سلام ویندوز من میزنه
this copy of windows is not genuine
چه جوری میشه بدون ویندوز ریختن درسش کرد ؟
چون wallpaper هی میپره
Printable View
سلام ویندوز من میزنه
this copy of windows is not genuine
چه جوری میشه بدون ویندوز ریختن درسش کرد ؟
چون wallpaper هی میپره
برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنید تا ویندوز شما اکتیو بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسخگوییتوننقل قول:
اما لینک اول که پاک شده دومی هم دانلود نمیشه
اون لینک دوم تبدیل شده به More Than Cooking - Developing Children s Learning Through Cooking PDF.pdfنقل قول:
!!!
لطفا درستش کنید چون من هم کلا یک روز مونده از کرک ویندوزم و میخواهم ویندوز 7 اینترپرایسم رو کرک کنم
از لینکهای پایین به همون صورتی که گفتم دانلود کنید پیش برین.نقل قول:
چون ویندوز شما نسخه enterprise طبق پست 837 پیش برین:20:نقل قول:
اون پست رو روش اولش رو دوستان تست کردن و گفتن جواب نمیده و لینک دومش هم از کار افتادهنقل قول:
شما خودتون جدا تست کنید من رو ویندوز enterprise تست کرم جواب میده برای لینک دوم هم لینک داخل فایل txt کپی کنید بعدش از نوع داخل مرورگر paste کنید اینتر کنید لینک دوم آموزش کرک برنامه لینک اول به شما توضیح داده لینک سوم هم یک کرک جدا قراردادم برای لینک دوم هم از v p n استفاده کنید.نقل قول:
من در حال حاضر فـــیـــلتر شـــکنم خیلی سرعت افتضاحی داره !
یادمه سری قبلی که ویندوزم رو کرک کردم یک برنامه رو باز کردم و فقط روی یک دکمه کلیک کردم و خودش شروع کرد به کرک ویندوز ! خیلی راحت ویندوز کرک شد و هیچ دردسری نداشت !
به نظرم خودتون هم اون نرم افزار رو بهم معرفی کردید !
شما نمیدونید چه نرم افزاری بود ؟ اگه میدونید لطفا اونو برام بزارید چون حرف نداشت
اون کلیپی که لینکش قراردادم 2 دقیقه بیشتر زمانش نیست چون همینطوری من نمیتونم توضیح بدم ازکرک لینک دوم هم میتونید استفاده کنید درضمن قبلش کرک رو ویندوز با اون برنامه که معرفی کردم پاک کنید.نقل قول:
همونطور که دوستانن هم قبلا گفتن روش اول جواب نمیده !!!!!نقل قول:
لینک دوم هم متاسفانه از کار افتاده
این یک کرک دیگه که از تو پست 1106 میتونید دانلودش کنید .نقل قول:
دوست عزیز با تشکر از جواب شما ولی این رو هم من صفحه قبل گفته بودم که لینکش تبدیل شده یه این :نقل قول:
Than Cooking - Developing Children s Learning Through Cooking PDF.pdf
فیلم لینک اول دانلود کنید ببینید حجمش کمه بعدش از کرکی که قراردادم برای رجیستر کردن ویندوز استفاده کنید تو همون فیلم نگاه کنید میبینید ویندوز رجیستر شده برای اجرای کرکم وقتی دانلودش کردین روش کلیک راست تو حالت run as administrator اجراش کنید.نقل قول:
فیلم یوتیوب رو دیدمنقل قول:
آخرش هم دیدم که کاملا کرک شد !
ولی من که انجام دادم کرک نشد !
اون پست 1106 رو اگه یک لینک جدید ازش بدید عالی میشه
نقل قول:هم برای همون مورد اول هم برای مورد دوم که الان توضیح میدم یک کرک دیگه ابتدا برنامه mbr regenerator دانلود کنید از لینک پایین بعدشم طبق شکل اول این برنامه رو اجرا کنید گزینه مورد نظر اجرا کنید بعدش بزارین کارش انجام بده ریست شد سیستم بالا اومد بعدش از همون کرک اول از نوع استفاده کنید اگر نشد از این کرک دوم استفاده کنید به اینصورت که ابتدا داخل سرچ منوی استارت دستور uac رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه زبانه مورد نظر کلا پایین بیارین تایید کنید سیستم ریست کنید بالا اومد از کرک لینک دوم استفاده کنید وقتی دانلودش کردین از حالت فشرده خارجش کردین روش کلیک راست کنید تو حالت run as administrator اجرا کنید بعدشم طبق شکل دوم عمل کنید فقط تو اون قسمت به جای ultimate باید اسم ورژن ویندوز شما همین Enterprise تایپ شده باشه بعدشم روی دکمه اینستال کلیک کنید.نقل قول:
با تشکر از شما بالاخره از این روش اکتیو شد !!!نقل قول:
نقل قول:
آقا واقعا مطلب مفیدی بود، کلی کرک و اینجور چیزا نصب کردم ولی جواب نداد ولی این یکی آخرسر ویندوزمون رو genuine کرد .
میخواستم بدونم که چطوری میتونم یه ویندوزروجنتیونش کنم
دوبارویندوزعوض کردم ولی بعدازیه مدتی میگه دوباره بایدچنیون بشه ولی نمیشه
برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنید تا ویندوز شما اکتیو بشه:20:نقل قول:
دوستان من ویندوز 7 سرویس پک یک گروه jb رو گرفته بودم 5 ماه پیش اینجورا همیشه نصب میکردم عالی کار میکرد و اکتیو بود ولی روی یه لب تاپ امروز نصب کردم اگتیو نمیشه
Windows Loader 2.0.9 رو هم تست کردم ولی بازم
genuine نکرد میخواستم ببینم باید چی کار کنم؟
اینم عکس
اگر که ویندوزتون سری ultimate طبق همین پست بالا که قراردادم برین :20:نقل قول:
سلام دوستان
میخوام بدونم راهی برای ارتقای ویندوز 7 نسخهhome premium به نسخه ultimate هست؟
مثلا key که برنامه windows any time update میخواد...
سریعا نیاز دارم که ویندوز لپ تاپم رو ultimate کنم و نمیخوام ویندوز عوض کنم.
اگر ویندوزشما اورجینال تو پست پایین ببینید :20:نقل قول:
سلام. میخوام ویندوزم رو اکتیو کنم یا همون کرک بگیرم، با هر برنامه ای که میخوام کرک بگیرم ساپورت نمیکنه. چیکار کنم؟ در ضمن توی یه جایی خونده بودم که نوشته بود build 7600 به بالا را ساپورت میکنه ویندوز من 7201 هست. یه ویندوز جدید بگیرم یا راهی هست؟؟:41:
با تشکر.:12:
تنها راه برای شما اینه که طبق پست 1141 پیش برین که ابتدا با برنامه MBR Regenerator که توضیح دادم کرک ویندوز پاک کنید بعدش از windows loader برای کرک کردن ویندوز استفاده کنید:20:نقل قول:
آقای همشهری دستت درد نکنه. یه ویندوز جدید گرفتم و همونجور که گفتم باید build ویندوز بالای 7600 باشه تا با برنامه ویندوز لودر کرک بشه، ویندوز جدیدم build 7601 هست، با همین برنامه کپی کردمش البته بدون نیاز به MBR Regenerator .:31:
بچه ها امکانش هست بشه لوگوی کارخونه سازنده لپ تاپ رو تو قسمتی که با فلش نشون دادم اضافه کرد؟
شمابرنامه Windows Loader که داخل لینک اول دانلود کنید بعدش اجراش کنید طبق عکس که مشخص کردم پیش برین تو قسمت شماره 2 باید کلیک کنید تا بتونید عکس انتخاب کنید درضمن فرمت عکسم باید bmp باشه اگر این نبود واسه تبدیلش از لینک دوم که قراردادم بصورت آنلاین اینکار انجام میده سئوالتونم داخل خود تاپیک سون باید مطرح میکردین نه اینجا:20:نقل قول:
بچه ها ویندوز من سون نسخه ی enterprise هستش
چطوری باید فعال سازیش کنم؟
کرک یا لودری وجود داره برای این نسخه از ویندوز
من واسه ی همه ی نسخه ها کرک و لودر دیدم الا این نسخه
کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟
شما طبق پست شماره 1137 که داخل همون تاپیک بصورت شکل توضیح دادم پیش برین این دوستمونم مشکل شما رو داشتن که با اون کرک مشکلشون رفع شده فقط قبلش کرک وبندوز فعلی رو با برنامه mbr regenerator پاک کنید:20:
آقا مرسی جواب دادین اما با این روش فقط 30 روز اکتیو میشه نه؟
من همه ی کاراریی رو که گفتین انجام دادم اما فقط واسه 30 روز اکتیو شده یعنی در واقع انگار هنوز trial هستش.
چیکار کنم؟؟
آقا خیلی ممنون.به جای اینکه از کرک به صورت manuall استفاده کنم گزینه ی لودر رو زدم و اکتیو شد ویندوزم
خیلی خیلی ممنون که راهنماییم کردین.
مرسی از پیگیریتون.
سلام...این عکس مال سیستم منه...هنوز پیغام نداده...کار از کار گذشته؟ چیگار باید کرد؟
مرسی...
راستی..اینم عکسinstalled update از اینجا uninstall کنم حل میشه؟
یازم ممنون
دوست عزیزمن عکس نمیبینم شما لینک مستقیم عکس اینجا قراربدین از من عکسی که گذاشتین لود نیمشه:20:نقل قول:
تشکر بابت پیگیری...نقل قول:
یه چیز دیگه...شاید ویندوز نسخه اصلی باشه...اخه لپ تاپ گرفتم روش نصب بود...هرچند بعید میدونم...ولی شما راه فهمیدن اصلی بودن ویندوز بگین...شایدم طرف خودش کرک کرده باشه...!!!
<یندوز من اینترپرایس هستش
ویندوز کرک شده بود !!!! ولی امروز یکدفعه گفت جنیون نیست !!! فکر کنم یک آپدیتی اتومات ریخته شده و اونو از حالت جنیون در آورده !؟
اگر همون گزینه ای که تو عکس مشخص کردین آنیستال کنید تمومه برای سئوال دوم هم خیلی ساده برنامه mbr regenerator از لینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید روی دکمه استارت از برنامه کلیک کنید اگر که ویندوز شما اورجینال نباشه کرک داشته باشه این برنامه کرک ویندوز پاک میکنه ویندوز شما بصورت تریال میشه که همون 30 روزه میشه:20:نقل قول: