دوست عزیز قیمتی که میدی چند هست؟نقل قول:
من تا 250 بودجه دارم
اگه خوب طی کنی خریدارم
کرج هم هستم
Printable View
دوست عزیز قیمتی که میدی چند هست؟نقل قول:
من تا 250 بودجه دارم
اگه خوب طی کنی خریدارم
کرج هم هستم
ممنون دوست عزیز:10:
واقعیتش میخوام یه قیمت بگیرم ببینم الان چند میشه فروختش
خریدارش هست فقط منتظر قیمتم ببینم به چه قیمتی بفروشمش عادلانست؟!
دوستان قیمت دسته دوم GALAXY ACE کسی نداره؟!
نهایت چند میشه فروختش؟
اقا واقعا جیو الان میشه 240 فروخت؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
مگه وضعیت بازار چجوریه؟!:13:
با این حساب GALAXY ACE میشه بالای 300 فروخت؟؟؟
دوستانی که اطلاع دارن میشه لطفا به این سوال جواب بدن
GALAXY ACE با گارانتی رسمی مایکروتل 2ماه هم گارانتی داره با چه قیمتی بفروشمش عادلانست؟!
ممنون:11:
آرک سه ماه استفاده شده است.می خوام از یه دوست بخرم چند خوبه؟ممنون.
اگه كاملا تميزه ٣٥٠ - ٣٤٠ ميشه فروخت...نقل قول:
اگه كاملا تميزه ٤٧٠ - ٤٨٠...نقل قول:
دوست عزیز اطلاعی در مورد گوشی Huawei U8150 ideos ندارید؟
نمیدونید قیمت روزش الان چند هست؟
سلامنقل قول:
جیو الان شیراز 340 تا 370 فروش میره-قیمت دست دوم 240 عادلانه هست.
سلام دوستان
من خودم گلکسی جیو دارم منتها دایی بنده رفته دیروز یه دیزایر اچ دی بدون گارانتی خریده (745) الان می خواستم تست اش کنم براش (24 ساعت فقط فرصت تست داره) چجوری این کارو بکنم که همه عیب های احتمالی رو نشون بده و اینا؟؟
برنامه خاصی هست؟
+ چجوری مشیه تشخیص داد دست دوم نبوده باشه؟؟
سلام.گوشيهاى هواوى توسط گارانتى ياس جهان واردشده كه تاحالا سه مدل گوشى ويك مدل تبلت هفت اينچ راآورده ارزانترين مدل Huawei IDEOS كه
بايكسال گارانتى ياس وبيمه ١٨٠ هزارتومان مدل U8800 IDEOS X5 كه بهترين مدل درحال حاضراست بايكسال گارانتى ياس وبيمه ٣٥٠هزارتومان
مدل Huawei U8500 كه ازنظرسخت افزارى سى پى يو 528 صفحه نمايش ٣.٢ اينچ وباكيفيت HVGA ٣٢٠*٤٨٠ رام ٥١٢ رم ٢٥٦ دوربين ٣.٢ بلوتوس
وواى فاى وراديو وموس نورى داردقيمت آن رادقيق نمى دانم ولى زير ٣٠٠هزارتومان بايستى باشدويك تبلت هفت اينچ بنام Huawei S7كه سى پى يو آن
يك گيگاهست كيفيت صفحه نمايشWVGA 800*480 رام ٨ گيگ آندرويدايكلير٢.١ دوربين دو مگا دوربين دوم VGA راديو بلوتوس وواى فاى وسيم كارت
هم مى خورد
داداش نمایندگی شرک یاس تو کرج به من قیمت 230 داده
و گفته فعلا موجود نیست و تا ترخیص یه پارت از اون مدل گوشی از گمرک باید 2 یا 3 روزی صبر کنی
مغازه ای تو تهران کرج میشناسی که همون قیمت 180 بده؟
سلام دوست عزیزقیمت دوتااز گوشیهای هواوی راکه می دانستم برایتان نوشتم ولی اگرمدل 8150رامی خواهی بگریدنقل قول:
واقعآگوشی خوبی هست ولی بایستی بدانید انتظارزیادی درموردبازی نبایستی ازاین گوشی داشته باشی اماازجهت
مکالمه وموزیک پلیرحرف نداردولی گوشی 8800 بیشترشمارارازی می کند وکمی بزرگتروخوش دست ترهست ومی توانی کمی انتظاربیشتری ازآن داشته باشید
من این دوتا گوشی رااز وقتی گرفتم آنقدرمن باآنهاراحت هستم که می خواهم دوتا گوشی که تازه گرفتم و خیلی هم
عالی هستندرابفروشم گالکسی نوت وموتورولا رازر که باصفربرابری می کنند البته این که می گویم بااین دوتاگوشی هواوی خیلی راحت هستم نظرشخصی من وشاید بعضی این نظررانسبت به این گوشیهانداشته باشند
تهران بازارموبایل نمایندگی یاس یکی طبقه همکف هست که تمام مدلهای گوشیهای هواوی را برای تست گذاشته وبازنقل قول:
طبقه زیرهمکف البته اگرشانس شماتمام نکرده باشدولی انشاالله داردفقط زودتربرو ازنظرقیمت این قیمت مصرف کنند
که من گفتم من دوباررفتم وهربارنمایندگی یاس همین قیمتهارابه من گفت فکرنکنم تومدت ده روزقیمت رابالاببرند
کمکی چیزی ؟؟؟نقل قول:
سلام
می خواستم بپرسم بازی های اندروید که برای گوشی ها هستن روی تبلت های اندروید هم اجرا میشن و برعکس؟
سلام تعدادی ازبازیهای که مخصوص گوشیهاهستند روی تبلتها اجرامی شودوتعدادی هم اجرانمی شود
سلام
یه گوشی با قابلیت اجرای بازی انگری برد.پخش موزیک با کیفیت خوب و صفحه نمایش خوب.تا 300 هزار
ممنون
سلام دوستان یه راهنمایی بکنید بی زحمت
گوشی سونی x8 xperiaیه ماه کارکرده بسیار تمیز با قیمت 240 تومن خوبه اگه بگیرم؟(من مشهد هستم)
یا ایکس 10 مینی شو بگیرم با قیمت 280 تومن
اصلا قیمت اینا چنده الان تو تهران
مرسی
الان تمیزش تو سایتهای فروش موبایل 200 هستشنقل قول:
سلام دوستان یه راهنمایی بکنید بی زحمت
گوشی سونی x8 xperiaیه ماه کارکرده بسیار تمیز با قیمت 240 تومن خوبه اگه بگیرم؟(من مشهد هستم)
یا ایکس 10 مینی شو بگیرم با قیمت 280 تومن
اصلا قیمت اینا چنده الان تو تهران
مرسی
خب برادر چیزی که از تو سایتها باشه زیاد قابل اطمینان نیست
کسی قیمت اصلی ایکس 8 اکسپریا رو نداره به ما بده؟
250 با گارانتی پارس کامتلنقل قول:
مرسی ولی الان تو مشهد بالای 300 فروخته میشه بدلیل نواسانات قیمت بازار و سایت gsm.ir هم زده 275 تومن !!!!:5:
سونی ray چه جور گوشیه؟
با قیمت 490 ارزش خرید داره؟
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
سونی ray چه جور گوشیه؟
با قیمت 490 ارزش خرید داره؟
اینجوری که من تو سایت ها و ویدوئها دیدم میگن فقط صداش کمه تنها ایرادش همینه ولی نمیدونم در چه حدی هستنقل قول:
نقل قول:
اطلاعات بیشتر لطفا
دوستان مشکل گوشی های ساخت چین و ویتنام چی هست که همه تاکید میکنند که ویتنامی یا چینی نیست!
((منظورم گوشی های S2 و NOTE هست))
سلام
HTC chacha چنده؟ خوبه؟
HTC chacha گوشی خوبیه خواسته هات از گوشی چیه شاید گوشی بهتری هم بود
سلام دوستان من می خوام یک گوشی جدید بخرم حالا موندم گوشی با سیستم عامل آندروید بخرم یا نه آخه من یه آیپاد 4 جی هم دارم واسه همین از لحاظ بازی و برنامه تکمیلم حالا بازم بنظرتون گوشی با سیستم عامل آندروید بخرم یا نه؟ پول حروم کردن نیس با توجه به اینکه آیپاد دارم؟
ممنون:11:
دوستان اگه لطف کنین سریع تر جواب بدین چون می خوام گوشی بخرمنقل قول:
ممنون :40:
خوب با خرید گوشی اندروید تجربه ارزشمند استفاده از این سیستم عاملو بدست میاری به نظر من ارزششو داره محدوده بوجتو مشخص کن تا راهنمایی راحت تر باشهنقل قول:
حدود 250 تا 300نقل قول:
ممنون:11::40:
راستشو بخوای ببین خودت کدام را بیشتر می پسندی،هر دو سیستم عامل امکانات بسیار خوبی دارند که راضیت می کنه.من جای شما باشم صبر می کنم تا نسل جدید گوشی های اندروید وارد بازار بشه (چهار هسته ای های سامسونگ و اچ تی سی رومی گم).البته ای فون 4اس هم گوشی خوبیه و به خصوص نسل 5 ای فون که احتمالآ هیولا خواهد بود.نقل قول:
البته هیمنطور که گفتم نسل اینده ی گوشی های اندرویدی هم بسیار وسوسه کننده و هم مقرون به صرفه تر از خرید ای فون است.
خیلی بستگی به روحیه تون داره. من یه گوشی زپرتی چینی دارم که یکسال هست میخوام عوضش کنم.نقل قول:
ولی چون لپتاپ دارم و همیشه تو اینترنت پلاس هستم، از خرید گوشی نو منصرف شدم. چرا؟
چون اولاً زنگ خور چندانی ندارم، همین لپتاپ حال میکنم وثانیاً باشرایط سفر را هم ندارم.
