موقع کار پیچ گوشتی ها رو نذارید تو جیب جلو ی شلوار کارتون چون موقع خم شد شکمتون رو پاره میکنه
Printable View
موقع کار پیچ گوشتی ها رو نذارید تو جیب جلو ی شلوار کارتون چون موقع خم شد شکمتون رو پاره میکنه
وقتی با برق کار می کنید مطمئن بشید که قطع شده و همیشه خودتون قطعش کنید و حتما فیوز رو با خودتون ببرید .
وقتی از چارپایه و یا نردبان چوبی استفاده میکنید اول از استحکامش مطمئن بشید
سلام
اگر جائی خواستین در کنسرو یا کمپوت رو باز کنین و سربازکن نداشتین میتونین با چاقو راحت بازش کنین . با یک چاقویِ کوچیک لبه صاف یا کاردِ اره ایِ میوه خوری .
روش کار :
سر کنسرو یا کمپوت رو خوب بشورین اول چون آلوده به انواع میکروبهاست .
نوک چاقو رو با ضربه زدن به تهش در سر قوطی فرو کنید درست همون جائی که با سربازکن درش رو باز میکنید .
حالا با یک دست طرف دیگه ی قوطی رو محکم بگیرید و خیلی آروم چاقو رو عقب جلو کنید تا سر قوطی رو ببُره و بره درونِ قوطی .
حالا تیغه ی چاقو رو تا انتها وارد قوطی کنید بعد درست مثل حالتِ پوست کندنِ سیب , دسته ی چاقو رو به دست بگیرید و آروم آروم در قوطی رو ببُرید و برید جلو تا کاملاً در قوطی باز بشه .
اصلاً نیازی به بالا پائین کردنِ چاقو نیست . ورقِ در قوطی نسبتاً نازکه و درست مثل پوست کندنِ میوه با فشار دادنِ تیغه ی چاقو بریده میشه راحت .
هیچ خطری هم نداره چون تیغه ی چاقو داخل قوطی هست و آسیبی به دستتون نمیزنه .
وقتی مغزتون برنامه ریزی بشه یا به قول عوام قِلِقش بیاد دستتون , ظرف 15 ثانیه در قوطی رو باز میکنید .
:20:
بعدش دیگه سربازکن رو میندازین دور
:31:
یه چیز خیلی جالب رو تجربه خیلی با حال واسه خودم
هر وقت از خواب بیدار شدید به زور هم شده بخندید حتی غم دنیا رو هم داشته باشید بخندید میبینید با همه غمتون بازم روحیه خوبی پیدا میکند فکرتون خوب کار میکنه و کارهاتون خوب پیش میره
سلام به همه دوستان گل
منم یه چیزی رو که خودم تجربه اش کردم و نزدیک بود کار دستم بده رو میگم
شاید ساده بیاد ولی نکته خوبیه
وقتی که میخواهید از دریل استفاده کنید و جایی رو سوراخ نمایید حتما قبلش اون محلی که میخواید دریل کنید اول با یه میخی ، یا حتی سر دریل یه سوراخ کوچیک ایجاد کنید.تا عمل دریل کردن راحتتر بشه
شاد باشید
در مورد دریل کاری باید بگم
پوریا جان دمتکه کاری کلا یه شرایطی داره مثلا برای فلزات ار سنبه استفاده میکنند برای دیوار بایددریل از بدن فاصله داشته باشه مثلا شما داری دیواری رو سوراخکاری میکنی نباید دریل رو بغل کنی و فاصله داته باشی
حالا اگه مته دریل گیر کرد دریل شرورع میکنه بدنش به چرخیدن که ممنکنه مثل دوست من از یک صربه محکم به شکمتون وارد بشه و مثل اون از روی بلندی پرت بشید پایین
سلام
در موردِ کار با مته :
وقتی میخواین نوک مته رو مته نصب کنید توجه داشته باشین که سر مته 3 جا برایِ محکم کردن داره .
بیشتر مردم فقط آچار مته رو در یکی از این سه سوراخ قرار میدند و سفتش میکنند در حالیکه این کار اشتباهه و باید همین کار رو در هر سه جا انجام بدین تا هر سه گیره خوب به نوک مته بچسبه .
خواهید دید که نوک مته بسیار محکم در جاش نصب میشه و کاملا عمودی هست و موقع چرخش تاب نداره در نتیجه کار باهاش خیلی آسون تره .
