با عرض معذرت ظاهراً اجازه این کارو ندارمنقل قول:
Printable View
با عرض معذرت ظاهراً اجازه این کارو ندارمنقل قول:
باسلام در مدل های led گزینه advance وجود ندارد میشه لطفک کنید طریقه ریست کردن eprom کامل توضیح دهید
من اطلاعات کاملی ندارم که برات توضیح بدم اینجوری بگم من تو منو مخفی ال ای دی 6960 که وارد شدم اونجا هم گزینه Advance رو ندیدم اما وقتی هتل مد رو فعال کردم یه گزینه دیدم که نوشته بود EEPROM RESET از اونجایی که نیاز نداشتم واردش نشدم اما فکر میکنم کارتو انجام بده اگه قدرت ریسک کردن داری این کارو انجام بده مسئولیت با خودت ضمناً برای وارد شدن به گزینه Advance کافیه کلید شماره صفر را با یکی از کلید ای دیگه همراه با هم چند بار فشار بدیدنقل قول:
سلام به همگی دوستان من یکه تلویزیون 40d6960 سامسونگ دارم ... وقتی pc رو با hdmi به تلویزیون وصل میکنم رزولوشن 1920*1080 رو ساپورت نمیکنه {یعنی نصف تصویر توی کناره های تلویزیون معلوم نیست} و باید رزولوشن رو به 1920*1050 تغییر بده تا تصویر فیت بشه....در ضمن من توی بازی فوتبال PES در حالات سریعتی و یا شوتیدن توپ تصویر کمی حالت سایه مانندی کنار توپ یا بازیکن میوفته ... رفته تو مخم.... روی تلویزیون sony این مشکل رو ندیدم حتی با اینکه گرافیکگ بهتر از اون گرافیک کامپیوتری بود که به تلویزیون sony با hdmi وصل بوده... وی سونی نه سایه ای میندازه و در ضمن تصوویر به صورت خودکار 1080 رو ساپورت میکنه...ممنون میشم یه جوابی برای من پیدا کنید...یا توضیحاتی در مورد درست کردن این مشکل جلو پام بذارید.ممنون بازم
سلام من led Ua46D5500 دارم که توی سایت سامسونگ نوشته ----T و گیرنده دیجیتال داره و تیونر دیجیتال رو هم از منوی مخفی فعال کردم ولی وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
شما دکمه P.SIZE رو روی کنترل رو بزنید تا بیاد روی screen fit بعد تصویر درست میشهنقل قول:
5500 ها ساخت مالزی اند و تیونر دیجیتال ندارند و اگرم داشته باشند با ایران سازگار نیست.نقل قول:
فقط یه چیز میمونه و این که چرا سامسونگ بعضی از امکانات رو برای بعضی از تلوزیونا میبنده.مثلا یکی از دوستان سری 8 دارن ولی اینترنتش فعال نیست ولی یکی دیگه سری 5 داره اینترنتش از همون اول فعاله!
تو سری D که تولید 2011 هستند همشون اینترنتشون فعاله. ولی در مورد فعال نبودن گیرنده دیجیتال علتش اینه که مثلا یه سری تلویزیون های بدون گارانتی که از امارات میان لوکال ستش رو EA-ARAB هست که باید تغییر داده بشه به ED-IRAN تا گیرنده دیجیتالش فعال بشه که لابد اماراتی ها تو کشورشون فرستنده دیجیتال ندارن که براشون فعال نیست.نقل قول:
سلام من وارد منوی مخفی تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل UA37D5550 شدم اما نمی دونم کدوم گزینه رو دستکاری کردم،کانالهای آنالوگ رو کم نور نشون میده،اما کانالهای دیجیتال رو مشکلی نداره،تو رو خدا راهنماییم کنید
تا بتونم این مشکل رو حل کنم.
دوستان جان هرکی رو دوست داری به منو مخفی دست نزنید نزنید بابا !!!!!!!
الان که تلوزیونتون مشکلی نداره ولی اگه وارد شدی دیگه خلاص الفاتحه
دوستان من تازگی ها یه Samsung LED 55D8880 خریدم.
که دستگاه سینما خانگی چون ال جی داشتم و 1100 وات بود و از این هارد دار ها بود نخریدم براش گفتم همین رو بهش وصل می کنم.
!
حالا از این کابل های فیبر نوری خریدم و زدم پشت دستگاهم یعنی پشت سینما خانگیم و یه سرش به ال ای دی!!!!
ولی اصلا صدای خروجی رو نمی تونم بندازم روی سینما خانگی؟
راه حل خاصی و یا تنظیم خاصی وجود داره برای این کار تا به حال کسی این کار و کرده و تونسته خروجی صدا رو بگیره؟
از سامسونگ به ال جی؟
یا اصلا توی بازار رقابت ممکن نیستش؟
.
یکی من و راهنمایی کنه ممنون میشم!
دوست عزیزشما دکمه aux روی کنترل lg رو چندبارفشاردهیدتاگزینه opt روی display ظاهر بشه.الان به راحتی می تونیدازکابل optical لذت ببرید.نقل قول:
دوست عزیزاحتمال داره شما گزینه energy saving روی دکمه کنترل رودرحالت اتوماتیک قرارداده باشید.اگه اونوروی گزینه خاموش بذاریدممکنه مشکلتون حل بشه.نقل قول:
سلام دوست عزیز ، لطفا تنظیمات تیونر دیجیتال تون رو برام بزارید چون من با همین مدل نمی تونم شبکه های دیجیتال رو دریافت کنمنقل قول:
عزیز لطفا type model دستگاهتو تو سرویس منو برام بنویس خراب کاری کردمنقل قول:
اقا این مدل گیرنده دیجیتال داره؟
UA40C6260
با سلام . من این کارا رو انجام دادم ولی هنوز local set فعال نشد.بی زحمت راهنمایی کنید
با سلام . من این کارا رو انجام دادم ولی هنوزفعال نشدlocal setبی زحمت راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام ممنون از پاختون ...نقل قول:
همچین کلیدی رو روی کنترل من پیدا نکردم و نداره.
.
مدل سینما خانگی ما از اون هاست که 250 گیگ هارد داخلی داشت و می شد روش آهنگ ریخت؟!
ولی روی کنترلش همچین گزینه ای نداره!
سلام خدمت دوستان
مدل 37 اینچ 5550 دارم
تنظیمات رو ریست کردم تلویزیون رو روشن کردم حالت آنالوگ فعاله و کانال ها سالم هستند
کانال های دیجیتال رو هم پبدا و ثبت می کنه ولی موقع انتخاب نشون نمیده
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ... ؟
در ضمن فلش یا هارد وصل می کنم میزنم اجرا ، میپره بیرون و روی یک حالت دیگه میره ... مشکل از کجاست ؟ اول سالم بود ...
چجوری تنظیماتو ریست کردی؟ تو منوی مخفی رفتی؟ اگر رفتی به تنظیمات دیگه ای هم دست زدی یا نه؟
از طریق منوی مخفینقل قول:
یه بار به منوی تنظیمات رفتم ولی وقتی تلویزیون رو مجدد راه اندزی کردم کاملا سالم و عادی کار میکرد
دیشب هارد وصل کردم فیلم ببینم دیدم میپره بیرون ، فلش وصل کردم هم همینطور میشد
امروز صبح دستکاری کردم و بعدش دوباره روشن کردم
کانال های آنالوگ میاد ولی دیجیتال تصویر نداره میگه "ارائه سرویس مقدور نمیباشد" ولی اسم و فرکانس کانال رو پیدا و ثبت میکنه
تنظیمات گیرنده بهم خورده ؟ اگه آره ار کجاست ؟
اگر فرکانس رو پیدا می کنه و کیفیت و قدرت سیگنال هم بالای 50 درصد باشه نباید مشکلی توی دریافت باشه.نقل قول:
ببین این تنظیماتی هست که من به ذهنم می رسه دیگه اگه نشد باید از طریق خدمات بعد از فروش پیگیری کنید:
تو قسمت Option منوی مخفی
Local Set: ED_IRAN
Tuner: None یا Iran
تو قسمت Sub Option
Region: ED_DTV
بعدش مطمئن شو Hospitality Mode هم خاموش باشه.
راه ورود به هاسپیتالیتی مد: وقتی تلویزیون روشنه این دکمه ها رو بزن:
[MUTE] -> 119 ->[ENTER]
بابت راهنمایی ها ممنونم دوست عزیز
یه چیزی متوجه شدم
قبل از اینکه اینطوری بشه ورژن فریمور 11 بود ولی الان جلوش نوشته 1
احتمالا نسخه 11 پاک شده بعد از ریست
از کجا آپدیتش رو پیدا کنم ؟
PLL Type : TDA6650
این مدل گیرنده داخلیشه
در مورد مشکل پرش usb چطور ؟ چیزی به ذهنتون نرسید ؟ یک ثانیه میاد ولی میپره بیرون ...
در مورد usb شاید هاسپیتالیتی مد روشنه. نمی دونم چک کردی که خاموش هست یا نه؟نقل قول:
اگر تلویزین سری D باشه آپدیت جدید رو می تونی از اینجا بگیری؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی شما ممنونم ، کاملا کمک کرد تا دوباره درست تنظیم کنم و کانال ها رو بگیرم
محبتت کم نشه :40:
سلام. راهی برای فعال کردن pvr در مدل LA32D465E 1M وجود دارد. و اگه pvr فعال بشه اصلا منطقطه ای هست که روش ست کنیم و واقعا بشه برنامه های دیجیتالا روی فلش ذخیره کرد؟
سلام من یه ال ای دی سامسونگ مدل 32EH5560 خریدم میخوام آپدیتش کنم ولی اصلا توی سایت مدلش نیست چیکار کنم؟ و یه سوال دیگه هم دارم میخوام لیست کانال هارو درست کنم مثلا الان 1 کانال 5 هست چیکار کنم؟؟؟تورو خدا کمک کنید
برای آپدیت، مستقیم از طریق خود تلویزیون اقدام کن.نقل قول:
برای مرتب کردن کانال هم از اسمارت هاب برو تو قسمت کانال و ویرایش رو بزن.
سلام من ال سیدی سامسونگ دارم رفتم منو مخفی بعد از خروج تصویر تلوزون وارونه شده چطور درستش کنم؟
یه دور ریست فکتوری کن ببین درست میشه یا نه. اگر به type دست زدی باید بدونی قبلیش چی بوده وگرنه با ریست فکتوری هم درست نمیشه.نقل قول:
دوباره رست کردم درست نشد اگه تمام گزینه های type v, رو امتحان کنم احتمال درست شدنش هست مدل تلوزیونم la32a450clxsvنقل قول:
من نمی دونم شما به Type دست زدید یا نه ولی اگر تغییر کنه خطرناکه ممکنه اگر بازم تغییرش بدید برد تلویزیون هم بسوزه. بهتره از سرویس کار بخواید بیاد براتون درستش کنه.نقل قول:
من تقریبا همه گزینه ها رو دست کاری کردم یادمم نیست که رو کدوم بود تمام گزینه های Type رو هم یکی یکی انتخاب کردم ولی درست نشد شما میتونی یه تصویری از این منو برام بزاری ؟نقل قول:
من که این مدل رو ندارم. تنظیم Type انقدر حساسه که ممکنه دو تا مدل هم Type شون یکی نباشه به علت اینکه شرکت سازنده پنلشون ممکنه تفاوت داشته باشه.نقل قول:
مشکل شما رو یه سرچ زدم این راهو پیدا کردم ببین شاید درست شد:
تو منوی مخفی برو تو قسمت Control -> Config Option و دنبال گزینه ای به نام HV Flip بگیرد و مقداشو عوض کن. ایشالا که مشکلت رفع بشه و دیگه درس عبرتی بشه که الکی منوی مخفی رو دستکاری نکنی.
با سلام خدمت دوستان
من یه d7000 دارم که برای اتصال به مودم وایرلس به مشکل بر خوردم
از منو مخفی گزینه ای به نام wifi suport رو on کردم
ولی زمانی که برای راه اندازی شبکه از منوی اصلی شروع به سرچ wifi میکنه چیزی گیر نمیاره در صورتی که مودمم روشن و از طریق لب تاب دارم ازش استفاده میکنم
با کابل وصل شدم به تی وی و میخام با wifi وصل بشم ، کلا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام من یه ال ای دی سامسونگ مدل 32EH5560 دارم میخوام سیستم صوتی رو بهش وصل کنم ولی هر کاری میکنم صدای خود tv رو نمیتونم از سیستم بگیرم.سیسنم فقط خروجی aux و 5.1 داره چیکار کنم؟؟لطفا راهنمایی کنید سیستم صوتی مارشال هست وقتی ریسیو ر بهش وصل هست با یه تبدیل 2تایی که به پشت tv زدم صدای اون رو دارم ولی مصلا یو اس بی به tv وصل میکنم یا خود کانال های tv میخوام صداش رو از سیستم صوتی بیاد چیکار کنم؟؟چیزی باید اضافه بگیرم؟؟تورو خدا کمک کنید حسابی کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید
ديشب ندانسته نميدونم چي رو دست زدمكه همه چي قاطي شدهUSB از كار افتاده : وقتي ميزنم بره تو usb صفحه سياه ميشه و هيچ دكمه اي كار نميكنه براي خاموش كردن هم يا بايد از برق بكشمش يا چند ثانيه دكمه power رو بگيرم!همه كانالها رو هم پيدا نميكنه از 7-8 كانال 6 تا بيشتر پيدا نميكنه
type تلويزيون و tunerش رو عوض كردم يادم نيست چي بود چي شد؟
يه جايي بود كه num of usb نيستش! فك ميكنم configuration بود اما هرچي ميگردم پيداش نميكنم
خواهش ميكنم كمك كنيد
دوست عزیز شما ندانسته میری توی مخفی و دستکاری می کنی توقع داری ما علم غیب داشته باشیم و type دستگاه شما رو بدونیم. type و front color یکی از حساس ترین گزینه های منوی مخفی هستند که اگر ندونی قبلا چی بوده به این راحتی راهی برای دانستنش نیست و اگر عوض بشه ممکنه حتی برد دستگاه بسوزه. شما بهتره از یه سرویس کار بخواید بیاد براتون درستش کنه.نقل قول: