کاملا درست
صداش دیوانس
نمی شه با هیچی مقایسه کرد
Printable View
کاملا درست
صداش دیوانس
نمی شه با هیچی مقایسه کرد
بچه ها میشه یکی دقیقا توضیح بده تلویزیون این مدل چطوری راه میفته
من اینقدر تو media center اینور اونور کردم خسته شدم لطفا یکی دقیق توضیح بده
ممنون
دوستاني كه l502 دارن راهنمايي كنن:11:
شما ازش راضي هستين و مشكل خاصي ندارين..؟؟؟
من ديروز رفتم وليعصر ديدم تو بعضي كانفيگ ها گرافيكش رو quad 2gb زده بودن از فروشنده ها كه سوال ميكردم ميگفتن همون geforce 2gb هستش كه تا 4گيگ جواب ميده.
درسته يا اينكه فرق ميكنه.....؟؟؟
شنيدم دوتا گرافيك داره يكي intel يكي Geforce حالا بصورت پيش فرض روي geforce تنظيمه يا intel ...؟؟؟
:11:
ما که راضی هستیم تو این 2 ماهه.نقل قول:
گرافیک همشون Nvidia Geforce GT540M 2gb هست. یک گرافیک ضعیف تر GT525M 1gb هم داره ولی تو ایران فکر نمیکنم باشه.
خودش با تکنولوژی Nvidia Optimus بصورت اتوماتیک بین دو گرافیک اینتل و GT540 سویچ میکنه. ( برای صرفه جویی در مصرف ). بصورت دستی هم خودتون میتونید تعیین کنید چی با کدوم اجرا بشه.
اگر این لپتاپ رو تهیه کردید اولین کار درایور هر دو گرافیک رو آپدیت کنید ( صفحات قبل ورژن و توضیحاتش هست ) چون درایور قدیمیش که روی خودش هست بعضاً مشکل ایجاد میکنه.
------------
دوستان در مورد این صدای ویز ویز آداپتور پرسیده بودم که جوابی نرسید، الان داشتم سایت دل رو چک میکردم زده آداپتور گرافیک های 2 گیگ 130 وات و گرافیک های 1 گیگ 90 وات هست. برای ماها هم که 2 گیگه. رفتم خونه چک میکنم نکنه 90 وات باشه این.
در مورد Tv-tuner که دوستمون سوال کردن، روی آنالوگ که راحته و سرچ میکنه کانالها رو میگیره برفکی! ولی روی دیجیتال من نتونستم کار کنم باهاش، اگه اشتباه نکنم میگفت top box ندارید یا همچین چیزی.
والا من بين l502 و hp 6090 بد جوري گير كردم...!!!:19:
حالا به نظر شما كدوم رو بگيرم...؟؟؟
كانفيگ 6090 اينه:
ram 8gb ddr3
vga ati radeon 1gb ddr5
cpu core i7 torbo boost
hdd 1tb
blu ray/bt/wifi/finger print/hdimi/vga/2 * usb3
قيمت 6090 يه خورده بيشتره.
ديگه دارم خل ميشم:19::19::19::19::19:
نقل قول:
آداپتور من 130 بود چک کردم...----از همون جایی که آنالوگ رو انتخاب کردین و سرچ کرد دیجتال رو هم انتخاب میکردین و یه سرچ ساده میکنه...دیجیتالش محشره:8:
البته تو بعضی از شهرها هنوز صدا و سیمای اون استان دیجیتال رو راه اندازی نکرده و به این دلیل تو اون مناطق کار نمیکنه---
502 هم با رم 8 GB اومده..نقل قول:
l502 صفحه نمایش کاملا" بهتر هم از نظر نور هم از نظر کنتراست داره..
l502 نور کیبرد داره که فوق العاد به درد بخوره و TV تیونر هم داره..
l502 باطری 9 سل داره
کارت گرافیک این مدل (502) دارای 3D tv player هست..یعنی میتونید به جای یه پخش کننده 3D به تلویزیون خودتون وصلش کنید:5:
چیپست اینتل در این مدل از 6090 جدیدتره...:5:
و کلا" دل یه برند خر کار هست:31:
تو خر كار بودن دل كه شكي نيس.نقل قول:
من الان dell studio 1537 دارم نزديك 3 ساله شب و روز ازش كار ميكشم از دانلود شبانه گرفته تا بازي و برنامه.
فقط اين quad كه بعضي از فروشنده ها تو كانفيگ نوشتن منو به شك انداخته.
از يارو پرسيدم ميگه همون geforce 2gb هستش حالا نميدونم راس ميگه يا نه.
راستي همراهش ديسك ويندوز 7 اريج هستش...؟؟؟
این مدل هایی از L502 که در ایران هستن، Face Recognition دارن؟
دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم l502 بگیرم.
اگه جایی برای خریدش سراغ دارین که منصف و مورد اعتماد باشن راهنماییم کنین:11:
ماشالا این فروشنده ها از هیچ فرصتی برای انداختن دریغ نمیکنن:31:
البته نه همشون:31:
راستی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی...؟؟؟
تا جایی که من میدونم 2 گیگ dedicate یعنی حافظه خود گرافیکه و 2گیگ دیگه هم از رم برمیداره و میشه 4گیگ.نقل قول:
رم هم که ماشا الله 8 گیگه و مشکلی ایجاد نمیکنه.بدجور رفته توی مخ من و بزودی میخرمش.فقط منتظر اومدن یه مدل جدیدش هستم که قیمت 502 رو بشکونه.فکر کنم 15z جدیدش باشه که داره سر و کله اش پیدا میشه.
فقط حيف كه كانفيگ FULL HD تو ايران نيست :13:
منم اگه خدا بخواد سره ماه ميگيرم.
راستي الان تو سايت كيميا انلاين بودم ديدم يه كانفيگ ازش گذاشته با هارد 1 ترابايت قيمتش هم خوب بود.
سلام دوستان
اگز مقدور هست Screenshot امتیاز ویندوز 7 را به XPS L502-HP6080 را قرار بدهید.
ممنون
اره اگه يه نفر زحمت بكشه ممنون ميشم:11:
دوست خوبم این بنچمارک خوده ویندوز اصلا" واقعی نیست ...میتونی از بنچمارک هی تخصصی تر استفاده کنی...تو نت یه سرچ کن...نقل قول:
(راستی من با گارانتی متفرقه از شرکت آراکس توی پایتخت خریدم که دمشون گرم بهم سفارش اینگلیسشو دادن که خیالم از ریفوربیش نبودنش راحت شد..توی نت چک کردم)
این هم از ریتینگ Dell Xps l502 به نظر من ریتینگ بالاتری حقشه ! :11:
دوستان یه درخواست اگه کسی میدونه چطور کارت tv این لپ تاپو راه بندازه لطفا توضیح بده ممنونش میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق از کجا میتونم چک کنم که یه وقت ریفر نباشه...!!!؟نقل قول:
رفیق به این لینکی که میدم برید و از پست شماره 293 که کاربر محترم "teknosys" زحمتشو کشیدن مطالعه کنید تا همه چیزو متوجه بشید..دقیق تا 3 یا 4 صفحه بعدشو بخونید..توضیح کامل دادن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471303&page=30
سلام دوستان
لطفا تجربه های خرید اعم از قیمت،فروشگاه خرید،سفارش کجا،گارانتی و ریفوربیش بودن لپ تاپ رو بنویسید؟
ممنون:10:
من تو هایبرتایت کردن لپ تاپ ( 502) مشکل پیدا کردم.
سیسم بعد از هایبرنایت شدن درجا دوباره روشن میشه ؟ گمونم بعد از آپدیت اینجوری شد چون دیروز اینجوری نبود
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
برید توی قسمت power option>change plane sething>change advanced power sething>sleep>بغد اونجایی که نوشته Allow wake timer رو disable کنید و بعد هم همه چی رو ok و save change کنید..فکر کنم درست بشهنقل قول:
ممنون .
درست شد . 1564 هم همینجوری بود . مشکل ویندوزه . جاشو فراموش کرده بودم.
من لپ تاپ رو دیروز خریدم و از اونجا که خوره صدا و تصویرم ( فیلم و موسیقی ) حسابی باحاش حال کردم. تنها نکته آزار دهندش کیبرد غیر عربیش هست . فروشنده در آن واحد داشت 3 از اینا می فروخت ...
با تی وی تیونر و بلوتوث و سایر موارد مطرح شده هم اصلا مشکلی نداشتم .
چند تا سوال :
پشت باطری 502 یک دکمه هست که میزنی چند تا چراغ روشن میشه حتی وقتی سیستم خاموشه . این میزان شارژ باطری رو نشون میده ؟
تو سایت دل برای 502 کلی آپدیت درایو هست . همگی باید نصب بشن ؟ ( سیستم رو از طریق سرویس تگ شناسوندم )
:5::8:آره دوست عزیز اون چراغ ها میزان شارژ رو نشون میده...نقل قول:
حتما" درایور گرافیک geforce رو آپ دیت کن و توی تنظیماتش توی قسمت adjust desktop color sething کنتراست رو بزار رو 75 و تا میتونی لذتشو ببر(باید use Nvidia sething) رو انتخاب کنی
ممنون .
انجامش دادم . فقط سوالم اینه که تمام آپدیت ها لازمن . گمونم نزدیک 1 گیگ میشه ؟
بایاس و دو تا کارت گرافیک ها و بلوتوث رو آپدیت کردم.
این دستگاه widi داره ؟ آپدیتش که هست ....
سلام دوستان
لطفا تجربه های خرید اعم از قیمت،فروشگاه خرید،سفارش کجا،گارانتی و ریفوربیش بودن لپ تاپ رو بنویسید؟
ممنون
سلام بچه ها. من دیروز م502 با گارانتی زیگورات از نمایندگی رسمیش تو پایتخت خرید.با قیمت 1520 مقطوع(تو تمام ایران). من بین این و 6090 داشتم انتخاب میکردم. حدودا 2ماه درباره ی لپ تاپ و برندها و همه پیشون طولانی تحقیق کردم.
l502 واقعا عالیه.شک نکید L502 بگیرید.
دیروز حدود 40 دقیقه داشتم سیستم رو تو مغازه چک میکردم. فروشنده ازم پرسید "تو قبلا فروشنده یا تو کار لپ تاپ بودی؟ چون تمام چیزای که داری چک میکنی مواردیه که ما لپ تاپ فروشا چک میکنیم" همه چیزو چک کردم حتی پیکسلای led. به هر حال هر کی سوالی داشت در خدمتم.
سلام بچه ها. من با pes2011 مشکل دارم. بازی فقط کارت اینتل را تشخیص میده و سویچ نمیکنه به nvidia. حدود 1روز دارم تو سایتهاوفروم های فارسی و انگلیسی میگردم و هر راه حلی که تو تمام سایتا زدن ار جمله این فروم انحام دادم ولی نشد. خواهش میکنم کمکم کنید.
بچه ها آپدیتم کردم هم کارت اینتل هم انویدیارو . تو nvida control panel هم گذاشتم رو high performance ولی باز درست تشد.
تو صفحه قبل توضیح دادم چی کنید برای این بازی انجام بده اگه نشد بگو در خدمتیم:8:نقل قول:
داداش توی امضاتون مدل cpu رو اشتباه نوشتین چون l502 با سندی بریج اومد و 740 نیست...ممنوننقل قول:
سلام عزیز میشه چیزایی که چک کردی بگی تا ما هم موقع خرید چک کنیم:20:نقل قول:
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
راجع به سوالی که دوستم پرسید راجع به مشکل کارت گرافیک با بازی pes امروز درست شد. درایور کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
راجع به سوالی که دوستم پرسید راجع به مشکل کارت گرافیک با بازی pes امروز درست شد. درایور کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.
سلام دوستان. هر چند در این تاپیک پیرامون l502هم صحبت شده,ولی در اصل این تاپیک برای l501 بوده. برای همین بهتر دیدم تاپیکی اختصاصی برای l502 ایجاد کنم تا بچه ها راحت تر و بطور اختصاصی در آنجا به تبادل نظر و همچنین رفع مشکلات خود در باره ی l502 بپردازند. حتما به این پست سر بزنید.
لینک تاپیک:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=507938&highlight=l502
سلام از خواندن مطالب ریفورب بودن و نبودن تا حدی سرم گیج رفت بعدا باید یک دور دیگه بخوانم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیده بودم سایت دیجیکالا برای خرید مطمئن است درسته ؟
البته این سایت آن کانفیگی را که میخواستم تمام کرده . اول از همه میخواستم چون در این یک هفته قصد خرید این مدل را دارم مکان هایی که میشناسید که از نظر اطمینان و هم قیمت مناسب است در تهران یا رشت به بنده با یه شمارهای آدرسی سایتی معرفی کنید . زیاد از رم بالای 6 و هارد بالا و تی وی تیونر و بلوری استقبال نمیکنم فکرم این است که چیزهای اضافی و نالازمی باشد و بیخود قیمت کانفیگ را بالا میبرد . در مور بک لایت خیلی دوست دارم و فکر میکنم خیلی مفید است لطفا در این زمینه و لزوم امکانات و مزایا و اهمیت امکانات یاد شده توضیح دهید تا رئشن شوم .مثلا با وجود تی وی تیونر های ارزان 20 تومنی یواس بی پرداخت 40 50 تومن اضافه به لب تاپ میارزد ؟؟
بعد با گارانتی و بیمه بدنه یکساله وتعویض یکماه که شرایط مثلا گارانتی دیجیکالاست ارزش دلرد 50 60 تومن اضافه بابت گارانتی بدهم . لطفا پاسخ دهید .متشکرم .
سلام دوست گرامی. در تاپیک اختصاصی l502 توضیح داده شده است.نقل قول:
در مورد موضوع ریفورب بطور کامل در تاپیک اختصاصی l502 توضیح داده شده است
سلام.
دوستان ادامه بحث پیرامون xp L502 در تاپیک تخصصی خودش بر قرار میباشد.
اینجا هم تاپیک Dell XPS L501 هستش و هم تاپیک Dell XPS L502 ...............................................
سلام دوستان.
من دوتا مشکل دارم.
یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
یه مشکل دیگه هم دارم.
بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
چکار باید بکنم ...
گوشیم هم xperia x8 ..
یه چیز دیگه هم هست :
توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
درسته ؟