ایمیلی که میخواین براش بفرستید اشتباهه، تایپ کنیدش، copy & paste نکنیدش.
Printable View
ایمیلی که میخواین براش بفرستید اشتباهه، تایپ کنیدش، copy & paste نکنیدش.
سلام دوستان
روی سیستمی که دارم مجبورم جیمیلم رو دائما sign out کنم. موقع وارد شدن ، باید در دو مرحله اطلاعات رو وارد کنم؛ یک مرحله آی دی و مرحله بعدی وارد کردن پسورد! برای وارد کردن یک باره این دو فیلد باید چکار کنم؟ (این دو فیلد رو در کنار هم دیدم ولی اکثر اوقات دو مرحله ای نشون داده میشه)
درود بر همه.
دوستان یک سوال خیلی مهم دارم! بنده در تنظیمات جیمیل گشتم، اما گزینه ای برای این کار پیدا نکردم!
آیا راهی هست تا برای ورود به قسمت تنظیماتِ جیمیل رمز عبور قرار داد؟
قوی ترین سیستم امنیتی جیمیل فعال کردن رمز 2 مرحله ای هست! اگر بنده جیمیل و پسورد رو وارد کنم، با وارد کردن رمز دوم که به شماره تلفن ارسال می شه می تونم وارد اکانت بشم! اما در این روش بعد از ورود به حساب به راحتی می شه وارد تنظیمات جیمیل شد و همه چی رو تغییر داد! پسورد، شماره تلفن، ایمیل ریکاوری و کلا هرچیزی رو!!
به عنوان مثال عرض می کنم، اگر کسی پسورد رو داشته باشه و تلفن بنده هم دم دستش باشه، خیلی راحت می تونه جیمیل رو مال خود کنه! یا اگر حتی طرف پسورد رو نداشته باشه و بیاد پشت کامپیوتر شخصی بنده بشینه، چون قبلا سیستم 2 مرحله ای در سیستم بنده ذخیره شده، به راحتی وارد حساب می شه و تنظیمات رو تغییر می ده و مشخصات خودش رو وارد می کنه!
تنها سوال بنده این هست که، آیا راهی برای عوض نشدن تنظمیاتِ امنیتی حساب وجود داره یا نه؟
یعنی شخصی وارد حساب من بشه و به تمام محتویات دسترسی داشته باشه، اما نتونه اون رو صاحب بشه! به عبارتی، تنها کسی که می تونه تنظیمات رو تغییر بده من باشم، نه شخص دیگه ای!
آیا راهی هست!
فکر می کنم این باید یکی از مهم ترین بخش های امنیتی باشه و اگر گوگل این تنظیمات رو قرار نداده واقعا جای تعجب هست!
چون از نظر من باید احتمال هــــــرچیزی رو داد!
حتی داشتن یک هم خونه و دوست نزدیک!
ممنون می شم سوال های بنده رو جواب بدید.
سپاس.
سلام
امیل ها درستن..
همونطور که گفتم از حساب دیگه خودم که برای همون ادرس ها ارسال می کنم برای همه ارسال میشه و بدون هیچ مشکلی..
ولی وقتی از این حساب میخوام ارسال کنم و آدرس ها رو از فایل text book که زیر هم نوشته بودم و کپی می کنم و در bcc پیس میکنم این اتفاق می افته..
البته این کار رو برای حساب دیگه هم میکنم ولی اون بدون هیچ مشکلی ارسال میشه چندین ماهه که این کار رو از اون حساب جیمیل دیگم انجام میدم و هیچ مشکلی پیش نیومد!!!
اینکه میگید کپی نکنم نمیشه..چون بالای 100 تا ایمیله..چجوری دستی تایپ کنم..اگه مشکل از این بود برای اون حساب دیگه ی جیمیلم باید مشکل پیش میومد ولی این اتفاق نمی افته...
راستی..یه چیز... وقتی وارد این حساب میشم یعنی حساب جدیدم خیلی کنده ..هی دوباره خودش لود میشه..ولی وارد حسابای دیگه از جیمیلم میشم خیلی سریع بالا میان..
امکان داره اصلا موقع ثبت نام و حساب جدید مشکلی پیش اومده باشه؟؟
با سلام به همه دوستان
من یه جی میل دارم که برای کارها شخصی استفاده می کنم و همین ایمیل رو هم رو موبایلم استفاده می کنم (مثلا g1)
یه جمیل دیگه هم دارم که مال فیس بوکمه
3 تا جیمیل دیگه هم دارم که کاری هستند ( با سه شرکت مختلف همکاری می کنم)
برای ریکاوری هر 4 تا ایمیل , من ایمیل اولم رو دادم(همون g1) بعلاوه شماره موبایل
و حالا
چند تا سوال
اگه ایمیل اولم هک بشه به وسیله اون میتونن به 4 تا ایمیل دیگه و اطلاعاتشون دسترسی پیدا کنن؟:n30:
من چه جوری می تونم امنیت این ایمیل اولی رو ببرم بالا؟
(یه سری رو می دونم مثل اینکه ایمیلهایی که فرستنده شون رو نمیشناسم باز نکنم, ضمیمه فایلها رو هم تا ازشون مطمئن نباشم باز نکنم , از وارد کردن یوزر نیم و پسورد جی میل در هر سایتی خودداری کنم )
ممنون میشم در این مورد بیشتر منو راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
سوالتون یه مقدار جواب دادنش سخته چون که کلی اما و اگر دارهنقل قول:
اینکه اگر یکی به اییل اولتن دست پیدا کنه یعنی هکش کنه بتونه بقیه ایمیل ها رو هم هک کنه بله ممکنه. آسون ترین راهشم اینه که طرف از روی ایمیل های دریافتیتون از خود جیمیل بفهمه که این اکانتتون اکانت بازیابی بقیه اکانتاتن هم هست. حالا اگر بقیه اکانتاتون به طریقی به این اکانتتون وصل باشه که همه چی آسون تره.
اما خوب برای بالابردن امنیت ایمیلتون راههای زیادی پیشنهاد شده معمول ترینشون که من خودم اجرا نمی کنم اینه که پسورد خوب بسازید و چند ماه یک بار عوضش کنید. اینکه پسوردهاتون به هم ربط نداشته باشه
اینکه امکانات موبایلتون رو فعال کنید که از طریق کد و اس ام اس و اینا وارد اکانتتون شید
ورود دو مرحله ای به اکانتتون فعال باشه
اینکه ایمیل مشکوک باز نکنید
از دستگاههای مشکوک وارد اکانتتون نشید
پسوردتونو روی دستگاهها سیو نکنید
آنتی ویروس و فایروال خوب رو دستگاهتون داشته باشید
ایمیلتونو و پسوردتونو تو هر سایتی وارد نکنید
کلا این راههایی هست که همه جا می گند اما خوب واقعا به نظرم نمی شه همرو با هم اجرا کرد برای من که اینجوریه:n09:
سلام. من گوشي جديد خريدم الان وصل كردم به اكانت گوگلم كه قبلا تو تبلتم بودش و تمام مخاطبين رو زده بودم بره تو گوگل. حالا اينجا همه رو آورده كلي هم آدرس ايمل آورده. الان من اينارو پاك ميكنم تو اكانت گوگل هم پاك ميشه يا نه دوباره مياره چون قبلا هم پاك كرده بودم بكاپ جديد گرفته بود ولي باز اينارو آورده. حالا تو خود گوگل كجا برم اين شماره ها رو درست كنم حذف كنم ديگه نياره. يا جور ديگه نميشه شماره ها رو اضافه ميكنيم خودش تو يه اكانتي چيزي بكاپ بگيره كه خواستيم تو يه گوشي ديگه حتي آيفون بريزيم راحت از اون اكانت منتقل بشه.
ممنونم
سلام
یه سوال درمورد تقویم گوگل داشتم.تاپیک مجزا پیدا نکردم.
وقتی یک رویداد یا قرار ملاقات به تقویم اضافه میکنیم آیا دوستان یا اکانتهای دیگر به این محتوا دسترسی دارند و میتونند ببینند یا خیر؟قبلا بطور پیش فرض قابل رویت بود و من اوتلوک رو ترجیح دادم.الان تقویم کاملا شخصی هست؟
وقتی برای یک اکانت جیمیل، recovery email رو روی یک اکانت مثلا یاهو set میکنیم، باید ابتدا یک ایمیل تاییده به ایمیل یاهو بیاد که روی این لینک کلیک کن اینا...؟ یا نه؟
سلام
دوست عزیز ، اگه قابلیت سینک گوشی رو فعال کنین تمامی کارهایی که انجام میدین در سرور هم انجام میشه و برعکس.نقل قول:
برای ویرایش مخاطبین اکانت گوگل به این آدرس برین
کد:https://www.google.com/contacts/
اگه در تنظیمات کلی تقویم تنظیم کرده باشین که عمومی هست ، بله همه میبینینن .نقل قول:
به تقویم گوگل به آدرس زیر برید
در تنظیماتش ( همون آیکن چرخ دنده ) و Settings > Calendars در ادامه اون تقویمهایی که نمیخواین عمومی باشن نوشته شده Sharing . در اونجا میتونین برای هر تقویم تنظیمات رو انجام بدین .کد:https://www.google.com/calendar/
اره دوست عزیز ، حتما باید ایمیل ریکاوری شما تایید بشه . برای همین به آدرس ایمیلی که وارد کردید ، ایمیل ارسال میشه و روی لینک که در محتوای ایمیل هست کلیک کنید .نقل قول:
مطمئنید؟ چون واسه من نیومد ایمیل تاییدیه! واسه همین تعجب کردم!نقل قول:
البته من اول که یک recovery email رو میخواستم add کنم، حواسم نبود با پسوند @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدمش، بعد سریع دیدم اشتباهه، رفتم درستش کردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردمش ولی دیدم دیگه ایمیل تاییدیه ای نیومد توی اکانت یاهو! حالا چکار کنم؟ چون به نظر نمیشه recovery email قبلی رو حذف کنم و دوباره از اول به صورت صحیح add کنم.
سلام
من طی امروز و دیروز به یه مشکلی برخوردم که کلا هنگ کردم و واقعا نمیدونم چرا ینطوری شده
من برای سفارش کارهام کالاها رو باید به جیمیل فروشنده بفرستم و اون درخواست بررسی کنه ، تا دیروز هم مشکلی نداشتم ، از دیروز هرچی که ایمیل میفرستم فرستاده میشه اما طرف میگه نرسیده ، طرف من جیمیل داره
خودمم با اکانت جیمیلم فرستادم نشد ، با اون یک اکانت فرستادم میگه بازم نیامده ، با یاهو فرستادم میگه نرسیده ، دوباره امروز هم فرستادم بازم میگه نرسیده ، مسئله اینجاست که طرف میگه از صبح تا الان 300 تا ایمیل دریافت کردم اما مال تو توش نیست ، نمیدانم واقعا مشکل از کجاست ، ممنون میشم دوستان من راهنمایی کنند.
سلام
چطور Delivery ایمیلی رو که ارسال میکنم رو فعال می کنم ؟
از کجا بفهمم طرف مقابل ایمیلم رو خونده یا اینکه فقط به دستش رسیده ؟
اول بگم مکان read reciept برای کاربرهای عادی فعال نیست.نقل قول:
توی این لینک کلاتوضیحات لازم برای فعال کردن read recieots یا همون رسید خواندن رو داده بهتره کامل بخونید که نوشته در چه صورتی ممکنه کار نکنه و چه طور فعال و غیر فعال می شه
اینکه resd receipts رو فعال کرده باشید به این ربط داره که طرف میل رو باز کرده یا نه و اینکه در بعضی مواقع باید تایید کنه براتون رسید خواندن ایمیل بیاد. اگر تایید نکنه نمی آد.کد:https://support.google.com/mail/answer/1385059?hl=en
اینکه ایمیل به دست کسی نرسیده باشه معمولا با یک ایمیل دیگه مشخص می شه که بلافاصله بعد از سند کردن ایمیل معمولا به دستتون می رسه. که انواع و اقسام ارورها ممکنه توش باشه. معمولا یه سری عدد و رقم و این چیزا هست که سر در نمی آری فقط اول ایمیل رو می فمی که نوشته نتونسته برای فلان آدرس سند کنه. دلیل هایی که من تا حالا دیدیم برای سرویس دهنده هایی مثل یاهو و جی میل غیر فعال بودن اکانتی هست که براش ایمیل زدید و برای دیگر سرویس دهنده ها شاید جواب ندادن اون سرویس دهنده باشه. به هر حال برای فهمیدن رسیدن ایمیل به میل باکس طرف لازم نیست چیزی فعال بشه بلکه همونظور که گفتم اگ نرسه براتون یه ایمیل اررور می آد.
- - - Updated - - -
توی این لینک کلاتوضیحات لازم برای فعال کردن read recieots یا همون رسید خواندن رو داده بهتره کامل بخونید که نوشته در چه صورتی ممکنه کار نکنه و چه طور فعال و غیر فعال می شهنقل قول:
اینکه resd receipts رو فعال کرده باشید به این ربط داره که طرف میل رو باز کرده یا نه و اینکه در بعضی مواقع باید تایید کنه براتون رسید خواندن ایمیل بیاد. اگر تایید نکنه نمی آد.کد:https://support.google.com/mail/answer/1385059?hl=en
اینکه ایمیل به دست کسی نرسیده باشه معمولا با یک ایمیل دیگه مشخص می شه که بلافاصله بعد از سند کردن ایمیل معمولا به دستتون می رسه. که انواع و اقسام ارورها ممکنه توش باشه. معمولا یه سری عدد و رقم و این چیزا هست که سر در نمی آری فقط اول ایمیل رو می فمی که نوشته نتونسته برای فلان آدرس سند کنه. دلیل هایی که من تا حالا دیدیم برای سرویس دهنده هایی مثل یاهو و جی میل غیر فعال بودن اکانتی هست که براش ایمیل زدید و برای دیگر سرویس دهنده ها شاید جواب ندادن اون سرویس دهنده باشه. به هر حال برای فهمیدن رسیدن ایمیل به میل باکس طرف لازم نیست چیزی فعال بشه بلکه همونظور که گفتم اگ نرسه براتون یه ایمیل اررور می آد.
سلام
من خیلی وقت پیش بود که ایمیل ریکاوری رو تنظیم کردم ، الان یادم نمیاد چ گزینه هایی داشته . احتمالا دکمه ای برای ارسال ایمیل داشته باشه .نقل قول:
احتمالا ایمیل شما برای ایشون به صورت اسپم در اومده در غیراینصورت دلیلی نمیبینم که جلوی ایمیل شما گرفته بشه یا برای ایشون نمایش نده .نقل قول:
چجوری میتونم ایمیل هایی که از یه سایت خاص میاد غیر فعال کنم ؟ مثل بامیلو هرچی میگردم نمیشه غیرفعال کرد
- - - Updated - - -
چجوری میتونم ایمیل هایی که از یه سایت خاص میاد غیر فعال کنم ؟ مثل بامیلو هرچی میگردم نمیشه غیرفعال کرد
نقل قول:
یه راهش اینه که بفرستشون تو اسپم از طریق منو های بالای ایمیل که یه علامت تعجب هست (report as spam)
راه دوم که به نظرم برای شما بهتره اینه که از منوی ستینگ برید توی فیلتر ها و یک فیلتر درستکنید برای آدرسی که نمی خواهید ازش ایمیل دریافت کنید سرچ کنید و در قسمت پایین پنجره سرچ creat filter with this search رو انتخاب و بهش بگید که این ایمیل هارو بلافاصله دیلیت کنه به این شکل ما دیگه مشکلی با این نوع ایمیل ها ندارید
سلام
دوستان ما از مسیر Settings >>>> Themes >>> My Photos>>> Upload a photo چند تا عکس برای پس زمینه جی میل آپلود کردیم .
راهی برای حذف عکس ها از لیست عکس های نمایش داده شده در My photos هست ؟
چون گزینه ای مانند Remove یا Delete برای حذف عکس ها وجود نداره انگار ؟
برخی از عکس ها یه علامت قفل هم دارن . اون دیگه چیه ؟
سلام
من یه حساب جدید جیمیل باز کردم.
وقتی به طور گروهی برای 60 نفر ایمیل ارسال می کنم همشون دوبارهدلیور میشن.
اولش بالای صفحه یه باکس زرد رنگ میاد و میگه ارسال شد. در همون لحظه به اینباکس یک ایمیل میاد و میگه ایمیل به این 60 نفر دلیور شد. این یعنی چی؟
یعنی خطا؟ یعنی ارسال نشد؟
یکی راهنمایی کنه.
ممنون از سایت خوبتون.
سلام دوستان
شاید بتونین از گوگل درایو پاکش کنین .نقل قول:
دلیور ؟ میشه دقیقا عنوان این ایمیل دلیور رو بزارین برامون ؟نقل قول:
نقل قول:
غیر اسم اگر ایمیل رو کامل بزارید اطلاعات رو می شه بهترکمک کرد فقط اطلاعات شخصی رو پاک کنید
این یک نمونه است.نقل قول:
کد:Delivery to the following recipient failed permanently:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [2607:f8b0:4001:c1f::1b].
The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gb5si4242491igd.18 - gsmtp
----- Original message -----
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
d= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; s=20120113;
h=mime-version:reply-to:date:message-id:subject:from:to:content-type
:content-transfer-encoding;
bh=z55gY/oz0eMM8OqHyb3VZbFYGKKaatuGI7cJIx2C340=;
b=CL+TM5Xq9276Zy9A7yVkHxADV6CenpjNVmjgsIeJBaUvaWxuh1O/9xZysN3KjaUyBV
DVfiA88z4KPmgnZircmnBbqQsRbCGuxvQbbo64H2jmGBUMsjbHUYKjs2ygcWmtG6PF9+
ILk13RGjHhwoPb/cIanN0Jd1fGLVZzc1YjZTeAhOJLLn/Rzh9jh4++1Duk0HgrWbsGES
5DCd91yFQtErhKLoHDhaOQoCOnxC3vLcl/3M17TqJfmMbCaUPc2ga7rpm0mlTU+owRRa
0QnRGP05AjFOdwuteSrdCIduM0CMGH+oT2/AIYOUgboVOfisYIdFam3HnPifWisiF0p0
cKWA==
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.107.151.70 with SMTP id z67mr4418848iod.73.1444548986083;
Sun, 11 Oct 2015 00:36:26 -0700 (PDT)
Received: by 10.107.14.203 with HTTP; Sun, 11 Oct 2015 00:36:26 -0700 (PDT)
Reply-To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Date: Sun, 11 Oct 2015 11:06:26 +0330
Message-ID: < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
Subject: =?UTF-8?B?2YXZhNin2K3YuNmHINio2YHYsdmF2KfbjNuM2K8=?=
From: =?UTF-8?B?2q/YsdmI2Ycg2KrbjNix2K/Yp9ix?= < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
To: گیرنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: ------
سلام این ایمیل نمی گه که دلیوری شد اتفاقا برعکس می گه نتونسته به دست احتمالا چند تا ایمیل از لیستت ایمیلتو برسونهنقل قول:
Delivery to the following recipient failed permanently:
به عبارتی که قرمز کردم توجه کن. می گه فیل شده به صورت همیشگی. که البته به این معناست که طبق پروتوکل های گوگل برای اون آدرس هایی که در زیر این جمله نوشته شده چندین بار فرستاده می شه و دوباره سعی می شه که حتما ایمیل شما رو بروسنه ولی وقتی نمی شه براتون این ایمیل میاد که بهتون بگه که نتونسه اون ایمیل ها رو برسونه به دست اون آدرس ها
با توجه به ادامه نامه دلل اصلیشم اینه که اون آدرس ها موجود نیستند یا از کار افتادند.
پیشنهاد هم می ده که دوباره چک کنید آدرس درست باشه غلط املایی یا مثلا اسپس اضافه نداشته باشه.
همین :n01:
سلام
من برای ثبت نام تو جیمیل که اقدام میکنم تو مرحله اخر میگه شماره تلفن برای دریافت کد تایید وارد کن و از اونجا که قبلا شماره ام رو برای ایمیلهای دیگر وارد کردم میگه این شماره خیلی استفاده شده ، راهی نداره این مرحله رو بشه دور زد ؟
این پست رو بخون ببین به دردت می خوره؟نقل قول:
- - - Updated - - -
این پست رو بخون ببین به دردت می خوره؟نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=707956&p=8728194&viewfull=1#post8 728194
سلام
1- میشه بگید به چند نفر میشه ارسال ایمیل گروهی کرد در جیمیل؟
2- اگر در جیمیل گروه بسازیم بیشتر و بهتر میشه ایملها رو ارسال کرد و یا اینکه همین طوری فقط نام افراد رو وارد کنیم در قسمت گیرنده؟
3- من به 47 نفر همیشه برای موضوعی ایمیل گروهی می فرستادم. و همشم با موفقیت رسال میشد و می رفت. الان که این تعداد رو به 65 نفر رسونم و ارسال میکنم همشون دلیور میشن . دقیقا شبیه پست 1142# که گفتم با این تفاوت که اونجا برای 60 نفر دیگه می فرستادم که از درستی آدرسشون مطمئن نبودم ولی اینجا مطمئنم. چون با هم در ارتباطیم.. در صورتی که می دونم در اینجا همشون درستن. اگه غلط بودن تو این چند ماهی که هر هفته ایمیل براشون می فرستادم نباید ارسال می شدن. چون تا روی send کلیک میکنم بعد از 2 الی 3 ثانیه هر 65ایمیل دلیوری میشن. من فکر کردم شاید گوگل اجازه ارسال به بیشتر از 50 نفر رو نمیده و برای این شاید اینطور شده. ایا درسته؟
ممنون از سایت بی نظیرتون.
سلامنقل قول:
من فکر می کنم 100 تا آدرس سقف آدرس هایی هست که جمعا می تونید توی فیلد های to،ccوBcc بنویسید. این برای اینه که دونه دونه آدرس ها رو انتخاب کنید اما برای فرستادن گروهی دقیق نمی دونم.
اگر جی میل همون موقعی که دارید ایمیل ارسال می کنید براتون نمی نویسه که تعداد افرادی دارید می فرستید زیاده و ابتدا ایمیلتونو سند می کنه بدون ارور احتمالا اشکال از تعداد زیاد آدرس گیرنده نیست.
و من فکر می کنم اگر از این ایمیلی که نمونشو برامون فرستادی براتون میاد اشکال از تعداد زیاد گیرنده نیست چون جیمیل ابتدا نامتنو پست می کنه و بعد این پیغام میاد.
اما ابتدا یک نکته رو روشن کنم. این نامه به معنی دلیور شدن ایمیل هاتون نیست بلکه برعکس به معنی دلیور نشدن ایمیل هاتونه
دلیور شدن ایمیل به معنی رسیدن اون به دست گیرنده هست و بنابراین اونچه که برای ایمیل شما اتفاق میافته دلیور نشدن ایمیل هست.
آیا توی این ایمیلی که براتون میاد آدرس هر 65 ایمیل به صورت جدا هست؟
ممکنه در وارد کردن آدرس های جئیئ اشتباه کرده باشید یا در جدا کردنشون از هم نکات جی یمل رو رعایت نکرده باشید
همانطور که گفتم ادرس ها رو درست نوشتم. آدرس هارو زیر هم در یک فایل نت پد نوشتم و همه رو select all میکنم و در صفحه قسمت bcc اون هارو paste می کنم که به طور خودکار با "," از هم جدا میشن.
آخه من قبلا هم دقیقا برای همین تعداد ایمیل رو می فرستادم و در بین اونها ادرس دیگه خودم رو هم مینوشتم تا از رسیدنش مطمئن باشم. همشون هم با موفقیت ارسال می شدن و هیچ ایمیلی هم از طرف گوگل نمی یومد. از وقتی که به این تعداد ایمیل 10 الی 15 تا ادرس دیگه اضافه کردم یهو اینطوری شده.
نمی دونم مشکل از کجاست.
در جواب سوالتون. یکبار هر 65 تا به صورت جدا جدا اومدن. اما وقتی از ادرس دیگه خودم فرستادم 12 تاشون اینطوری شدن. با یک ادرس دیگه هم باز امتحان کردم ولی دیگه حواسم نبود چندتاشون برگشت خوردن... ولی فکرنکنم 65 تا بوده باشن...
یک سوال؟ آیا بلافاصله بعد از زدن گزینه send از ایمیل خارج شدن باعث عدم رسیدن ایمیلها میشه. یا بلافاصله به یک صفحه دیگه در جیمیل رفتن باعث عدم ارسال بعضی از ایمیلهل میشه؟
ممنون از پاسختون.
نقل قول:
نه اگه متن نامه ها دقیقا مثل متن نامه ای هست اکه اینجا چسبوندید این یعنی اینکه جی میل این ها رو فرستاده و اگر بالای جی میل می بینید نوشته سند شد یعنی سند شد.نقل قول:
معمولا این ایمیل هایی که سند نشدند به صورت جدا جدا نمی آند با هم می آند مطمینید متن نامه ها عین همونی که اینجا گداشتید؟ متن نامه ها مهمه احتمال اینکه درست متوجه نشید چی گفته زیاده.
در ضمن کاری که می توند یکنید اینه که یکی یکی اون 14 تا ایمیل رو اضافه کنید ببنید مشکل از کجاست
نقل قول:
این یکی که اخیرا شده..
کد:r: PersianDelivery to the following recipient failed permanently:
Technical details of permanent failure:
Message rejected. See [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more information.
----- Original message -----
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.140.234.66 with SMTP id f63mr34190927qhc.61.1445703256955;
Sat, 24 Oct 2015 09:14:16 -0700 (PDT)
Received: by 10.55.97.11 with HTTP; Sat, 24 Oct 2015 09:14:16 -0700 (PDT)
Reply-To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Date: Sat, 24 Oct 2015 09:14:16 -0700
Message-ID: < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
Subject: =?UTF-8?B?2b7YsdmI2pjZhyDZh9in24wg2KzYr9uM2K8=?=
From: =?UTF-8?B?2q/YsdmI2Ycg2YXYudmF2KfYsduMINiq24zYsdiv2KfYsQ==?= < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
To: undisclosed-recipients:;
Content-Type: multipart/alternative; boundary=001a1135392414e1550522dc0561
Bcc: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...متن جیمیل ...
----- Message truncated -----
نقل قول:
این ارور دیگریست. ایمیل شما سپم تشخیص داده شده. که می تونه دلالیل زیادی داشته باشه . ممکنه کلمات و جملات یا متنی درون ایمیل شما با توجه به فیلتر های جی میل هرزنامه تشخیص داده شده باشه. یا به دلیل اینکه تعداد زیادی ایمیل در bcc دارید.
لینکی که داده میگه می تونید از گوگل گروپ استفاده کنید تا اشکال تعداد زیاد گیرنده پیش نیاد
یا اگر فکر می کنید گوگل اشتباه کرده باهاشون تماس بگیرید
اینا همش تو متن اون لینکه بود که براتون اومد. سعی کنید با مترجم گوگل سعی درارید که نامه ها و لینک های گوگل چی می گند. اینجوری زودترمی فهمید ارور چی می گه. مثلا این ارور با ارور دفعه قبل فرق داشت.
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
من برای ساخت گروه امتحان کردم ولی دونه دونه باید اضافه کرد و وقت زیادی میگیره. یعنی نمیشه یک نت پدی که شامل لیست افراد باشه رو آپلود کرد و یا 80 الی 90 ایمیل رو به صورت یکجا کپی پیس کرد و نوشت؟
توی نتایج جست و جوم هم آموزش ها نگفته چجوری لیستی از آدرس ها رو یهو تو گروه قرار بدم...
من هر وقت خواستم بسازم فقط برای یک نفر مشخصاتش رو میخواست و دونه دونه بایستی می نوشتم. که خیلی وقت میگیره و نکردم این کار رو..
راستی چجوری باید کلماتی رو که جزو فیلترینگ گوگل هستن تشخیص بدم؟
سلام متاسفانه نه با گروههای جی میل کار کردم و نه می دونم جی میل چه کلماتی رو فیلتر میکنه. امیدوارم دوستان دیگری که اطلاعاتشون بیشتره بتونند کمکتون کنند. اگر کمک دیگه ای از دستم بر اومد حتما بهتون ازلاع می دمنقل قول:
سلام بچه ها
خسته نباشید
ببخشید مزاحم وقتتون میشم...
یه سوال داشتم که برام مهمه ...
در نرم افزار مدیریت ایمیل Outlook همانطور که حتما میدونید نمیشه ایمیل های Google (جی میل) و Yahoo رو وارد کرد و از طریق این نرم افزار مدیریت کردشون...
اول اینکه میخواستم بدونم که هیچ راهی نداره تا بشه از طریق Outlook به ایمیل های شرکت گوگل و یاهو رو مدیریت کرد؟!
دوم اینکه (که البته سوال مهمم همینه) از طریق نرم افزار نسبتا مشابه کمپانی موزیلا (Mozilla Thunderbird) میشه ایمیل های Yahoo , Google و دیگر ایمیل ها نظیر Hotmail و AOL رو مدیریت کرد ؟!
بسیار بسیار سپاسگذارم ....
لینک هلپ سنتر جی میل و تاندر برد رو براتون گذاشتم. اول IMAP یا POP رو تو گوگل فعال کنید (IMAP به نظر بهتر میاد برای گوگل) سپس با توجه به هلپ خود تاندر برد اکانتتونو توی تاندر برد وارد کنید.نقل قول:
- - - Updated - - -
لینک هلپ سنتر جی میل و تاندر برد رو براتون گذاشتم. اول IMAP یا POP رو تو گوگل فعال کنید (IMAP به نظر بهتر میاد برای گوگل) سپس با توجه به هلپ خود تاندر برد اکانتتونو توی تاندر برد وارد کنید.نقل قول:
https://support.google.com/mail/answer/77695
https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-and-gmail#w_configuring-your-gmail-account
دوستان چیزی به نام auto snooze توی سیستم gmail یا inbox داریم؟ مثلا من یک قابلیتی میخوام که الان که ایمیلی رو از یک فرستنده خاص دریافت کردم فردا یا بعد 36 ساعت ببینمش. چون تا قبل از اون، اون ایمیل خیلی واسم فایده نداره و فقط اینباکسم رو شلوغ میکنه. چنین امکانی وجود داره؟
میخوام یک برنامه واسه اینکار بنویسم، هر کسی میخواد اعلام کنه تا ببینم چند نفریم!نقل قول:
به درد کسانی میخوره که مثل من روزی چند صد ایمیل دریافت میکنن، مثلا از انجمن ها، و نمیخوان همون روز اول توی بحث شرکت کنند، یا مثلا فرض کنید شما مدیر یک انجمن بزرگ هستید که امکانپذیر نیست همه تاپیک ها رو سر بزنید، در نتیجه یعد از 2 یا 3 روز از دریافت ایمیل ها، تاپیک رو چک میکنید که اگر کسی جواب نداده بود، شما به تاپیک جواب بدید.
سلام
این وضعیت پوشه اسپم هامه:
خیلی خیلی وقته این اسپم ها رو دارم، ولی گفتم شاید حالا دیگه راهی باشه دیگه نباشن. از انواع و اقسام سایت ها و ایمیل ها و گروه ها واسم ارسال میشن. وقتی میرم داخلشون که فیلترشون رو دستکاری کنم که تا میان دیلت بشن می بینم اون پایین نوشته که 0 تا مسیج از این ایمیل هست.
خسته شدم از بس فیلتر اجرا کردم، راهی نیست کلن ایمیل رو از تو وبسایت های ایرانی و خارجی و اینا لغو اشتراک کرد؟ تازه بعضیاشون هم لغو اشتراک ندارن.
با سلام چند وقتی است که یک نفر به نام سارا مارکل به من جیمیل میزند و پیشنهاد کسب و کار میده
شما میشناسینش؟
سلام به نظر اسپم میادنقل قول:
در هیچ صورتی بهشون اطلاعات شخصی ندید