ممنون از پاسختوننقل قول:
Printable View
ممنون از پاسختوننقل قول:
سلام...من از کجا میتونم اینترنتی خرید کنم این محلول رو ؟
جوهر خوب اینترنتی از کجا تهیه کنم ؟ به این این raico که پیغام زدیم جواب نداد..یه جای خوب رو وعرفی کنید ..ممنون.
اینجا داشت که ظاهرا تموم شده، می تونید تماس بگیرید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت پارت تکنیک هم محلول های خوبی داره،البته فکر نمی کنم فروش اینترنتی داشته باشه. می تونید با خود شرکت تماس بگیرید:
سلام دوستان.
من یه 4 کاره hp دارم .
officejet j3680
مطلب زیاد خوندم اما نتونستم مشکلم رو حل کنم.
کارتریج رنگیم خشک شده بود. راش انداختم.ولی حالا به صورت کرکره ای چاپ می کنه.
یعنی در هر با چاپ ، یعنی رفت و برگشت کاتریج ، یک پیکسلش سفیده که به صورت خط در طول تصویر تکرار میشه.
میشه کمکم کنید اساتید؟
باید کاتریج رو عوض کنم؟
یا میشه درستش کرد؟
سلام دوستان. از اساتید خواهشمندم در مورد کارتریج های طرح ( چینی) که قیمت مناسبی داره و فروشندگان آنها کاملن اونها را تایید می کنند توضیحاتی بدن . ممنون می شوم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
تعدادی از نازل هاتون گرفته،ابتدا هد کلین کنید و اگر بعد از چندبار هدکلین درست نشد، قسمت زیرین کارتریج (هد) رو به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل آبجوش قرار بدید و دوباره امتحان کنید.
ضمنا مطمئن بشید که کارتریج تون جوهر داره.
موفق باشید
نقل قول:
lممنون از جوابتون .
بله کاتریج ها رنگ دارند
من نمی دونم هد کلین چی هست؟؟اگه میشه راهنمایی کنید.
آب جوش رو برای 5 دقیقه امتحان کرده ام ولی 20 تا نیم ساعت رو خیر.یعنی ظرفی رو بزارم رو گاز و کاتریج رو بزارم توش و گاز رو روشن کنم!!!
یا اینکه آب که جوش اومد بریزم تو ظرفی که کاتریج توشه هست و واسه اینکه سرد نشه هر چند دقیه به اون آب اضافه کنم؟
مرسی از راهنمایی تون.
:sq_9:
البته این راه صد در صد ممکنه جواب نده اما فعلا راحت ترین راه هست.نقل قول:
هدکلین دستوری هست که در تنظیمات پرینتر و در قسمت Maintenance وجود داره و معنیش تمیز کردن هد هست که اگر مشکل حاد نباشه رفع میشه.
آب جوش فلسفه اش اینه که چون ساختار هد و نازل ها فلزی هست کمی منبسط بشه و در اون مدت رنگ خشک شده توش با آب مخلوط و حل بشه تا بتونه جوهر رد بشه. بنابراین اگر بتونه دمای آب رو مقدار تقریبا حداکثر بمونه بهتره.
معمولا یک کاسه آب جوش درست می کنن و کارتریج رو توش می گیرن.
توجه داشته باشید که کل کارتریج رو داخل آب نندازید،فقط به مقدار جداکثر 3 تا 5 میلی متر از زیر اون رو داخل آب جوش بذارید. به قسمت اتصالات کارتریج هم آب نرسه.
در مرحله بعد اگر مشکل پابرجا بود باید از محلول های هدبازکن استفاده کنید.
موفق باشید
دوستان لطفن راهنمایی کنند . ممنون می شومنقل قول:
به خيلي موارد ربط داره. اينكه مهلت تست اوليه داشته باشه(چون خيلي هاشون همون اول ارور ميدن يا خوب پرينت نمي كنن)نقل قول:
چي مي خوايد بزنيد اگه كيفيت مهم باشه خب نميشه ريسك كرد ولي اگه در حد متن و ... ميشه طرح استفاده كرد.
عمرش چقدر براتون مهمه يه كارتريج اصل رو ميشه چندين بار شارژ كرد ولي به تجربه طرح ها تعداد كمتري شارژ ميشن.حتي مدلهايي ديدم كه شارژ نميشدن!
من طبق تجربه ام اگه اصليش 2 برابر طرح قيمت داشته باشه اصل رو ترجيح ميدم.
با سلام.
من دو سال پیش یه پرینتر اپسون R290 داشتم که تقریبا ازش راضی بودم. ولی خوب به نویه خودش یه ایراداتی داشت.
الان میخوام یه پرینتر جوهر افشان بگیرم که باهاش بتونم روی کارت (کارت ضحیم مثل کارت تلفن) هم چاپ کنم یعنی کاغذ رول نشه تو پرینتر. بعد اون پرینتری که داشتم مخزن جوهر داشت که خیلی کار رو ساده میکرد اما اشکال بزرگش این بود که تو هر مثلا ۱۰ تا پرینتی که میگرفت قاط میزد و یکی از رنگها رو دیگه نمیگرفت و مجبور میشدم چند باری هد کلین انجام بدم که کلا خیلی اذیت میکرد.
از دوستان خواهش میکنم یه پرینتری به من معرفی کنن که این خصوصیات رو داشته باشه. اگه چند کاره باشه خوب خیلی بهتر.
ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
پرینتر های جوهرافشان خانگی من ندیدم که بتونن روی کارت هایی به ضخامت و سفتی کارت تلفن چاپ کنن اما با کمی ابداع و ابتکار می تونید از قابلیت چاپ روی دیسک پرینتر هایی مثل Epson T50 & P50 و Canon iP4840 & iP4940 و یا مدل های دیگری که این قابلیت رو دارن برای اون منظور استفاده کنید.
موفق باشید
ممنون من فکر میکردم این کارو میکنن که اشتباه میکردم.نقل قول:
اگه قضیه چاپ روی کارت رو در نظر نگیریم، پرینتری که بتونم خودم مخزن رو بهش وصل کنم و مشکلات جزئیش رو خودم برطرف کنم چی بهم معرفی میکنید؟
این چند مدلی که گفتید یکمی قدیمی هست. به نظرتون مدل های جدید بهتر نیست؟
دوست عزیز p50 و ip4940 مدل های جدید هستن (البته تو بازار ایران!)نقل قول:
درکار جدید بودن باید به موجود بودن قطعات و لوازم مصرفی و یدکی هم توجه داشته باشید.
مدل اپسون با مخزن سازگار تره اما دورریز جوهرش بیشتره و 6 رنگه و گرون تره.
مدل کانن کیفیتش بهتره (به نظر من) دوریز جوهرش کمتره اما مثل اپسون با مخزن سازگار نیست و ارزون تره.
موفق باشید
نقل قول:
الان یک مدل جدید اپسون اومده خودش تانک داره
l800 هست و قیمتش توی یک سایت دیدم یک میلیون تومن هست
دقیقا همون پی 50 هست ولی خوبیش اینه که دیگه نیاز به ریست کارتریج نداره
احتمالا هم اپسون جوهر لیتری به زودی بده واسه این پرینترش و این باعث میشه این مشکلات خراب شدن هدها براساس کیفیت بد جوهرها کم بشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
درمورد Epson Photo Inkjet L800 :
این مدل خیلی جدیده. الان 29 مهره و این مدل 15 مهر معرفی شده تو ایران یعنی حدود دو هفته پیش.
اما به نظرم در خریدش یه مقدار احتیاط باید کرد.
- اولاً فعلا دارید قیمت یک Epson 1410 رو برای یه پرینتر هم رده Epson p50 میدید و درواقع مقرون به صرفه نیست. مگر اینکه قیمتش مناسب تر بشه که احتمالش هست با رایج شدن در بازار قیمتش مقداری افت کنه. مدل Epson l100 که مشابه Epson s22 هست داره با قیمت حدود 600 فروش میره که به نسبت خیلی زیاده.
- ثانیاً قطعات و لوازم یدکیش هست که من مطمئن نیستم با Epson p50 یکی باشه و باید دیده بشه. الان یکی از مزایای مهم Epson p50 اینه که لوازم یدکیش رو بقالی سر کوچه تون داره (اغراق!) باید دید که آیا در مرود این مدل ها هم وضع مشابه خواهد بود یا نه.
از طرف دیگه به نظر میاد ساختار همون ساختار هست و یه سری تغییرات خیلی جزئی نرم افزاری و سخت افزاری داده شده و بنابراین شاید انتظار اینکه این مدل ها اصلا مشکلا پرینتر های موجود مخزن دار رو نداشته باشن کمی نابجا باشه اما بهرحال وقتی کارخونه سازنده یه چیزی رو تولید می کنه و رو دستگاهش می ذاره قطعا بهتر از تولیدات چینی هست.
درمورد جوهر ها،
- به فرض ورود و توزیع گسترده جوهر های این پرینتر گمان نمی کنم قیمتش به اندازه جوهر های لیتری موجود پایین بیاد چون اصطلاحاً جوهر اصلی هست. البته نمیشه پیش داوری کرد اما معمولا روال همین هست.
- درثانی، جوهر های این مدل حتما به دستگاه های دیگه هم می خوره چون ساختار همون ساختاره.
نکته ای که کمی قضیه رو قابل تامل می کنه متولی واردات و گارانتی این مدل ها هست. تا کنون شرکت اصلی برای این کار مادیران بوده که نمایندگی ها و مراکز فروش زیادی تو کشور داره و در این زمینه سابقه زیادی داره اما این چند مدل جدید ظاهرا از طرف آواژنگ گارانتی و عرضه میشه و بنابراین شاهد رویه ای تازه در فروش و گارانتی این محصول خواهیم بود.
در پایان باید بگم که هیچ پیش داوری نمیشه کرد در مورد خود این محصولات و یا نحوه فروش و گارانتی و لوازم و قطعات یدکی و مصرفی شون. باید منتظر موند تا ببینیم با وضعیت فعلی ایران اوضاع بازار چگونه پیش خواهد رفت.
دعوت می کنم ای مطالب رو بخونید:
از شما بابت اطلاع رسانی در مورد این مدل متشکرم.
موفق باشید
سلام
من چندین بار کارتریج HP 61 رنگی را شارژ کردم و بدون مشکل اما بار آخر با اینکه هر سه رنگ وقتی روی دستمال می کشم سالم اند
اما هی پیغام داد که کارتریج مشکل داره و باید عوض بشه، من کارتریج را در می آوردم و دوباره جا می زدم و خیلی خوب پرینت می گرفت
اما حالا دیگه جواب نمی ده با اینکه می دونم هدش کاملا سالمه و خوب پرینت می گیره، آیا این هم چیپ داره؟ یا کار خواصی باید انجام بدم؟
متشکر می شم راهنماییم کنید.
همونطور كه قبلا هم عرض شده در مورد اين كارتريج ها بايد از زدن تاپيك جديد خودداري كرد:31:نقل قول:
شوخي كردم!
مي گفتم كه... در مورد اين كارتريج ها هر زماني كه ارور بدهند اگه مشكل از اتصالاتشون نباشه و اونها رو تميز كنيد و باز هم ارور بدهند نميشه براي كارتريج ها كاري كرد و بايد كارتريج نو تهيه كنيد هر چند هد سالم باشه!
سلام. به گفته یکی از اساتید، برای باز کردن گرفتگی نازل کارتریج اچ پی از آب گرم استفاده کردم. ولی باز نشد!!! اما از الکل که استفاده کردم باز شد ولی با شارژ کارتریج بهم کیفیت چاپ نمی ده. چرا؟؟؟
آب گرم يا گرفتن در معرض بخار آب در مراحلي كه گرفتگي خيلي شديد نباشه توصيه ميشه بعد از اون بايد سراغ محلول ها و حلال ها ... رفت. وقتي محلول مي زنيد در ظاهر باز ميشه ولي خب جوهر و الكل كه مثل هم نيستند هم از نظر غلظت و حلال بودن و ... الكل راحت خارج ميشه ولي جوهر نه. بعد شما با فشار جوهر رو خارج ميكنيد در حاليكه موقع پرينت اين فشار وجود نداره.نقل قول:
در هر حال وقتي كارتريج دچار گرفتگي بشه احتمال اينكه مثل روز اولش بشه كم هست. اما گاهي استفاده مداوم ازش و شارژ مجدد و ... تا حدودي اون رو مثل سابق كنه.
سلام
برای hp 6500 کاتریج قابل شارژ بگیرم یا مخزن؟
کارتریج قابل شارژنقل قول:
سلام مي دونم سوالم تكراريه اما گشتن 115 صفحه هم وقت مي گيره من يه پرينتر hpمدل officeje 6000 دارم كه كه كارتريج 920 مي خوره
سوال اول اين كارتريج قابل شارژ شدن هست يا نه
سوال دوم روش شارژ اين كارنريج تو كدوم صفحه هست
ممنون
با سلام
من چهارکاره کانون جوهرافشان mx320 دارم کارتریج را شارژ کردم اما به محض روشن کردن دستگاه چراغ نارنجی اخطار روشن می شود و می نویسد کارتریج مشکی خالی است. در صورتی که شارژ شده و پرینتر هیچ کاری انجام نمی دهد
طلفا راهنمایی گنید
سلامنقل قول:
وقتی این ارور رو میده دکمه کنسل که علامت مثلث نارنجی رنگ داره رو بری چند ثانیه نگهدارید. بعد از این خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه چون دیگه دستگاه تشخیص نمیده چقدر جوهر مونده. بهتره قبل از اینگخ کامل تموم بشه دوباره شارژ کنید.
موفق باشید
سرنگ بزرگ (10 میل به بالا) برای شارژ اپسون از کجا بگیرم؟ داروخونه نداشت
همون 10 میل هم خوبه ها!
اما فکر کنم اگر داروخانه دامپزشکی پیدا کنید داشته باشن.
موفق باشید
این کارتریج های قابل شارژ خیلی چیز خوبی هستن
توصیه میکنم.
آغایون خانوما سالام
یه سوال داشتم نمیدونم تو این بحث گفتین یا نه ولی سرچ دادن نبود
من Hp desk jet 1050 دارم .... پرینتش خیلی پرنگه راهی هست کمرنگتر کرد پرینتشو
اگر لیزری هست با کم کردن مقدار دنسیتی در تنظیمات پرینتر کمرنگ تر میشه و اگر جوهر افشان هست باید بصورت دستی مقدار رنگ ها رو در تنظیمات پرینتر تغییر بدید.نقل قول:
کلا تنظیمات پرینتر رو باید دستکاری کنید.
یعنی باید برم خوده دستگارو دستکاری کنم ؟؟؟ از طریق ستینگ نمیشه ؟
منظور من هم همون Prefrences پرینتر از کنترل پنل هست.نقل قول:
سلام
من یه پرینتر epson tx510fn دارم . ولی تازگی یه مشکل پیدا کرده که وقتی روشنش میکنم میگه برگه ای در داخلش گیر کرده ولی هیچ برگی داخلش نیس و مطمئنم که نیست الان باید چکار کنم دوست عزیز ؟ یه برگه هم به زور از بین قسمتی که برگه میکشه رد کردم ولی چیزی نبود . ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا ما که هرچی گشتیم این دکمه تشکرو پیدا نکردیم بکوبیم روشنقل قول:
این عکس و ببین من حالت درفت مد بزارم یعنی مصرفش پایینتر میادیا گزینه های دیگه بهترن یه نگا بندازی ممنون میشم
<a href=http://uplod.ir/7fxqxuvto5la/Untitled.png.htm>Untitled.png - 229.5 Kb</a>
دوستان سلام
من یه hp laserjet p2014 اخیرا مفتی دست دوم گرفتم. :دی
چاپش کم رنگه . درش را باز کردم دیدم کارتریجش برچسب روش چسبیده و بر همین اساس فکر کنم شارژ شده.
من چشمام صعیفه و میخام پر رنگتر باشه . تو setting دنسیتی را بردم بالا و لی فرقی نکرد
به نظر شما اگه بدم شارژ خوب میشه ؟ یا یه خرید کارتریج رفت تو خرجامون :دی
قیمت کارتریجش الان چنده و الان برای شارژ چند میگیرند ؟
ممنون
خواهش می کنم، وظیفه س.نقل قول:
زیر قسمت نام کاربری و آواتار دکمه تشکر هست.
ظاهرا شما درایور اصلی اچ پی رو نصب نکردید و دارید از درایور پیش فرض ویندوز استفاده می کنید. در این صورت باید با آزمون و خطا بهترین حالت رو پیدا کنید.
من پیشنهاد می کنم درایور اصلی رو از سایت خود اچ پی دانلود کنید و استفاده کنید.
ممنونم
نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟
پرينتر از روي سنسورهايي كه داره موقعيت برگه رو تشخيص ميده . مثلا يكي براي قسمت تغذيه كاغذها كه بدونه كاغذ سفيد توي دستگاه هست. يكي در قسمت هد و سنسورهايي در قسمت خروجي كاغذ پرينت شده.نقل قول:
وقتي كاغذ شما در دستگاه گير ميكنه و دستگاه ارور paper jam ميده از روي سنسورهاش ميگه كه يه كاغذ گير كرده در حاليكه ممكنه اصلا كاغذي هم در دستگاه نباشه. پس چه اتفاقي افتاده؟ يكي از سنسورها گير كرده و دستگاه فكر ميكنه كه هنوز كاغذ داخل هست. يه نكته هست اينجا و اون اينكه اغلب افراد تا مشاهده كردند كاغذي توي دستگاه گير كرده با زور زياد ميخوان اون رو بيرون بكشن كه دراينجا صبر و حوصله و درصورت امكان بيرون كشيدن كاغذ در مسير حركت كاغذ(نه در خلاف جهت) ضروريه.
به هرحال با دقت بيشتر بررسي كنيد حتي يك تكه كوچك هم داخل نمانده باشد. در صورت ادامه مشكل به مراكز سرويس يا داشتن ضمانت به نمايندگي مراجعه كنيد.
بسیار ممنون دوست عزیز سعی میکنم باز چک کنم . و با فشار هوا تمیزش کنم .نقل قول:
اقا من فک کنم چون من تازه شروع کردم فعالیتمو اینجا تشکر نداره واسه من ...فقط گزارش تخلف داره
فک کنم فقط بتونم تو گزارش تخلف کمک کسی کنم نه تشکر :(
باشه ممن میرم از سایتش دانلود کنم مرسی