Printable View
1_من آرک رو به کامپیوتر وصل میکنم با Sony Ericsson PC Companion وصل میشه ولی با pc suite 91 وصل نمیشه
2_من یه x1 دارم میخواهم contact هامو به آرک منتقل کنم x1 روpc suite 91 میشناسه ولی آرک رو نه .به غیر از این برنامه از طریق outlookچطور میتونم اینکار رو بکنم وآیا عکسهای contact رو هم منتقل میکنه؟
بهترین راه انتقال تلفنها از طریق بلوتوث است این برنامه pc suite 91 در این زمینه کارش بگیر نگیر داره.
فكر كنم با برنامه MyPhoneExplorer ورژن جديد بشه انتقال داد به راحتينقل قول:
بچه ها سلام من هفته پیش آرک گرفتم.. هرکی سوالی داشت اگه قابل دونست بپرسه
سلام دوست مهربون (كتاب :31:)
نظر كليت رو در مورد آرك بگو
سرعت گوشي
صداي مكالمه
فعلا يه كلي گويي داشته باشيم تا سوالات جزئي تر مطرح بشه
Sony Ericsson ST18i Urushi leaks
مشخصاتش با آرك كاملا يكيه! مثل NEO . فكر كنم سوني اريكسون فقط همين يه نمونه سخت افزار رو بلده بزنه
البته اين يكي قوز نداره: (اگه داشت ممكن بود با آرك اشتباه گرفته بشه) و ممكن بود آرك فروشش پايين بياد:31:
نه به سامسونگ كه يه گوشيشو با سه تا چيپست شاخ ميخواد بده بيرون (TEGRA2 - EXYNOS - TI OMAP4430) نه به سوني كه گير داده به اين سخت افزار يك سال پيش!
دكمه ي Homeــش خوشگله!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_st18i_codenamed_urushi_leaks_again-news-2730.php[/HTML]
سلام . یعنی چه اتفاقی افتاده که یهو قیمت بالا رفت و دیگه پایین هم نمیاد؟؟
و میشه بگین که صدای این گوشی چطوطه ؟؟ مثل x10 کمه یا که صدای خوب و بلندی داره؟
با تشکر
با این 5 تا گوشی عین هم که تکنولوژی همشون هم مال پارساله و همه شرکتا معادلشو پارسال معرفی کردن و قیمت اینا هم 100 تا 200 تومن بالاتره ازشون سونی معرفی کرده!!! واقعا :دی آخه به جز این تیتان کی میاد سراغ این گوشیا!!! تو ایران البته کم نیستن چنین کسایی که واس ظاهر گوشی و اینکه یه زمانی نوکیا و سونی بودن برن بخرن :دی ولی اون ور که ملت دوزار تحقیق می کنن و می خرن هیشکی نمیاد آرک - نئو - پلی - پرو - این جدیده رو بخره :دی
مث که صداش کیفیت خوبی داره و کمیتش هم در حد متوسطه...
از نظر صدا صداش خوب و بلند من که خریدم توقع نداشتم صداش بالا باشه چون بیشتر گوشیهای سونی صداشون پایین قیمت هم به علت کم یاب شدن گوشی هست که بالاست چون می خواستم از کویت بخرم که اونجا اصلا نداشتن همه تموم کردن حالا خوب ایران هنوز پیدا می شهنقل قول:
در مورد آرک اینو بگم که تا دو هسته ای ها نیومدند و کاراییشون معلوم نشده به نظر من فعلا یکی از بهترین ها. سرعت خوب . سیستم عامل خوب . فیلم برداری خیلی خوب . عکس برداری عالی . صدای خوب. روان.نقل قول:
سرعتش تاحالا برای من خیلی خوب و روون کار کرده و کم نیوورده. صدای مکالمش میشه گفت در حد عالی.
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
صدای آرک نسبت به آیفون و آیکس 10 هم خیلی بالاتره هم خیلی با کیفیت تر. من هم آیفون داشتم و دارم هم ایکس 10 داشتم و هم اینکه یک هفتش آرک دارم. آرک صدای با کیفیتتر و بلند تری دارهنقل قول:
نقل قول:
Sony Ericsson ST18i Urushi leaks
ایول!! این کمر باریکه از کجا اومد؟!
این یکی جکش برگشته بالا!! پورت اچ دی ام ایش کجاست؟! اگه نداشته باشه،ارزون تر در میاد!!
به لطف سونی و تی سی که مئدام این گوشی های با یه سخت فازار رو میدن بیرون،گوشی های با سخت افزار خیلی قوی کم تر میشن و عموم سخت افزار،میشه این حد و حدود!! دولوپر جماعت هم مجبور میشه برا اینا برنامه بنویسه!!!
اونوقت،برنامهش رو 20 تا گوشی اجرا نمیشه!!(قدیمی تر ها!!) رو 50 تا اجرا میشه بی مشکل، روی 10 تا هم خیلی عالی اجرا میشه!!
فک کنم این یه جور سیاست باشه برا سونی که این کارو میکنه!! اگه اچ تی سی همکاری کنه مثل بچه ی ادم و اپل هم گوشی خیلی شاخ بیرون نده،کسی که این گوشی رو بخره،از لحاظ نرم افزاری چیز خاصی عقب نمی مونه!!!!
تو عکس ها اینجوری افتاده یا واقعا پایین تنه اش باریک تره؟!
این گوشی،باریک نیست!(یعنی قیمتش به خاطر باریک بودن بالا نمیره!!)....
این گوشی 3.2 هستش و خوب یعنی ارزون تره!!
این گوشی هر چی فکر میکنم به نظر نمیاد پورت اچ دی ام ای داشته باشه که باعث میشه ارزون تر در بیاد باز هم!!
پس این ارک برای کسانی هست که نمیتونن خود ارک رو بخرن!!که لازم نشه کلیشون رو بفروشن براش!!
خلاصه اینکه همچنان منتظر واکمن سونی هستیم که جک صداش اون بالا باشه!! یا اینکه ارک قیمت عاقلانه پیدا کنه!!کد:http://www.narenji.ir/2854
درسته... خیلیا نیازشون با همین رفع می شه.... ولی آرک به هیچ وجه گوشی نیس که بخواد تقریبا هم قیمت با O2X باشه... از هر لحاظ بدون استثناء ضعیف تره ازش... الان هم دنیاییه که تکنولوژی حرف اولو میزنه... کسی که کارش با یه گوشی کم امکانات مث آرک راه میافته ، باید بره قدیمیشو بخره... آرک می بایست پارسال تولید می شد ، و امسال سونی فارک :31::31::31: رو تولید می کرد ، اون وخ کسی که کارش با آرک راه میافتاد ، می رفت آرک رو می خرید ، کسی هم که کارش راه نمی افتاد ، فارک رو می خرید :دی اشتباه استراتژیکی خیلی بزرگی کرده سونی... آرک یک شکست بود و بس... GS2 چه قدر تو نت سر و صدا کرد... ولی آرک چه طور؟؟؟ صدایی ازش در اومد؟؟؟نقل قول:
فک کنم فروش GS2 یه هفته بعد از اومدنش بیشتر از کل فروشیه که آرک توی این مدت که اومده تو بازار داشته!!!
فيش هندزفريش L مانند هستشنقل قول:
به فرض مثال بخواید موزیک گوش کنید با هندزفری و بخواید هم بذاریدش توی جیبتون ببینید چی از آب در میاد !!!
آتريكس تو ايران قيمتش بالاست
درسته که گوشیه خوشکل و خوش دستیه
ولی خریدش اصلا به صرفه نیست
چون چند ماه بعد گوشیها ی با پردازنده ی دو هسته ای به بازار میان که ارک در مقابلشون سوسکه.
البته هیچ گوشی از لحاظ ظاهری رو دست ارک نیومده
چه جوري بايد بخري ساعتو اين مهمه.اگه ميدونيد راهنمايي كنيد
سلام دوستان
من هنوز ارك رو از نزديك نديدم اما يه سوال برام پيش اومده در مورد رنگ گوشي كه تو سايت جي اس ام ارنا دات كام و ديجي كالا دو رنگ سرمه اي و نقره اي بوده اما مشكي نديدم ولي عكسش رو تو سايت خود سوني ديدم رنگ مشكي هم داره يا خير؟
سلام عزيزم
اون رنگ سورمه اي كه ميگن همون رنگ مشكي اي هست كه شما ميگيد
خيلي خوب ديگه :31:
كم مونده برن كنار زمين فوتبال با آرك عكس بگيرن!
چيه اين :31:
سلام دوستان خواهشا برادرانه به سوالات من پاسخ دهید(ممنون): کیفیت تصویر ارک و سرعت عملکرد تاچش چقدر از x10 بالاتره و چه قدر از گالکسی پایینتره؟ 2)باتریش نسبت به ایکس 10 چطوره(اخه از باتری ایکس10 راضی نیستم)3)صدای اسپیکرش بلند است؟ با صدای اسپیکر چه گوشی میتوان مقایسه کرد............بسیار ممنون میشم جواب بدید
اون پستمو که نفهمیدم واس چی ترکوندن :دی دوباره می پرسم :دی
کسی عکس از باتری آرک نداره؟؟؟
رمش چنده؟؟؟
توی تر و فرزی از نئو جلوتره؟؟؟ از لحاظ سخت افزار چیش از نئو بیشتره؟؟؟
یه سوال دیگه پرسیده بودم یادم رفت :دی
سلام . قیمت کرمانشاه امروز(23/3) 780 تومن
گوشي آرك سوني اريكسون بهترين عملكرد باتري را در اينترنت گردي در بين گوشي هاي اندوريدي از آن خود كرد!
لينك زير :
بهترين عملكرد هم مال آيفون بوده با 7 ساعتو خورده اي!!کد:http://blog.gsmarena.com/showdown-samsung-galaxy-s-ii-stars-in-our-browsing-battery-life-championship-not-so-brightly/
دقیقا این نکاتی رو که بش اشاره کردی در آرک اصلاح شده و دیگه خبری از کمی صدا و مشکل باطری نیستنقل قول:
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
بنظر شما LED-backlit LCD چقدر از SUPER AMOLED عقب تر هست؟نقل قول:
LED back Light فقط نورش نسبت به LCD بیشتره که باعث زاویه دید بیشتر هم میشه!
يه سوال گرچه اينو بايد از شركت سوني بپرسم اما نظر شما در مورد اينكه چرا سه تا دكمه در پايين گوشي هستش و علت چي بوده كه اين دكمه ها به صورت لمسي ساخته نشده؟
خیلی زیادتر از LCD ها نیست .نقل قول:
در مقابل تکنولوژی های جدید IPS و OLED کیفیت و روشنایی به مراتب پایینتری داره
يه سوال داشتم از دوستان
گوشي ارك موجود در ايران با گارانتي كامتل و بدون گارانتي لاك هستش يا انلاك ؟ و گوشي بهتره لاك باشه يا انلاك ؟
و فرق اين دو چيه شنيدم اگه لاك باشه نميشه تم عوض كرد يا يه سري از كارها؟
اون 3 تا دکمه مربوط میشه به زیبایی گوشی... به هر حال اینا معیار های زیادی واس طرح هاشون دارن که فک می کنم دلیلش بیشتر زیبایی بوده در این مورد...
لاک و آنلاک هم هیچ ربطی نداره... گوشی های لاک فقط روی یه سیم کارت کار می کنن اما آنلاک ها با هر سیم کارتی کار می کنن... شما با جیلبرک توی آیفون اشتباه گرفتین... تمام گوشیای ایران هم آنلاکن...
سلام به همه ی برو بچز!
آقا تو این مدت که نبودم دلم واسه ی همتون یه ذره شده بود!
راستی چه خبرا؟
از آرک چه خبر؟
قیمتش به کجا رسید؟
کیا خریدند؟
کیا رویو گذاشتند؟
آرک در چرتی پیشتازه هنوز :دی
قیمت هم همون 700ــه حدودا...
یکی هم مث که خریده بود توی فروم...
ریویو هم خبری نیس :دی
والا همه میگن بهتر و بیشتره و منم با تجربه شخصیم این بهتری و بیشتری رو تایید میکتمنقل قول:
با سلام
گوشي با گارانتي كامتل بخرم يا بدون گارانتي ؟ آخه قيمت اين دو مثل اينكه خيلي متفاوته
گوشي با گارانتي كامتل از دي جي كالا 825 تومان و بدون گارانتي از 730 تا 750 تو اينترنت ديدم من جايي زندگي مي كنم كه فكر نمي كنم حالا حالا ها بياد اين گوشي به همين خاطر يا بايد از اينترنت بخرم كه دي جي كالا معتبر هست و يا به فروشنده هاي شهرمون برام سفارشي بيارند كه صد البته گرونتر درمياد اما احتمال زياد بدون گارانتي ميارن
فرق گوشي گارنتي دار و ندار چيه شنيدم گارانتي كامتل مثلا تقويم شمسي داره و ... مگه نميشه بدون گارانتي برنامش رو نصب كرد؟ دوم اينكه قيمت بدون گارانتي و با گارانتي رو لطفا بگيد و اون هايي كه گارانتي دارن فول پك هستش يا نه؟
چطور دلتون میاد اینقدر بابت این ارک پول بدین بابا به خدا ظلمه سنسیشن با اون عظمتش 795 تومنه یا گلکسی اس 2 900 تومه اونوقت این ... :41:
با اين وجود كه از نزديك نديدم و فقط عكس اين گوشي ها رو از اينترنت مشاهده كردم بنظر خودم ارك خيلي خوشكل تر از اچ تي سي سنسيشن هست.
چرا كسي جواب سوالاتم رو نداده
خو طبیعیه که آرک از خوشگل ترینای تاریخه :دی ولی مگه گوشی به خوشگلیه؟؟؟ سونی اریکسون پشتیبانی نرم افزاریش افتضاحه و سخت افزار آرک هم تا چند وقت دیگه از رده خارجه...
پس یعنی هیچ عکسی از باطری آرک نبووووود؟؟؟ اون دوستمون که خریده نمی تونه از باطریش یه عکس بزاره؟؟؟
اگه پول داري كه با گارانتي بگير!
ولي كلا هنوز اين گوشي گرونه!
نميرزه! شما يه كم ديگه صبر كن تا قيمتش افت خودش رو بكنه حداقل بياد طرفاي 500 تومن!
هم قیمت گلکسی اس یا یه کم بالاتر باشه میارزه ولی فک نکنم سونی هم این قیمت بده چه برسه به دلالان محترم ایران :دی
البته بگم من آخرين قيمتي كه داشتم 700 بدون گارانتي بود :)
داره مياد پايين
ولي ديگه ديرهههههههه