اگر محکم کردنِ سر مته از یک سوراخ کافی بود , کارخانه ی سازنده فقط یک جا برای نصب آچار مته درست میکرد نه سه تا.
موقعی که دارید لوله کشی آب میکنید اول مسیر رو طراحی کنید تا مجبور به عوض کردن همه لوله ها نشید .
یه تجربه خودم
اگر کسی گرفتار هست واسه خودشیرینی بهش تعارف نزنید.اگر میخواهید واقعا بهش کمک کنید .ولی اگر واسه خودشیرینی بهش تعارف زدید و طرف هم قبول کرد اولا موقع انجام کار صد مرتبه خودتون رو لعنت میکنید که حالا خودشیرینی نمیکردم چی میشد.ثانیا اگه طرف پر رو باشه دفعات بعدی خودش صداتون میکنه که بیا کمکم.اون وقت اگر نروید....
سلام!
هیچ وقت ملاحظه کسی که خودش احترام طرف مقابل رو نگه نمیداره نکنین!حتی اگه طرف موی سفید داشت و از شما بزرگتر بود.چون اون اگه میفهمید هیچ وقت طوری رفتار نمیکرد که طرف مقابل ناراحت بشه.اون رفتار محترمانه شمارو به حساب ادب شما نخواهد گذاشت.بلکه به حساب احمق بودن شما میزاره(عذر میخوام)
چندی پیش برای یه پروژه مجبور بودیم توی با یه شرکتی همکاری کنم.از قضا مسئول اون بخش با ما اشنایی داشت. روزای اول خوب بود ولی بعدها فهمیدم که ایشون با یکی از اقوام بنده مشکل داره واسه همین ایشون گاه و بی گاه بی دلیل به این فامیل ما توهین میکرد(البته اولاش غیر مستقیم ولی بعدا مستقیما) .یک بار من بسیار محترمانه گفتم که دیگه تکرار نکنه ولی از اون به بعد علاوه بر اینکه به فامیل ما توهین میکرد به من هم غیر مستقیم توهین میکرد.اولاش من چیزی نمیگفتم و میزاشتم به حساب یه چیز دیگه ولی دیگه دیدم داره علنی مسخره میکنه برای همین شستم گذاشتمش کنار.اگر چه پروژه رو از دست دادم ولی ارزشش رو داشت که بفمونم بزرگی به سن زیاد و ریش سفید نیست.بزرگی به رفتار و منش انسان تعلق میگیره...
==============================
ورزش بدن سازی ورزشیت که باید توش تداوم داشته باشه و صبر! پس اگه در خودتون یکی از موارد ذکر شده رو نمیبینید بهتره دنبالش نرین چون الکی وقت و سرمایه خودتونو هدر دادین.دوستی داشتم که 6ماه مداوم تمرین میکرد و چیزی در حدود 100 تومن خرج کرد ولی یه دفه ولش کرده.حالا نتیجش اینه که بدن خوابیده و وزن هایی هم که اضافه کرده بود رو از دست داد و حالا هیکلش به هم ریخته.
==============================
اگه خدایی نکرده دچاره عارضه یا بیماری شدید سعی کنین که پیش بهترین پزشکا و متخصصین برین و در کارهای درمانی هیچ وقت خساست مالی نداشته باشید.(حالا نه فقط صرف درمان بلکه در تمامی مراحلی که نیاز به هزینه هست سعی کنین خوب بخورین خوب بپوشین و خلاصه خوب زندگی کنین) درسته که در اول هزینه سنگینی رو تقبل میکنین ولی خیالتون راحته دیگه اون عارضه خوب شده. اگه در این موارد خساست به خرج بدید باعث دوباره کاری و گرفته شدن وقت و هرینه بیشتر میشه.
پاینده باشید
سعی کن شکستها و ناکامیهای زندگی رو گردن شانس و اقبال و امکانات و محیط نذاری
بچه ها یه چیز در مورد ورود به دانشگاه بهتون بگم..
چون دانشگاه اولین مکانی که دختر پسر با هم هستن سعی کنین خودتون رو نگه دارین والکی عاشق نشین....
البته این اسمش عشق نیست و به حسی که اوایل دانشگاه واسه هر کی ممکنه پیش بیاد
من چند نمونه دیدم هیچ کدوم آخر عاقبت پیدا نکردن...
بذارین یه دو سه سال بگذره و بعد هر چی شد با عقلتون هم درمیون بزارین : دی
نتونستم جلوی خودمو یگیرم و درباره پست دوست خوبم میلاد نظر ندم.از مدیران هم میخوام که پستمو پاک نکنن
این موردی رو که میلاد گفتن خیلی مهمه و هیچ کس رعایت نمیکنه.شاید به خاطر جذاب بودن روابط دختر و پسره که همه چشم گوششون رو میبندن و راحت ارتباط برقرار میکنند بدون اینکه به عاقبت و شرایطش فکر کنند
پسری که 20 سالشه و با یه دختر خانوم دوست میشه و شرایط ازدواج رو هم نداره خوب این دوستی ها و وابستگی ها و دلبستنها ضرر داره
من خودم چوبشو خوردم از کسی که 3 سال میخواستمشو به خاطر نداشتن کار و نرفتن سربازی و خیلی چیزای دیگه تمومش کرد.مثل منم زیادن تو دانشگاه که به روزای بدی رسیدن.شکست عشقی و جدایی تو سنین 18 تا 26 سال خیلی سخته.پس سعی کنید با چشم باز و توکل به خدا و صبر منتظر بوجود اومدن شرایط ازدواج بشید بعد اقدام کنید مطمئن باشید خدا هم کمکتون میکتنه
الان تمرکزتون رو روی درسها و تلاش برای تبدیل شده به یه متخصص تو رشته مورد علاقتون کنید و از حاشیه های اینچنینی دوری کنید
هیچ وقت برای رفتن به به مسافرت بدون پول اقدام نکن و کسی رو هم مجبور نکن باهات بیاد
ضمن تایید صحبتای حمید و میلاد عزیزنقل قول:
پسری که 20 سالشه و با یه دختر خانوم دوست میشه و شرایط ازدواج رو هم نداره خوب این دوستی ها و وابستگی ها و دلبستنها ضرر داره
من خودم چوبشو خوردم از کسی که 3 سال میخواستمشو به خاطر نداشتن کار و نرفتن سربازی و خیلی چیزای دیگه تمومش کرد.مثل منم زیادن تو دانشگاه که به روزای بدی رسیدن.شکست عشقی و جدایی تو سنین 18 تا 26 سال خیلی سخته.پس سعی کنید با چشم باز و توکل به خدا و صبر منتظر بوجود اومدن شرایط ازدواج بشید بعد اقدام کنید مطمئن باشید خدا هم کمکتون میکتنه
الان تمرکزتون رو روی درسها و تلاش برای تبدیل شده به یه متخصص تو رشته مورد علاقتون کنید و از حاشیه های اینچنینی دوری کنید
احساسات ادم و اینکه توی دوره جوونی یه کسی رو دلت بخواد چیزیه که شاید 99 درصد جوونهای هم سنمون باهاش در گیر میشن
بدون اینکه از قبل از طرف خانواده اطلاعاتی در مورد این دوره از سن بهشون داده بشه
دوست عزیز که فکر میکنی عاشق شدی بدون فقط تو نیستی نمیگم همه اما تقریبا خیلیا این مساله رو تجربه میکنند و اخر هم شکست میخورند -
یعنی حداقل یه بار تجربه شکست عشقی برای همه هست
اگر به کسی علاقمند شدی معقول رفتار کن .... احساسی باشی بعدش به شدت پشیمون میشی چون باید از رابطه ای دل بکنی که به طرفت وابسته شدی
و این همچین راحت هم نیست
و همچنین این حرف خیلی خیلی مهمه کسایی حرفی برای گفتن توی کار دارند که تخصص داشته باشندنقل قول:
اگه نمیخوای یه کارمند عادی بشی که هر کسی بتونه کارت تو رو انجام بده برو دنبال یه تخصص... چیزی که همه بلد نیستن این خیلی مهمه
همیشه باید سعی کرد توی اون زمان و مکانی که هستیم شاد باشیم و لذت کافی و وافی رو ببریم! اگه قرار باشه بهمون خوش نگذره یا یه خاطره بد میشه یا اینکه بعدا که یادش می افتیم می گیم: میشد این رفتار و نکرد یا این حرف و نزد تا بهمون بیشتر خوش می گذشت:27:
از دوستات بیشتراز دشمنات بترس
از کسی که بیش از حد دلسوزی میکنه هم همینطور
یه مثال میزنم البته ببخشید اگه مطلبش مشکل ادبی داره
یه جوجه گنجشک کوچولو تو سرمای زمستون تنها مونده بود از هر کسی که از کنارش رد میشد درخواست کمک می کردتا اینکه یه گاو رد میشه و دمش رو میبره بالا و آره یه کپه بزرگ میندازه رو سرش . جوجه ناراحت میشه . یه گربه رد میشه و جوجه رو از اون کثافت میاره بیرون و پاکش می کنه اما بعدش اونو میخوره .
نتیجه اخلاقی : هر کسی بهت میرین.... نمی خواد خرابت کنه و هر کسی که پاکت می کنه خیال کمک نداره
دوستان از کسی توقع بی جا نداشته باشید که توقع باعث به وجود اومدن اختلاف ها میشه
همیشه از همه افراد کم ترین توقع رو داشته باشید که اگه به شما حال داد و کاری براتون انجام داد همیشه جلوی چشمانتون باشه
اگر میخواهید به کسی چیزی بفهمونید هیچ گاه غیر مستقیم نگید چون افراد سو استفاده گر همیشه از این غیر مستقیم گویی ها یک کلاغ چهل کلاغ می کنند
احترام خودت رو نگه دار تا دیگران به تو احترام بگذارند
از دندون هاتون تا می تونید مراقبت کنید و اصلا کوتاهی نکنید ، اگر فاصله بین دندانی زیادی دارید از نخ دندانی که موم دار هست استفاده کنید و اگر فاصله کم هست از بدون موم و رشته ای.
نخ دندان اهمیت بسیار مهمی داره ، مسواک نزنید ولی حتما نخ کنید. اگر می بینید شب ها دهانتون خشک میشه قبل از خواب روغن زیتون بخورید و اون رو با زبون به همه جای دهان بزنید.
فراموش نکنید که دندان هاتون سرمایه هست ، اگر خدایی نکرده خراب بشه مجبور میشید میلیون ها تومان هزینه کنید ، گاها برای هر دندون حدود 3 میلیون به بالا و نتیجه بخش هم نخواهد بود.
در مسواک زدن روزانه و کشیدن نخ دندان به هیچ وجه کوتاهی نکنید ، 1 دندون خراب کل دندون هاتون رو از بین میبره و چون عصب ها رشته ای هست مشخص نمیشه دقیقا کجا مشکل داره.
صبور باشیم تا پیروزی حاصل بشه
تو همه کارامون خدا رو در نظر داشته باشیم
اگه خدا ازمون راضی باشه آرامش همیشه همراهمونه
اصلا هم شعار ندادم چیزی که با همه وجودم تجربه کردم
اگه یه روز از همه جا بد شانسی میارید و کار هاتون هیچ کدوم انجام نمیشه (مثل امروز من):19:
سریع عصبانی نشید و خشمتون رو کنترل کنیدو به در و دیوار فحش ندید
کمی مکث کنید
شاید خیر وصلاحی تو اون کار باشه که شما بعدا بفهمید :46: و خدا رو شکر کنید که اون کارها انجام نشد
اگر می بینید یه کار مشتی و پر در آمد یه دفعه از بین 1000 نفر به پست شما خورد قبل از قبول اون کار بررسی کنید ببینید 100% امکان پذیر هستش یانه
چون معمولا از شما زرنگتر هستش که کار قاپ بزنه پس مطمئن باشید اون کار یه مشکلی داره :46:
یه جا یه گندی بالا آوردید ، بهمش نزنید که بو گندش بیشتر بلند میشه ;)
خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــدا وند
رووووووزی از تو بگرفت و روزی بداد .
معنیش رو فهمیدین ؟
سلام
1.سعی کنید جواب پدر و مادرتون رو ندید.چون هر چی باشه حق با اوناست.اگر هم دیدی که عصبانی شدند سعی کنید که کوتاه بیاید یا اینکه مکان رو ترک کنید تا به درگیری یا بی احترامی کشیده نشه
2. تو اماکن عمومی سیگار نکشید مخصوصا کنار خانومها که اگه ناراحت بشن خدا میدونه چه بلایی سرتون میاد
3.بعضی جاها مراقب باشید که هر حرفی رو نزنید.مثلا تو دانشگاه سعی کنید بحث سیاسی نکنید.یا اینکه اولش مطمئن باشید طرف اهل آمار گیری نیست
4.تو انجمن ها وقتی ثبت نام میکنید از نامهای مختلف استفاده کنید.مثلا این نام کاربری رو که تو p30world دارید رو جای دیگه استفاده نکنید
5.از تمامی مدارکی که دارید حتما کپی بگیرید و یه جای امن و مطمئن دسته بندی کنید تا وقتی که نیاز دارید هزار تا کاعذ رو زیر و رو نکنید
6.اگه تو دانشگاهئبا دختر خانومی آشنا هستی هیچ وقت تو محیط دانشگاه یا جلوی دیگران اسم کوچیکشو صدا نزن
7.همیشه اول آشنایی با دیگران شوخی نکن.بزار یه مدت بگذره و با خولقیاتش آشنا شو بعد باب شوخی رو باز کن
خنگ که نیستیم عزیز :31:نقل قول:
از تجربه های جدید نترسید...گاهی وقتها یه تجربه جدید می تونه یه مسیر خیلی خوب تو زندگیتون باز کنه...
نقل قول:
دور از جون . جسارت نمی کنم .
منظور من این بود که خداوند در ازای دادن رزق و روزی یک روز از عمر شما میگیره .
پس قدر هر روز که زنده هستید و روزی که در قبالش بدست می آرید رو بدونید
احترام پدر و مادرتون رو تا هستن داشته باشین .
وقتی از دستشون بدب ( البته انشاالله عمرشون 120 سال باشه ) اون موقع تاسف خوردن فایده اینداره
این نصیحت پدرم هست که اگر توی گوش ما برود خیلی خوب هست.تا الان سرمان 2 بار کلاه رفته سر همین مسئله
پدرم میگوید
پدر جان میری میوه هم بخری فاکتور بگیر. (ما رفتیم طلا خریدیم یادمان رفته فاکتورش را بگیریم)
پول دست کسی بدون چک و دست خط نده.حتی رفیقت
پول روی زمین توی خیابان پیدا میکنی هم بشمار یه وقت کم نباشه. یعنی کلا نگو این بانکه این رفیقه و... ازش پول میگیری بشمار
اگه در بدنتون مشکلی - مریضی چیزی دیدید که کمی غیر عادیه سریع به پزشک متخصص مراجعه کنید و اون رو درمان کنید
چون سلامتی بهترین نعمتی که خداوند به انسان داده
طرف میلیلاردره میگه من حاضرم کل سرمایمو بدم تا سرطان خون ش خوب بشه (پول در مقابل سلامتی بی ارزشه پس خساست به خرج ندهید)
یه بنده خدایی یه جوش رو پاش زده بود بعد بزرگ شد و فهمیدن سرطانه نزاشت پاشو قطع کنن آخر سر هم مرد( روحش شاد)
قدر پدر مارد و لحضات خوش با هم بودن رو بدونید که اگه خدای نکرده یکیشون از دنیا رفت میبینید چه لطمه ای به زندگیتون از لحاظ روحی وارد میشه پس به قول اون دوستمون اگر پدر و مادر اذیتتون می کنن کاری باهاشون نداشته باشید و نزارید از دستتون دلخور باشن
(به امید سلامتی همه پدر و مادر های عزیز که مریضن):46:
1.خودت باش(سعی نکن برای بهتر بودن خود را عوض کنی در هر کاری از چیز های مثبت و منفی استفاده کن.)
2.با ارزش ترین چیز ها مجانی هستند مثل عشق به هم دیگر،کمک،یک دیگر را دوست شماردن و....
3.مهم نیست مردم درباره ی تو چه می گویند و یا تو را مورد تمسخر قرار می دهند. به آن ها اهمیت نده.تمام افراد مشهور به مسخره گرفته می شدند.
4.از تمام لحظات زندگی ات لذّت ببر. مهم نیست کاری را دوست داری که انجام می دهی یا مجبوری. در هر کاری روش لذت بردن را پیدا کن که در آن مدت هم کارت را به خوبی انجام دهی هم لحطات خوبی داشته باشی.
دوستان تو چند تا پست پیش گفته شد که از اطلاعات خود بکاپ بگیرید ( روی دی وی دی) دوباره تاکید می کنم
اگر عکس قدیمی دارید و با ارزش هستن یه اسکنر تهیه کنید و از اون ها اسکن کنید چون عکس ها بعد یه مدت خراب می شوند
اگر فیلم ویدیویی یا آنالوگ دارید VHS اون رو تبدیل به سیدی کنید و نگه دارید چون ویدیو ها بعد یه مدت مثل عکس ها خراب می شن
از الان برای خرید کاپشن اقدام نکنید الان همه کاپشن ها برای پارسال هستند حداقل تا 2 ماهه دیگه جنس جدید نمیاد
موقعي كه عصباني هستيد هيچ تصميمي نگيريم تا حد امكان حرف هم نزنيم فقط سكوت.
اگر از دست يه نفر خيلي ناراحتيم دردو دلمون رو پيش هر كسي نبريم تا فردا از همون حرفامون سو استفاده كنه.
تا وقتی به چیزی 100% نرسیدی و از بدست اوردنش اطمینان حاصل نکردی در موردش نرو پیش همه صحبت کن چون اگه یه وقنی بهش نرسیدی اونوقت خیلی بد میشه و دیگران یه فکر دیگه ای راحبت میکنن.
البته این تجربه اقای فلمینگ (مربی بزرگ فوتبال بود) ولی من بهش واقعا رسیدم و شد تجربه من!
موفق باشید:11:
توی تنها ترین لحضه ها کمی سکوت کن و صدایی میشنوی که میگه تو تنها نیستی .
من همیشه با تو هستم .
این صدای کسی هستش که با تمام بدیهامون دوستمون داره ( Only God )
سلام روز به خیر
تا وقتی در مورد چیزی تجربه نداری تصمیم بزرگ در موردش نگیر
مثلا تا از مطمئن نیستی فلان طریق برنامه ریزی درسی خوبه تمام برنامه های درسی ات رو پبشاپیش براساس اون نریز
کم کم یه ذره یه ذره که رفتیم جلو آشنا شدیم بعد برنامه ریزی کلی بکنیم
به ديگران عشق نثار كنيم و انتظار نداشته باشيم همون اندازه هم اونا بهمون محبت كنن. هر چه قدر مهربون تر و خوش اخلاق تر باشيم واسه خودمون بهتره منتش رو سر كسي نذاريم عمرمونم بيشتر ميشه . :20:
سلام
وقتی برای خرید به سوپرمارکتهای بزرگ میرید موقع حساب کردن میرید پای صندوق , یک کارگر هست که جنسهایی که صندوقدار زده تو دستگاه رو جمع میکنه و میذاره تو چند تا کیسه نایلون .
بعضی وقتها وقتی که صندوقدار شروع میکنه به رد کردنِ جنسهای شما از زیر دوربینِ قیمت و میفرسته برای اون کارگر اما اون کارگر هنوز داره جنسهای مشتریِ قبلی رو تو کیسه میذاره , حواسش پرت میشه و چند تا از جنسهای شما رو هم میذاره تو کیسه های اون مشتری .
یعنی شما پول میدین , یکی دیگه میبره !!!!
برای جلوگیری از این مشکل , باید مراقبِ اون کارگر باشین تا اگر خواست از کالاهای شما بذاره تو کیسه ی دیگران سریع بهش تذکر بدین چون اون اصلاً براش مهم نیست که اشتباهی وسائلتون رو به دیگران بده .
خودتون هم اگر رفتین خونه دیدین یه چیزی تو کیسه هاست که شما نخریدینش , بدونین که جنس یه مشتریِ دیگه هست که کارگر اشتباهی گذاشته تو کیسه ی شما و شما هم چون مراقبش نبودین متوجه نشدین .
سلام دوستان .
اگه پیک نیکی داشتین که هوا میداد و بعد از چند دقیقه روشن بودن آتیش گرفت و شعله ور شد بهترین کاری که میکنید یک پتو خیس
کنید بندازین روش در غیر اینصورت مهارش خیلی سخته حتی با کپسول هم جواب نمیده . و اگه در خونه بود سریع از محل دورش کنید و بندازیش یک جایی مثل خرابه ای یا جاهای مشابه + استرس هم نگیرید هر چند خیلی سخته !
بعضی آدمها با وجود اینکه فکر میکنند انسانهای محترم و متشخصی هستند ولی رفتار و اخلاقشون در حد گوسفند(دور از جون گوسفند) هم نیست باهاشون کاری نداشته باشید . جوابشون رو بدین گنده میشن !
اگه باری رو قراره با خاور ببرین شهرستان وقتی خاور و راننده اش رو دیدین و با اخلاق راننده و یا با اندازه (کوچیکی خاور ) حال نکردین و با توجه به حجم بارتون مطمئن بودین تو خاور جا نمیشه به حرف راننده که میگه هر جور شده جا میشه و ... توجه نکنید و سریع عذر راننده رو بخواین که بارتون داغون میشه و بعدش هیچکس مسئولیتی قبول نمکنه.
از آدم بدبین و بزدل دوری کنید که چنان بعد از چند وقت رفتارش روتون تاثیر میذاره که به همه چیز و همه کس بدبین و برای انجام کوچکترین کاری ترسو میشید .