پس شما که آیپد هم داری نیازی به گوشی قوی نداری؛ یعنی اصلاً به اسمارت فون نیازی نداری.
ولی خوب، بعضیها دو سه ماشین دارند، یعنی ماشین باز هستند.
شما هم اگه گوشی باز (یا بطور کلی گجت باز) هستی، بهتره یه مدت همش در اینترنت جستجو و تحقیق کنی.
خوب تو این رنج Xperia mini بد نیست سخت افزار قوی داره ولی صفحش کوچیکه اگه باز بتونی بوجتو ببری بالاتر انتخواب های بهتری میتونی داشته باشی ولی اگه میخوای حتما تا زیر 300 باشه x8 و gio هستندنقل قول:
عزیز ایشون الان ios داره میخواد اندروید و تجربه کنه ضمنان بوجه ایشون به 4 هسته ای ها و آیفنی که شما پیشنهاد میدی نمیخورهنقل قول:
نسل پنجم = 4Sنقل قول:
آیفونی که بعد از 4S بیاد نسل ششم خواهد بود ، نه نسل پنجم...
با درنظر گرفتن اینکه من دقیقا در شرایط شما بودم اصلا این کارو توصیه نمیکنم...نقل قول:
یا آیپاد تاچو بفروشین + پولتون و یه گوشی خوب مثل گلکسی اس بگیرین ، یا همچنان با آیپاد ادامه بدین... چون اگه بخواین یه گوشی لو-اند اندرویدی بگیرین ، ناخودآگاه با آیپاد تاچ مقایستون میاد :دی و در نتیجه کلا از اندروید زده میشین... چون شما که آیپاد تاچ دارین یه گوشی ارزون اندرویدی نمیتونه به نیاز هاتون به درستی جواب بده...
ممنون از دوستان واسه مشاوره خوبتون با پیشنهاداتون و یه کم گشت و گذار متوجه شدم با بودجم گوشی آندرویدی خوبی گیرم نمیاد واسه همین فعلا بی خیال شدم واسه خرید گوشی شاید چند ماه دیگه که از آیپادم زده شدم بفروشمش بعد یه گوشی بهتر بخرم ممنون از مشاوره خوبتون:40:
به نظر من گوشی Huawei 8150 ideos بگیری بهترهنقل قول:
من 2 ماه پیش خریدم 185 تومن
انصافا نسبت به قیمتش خیلی گوشی عالی ای هست
اکثر مشخصاتش تو مایه های HTC Wildfire هستش
تنها ایرادی که داره cpu ضعیفی داره
و نرم افزار ها و بازی های HD رو معمولا نمیکشه و اگه هم بکشه سرعتشون پایین
ولی بازی های معمولی رو خیلی قشنگ و بدون نقص اجرا میکنه
الان من خودم یه عالمه نرمافزار ریختم توش و استفاده میکنم
و اینم بگم htc whildfire هم قدرت CPU ش اندازه cpu این گوشی هست و wildfire هم تو اجرا بازی های HD کم میاره
و یه مورد دیگه
کیفت ساخت بدنه huawei واقعا عالیه
و تمام محصولاتش 1 سال گارانتی و بیمه داره
خلاصه که نسبت به قیمتش خیلی عالیه
وقتی گوشیمو به هر کی نشون میدم میگم 185 تومن کرک وپرشون میریزه:31:
اگه خواستی اطلاعات زیادی هم در مورد شرکت huawei دارم خواستی بدن بهت میگم
اینکه میگن هوواوی از ایران خارج شده به گارانتی گوشیهاش هم مربوط میشه یا منظور همون اپراتوری موبایل بود؟نقل قول:
اگه خواستی اطلاعات زیادی هم در مورد شرکت huawei دارم خواستی بدن بهت میگم
الآن مال شما گارانتی داخلی داره یا بین المللی؟
مال من گارانتی داخلی هستنقل قول:
مال شرکت یاس
شرکت یاس تنها وارد کننده این برند هست
شرکت هواوی دومین تولید کننده بزرگ تجهیزات مخابراتی در دنیا هست
تا اونجایی که من میدونم تمام دکل های ایرانسل در ایران توسط این شرکت نصب می شن
و اگه دقت کرده باشید همه ی مودم های وایمکس ایرانسل برای شرکت هواوی هست
سلام
من یه سوال دارم :
یک مزیت خیلی خوبی که من تو گوشی گالاکسی اس 2 سامسونگ دیدم برنامه N Drive اونه که نقشه کامل ایران و اکثر شهر هاش رو داره حالا سوال من اینه که آیا میشه این برنامه رو روی گوشی های HTC هم نصب کرد یانه ؟؟؟
اصلا این ممکنه که برنامه ای مخصوص نوع خاصی از گوشی های آندروید باشه ؟؟؟
اگه نمیشه آیا HTC برنامه ای مثل مال سامسونگ داره که بخوبی اون باشه ؟؟؟