شما آخریش 1.19 بگیر و نصب کننقل قول:
Printable View
شما آخریش 1.19 بگیر و نصب کننقل قول:
مرسی عزیز.نقل قول:
همین رو من داشتم اما تو هاردم گم کرده بودم:31:
همین اسمی که گذاشتی تو هاردم سرچ کردم پیداش کردم.مرسی عزیز:10::11:
خیلی از درایورهاش رو میتونی با همون مال سون نصب کنی مثلا تاپ پد و وایرلسنقل قول:
اتروث بلوتش دنبال این باش bt-6.4.4.4-wxp
بعد یه چسر مهم شما میتونی اپتیموس رو در ایکس پی فعال کنی یا نه قبلا میگفتن درایورش نیست (گرافیک انویدیا رو هم نصب کن)
مرسی عزیز.نقل قول:
من اکثرا از رو سون نصب کردم.مال من گرافیک اینتل هست.
درایو گراقیک بلوتوث وایرلس نداشتم که برای گرافیک رفتم سایت اینتل نصب کردم جواب داد برای بلوتوث سایت برد کام وایرلسم اکروس.
بهتر از سایت سازنده اصلی دنبال درایو ها باشیم.عالی حواب میده
میخواستم بدونم اینا واقعا درایوهای ویندوز xp هستش؟
لپ تاب من با این کانفینگ جواب میده روش ؟
5742G
corei5-460m
nvidia gt420 m
640 hdd
نقل قول:
http://www.laptop-driver.net/acer-aspire-5742g-notebook-drivers-windows-xp
ما هم دیگه سفارش دادیم قراره فردا دستمون برسه
نقل قول:
یعنی فقط اخریش رو نصب کنم کافیه؟منظورم ای لینک هستش دوست عزیز
هر کدوم بایوس یه چیزیه فکر نکنم ورژناش به هم ربط داشته باشن.کد:http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=5&modelId=3308
سلام به دوستان من 5742g
ولي دقيقا بعد 10 روز هاردم سوخت فرستادم گارانتي ميخواستم بگم حواستون باشه فقط هاردشون ضعيفه حالم گرفته آخه دو هفته كار نكرد از جلو چشام افتاد بدجور:41::13::19::18::2:
پشت لپتاپ مدل و مارک را نوشته البته اگر اشتباه نکمک چون لپ الان پیشم نیست و یک برچسب سفید هنقل قول:
خوب اولاً که از این برنامه میتونید استفاده کنید:نقل قول:
ثانیاً برد WLAN و Bluetooth رو از روی برچسب هایی که پشت دستگاه زده شده میتونید بفهمید.کد:http://global-download.acer.com/FilesDownload%5CHWID%5CHWVendorDetection.exe
Card Reader همه هم که فکر کنم Realtek باشه.
خدا مال ما رو به خیر بگذرونهنقل قول:
سلام من لپ تاپ ACER5742G Core i5 خریدم با cd خودش نتونستم تمام درایورهای مربوط به بلوتوثو نصب کنم پیغام میده که کامل نصب نشده به خاطر همین بلوتوثش قطع و وصل می شه چیکار کنم؟
می خواستم بدونم لپ تاپو با ویندوز ارجینال بگیریم بهتره یا بدون ویندوز و با سیستم dos و لینوکس؟لپ تاپ من گارانتی شرکتیه و با سیستم لینوکس بود که خودم سون نصب کردم. اگه با ویندوز سون ارجینال نصب شده می خریدم بهتر نبود؟؟
مرسیاز دوستان که جواب دادن.
دوستان من پشت لپتاپ رو یعنی قسمت که رم و هارد هست روکش رو پیچ هاشو باز میکنم اما قاب در نمیاد.
من قبلا ایسوس داشتم پیچ رو باز میکرم رو رم ها باز میشد.اما این باز میکنم در نمیاد قابش؟
میتونین راهنمایی کنید؟
دوستاني كه قصد خريد لپ تاپ زير يك ميليون هستند پيشنهاد بنده فقط 4750 مارك ACER هست خيلي قشنگتر از 5742 هست (سي پيو قويتر - صدا دالبي ...) بنده فعلا يك مدلش را امروز با قيمت 849000 تومان خريدم كه رنگ مشكي هست گويا رنگ جديد سرمي هم به لپ تاپهاي acer اضافه شده كه بسيار چشم گير هست ...
سی پی یوش مگه چیه که شما میگین قوی تر از5742 هست؟نقل قول:
دوستان من امروز5742 خودم کالبد شکافی کردم.
رمش تایوان بود.
انصافا چینش قطعات بیست میشه داد.
بعد یه پیزش خیلی خنده داره اسپیکرش اندازه 2*1 هست خیلی خیلی کوچولو هست موندم با اون بلند گوچطور همون صدارم در میاره.
خنک کننده سی پی یوشم همحرف نداره.
راسی دی وی دی درایو رو هم نگاه کردم اسمش رو نفهمیدم:31:یعنی عجیب غریب بودا.روشم نوشته بود توشیبا سامسونگ تکنولوژی.
نقل قول:
توشیبا سامسونگ تکنولوژی. به حق چیزای ندیده و نشناخته:18:
تعجب نکن بعد گرفتی:27:نقل قول:
یعنی نوشته بود توشیبا سامسونک تکنلوژی ساپورت حالا نمی ئونم این توشیبا سامسونگ چه تکنولوژی دارن:21:
در ضمن ساخت فیلیچین بود:18:
عزیز از کجا گرفتی گرون حساب کرده اگه تهرونی!معمولا پشت تلفن نمایندگان سازگار 820 قیمت میدننقل قول:
کاشکی یه عکسی میزاشتی....نقل قول:
دوستان سلام من دیروز مدل 4750 رو خریدم ولی کیبوردش عربیه دهنم سرویس شد
اینم مشخصاتش :
cpu :intel core i5-2410M-2.33ghz-3M cach
graphic"geforce gt 540
640 gb hdd
dolby audio
4 gb ram
usb 3.0
کلاٌ مدل خوبی باید باشه فقط کیبوردش عربیه اعصابم خورده.طراحیش هم شیکه و مثل مدل قبلی زشت نیست گارانتی سازگار و قیمت 863 تومن به همراه کیف . چیز شیکیه. بدنه مشکی و قسمتی که کیبورد هست توسیه. از این مدل های دل و اینا خیلی قشنگتره.اینم بگم که کیفیت صفحه نمایشش زیاد جالب نیست.
بابا اینهارو چرا گرون میخرین 810 هم هست[PHP]
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XyoVeCc394gJ:www.digionline.ir/Product.aspx%3Fp%3D15153+digionline.ir+4750&cd=3&h l=fa&ct=clnk&source=www.google.com
[/PHP]
دوستان این درایورهایی که شما میگین رو باید حتماً دانلود کرد ؟ به چه دردی می خورن ؟ رو سیستم من درایورهای خود dvd همراه ایسر نصب هست . بعدش اینکه dvd یا cd میزارم توی دی وی دی رامش یه وقت اجرا میشه یه وقت نمیشه مال شما هم این جوریه ؟ راستی درباره ی گرافیکش میشه بگین چطور باید بازی ها رو با بالاترین گرافیک اجرا کرد ؟ مثلاً pes11 فکر کنم با اینتل کار میکنه چون وقتی میزنم روی high خطا میده. میدونم این سوال چند بار مطرح شد ولی اگه لطف کنین یه بار دیگه هم بگین ممنون میشم.
دوست عزیز اگه می خوای گرافیک جی فورس واست کار کنه باید درایورشو نصب کنی. درایور شم تو سی دی راه اندازش نیست.(لا اقل تو سی دی راه انداز من نبود).پس ناچاری دانلودش کنی.البته حجمش یکم بالاست وبیشتر از200 مگابایت هست.بعد از نصب فوتبال2011 که سهله بازیای کلفت تر از اونم میتونی های بزاری بازی کنی.نقل قول:
من shift 2 رو هم نصب کردم گرافیکش به نظرم بالا بود.حالا این درایورها رو از کجا باید بگیرم ؟نقل قول:
[QUOTE=reza-atom;6054950] من shift 2 رو هم نصب کردم گرافیکش به نظرم بالا بود.حالا این درایورها رو از کجا باید بگیرم ؟[/QUOTE
درایورشو از اینجا دانلود کندر ضمن 5742 با گرافیک 540m به راحتی شیفت 2 رو اجرا میکنه.خودم تستش کردم.کد:http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=3308
راستی یه سوال دیگه : این bios هم باید update شه ؟به چه دردی میخوری آ÷دیت شدنش ؟
توی dvd ای که تو کارتن بود الان دیدم که درایور vga هم توش هست یعنی اون همون ورژن تو سایت ایسر هست که رو سیستمم نصب شده ؟ توی کنترل ÷نل هم nvidia pannel وجود داره.
نقل قول:
توی دی وی دی درایور فقط چیپست گرافیک موجود هست درایور اصلی رو باید دانلود کنی.شما اگه تمام درایورهای دی وی دی رو هم نصب کنی بازم گرافیک جی فورس کار نمیوفته.پس باید دانلودش کنی.مال من که اینجوری بود.
در ضمن شما درایور جدیدو2011 رو دانلود کن مطمعن باش که از درایور توی دی وی دی(که وجود نداره) جدیدتر و بهتره.
اخرین نسخه بایوس هم دانلود کن.(نسخه1.19)
دوستان ميخواستم Acer Aspire 5742G-484G64Mncc رو بخرم ولي دوستان ميگن 5750 خوبه و كانفيگش بالاست... قيمتش چقدره و از كجا ميتونم پيدا كنم؟؟؟
سلام من دیروز 5742gگرفتم 780 با گارانتی سازگار
بعدش اینقد گفتن بده کاملا دلسرد شدم :41:
چون می خواستم اچ پی بگیرم ولی چون واسه کار گرافیک میخواستم ایسرو پیشنهاد دادن و گرفتم
کسایی که دارن راضین؟
باتریشم وقتی باهاش کار میکنم یهو کم میشه و وقتی کار سبک میکنم دوباره بالا میره
به نظرتون طبیعیه؟
سلامنقل قول:
برای بازی هایی مثل pes 2011 که ستینگ جداگانه دارن باید ستینگ رو هم به صورت دستی روی کارت گرافیک انویدیا قرار بدید
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
حالا کارت گرافیک انویدیا رو میشناسه و میتونید با نهایت کیفت اون رو بازی کنید
عزیز بفرمایید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6055754#post6055754
قیمتش حدود 1050 هستنقل قول:
شما 5742g رو با هارد 500 میتونید با 780 تهیه کنید
core i5 480
4G ram
500G HDD
540 Geforce
این تنظیمات رو انجام دادم ولی باز هم توی قسمت Pro Evolution Soccer 2011 settings گرافیک روی medium هست و وقتی میزنم high با خطا مواجه میشه.نقل قول:
من خودم این کارو کردم و جواب دادهنقل قول:
علاوه بر خود بازی حتما بایدPro Evolution Soccer 2011 settings رو هم add کنی ها
[QUOTE=dvd_arzan;6055817]من خودم این کارو کردم و جواب داده
علاوه بر خود بازی حتما بایدPro Evolution Soccer 2011 settings رو هم add کنی ها[/QUO
اینو هم add کردم ولی بازهم error میده وقتی میذارم روی high ! یعنی با آ÷ذیت کردن درایور مشکلم حل میشه ؟ تازه همین مدیوم هم هست بعضی وقت ها موقع بازی تیک داره.
برای من LED LCDش LG هست. برای بقیه ی دوستان هم همینطوره؟ (کد مدل: LP156WH2-TLEA)
حالا که گرفتی دیگه نمیشه کاری کرد ولی توی این فروم که همه تعریف میکنن ازش. خودمم ایسر دارم کیفیت صفحش و زاویه دیدش اصلا جالب نیست صفحش هم آینه ایه ، فکر نکنم به درد کارای گرافیکی بخوره فقط برا بازی باید خوب باشه که البته کیفیت ضعیفش اعصاب آدمو بهم می ریزه.من 2 روزه خریدم ولی مثلا دی وی دی رایترش فکر میکنم مشکل داره یه بار هم یه صفحه آبی اومد لب تابو خاموش کردم. بلندگوش هم که افتضاحه کلاً قکر نمی کنم لب تاب زیاد جالبی باشه خدا خودش بخیر کنه:دی!!!!نقل قول: