پشتوانه این بانکها از برخی بانکهای دولتی هم قوی تره . بهترین بانک ایران در سال 2009 و 2010 از نظر امنیت .نقل قول:
همه بانکها چه دولتی چه خصوصی توسط بانک مرکزی تضمین شده هستند . حتی برخی از موسسات اعتباری .
Printable View
پشتوانه این بانکها از برخی بانکهای دولتی هم قوی تره . بهترین بانک ایران در سال 2009 و 2010 از نظر امنیت .نقل قول:
همه بانکها چه دولتی چه خصوصی توسط بانک مرکزی تضمین شده هستند . حتی برخی از موسسات اعتباری .
ممنونم از جوابتون برای سود روزشمار کدوم بانک یا موسسه رو پیشنهاد میکنین؟
خواهش میکنم .نقل قول:
با توجه به اینکه شما میخواین جای مطمئن باشه پولتون فقط موسسه مهر و قوامین خوبه . بقیه رو هوان . یه روز منحل میشن . یه روز ادغام میشن . حساب کتاب درستی ندارن .
در مورد بانک هم نهایت سودی که پرداخت میشن واسه روز شمار 10 درصد شاید باشه اونم در شرایط خاص . در نتیجه من بهتون یکی از دو موسسه بالا رو پیشنهاد میکنم .
به نظر من این 2 موسسه (قوامین و مهر) برای سود روز شمار خوب هستننقل قول:
موسسه قوامین (سود روز شمار 18%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار تا 100,000,000 ریال----->17%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار از 100,000,001 تا 500,000,000 ریال----->18%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار بالای 500,000,000 ریال------->18.5%)
موسسه فردوسی (18%) موسسه فرشتگان (20%)
روزشمار فردوسی بیش از 20 درصده. حتا اگر سرماه سودت را نگیری، به سود حاصل هم سود تعلق میگیره و باز هم بیشتر میشه.
برای 5 میلیون روز شمار این موسسه قوامین و مهر یا فردوسی اعتمادی بهشون هست؟چون این پول تنها دارایه منه که روش حساسم و این همه سوال میکنمنقل قول:
مهر بزارنقل قول:
قوامین چون بانک شده احتمالش هست نرخ سوداش عوض شه .
اگر تا قبل از اینکه نرخ سوداش تغییری نکرده بزاری قوامین با همون نرخ سودی که قبلا حساب باز کردی سودت رو حساب میکنندنقل قول:
در ضمن دوست من الان داره مبلغ 70 میلیون پولش رو میبره قوامین ولی بازم تصمیم با خودتون هستش برای انتخاب موسسه
پیشنهاد منم قوامین یا مهر هستش .
چطوری یه موسسه یا بانک خصوصی رو از نظر داشتن مجوز بانک مرکزی چک کنیم؟
تو سایت بانک مرکزی رفتم فقط اسم شعبه های تهران رو داشت
نقل قول:
داستان اين مجوزها و لغو مجوزها خيلي طولانيه ولي اين لينك (سايت بانك مركزي) مربوط به سوالي است كه پرسيده ايد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.
مرسی ولی اینلینک فقط شعبه های تهران رو زدهنقل قول:
دوست عزیز تو این لیست اسم خیلی از موسسه ها نیستش ولی وقتی بری دمه در خود موسسه می بینی سر درش یه تابلو به چه بزرگی زده تحت نظارت بانک مرکزی اگه قرار باشه بنا بر این لیست تصمیم بگیریم پس چطور این موسسات که تعدادشون هم کم نیستش به خودشون همچین اجازه ای رو میدن که بزنن تحت نظارت بانک مرکزی ؟نقل قول:
به نظرم بهتره ببینی موسسه که میخوای پولتو توش بزاری برای چه نهاد یا ارگانی هستش(که این خیلی مهمه) و سال تاسیس و سابقه فعالیتش رو بررسی کنی
خوب منم موندم چطوری این کارو انجام بدمنقل قول:
اگر منظورتان آدرس هاست كه خوب درسته، بيشتر بانك ها و موسسات،دفتر مركزيشون تو تهرانه و اون آدرسي كه زده مربوط به شعبات تهران نيست.نقل قول:
جناب استاكس چند وقته مدام سوالت شده كه پولم رو كدوم موسسه يا بانك بذارم كه مطمئن باشه و سود خوبي هم بده و هر چقدر هم دوستان جوابتان را ميدهند باز هم سوالتان را تكرار ميكنيد!
شايد شما قبلا سپرده اي تو موسسه هايي مثل دانش آموختگان وحدت،بهمن ايثار و ... داشته ايد كه اينهمه نگرانيد.
بد نيست بدونيد كه حتي موسسه وحدت طبق بخشنامه بانك مركزي داشت به بانك قرض الحسنه ارتقاء ميافت كه بناگاه گفتن بانك مركزي مجوز اين موسسه رو لغو كرده و همين صالحيني كه مجوزش لغو شده و قراره با تات و آتي ادغام بشه،كفالتش رو به عهده گرفت. پشت همه اين بازي ها بانك مركزي بود.الان هم اگر بدنبال اطميناني 100% هستي بايد بري و اين 5 ميليون رو توي يكي از بانك هاي سوئيس و يا سنگاپور و ... سپرده گذاري كني.تو ايران كسي نميتونه اين اطمينان رو به شما بده.فعلا بالاترين درجه اطمينان رو بانك هاي دولتي و دولتي هايي كه قبلا خصوصي سازي شده اند، دارند و بعد از اين ها بانك هايي مانند اقتصاد نوين،پارسيان،پاسارگاد و ... در درجه بعدي قرار دارند.
امكان هر گونه تغيير و تحولي در تمامي موسسه هاي مالي و اعتباري و حتي بانك هاي جديدالتاسيس مانند گردشگري،ايران زمين و ... وجود دارد.هرچقدر به سود بيشتري فكر كنيد به همان ميزان ريسك بيشتري را بايد بپذيريد.
با سلام دوستان اینم نامه بانک مرکزی که توش اسامی موسسات مالی اعتباری مجاز رو مشخص کرده که البته نامه مال 89/12/29 هستش که تا الان چه تغییری کرده اطلاعی ندارم
ولی در کل بازم خودتون از موسسه ای که می خواین توش سپرده گداری کنید مطمئن شوید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متا سفانه نمیدونم چرا عکس این نامه رو برداشتن اما اینم لینکش برید تو قسمت موسسات مالی اعتباری مجاز و ببینید :
به نقل از ابتكار نيوز :نقل قول:
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به برنامههای این بانک در مورد موسسات مالی و اعتباری متذکر شد که «ما در این دو، سه سال این موسسات را به هم ریختیم و آنها را کاهش دادیم و از 1700 موسسه به 14 موسسه مالی و اعتباری رساندیم و در مراحل بعدی حتما ادغام را در پیش داریم و آنها را با تعداد کمتر و کیفیت بالاتر جمعبندی میکنیم».
خوب ببخشین من یه مثال میزنم
مثلا من پولم رو میذارم تو موسسه مهر بعد این موسسه ورشکست میشه آیا بانک مرکزی اصل پول منو تضمین میکنه؟
بله از سرمایه ای که مثلا موسسه مهر موقعه افتتاحش نزد بانک مرکزی گذاشته بود بدهی شما پرداخت میشه .نقل قول:
ببخشین من واقعا زیاد سوال میکنم اما بهم حق بدین فک کنین یه جون اول زندگی با تنها سرمایش یه خورده استرس هست دیگهنقل قول:
بعد این سرمایه اولیه اونقدر هست که پول همه طلب کارا رو پرداخت کنن
سلام دوستان .
بهترین راه برای اینکه بفهمین یک بانک یا یک موسسه کارشون درسته یا نه,اینه که بهش پول بدین ,اگر خوردند و در رفتند پس کلاهبردارند دیگه بهشون پول ندین !!!!!.
:31:
هنوز دو هفته نشده در مورد ارز مسافرتی حرف زدیم اینجا به خودم گفتم یادم باشه وقتی میام ایران برم بگیرم .
چند روز پیش تو اخبار گفت از این به بعد فقط به مسافران زیارتی ارز دولتی میدند .
نمیدونم چرا ما رو هر چی دست میزاریم یا لغو میشه یا غیب میشه ؟
:31:
سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم الان بیشترین سود چه بانکی میده و به چه صورت هست ؟
با سلام
کسی در مورد موسسه کار سازان آینده اطلاعی داره سر در موسسه که زده با مجوز بانک مرکزی تلویزیون هم تبلیغش میکنه
سود روز شمارش چند درصده ؟
سود بلند مدت سالیانه با برداشت ماهانه چقدره ؟
کسی تو این موسسه سپرده داره ؟
در مورد موسسه مالی و اعتباری فردوسی اطلاعات کامل میخواستم
اینکه چقدر بهش اعتماد هست در صورت گذاشتن پول برای بلند مدت
مجوز نداره .نقل قول:
یه چیزی بگم واسه همه دوستان :
به هیچ موسسه مالی و اعتباری اعتماد نکنید برای بلند مدت . حتی مهر :
نه به شبکه شتاب وصل هست . نه به سیستم بین بانکی نه ساتنا نه پایا . تازه اینکه بزرگترین موسسه مالی هست . دیگه حساب فردوسی و کارسازان و .... مشخصه . این موسسه ها فقط به درد سود کوتاه مدت روزشمار میخورن .
همین .
سود چندساله ؟نقل قول:
در سررسید یا ماهانه ؟
بانک یا موسسه مالی و اعتباری ؟
این موسسه قوامین که بانک شدش هنوز سودش مثل قبلا هستش و تغییری نکرده به نظرت اطمینانی هستش برای باز کردن حساب بلند مدت 1 ساله حالا که بانک شده یا نه ؟نقل قول:
(راستی من از کارمندش پرسیدم که حالا که بانک شده سودش تغییری نمیکنه گفتش هنوز نکرده اما در آینده حتما تغییر میکنه و من بهش گفتم خوب اگر کسی که اینجا حساب 1 ساله داره و سر سال فکر کنه با همون سود قبلی شما خودتون تمدیدش میکنید و سود شما تغییر کنه و سود کمتری به طرف بدید چی ؟
طرف یکم فکر کردش و بعدش گفتش قبلش خبرش میکنیم گفتم چه جوری ؟ گفت تلفن میزنیم و معلوم الکی گفتش چون اومدیم و یکی تلفنش عوض شده بود یا حالا به هر دلیلی به اون فرد دسترسی نبودش در نتیجه با همون سود جدید تمدیدش میکنن و بعدم که بری بگی چرا قبلش خبر ندادین میگن به ما ربطی نداره حواستون به این قضیه خیلی جمع باشه بانکها اگر یه قسط وامتون عقب بیفته صد بار زنگ میزنن اما هیچ بانکی زنگ نمیزنه بگه سودمون کم شده حسابت رو تمدید کنیم یا نه )
دیروز رفتم از عابر بانکهای نزدیک خونه پول بگیرم در کمال تعجب دیدم همشون یه ایرادی دارن و پول نمیدن - هر کدوم یه ایرادی داشتن یکی نوشته بود ارتباط با مرکز قطعه - یکی دیگه نوشته بود در حال بروزرسانی:18: - بعضی هم وقتی کارتو میزدم سریع کارتو پس میداد و قبول نمیکرد . به هر حال به زحمت تونستم از یه بانکی پول بگیرم حالا جالب این بود که ساختمونای این بانکها سر به فلک میکشه ولی خدماتشون .....
سود در سررسید بهتره یا سود ماهانه؟
ببین کلا روال اینجوریه :نقل قول:
اگه سود تغییر کنه حتی بشه یک درصد شما سودی رو دریافت میکنی که موقع افتتاح حساب تو کارتت یا حسابت درج شده . دقیقا مثل موقعی که سودو کاهش دادن . افرادی که مثلا یکساله 13 درصد میگرفتن همون 13 درصد باقی موندن و بقیه افرادی که از اون تاریخ به بعد حساب باز کردن 10 درصد میگرفتن (حالا درصدراو درست یادم نیست به عنوان مثال گفتم).
حالا ممکنه یک بانکی این دستورالعملو رعایت نکنه .
نتیجه گیری با خودتون هست .
پ.ن : اگه سود در سررسید بخواین کلا بانک گزینه مناسبی نیست . خرید طلای آب شده یا سکه بهتر هست .
سلام دوستان
جریان این کارمزد بانک اقتصاد نوین چیه ؟
با موبایل بانک کارت به کارت کردم 500 تومن کم کرد اومدم موجودی بگیرم ببینم چی شد بازم 500 کم کرد باز اومدم صورتحساب بگیرم ببینم این 500تومن چیه هی کم می کنه بازم 500 تومن کم کرد!!!!!!!!
امروزم که خواستم اینترنتم شارژ کنم بازم 500تومن کم کرد!!!!!اینطوری که همه پولم رو خود بانک می خوره.
من قبلا پاسارگاد داشتم اینطوری نبود که یا من نمی فهمیدم.
با همراه داشتن کارت شناسایی به یکی از شعب مراجعه کنید .نقل قول:
من همه کارهامو با موبایل بانک اقتصاد نوین انجام میدم و فقط واسه انتقال 500 کم میکنه .
احتمال زیاد پولش برمیگرده به حسابتون با اینحال مراجعه حوضری بهتر هست .
سود روزشمار بانک دی چند هست؟
من 7 میگیرم در حال حاضر . البته پارسال حساب باز کردم . لیست شعب و تلفن تو سایت بانک دی هست . تماس بگیرین جواب میدن .نقل قول:
الان موسسه قوامین هر 1 میلیونو ماهی چقدر سود میده ؟
15600 تومان برای ماه 30 روزه . (با نرخ 19 درصد)نقل قول:
بالاترین نرخ سود توی سر رسید 6 یا 9 ماه رو چه موسسه ای میده ؟ و نرخش چند درصده ؟
فرق سود در سررسید با سود ماهانه چیه و کدومشون بهتره؟نقل قول:
سود در سرسید فقط تو تاریخ سر رسیداصل پولتون و سودش قابل برداشت هستش مثلا شما یه حساب باز میکنید 9 ماهه یا مثلا 3 ساله و فقط بعد از 9 ماه یا 3 سال میتونید اصل پول و سود پولتون رو دریافت کنید ولی سود ماهانه به این صورت هستش که شما مثلا حساب 1 ساله 2-3-4- یا 5 ساله باز میکنید و به اصل پولتون تا پایان مدت سپرده گزاری نمیتونید دست بزنید اما سودش رو ماهانه دریافت میکنیدنقل قول:
فرقش با هم اینه که سود تو سر رسید مبلغش بیشتره تا سود ماهانه یعنی اگر یه سپرده یک ساله باز کنید و بگید سودش رو در پایان دوره یعنی بعد از یک سال دریافت میکنید بهتون سود بیشتری میدهند تا وقتی که بخواهین سودش رو به صورت ماهانه دریافت کنید .
کدوم بهتر هستش رو دیگه باید خودتون انتخاب کنید با توجه به شرایط خودتون .
سلام
کارمزدی که بانک ملت برای سپرده موج ( 33 درصد پنج ساله ) از سود کم می کنه چقده؟
در کل میشه 165 درصد.یکی از اقوام 34 میلیون گذاشتن و با سودش میشه 90.100.000 تومن
میخواستم ببینم کارمزد چقده؟
ممنون:11: