چون پوست من حساسه لطفا یه مدل معرفی کنید که وقی باهاش موهای گردن رو میزنم نه گردن رو بگیره نه قرمز بشه
ممنون
Printable View
چون پوست من حساسه لطفا یه مدل معرفی کنید که وقی باهاش موهای گردن رو میزنم نه گردن رو بگیره نه قرمز بشه
ممنون
مدلLV61 پاناسونیک الان قیمتش چنده؟
زیر گردن رو خوب میزنه؟ چون تنها مشکل من همین زیر گردنه.
سلام . الان باید دور و بر 580 تومن باشه .بله زیر گردن رو بهتر از بقیه ریش تراشها میزنه.نقل قول:
من مدل LV81 رو استفاده میکنم دقیقاً مثل همین 6 هست فقط پایه شستشو داره که 61 نداره یه کلمه میتونم در موردش بگم عالیهنقل قول:
دوستانی که میگن قبل از اصلاح باید صورت رو شست این توصیه رو از کجا آوردن؟ تو دفترچه براون دقیقا عکس این مسئله رو توصیه کرده و گفته همیشه قبل از شستن صورت، اصلاح کنید.
always shave before washing your face
منم قبل از گرفتن براون قبل از اصلاح صورتمو میشستم با صابون ولی این باعث خشکی شدید پوست در هنگام اصلاح و خونریزی میشد.
سلامنقل قول:
صابونتون اسيدی هست
شستشو رو خیلی طول میدین باعث میشه صابون تا لایه های زیری نفوذ کنه و پوستتون رو خشک کنه .
خیلی صابون به صورتتون میزنید.
======================
بعد از شستن صورت باید صبر کنید تا پوست خوب خشک بشه و رطوبتِ سطحش حسابی کم بشه .
موی چرب و کثیف درست قیچی نمیشه . ماشین هم چیزی نیست جز دهها قیچی بسیار کوچیک .
موی شسته که رطوبت داشته باشه , نرم میشه و راحت قیچی نمیشه .
واسه همین وفتی از حمام میاین بیرون یک نخ موتون رو اگر بکشید کش میاد و قطع نمیشه .
اما موی شسته شده و خشک شده تُرد میشه و راحت قیچی میشه .
اگر با ریش خیس شده اصلاح کنید احتمال مو کندن ماشین زیاد میشه .
===============================
با مقدار کمی صابون قلیائی بشورین
صابون نیوآ خوبه
شستن رو زیاد طول ندین .
بعدش با دستمال کاغذی خوب خشک کنید .
بعد 15 دقیقه ای صبر کنین تا رطوبت موها خشک بشه .
بعد اصلاح کنید
علاوه بر مطالب مفیدی که آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن، وقتی پوست صورت چرب میشه ، چون چربی بدن ویسکوزیتش خیلی زیاده ریش تراش راحت حرکت نمیکنه و بعضی جاها رو میپره . البته این مورد شاید واسه همه یکسان نباشه ولی اگه پوستتون چرب باشه حتما گفته های آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدق میکنه.نقل قول:
فکر میکنم اگه واقعاً فایدش محسوس بود تو دفترچه ریشتراش توصیه میکرد. دفترچه یکی از مدلهای پاناسونیک رو هم دیشب خوندم همچین توصیه ای توش نبود. اونجا هیچ شوینده ای رو مستثنا نکرده. ضمن اینکه خودم هم به توصیه دوستان اینکارو میکردم ولی زیاد هم عمقی نمیشستم که شدید خشک بشه. راحت بریده شدن موها یه مسئله هست و آسیب ندیدن پوست به علت خشکی هنگام استفاده از ریشتراش یه مسئله دیگه. به هر حال من اثر خیلی محسوسی مشاهده نکردم و ترجیح میدم به همون توصیه شرکت سازنده عمل کنم.
ممنون.
با سلام خدمت دوستان
اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید:
ریش های پرپشت و پر دارم معمولا هم مدل پروفسوری میذارم... اما میخوام که بتونه ریش پروفسوری رو کوتاه هم بکنه (اندازه های مختلف) و ته ریش هم بزاره و قابلیت تریم ریش هم داشته باشه باهاش ظریف کاری هم کرد.... سیم هم نداشته باشه بهتره....
بودجه هم 200 250...امکان خرید از خارج از ایران هم هست....
/
برای کوتاه کردن (شیو نکنه فقط کوتاه کنه) مو های بدن هم اگر مدل ارزون و مناسب معرفی کنید ممنون میشم .
سلام
میخوام این مدل فیلیپس رو بگیرم به نظر شما خوبه؟
PHILIPS HQ-6990
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 ادلار هم قیمتشه
والا ما که از این ریش تراش ها خیری ندیدیم به نظر من یه ژیلت اصل 5 تیغه از همه اینا بهتره قیمتشم مناسب تره دردسر اینا رو هم نداره
سلام . من یکی از این دو مدل رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
و این هم قیمتهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چون دیر به دیر ریش میزنم البته خیلی هم بلند نمیشه اما هم بران دارم هم فیلیپس اما هیچ کدوم ریش بلند تقریبا 1/5 سانتر رو نمیگیره برا همین ابتدا با موزر میزنم بعد با فیلیپس میزنم بعد وقتی تقریبا هیچی نمیمونه با بروان میزنم که کاملا پوست صورت صاف میشه و هیج مویی باقی نمیماند
قبلا هم بعد از ابنکه با تیغ اصلاح میکردم با بران میزدم
یعنی بران تقریبا ریش میلی متری رو میزنه نه بلند تر رو
سلام. اصولا ریش تراش برای اصلاح هر روز ساخته شده و حداکثر یک روز در میان میشه ازش استفاده کرد . برای اونایی که دیر تر ریششون رو میتراشن بهترین وسیله اصلاح کننده های مانند موزر خوبه و یا تیغ. اگه با تیغ بخوای هر روز اصلاح کنی صورتت بیشتر اسیب میبینه .نقل قول:
دوستان سلام....
من بین 790 بروان و LF51 پاناسونیک موندم! چی کار کنم؟
چند تا توضیح بدم شاید بهتر بتونید راهنمایی کنید :
1- پوست صورتم حساسه کمی...یعنی ممکنه جوش بزنه البته خیلی ریز...
2- 6 ساله که بروان 360 دارم ولی در حال حاضر درست حسابی نمیزنه...راضی نیستم
3- مجبورم هر روز اصلاح کنم..
4- اصلاح صاف و کامل میخوام
الان چه کنم؟
بروان 790 یه خوبیش اینه که دستگاه شست و شو داره..ولی lf51 رو باید بگیرم زیر آب....این چقدر مهمه؟
بروان 790 3 تیغس ؟ و lf51 چهار تیغس؟
این تیغ اضافی باعث میشه بهتر شیو بشه؟
مرسی
سلام.نقل قول:
من هم براون 790 دارم و هم پاناسونیک lv61 و هم پاناسونیک LT 20 .به جرات میتونم بگم پاناسونیک بهتر از براون هستش. اولا اصلاحش کاملتره . ثانیا شستشو بهتر انجام میشه. و اصلاح با کف و فوم یک مزیت خیلی بزرگی هستش.
کلا در مورد ریش تراش های فویلی باید هر روز اصلاح بکنی . یعنی نباید بزاری ریشت خیلی بلند بشه.حداکثر یک روز در میان اصلاح کن.
دستگاه شستشو زیاد مطرح نیست ، یعنی خیلی تو اصلاح تاثیر نداره. مخصوصا اینکه تو پاناسونیک با فوم اصلاح میکنی.
در مورد LF51 باید بگم مطمئنا بهتر از LT20 هستش و اینو بگم LT 20 من وقتی با فوم اصلاح کنم خیلی بهتر از براون 790 بدون فوم اصلاح میکنه .
اگه سوال دیگه باشه در خدتم.
موفق باشین.
دمت گرم سه تا ریش تراش داری؟ :31:
شما هم با فوم زدی هم خشک؟ با فوم یعنی بهتر میزنه؟ خراب نمیشه بهش فوم میخوره؟ :31:
بعد اینا چطوریه؟ موقع شست و شو سر ریش تراشو میگیری زیر آب؟ یا نه تیغ و توری رو جدا میکنی ازش و اونا رو میگیری زیر آب؟ یعنی میخوام بدونم آب بخوره به بدنه دستگاه مشکلی نداره؟ نره داخلش یهو!
یه سوال دیگه...این قابليت تميز شدن تيغه ها با امواج صوتي Sonic Vibration. چیه؟ یعنی یه دکمه داره فشار میدی تیز میشه؟ :18:
سلام .پاناسونیک طوری ساخته شده که هم با فوم میشه زد و هم خشک. یعنی روش نوشته wet&dry . بافوم عالی میزنه . کاملا زد آب هستش و آب بخوره هیچیش نمیشه. کل دستگاه زد آبه.من کلشو میگیرم زیر آب . sonic vibration واسه تمیز کردن بهینه دستگاه هستش . ربطس به تیز کردن ندااره . ذرات ریز مو رو تمیز میکنه. و همچنین رسوبات چسبیده به تیغ و فویل رو .نقل قول:
آها....یعنی دکمه جدا داره؟ میزنی تمیز میشه با امواج صوتی؟ آخه این مدلش دستگاه نداره که..ولی این قابلیت رو داره...نقل قول:
دگمه جدا نداره ، همان دگمه on/off رو 3 ثانیه نگه داری میره رو سونیک ویبره. بعد در همون حالت میگیریش زیر آب تمیز میشه.نقل قول:
بچه ها من میخوام سفارش بدم از ebay برام بخرن و مدل la93 پاناسونیک رو انتخاب کردم.ولی این لینک ها رو ببینین چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟
البته بعضیاشون دسته دوم هستن ولی اونایی که نو هستن چرا اینقدر اختلاف دارن؟
دوستان به نظرتون فیلیپس QT4022 واسه کوتاه کردن و انکارد موی صورت خوبه؟
چه مدل ارزون تری را پیشنهاد می کنید؟
آخه قیمت اون مدل فیلیپس حدود 100 تومنه:18:
توری و تیغش گیر میاد تو بازار؟نقل قول:
واقعا چقدر بین 4 تیغه و 5 تیغش فرق هست؟
ارزش داره بیخیال lf51 بشیم lv61 بخریم؟ 180 تومن گرون تره!!!!
بعد این مدلایی که دستگاه تمیز کننده داره...مثل براون نیاز به مایع مخصوص داره؟ یا سیستمش جور دیگه س؟ الکل دیگه نمیخواد بخری براش؟
سلام .تو ایران پاناسونیک هنوز نمایندگیش فعال هست . ولی براون نمایندگیش رو جمع کرده. پس تیغ و توریش بهتر از براون گیر میاد.نقل قول:
والا 5 تیغ رو کسایی میخرند که یا پول زیادی دارند و یا زیاد به چیزی که میخرن حساس هستند .(البته من از نوع دومیش هستم :31: )
نه پاناسونیک سیستم تمیز کنندش کارتریج داره و شما به مخزن دستگاه شوینده آب خالص اضافه میکنین و با صرفه تر از براون هستش .الکل نمیخواد. هر از چند ماه باید کارتریج رو بخرین و بندازی روش. ماده کارتریج با آب مخلوط شده و تمیز میکنه. ریش تراش من شوینده نداره.
کسی نمیتونه جواب منو بده؟نقل قول:
دوستان من دنبال ریش تراش یا به عبارت صحیح تر موتراش هستم که بتونم باهاش جلوی اینه موهای سرم رو بزنم .
موردی باشه که مثلا روی نمره 10 یا 8 و .... تنظیم بشه و بتوانم به راحتی موهای سرم رو بزنم !!!
آیا همچین چیزی در بازار هست و اگه هست پیشنهاد بدین
کسی نیست جواب بده ؟:13:نقل قول:
سلام من این مدل رو پیشنهاد میکنم . خودم هم از این مدل برای همین کار استفاده میکنم.نقل قول:
با تشکر .نقل قول:
خودتون به تنهایی میتونید باهاش بزنین ؟ و اینکه خوب میزنه یا نه ؟
نظرتون در مورد این مدل از فیلیپس چیه ؟
بنظر میرسه خیلی اصلاح را راحت میکنه
اگه بخوام همه جای سرم رو به یک اندازه بزنم خودم میتونم. ولی اگه بخوام دور سرم رو خط بندازم یکمی سخته و باید از دو آینه استفاده کرد.نقل قول:
این مدل فیلیپس رو من باهاش کار نکردم ولی شنیدم خیلی خوبه . منم فکر میکنم خیلی راحت اصلاح بکنه.
دوستان نحوه تمیز کردن و ضد عفونی کردن ماشین ریش تراشی براون چه طوریه؟
من بعد از هر بار که با براون اصلاح میکنم پوست صورتم خیلی میسوزه و به خارش میافته و بعضی وقت ها هم یه کم جوش میزنه نمیدونم پوستم حساسه یا چی ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
نگفتین ریش تراشتون ضدآبه یا نه ؟نقل قول:
امروز رفتم بازار
یکی میگفت پاناسونیک بهتره و دیگری میگفت فرقی ندارند . کلا بیخیال فیلیپس QC 5550 شدم و به جاش از QC 5345 خوشم اومد . طرف بازش کرد و روی سرم خیلی راحت حرکت میکرد . روی جعبه نوشته بود تا 41 میلیمتر ولی وقتی تیغه تنطیم رو برام چرخوند دیدم تا 21 نوشته !!!!
مگه میشه روی جعبه یک چیز نوشته باشه و در عمل تا 21 باشه . ممکنه اندازه هاش 2 میلی متر گرفته باشه ؟ ویرایش : (تو سایت نوشته بود که 2میلیمتر فاصله ها هست )
حالا بین این دو مدل موندم . طرف خیلی روی پاناسونیک اصرار داشت که ژاپنی هست و بهتر میزنه . البته به خوشدستی فیلیپس نبود و تا 20 میلیمتر داشت .
خواهشا هر تجربه ای دارین بهم بگین تا سریعتر برم بخرم
کسی جواب منو نمیده؟
نمیدونم ضد آب هستش یا نه ؟ از کجا باید بفهمم ضد آب هستش یا نه ؟نقل قول:
روش نوشته braun 3105 این ضد آب هستش یا نه ؟
پشتشم نوشته N 16774
براون فقط سری 7 ش ضد آبه... بقیه نیست! خراب میشه.نقل قول:
مدل دستگاهتون قدیمیه....باید عوضش کنید فایده نداره...
پاناسونیک سری لاماداش بگیرید...
یا براون سری 7 ش.
دیگه کسی نیست راهنمایی کنه ؟
امروز دل رو زدم به دریا و رفتم یه LF50 پاناسونیک خریدم....
قبلش زنگ زدم به آژند سرویس شماره 2 تا فروشگاهشون رو گرفتم توی جمهوری....یکیش رو زنگ زدم گفت 380 تومن....اون یکی که فروشگاه مرکزی خودشون هست گفت 397!!!!!
رفتم جمهوری...رفتم اونی که 380 می داد...گفت اینا خرید قبلیمون هست برای همین این قیمت میدیم...خلاصه منم از فرصت استفاده کردم 17 تومن ارزون تر از بقیه جاها خریدم...
اونجا یه LA62 هم داشت که تنها فرقش با LF51 این بود که اون سرش عقب جلو هم میشد! و یه کم هم بزرگتر بود! منتهی فرقش 100 تومن بود!!! دیدم ارزش نداره این فاصله قیمتی ...2 تاشون 4 تیغه بود....
فقط امیدوارم خوب باشه! 380 تومن کم پولی نیست!
سلامنقل قول:
مبارکه ، انشااله به سلامتی استفاده کنید ، لطفا پس از چند بار استفاده نظرتونو بنویسید . LF50 خریدید یا LF51 ؟ (فکر میکنم تو ایران LF51 باشه)
دوست عزیز من هم 5 ساله که براون 360 دارم که میشه گفت خوبه ولی نه در حد عالی و مطلوب در مقایسه با ریشتراشهای جدید ، لطفا بفرمایید حالا که با پاناسونیک اصلاح میکنید در مقایسه با براون 360 کمپلت چه مزایا و معایبی داره ؟
سپاس
دوست من LT-50خریدی یا LF-51 ؟
اصلاحش خوبه چون منم میخوام بخرم ؟