظر سخت افزار واقعا گوشی کاملی هستش:46:ولی htc تو سخت افزار که قسمت مهم یه گوشی هست از گالکسی پایینتره:13:
خلاصه اینکه عجله نکن و یه تصمیم درست بگیر.
موفق باشی:11:
سلام دوستان
ببخشید حتما همه دوستان این بررسی رو دیدن ولی شاید برای بعضی دوستان جالب باشه
ببخشید اگه تکراریه
[/QUOTE]کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2342
من نمیدونم چرا همه خوب خدمات پس از فروش سامی میگن!نقل قول:
من خودم تا حالا بجز یه بار نیاز به خدمات پیدا نکردم!
اونم گفتن گوشیت ضربه خوردن برو... :41: ضربه دیدگیش اصلا مربوط به اونوقت اصلا نبود!
منظورم این نیست که بده منظورم اینه که اگه میتونید بگید چه خوبیهایی ازش دیدین ما هم متوجه فرقش بشیم:11:
در مورد قیافه که کاملا سلیقه ای هست! من کاملا نظر برعکس شماست!
از نظر من نباید گوشی ها رو وقتی میخواین در مورد قیافش تحقیق کنی عکساشو نیگا کنی!
سنسیشن کاملا مثل گوشیهای دیگه htc هست و یه قیافه نسبتا جلفی داره ( از مد افتاده!)
ولی گلکسی با طرح شاده و سیاه وارد شده :27:
از نظر سخت افزاری پایینه؟!
cpu شQualcommهست
شما این cpu پکیده که htc همیشه داره ازش استفاده میکنه که با فشار و زور خودشو رسونده به ۱.۲ رو با arm a9 مقایسه میکنین!!!!:41::13:وقت مقایسه این دو تا گوشی نباید اسم سخت افزارو اورد اینجوری به GS2 توهین میکنین!
پ.ن. اگه یکم بد حرف زدم معذرت میخواستم مطلبو خوب برسونم!:11::40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا حرفهای جالبی زدی من هم استفاده کردم. من همیشه عقیده دارم طرف باید نظراتشو خیلی راحت و کامل بگه حتی اگر طرف مقابل خوشش نیاد چون بالاخره هر کسی نسبت به یه گوشی نظرات خاص خودشو داره و این اختلاف نظرها هستش:31:
در مورد قیافه گوشی من منظورم این نبود که از روی عکس به زیبایی گوشی پی ببریم و از این نظر با شما کاملا موافقم تا گوشی نیاد دستمون و اونو از نزدیک نبینیم متوجه زیبا بودن و نبودن این گوشی نمیشیم.
مثلا من یه مدت دنبال aino بودم و تو عکس ها زیاد جالب نبود ولی بعد که رفتم موبایل فروشی و دیدم گوشی رو فهمیدم که واقعا زیباست:46:
در مورد سخت افزار که فعلا گالاکس اس 2 تو اوج خودش هست و رقیب نداره.
تازه سامسونگ فریم gpu این گوشی رو lock کرده روی 60 فریم به خاطر عمر بیشتر باطری و اینکه بیشتر از 60 فریم تو گوشی ها هیچ برتری خاصی نداره چون lcd یا led این گوشی ها تا 60 فریم بیشتر نشون نمیدن پس تفاوتی نمیکنه که gpu گوشی 60 فریم بده یا 100 فریم.فقط فریم بالاتر باعث فشار بیشتر رو گوشی و خالی شدن سریعتر باتری میشه.به نظر من سامسونگ کار خوبی کرده که فریم lock کرده رو 60 فریم.واقعا زرنگه:21:
در مورد رابط کاربری با شما موافق نیستم و همینطور که گفتم تا حدودی سلیقه ای هستش و هر کس یه رابط کاربری رو میپسنده و باهاش حال میکنه.بستگی به طرف داره.البته منظورم به امکاناتی که رابط کاربری میزاره نیستش منظورم به طراحی محیط کار این گوشی ها هستش.امیدوارم که تا حدی منظورمو رسونده باشم :20:
در مورد گارانتی من دو بار گوشیمو بردم پیششون و تو این دو بار یه بارشو برام عوض کردن و یه بارشم برام تعمیر کردن.من ازشون راضیم البته شایدم خوش شانس بودم :31:چون من کلا به گارانتی های داخل ایران اعتماد ندارم.
موفق باشید:11:
سلام persiandriod جان
چی شد گرفتی گوشی رو یا نه؟
ما منتظر ریویو هستیم دوست عزیز:31:
موفق باشی:11:
سلام بچه ها
ديروز رفتم سراغ مغازهه و 700 بهش دادم واسه بيعانه خدا كنه كه ديگه سرم كلاه نرفته باشه
اون مغازه اي هم كه soheiloooo گفت رفتم خيلي آدم با معرفتي بود ولي نميدونم چرا هرجاي دبي زنگ زد پيدا نكرد گفت كه هر طور شده برات ميارمو صبر كن گفتم كه موبايليه بهم گفته كه 830 برام مياره خيلي تعجب كرد گفت كه قيمتش پايين تر از اين حرفاست اگه تو ميخواي كه واست بيارم بيعانه هم نميخواد بدي و نهايت سود 30 تومن بيشتر نمي گيرم اصلا اگه بخواي زودتر برسه دستت ميگم با پرواز بيارن برات گفت كه اين موبايليه پسر خواهر خواهرشم مياد پيش من خريد ميكنه و خيلي ....ـه
حالا به اونم يه بيعانه دادم ولي گفت شنبه خبرم ميكنه
ولي اون موبايليه گفت كه نهايتا تا آخر هفته يا هفته ديگه مياره برام مياره.. البته يه مشتي هم گفت دريا خرابه و از اينجور چيزا
راستي يه چيزي كه يادم رفت بگم از اين موبايلي كه ميگم بهش پول دادم برام بياره يعني اوليه پرسيدم كه تو از كجا خريد مي كني (مي خواستم زير زبونشو بكشم) گفت از تكنوتل! حالا جالب اينجاست اون مغازهه چند بار جلو خودم زنگ زد تكنوتل بيچارها قسم مي خوردن نداريم
در ضمن ديشبي زنگ زدم به يكي از بچه ها كه دبي بود گفتم گالكسي اس 2 آي 9100 قيمت بگير بعد يه نيم ساعت اس داد گفت 580!
بعدشم كه اومدم صفحه هاي قبلي رو خوندم مثل اينكه يكي گفته 530؟
مگه اين گوشي اصلا تو دنيا زير 700 دلار پيدا ميشه؟
من كه خدايي گيج شدم ديگه نميدونم چيكار كنم؟
نقل قول:
بسپارش دست فرهوده خودت برو کنار کاریت نباشه :31:
فقط تماشا کن
جدا 530 تومان؟؟؟؟نقل قول:
مطمعنی که طرف گالکسی اس رو به جای اس 2 برات قیمت نگرفته؟
چنین چیزی امکان نداره که همچین قیمتی باشه تو بازار یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش مطمعن باش و مراقب باش سرتو کلاه نزارن این داستان شما داره کم کم بو دار میشه.خیلی دقت کن چون گارانتی هم نداره.:13:
موفق باشی و امیدوارم یه گوشی سالم دستت برسه دوست عزیز.:11:
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
اره فرهوده راست میگه کاریت نباشه بسپارش به فرهوده و فردا گوشی دمه خونته البته با خدمات پس از فروش فرهوده:31:نقل قول:
آقا تو رو خدا بخونید من چی گفتم بعد فش بدید من کی گفتم گارانتی سام بده کی گفتم سخت افزار سنسیشن بالاتره کی گفتم جی اس 2 قیافش زشته؟
اتفاقا من گارانتی سام رو خیلی قبول دارم سخت افزار سام هم که فعلا بی رقیبه از نظر ظاهر هم که خیلی شیک و عالیه منظورم از ساپورت فقط فریمور بود که واسه 8910 امنیا 4 تا رسمی داد که آخر نتونست صدای موقع فیلمبرداری رو درست کنه،اگه به کیفیت ساخت قطعاتش ایراد گرفتم چون خیلی زود بدنه پلاستیکی امنیا 8910 رنگ و روش رفت و در مورد صدای ضبط که گفتم به صورت مونو ضبط میکنه چون تو سایت gsm ایران یه بررسی کامل ازش گذاشته و اینو گفته به غیر چیزائی که گفتم از همه چیز سامسونگ خوشم اصلا از وقتی 8910 گرفتم فقط عاشق سامسونگ شدم من تصمیمم 100% شده که حتما جی اس 2 رو بگیرم فقط منتظرم بیاد با هر قیمتی باشه میگیرم.
البته 580 همچین غیر معقول نیست(برای مغازه دار).
توی استرالیا چند صفحه قبل یکی گفت که 750 دلار هست.
مالیات و گارانتی تعویض رو از 750 کم کنی همین 580-530 میشه.احتمالا نسخه خاور میانش حافظه 8 گیگ رو هم نداشته باشه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه منظورت به منه...من کی به شما فحش دادم من اتفاقا از حرفهای شما استفاده کردم و خوبه که نظراتمون رو با هم ردو بدل کنیم ولی اگه ناراحت شدید من معذرت میخوام:11:
ولی در مورد گالکسی 2 خیالت راحت استریو ضبط میکنه:46:
من هم منتظرم که این گوشی بیاد ولی خیلی دارن لفتش میدن شیطونه میگه زنگ بزنم فامیلمون که داره هفته دیگه میره دبی برام بیاره ولی از یه طرف نگران نداشتن گارانتیش هستم:41:
موندم چیکار کنم:13:
بابا من شوخی کردم اتفاقا من از رک بودن آدما خوشم میاد،به نظر من آدم واسه گوشیای سامسونگ کلی پول گارانتی نده هم کار بدی نکرده لامذهب مرگ نداره گوشی 8910 من تا حالا 10 دفعه خورده زمین 3 بار که اصلا افتضاح خورد زمین وله تو این دو شال هیچ خرابی نداشته.
نقل قول:
ما مخلص دوست عزیزمون هم هستیم.
یعنی به نظرت بدون گارنتی بگیرم؟
یه جورایی میترسم شانس که نداریم یه دفعه دیدی گرفتمو خراب از اب در اومد:31:
اونوقت باید چیکار کنم؟؟؟:19:
دو دل شدم شدید ولی اگه تا اخر این ماه مایکروتل که به گفته خودش قرار بود گوشی رو بیاره نیاورد دلمو میزنم به دریا و بدون گارانتی این گوشی رو میگیرم.:5:
موفق باشید:11:
کاسیو میگم چطور شد سامسونگی شدی ؟
میخوام برم آرک مشکی بخرم
داش فرهوووده ما مخلص شما هستيم! :10:
حالا كارش نداشته باش بينم تا هفته ديگه مياره يا نه اگه نيووورد ميگم حسابي خدمتش برسي :31:
ميگم فرهوده!
توكه به tanatos ميگي تن ناز
به senaps هم ميگي اسنپ
به kissyou هم ميگي كاسيو
به من ميگي چي؟:27:
من که در مورد رابط کاربری حرفی نزدم!!:31:( احتمالا یه چیزی رو که درمورد قیافش گفتم اشتباهی برداشت کردین!!)نقل قول:
شوخی میکنی؟!
ایول بابا سامی با این خدمات پس از فروش!
حالا گوشیت چی بوده؟!:11:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
بابا بیخیال چرا ناراحت میشی ما غلط کردیم اصلا بیا بزن تو گوش من!:19:نقل قول:
ما فقط داشتیم بحث میکردیم کدوم بهتره این سنسیشن یا گلکسی۲ همین!:11:
دبی رو نمی دونم اما توی پاریس خیلی از مغازه ها در صورتی که مبلغ خریدت از یه مقدار بالاتر بود ، در صورت ارائه پاسپورت به فروشنده واست یه نامه می نوشتن که اگه توی فرودگاه اون نامه رو میدادی بهت کل مالیات رو بر میگردوندن...
می ترسم تا موقعی که من بخوام بگیرم این گوشیو جوات بشه یه وخ :دی مث GS دست هر کسی باشه!!! پول که نیس لامصب :دی باید صبر کنم تا تیر برم دبی ، کامپیوتر بخرم ، بعدش با کامپیوتر چن تا پروژه 3بعدی بگیرم پولش دربیاد ، بعد بگم یکی از آشنایان از دبی یا شاید پاریس یا خوش شانس باشم تورنتو یا دیگه تهش از سیاتل واسم بفرسته :دی
فک می کنین تا اون موقع که احتمالا میشه اواسط پاییز این گوشی تو دست مردم فراوون میشه؟؟؟
پ.ن : دم فرهوده تو اسم گفتن خیلی گرمه :دی kiss you = Casio =))))))))))
بدترین اشتباه رو از نظر من انجام دادی.خوبه که پشته تلفن بت گفتم چکارکن.نه دریا خرابه و طوفانی در راهه.اوضاع گمرک خراب شده نمیذارن جنس بیارن بیرون.فقط از من میشنوی سروعده ای که داده برو سراغش اگه نیورده بود پولتو پس بگیر.احتمالا تا امشب یا فردا اگه بطور وسیع دبی پخش شده باشه قیمت میگیرم و به اطلاعتون میرسونم.بهترین راه خریدهم فعلا بصورت مسافری هستشنقل قول: