امکانش هست که بازی اصل باشه ولی من فکر نمیکنم !
البته قیمتش هم همون حدوداست :
$36.69 to $49.99
منبع :
کد:http://shopping.yahoo.com/p:Crysis:1993460120
Printable View
امکانش هست که بازی اصل باشه ولی من فکر نمیکنم !
البته قیمتش هم همون حدوداست :
$36.69 to $49.99
منبع :
کد:http://shopping.yahoo.com/p:Crysis:1993460120
اگه بازی رو رجیستر کنم اصله؟؟نقل قول:
باید بشه !
ولی من احتمال نمیدم از توی ایران بشه .
به دلیل همین تحریمات و ....
در کل یه تستی بکنی بد نیست .
ممنون از لطفی که کردی...نقل قول:
بازی رو حالت دلتا تموم کردم ........نسخه بعدیش هم میاد؟؟؟
فعلا در مورد ساخت قسمت بعدی این بازی, هیچ خبر رسمی منتشر نشده.نقل قول:
نسخه کرایسیس شما اصله.
شرکت ها ی تولید کننده این امتیاز رو میگیرند.
در ضمن برای بازی کردن به تحریمات کار نداره , فقط اینجا مشکل پینگ خواهید داشت.
اره رفتم سایتش رجیستر شد..ولی اولش ازم ادرس میل و ازینها خواست علکی زدم.. اخرشم نوشت با موفقیت رجیستر شد..برای ما حالا چه فرقی میکنه؟؟؟نقل قول:
سلام به همه دوستان. خیلی وقته که توی این تایپیک نیومده بودم. کرایسیس هم دیگه خیلی قدیمی شده.
میخواستم بپرسم که گرافیک بازیه GEARS of WAR سنگینتره یا کرایسیس. درکل کدومشون سیستمه قویتر میخواد؟
یه سوال دیگه هم دارم: فرق بین نسخه اصل بازی با نسخه ای که ما بازی میکنیم چیه؟
در مورد سئوال اولت باید بگم که Crysis سنگین تره .
در مورد سئوال دومت هم فرقش اینه که اون ورژن کرک نداره و میشه بدون نیاز به پچ باهاش آنلاین بازی کرد .
سلام دوستان. این پچ Crysis v1.2.1 Hotfix Patch که تو سایت Gameloft هست نیاز به کرک داره ؟ کارایی این پچ چیه؟
دوست عزیز! هر پچی اصولا احتیاج به کرک داره و برای این مورد هم این طوره.نقل قول:
Crysis v1.2.1 Hotfix Patch سوراخ های امنیتی و کرش های سرور بازی رو اصلاح میکنه.
کرک مربوط رو میتونید از این آدرس دریافت کنید:
... البته قبل از نصب لازمه که پچ ورژن 1.2 رو نصب کرده باشید.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Crysisv1.2.1NoDVDFixedexeEng-2.rar
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی تونسته با این کارت کریسیس رو روی ویستا روی very high به راحتی اجرا کنه؟
Radeon HD 3870 X2
داود جان میشه مشخصات کارت گرافیک رو بزاری ؟ ( کامل باشه )
آقا من اونجا كه انگار تو آب شناوري گير كردم مثل اينكه بايد از اونجا خارج بشم !!! :13:
راهنمايي كنيد چيكار كنم ؟؟ هيچ راه خروجي پيدا نميكنم /// :19:
اون مرحله رو كسي نميتونه به طور كامل توضيح بده . خودت ببين ميتوني تمومش كني ، اگه نتوستي ميتونيد از سيو بعد از اون مرحله كه دوستان لينكشو گذاشتند استفاده كنيد.
سلیمان جان تو چطوری فهمیدی کدوم مرحله رو می گه ؟؟!! من که دوبار بازی رو تموم کردم نفهمیدم کدوم مرحله رو می گه ! توی کرایسیس همه جا آب هست .نقل قول:
شاید هم منظورش سفینه ی فضایی ها باشه این سیو بعد از اون مرحله :
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/2835965/9bb4e07/default_namber_one.html
اره دقيقا منظورم همين مرحله داخل شهاب سنگه است چون فقط اون مرحله كه تو هوا معلق ميموني و هيچ جاذبه اي هم وجود نداره.
فقط بايد دنبال يه راهي واسه خروج باشم ؟؟ كار خاصي نبايد بكنم ؟؟:13::13:نقل قول:
اره دقيقا منظورم همين مرحله داخل شهاب سنگه است چون فقط اون مرحله كه تو هوا معلق ميموني و هيچ جاذبه اي هم وجود نداره
آقا يه جاييم شبيه غار و همه چيزم انگار منفجر شده و خراب شدن فقط يه چيزايي مثل كريستال روي زمين هست ///
سيو بازي نميخوام ميخوام خودم ردش كنم اگه تا يه هفته گيرش باشم بازم كد يا سيو استفاده نميكنم ... :8:
هيچ راهي پيدا نميكنم . حالا تا عصري چند تا عكس ميزارم .... :10:
نقل قول:
خوب تو این مرحله اساسا شما باید سه کار رو انجام بدید.
1- هرچی موجود فضایی دیدید باید نابودشون کنید تا یه تونل و یا راه هایی باز بشند
2- باید چند تا چیز که شبیه کهربا هستند رو منفجرشون کنید
3-باید به دقد اطرافتون رو بگردید و راه خروجی رو پیدا کنید چون تقریبا تمام راه ها مثل همند و شما باید دقت کنید که از کدوم راه وارد شدید و به کدوم راه باید برید
من که اینجوری این مرحله رو تموم کردم حالا شما هم ببینید اینطوری میتونید.
سلام
کسی میدونه چرا با وجود اینکه کرایسیس درست نصب میشه و سیستم هم روش ویستای 64 بیتی هستش بلافاصله بعد از کلیک روی فایل اجرا این پیغام رو میده و بسته میشه؟ آیا با این ویندوز سازگار نیست؟ راه حلی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه درست رفته باشی جلو فقط یه جایی گیر داره !نقل قول:
یه جایی هست که انگار موشک پرت میشه . هر وقت انفجارش صورت بگیره دیواری که با یه اشعه آبی درست شده میشکنه و شما باید فورا ازش عبور کنی و به سمت بالا حرکت کنی .
امیدوارم بتونی این مرحله رو هم رد کنی چون بعدش مراحل سخت تری داری ( البته اگه داری با Delta رد میکنی !)
مطمئن باش راحت اجرا میشه .نقل قول:
من که رو Very High تو ویستا با 8800GT راحت اجراش کردم پس مطمئن باش با کارت شما هم میشه .
دوستاناز بین این Map های جدید که تو سایت های معروف مثل Gamespot قرار داده شدن کدومو توصیه می کنید دانلود کنم؟ چجوری می شه بازیش کرد یه مپ جدید رو ؟ تو منو اضافه می شه یا ...؟ آخه من الآن خونه نیستم که امتحان کنم . ممنون.
4 - از جاهایی که چراغ و روشنایی هست برو و اصلا خیال رفتن به جاهای تاریک رو نکن .نقل قول:
1- هرچی موجود فضایی دیدید باید نابودشون کنید تا یه تونل و یا راه هایی باز بشند
2- باید چند تا چیز که شبیه کهربا هستند رو منفجرشون کنید
3-باید به دقد اطرافتون رو بگردید و راه خروجی رو پیدا کنید چون تقریبا تمام راه ها مثل همند و شما باید دقت کنید که از کدوم راه وارد شدید و به کدوم راه باید برید
5 - بعضی مواقع هم جایی که باید از اونجا بری چشمک ملایم می زنه .
آقا ردش كردم بالاخره اما خداييش مغزم هنگ كرد !!! :10:
آقا رسيدم به روي كشتي كه بايد با موجود 4 پا مبارزه كنم چجوري بايد بكشمش ؟؟ :19: :11:
ایول خوب رسیدی . فقط باید با اون راکت انداز و اسلحه پلاسمایی بهش شلیک کنی و باید مواظب باشی که نگیرتت چون اگه بلندت کنه بد جوری پرتت میکنه و میتون در جا بکشتت. راستی بلاخره تونستی مرحله داخل شهاب سنگه رو رد کنی یا از سیو استفاده کردی.
بعد از کشتن اون هم به یکی گنده تر از اون میرسی که برای نابود کردنش به یه اسلحه مخصوص نیاز داری.
آخر تمومش كردم ... :10: :11:
جالب بود .البته براي لذت بردن بايد كارت گرافيك بالا داشته باشيد /// :13:
من با 7600 gt و 1.5 گيگ رم در حالت low بازي كردم ... :19:
نه اصلا از سيو استفاده نكردم گفتم كه اگه يه هفته هم گير ميكردم از سيو استفاده نميكردم :20:
اون سفينه آخري هم خيلي بد قلقي كرد :13: اما آخر دمار از روزگارش در اوردم :31:
صداي آماده شدن سفينه ها واسه جنگ هم انگار از فيلم جنگ دنيا ها (تام كروز ) كپي برداري شده بود كه واقعا
ترس به جون آدم مينداخت يه جورايي :8:
خصوصا اون هشت پاي اخري خيلي شبيه اون هشت پاهاي فيلم جنگ دنياها بود همونايي كه ادمارو پودر ميكردند و فقط لباساشون ميموند.
سلام.
دوستان مسیر سیو بازی تو ویندوز ویستا کجاست؟
من یه سیو دانلود کردم نمیدونم کجا بریزمش.
ممنون.
مسیر Save بازی در ویستا:نقل قول:
C:\Users\xxxxxx\Documents\My Games\Crysis
xxxxxx >> نام کاربر
سلام.نقل قول:
خیلی ممنون havas عزیز.:40:
سلام دوستان
موجود آخری که باید با اون اسلحه زده بشه ( مرحله آخره ) رو چطوری میشه رد کرد ؟ من دفعه پیش رد کردم ولی چند روز پیش که به این تاپیک اومدم هوس کردم یه بار دیگه هم تمومش کنم اما الان نمی تونم !
لطفا راهنمایی کنید .
به بازوهاي اون موجود عجيب و غريب توجه كن به وسيله اونها به شما تير ميزنه شما بايد اونا را نشونه بگيريد و نابودشون كنيد!نقل قول:
سفينه آخري اول با زدن دكمه b با دوربين به سفينه نگاه تا جاهاي حساس بهت نشون داده بشه اونارو بزن و بعدشنقل قول:
موجود آخری که باید با اون اسلحه زده بشه ( مرحله آخره ) رو چطوری میشه رد کرد ؟ من دفعه پیش رد کردم ولی چند روز پیش که به این تاپیک اومدم هوس کردم یه بار دیگه هم تمومش کنم اما الان نمی تونم
منتظر بمون تا از سفينه خودي بهت دستور بدن كه با اسلحه مخصوص رو سفينه قفل كرده و شليك كني ///
بعد از زدن بازوها هم بايد بري زير سفينه دشمن و به محض باز شدن دريچه زير سفينه با اسلحه مخصوص قفل كرده و شليك كني و كار تمومه ( البته در اين قسمت بايد خيلي سريع عمل كني و به موقع تا قفل شد شليك كني ) . :20:
سلامنقل قول:
من همه کارهای بالا رو کردم و گفتم که یه بار قبلا ردش هم کردم اما الان هرکاری میکنم اون اسلحه فعال نمیشه !
نمی دونم شاید تقصیر اون پچه 1.1 هست که نصب کردم ! هرچند اصلا ربطی به قضیه نداره :31:
حالا من یه بار دیگه اون مرحله رو از اول رد میکنم ببینم چی میشه !
راستی توجه کردین که تا حالا با اینکه دو تا پچ برای این بازی عرضه شده باز هم وقتی که نامرئی میشین سایه شما تغییر نمیکنه ( کشف برادرم بود :31: ) !