من هروقت آهنگ گوش میدم به طور متوالی خمیازم میگیره ، نمی دونم چرا ، با هدفون اینطوری هست. کسی می دونه چرا ؟
Printable View
من هروقت آهنگ گوش میدم به طور متوالی خمیازم میگیره ، نمی دونم چرا ، با هدفون اینطوری هست. کسی می دونه چرا ؟
ببخشيد ممكنه مسايل پزشكي رو تو بخش مربوطش پيگيري كنيد
ممنون ميشم از همتون
آقایون جان من
نحوه خرید ماشین رو با تمامی موارد ممکن توضیح بدید.
از نمایشگاه خریدن، از کارخونه خریدن، مدارک لازم برای سند خوردن، چک کردن فنی خوردرو، پلاک شدن، اینکه آیا حتما خریدار باید تو محل حضور داشته باشه، بیمه و ....
---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------
نقل قول:
1 : انتخاب ماشين
2: رفتن به دفتر خونه براي سند زدن مدارك كارت پايان خدمت ، كارت ملي
3: رفتن به مراكز پلاك و تعويض پلاك
براي ديدن مدارك مورد نياز ميتونيد به سايت هاي مربوزه پوليس مراجعه كنيد
سوالات بيشتر رو در بخش مربوطه بپرسيد بهتر هست
قیمت ارسال فکس چقدر هست ؟
بسته به طرفي كه ميفرسته از 200 تومن تا 1000 تومننقل قول:
كلا قيمتي نداره
دوستان گرامی :
مباحث تخصصی رو در انجمن خودشون پیگیری کنید ، مثل همین بحث اخیر پزشکی که مشخصا مربوط به انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست /
یادآوری مهم اینکه " انجمن متفرقه برای موضوعاتی هست که انجمن تخصصی برای مطرح کردن اون موضوعات وجود نداره "
سلام دوستان
من می خوام یه شرکت با مسئولیت محدود و سرمایه ی اولیه ی 100 هزار تومان ثبت کنم در تهران،می خواستم ببینم کل هزینه ی ثبت در دو حالت زیر حدوداً چقدر در میاد:
1-اگه خودم شخصا اقدام به ثبتش کنم؟
2-اگه یه شرکت برای من این کارو انجام بده؟
ممنون
بهترین شغل دانشجویی برای من چیه؟
حقوقش زیر 200 نشه
پاره وقت
دانشجو کارشناسی مکانیک جامدات
انجام پروژه های مربوط به تحلیل داده ها و آمار(SPSS)نقل قول:
سلام
یه چیزی رو میخوام قسطی به یکی بفروشم.. بهم گفته رسید یا کارت ملی بهم میده تا از دریافت پولم خیالم راحت باشه
میخواستم بپرسم این رسید یا کارت ملی که گفته یعنی چی؟ طرز کارش چه جوریه؟ و کلا برای این کار چه راهی بهتره؟
دوستان من دانشجو هستم . به نظرتون تابستون چی کار کنم ؟ کار کنم یا برم فنی و حرفه ای یه چیزی یاد بگیرم ؟؟؟؟؟
من تو دوران دانشجویی دو سال بی وقفه تو فنی حرفه ای بودم. سگش شرف داشت به چهار سالی که تو دانشگاه بودم
این اسپری هایی که برای تمیز کردن کیبرد و غیره هست که وقتی میپاشی کف میکنه میاد بالا ... و اندازه حشره کش هست.. اینا اسمش چیه و از کدوم فروشگاهها میشه پیداش کرد؟
سلام . پیچهای پشت رو باز کنین و رویِ کیبورد رو بردارین و با برس جاروبرقی توش رو تمیز کنین و صفحه کلید رو هم با آب و مایع طرفشوئی و مسواک بشورین میشه مثل روز اولش . پول خرید اسپری و خمیر کیبورد تمیز کن رو هم پس انداز کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KEYBOARD&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=ischنقل قول:
سلام دوستان . خبر ندارین کجا پرواز با اولترا تریک ULTRA TRIKE يا اولترالايت ULTRALIGHT آموزش میدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.google.com/search?hl=en&tbm=isch&ie=ISO-8859-1&q=LANDING%20ULTRA%20TRIKE
سلام به همگی
واسه تمدید گواهینامه مدرکی هم لازمه که وضعیت خدمت رو نشون بده،اخه من هنوز خدمت نرفتم،میخواستم ببینم نیاز به گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه هست یا خیر؟:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان .. فکر کنم هدف تاپیک رو متوجه نشده اید .. قرار نیست هر سوالی در این تاپیک پرسیده بشه
ایتجا مربوط به سوال های هست که تاپیک و بخش مشخصی ندارند ..
لطفا همکاری کنید
یادآوری مهم اینکه" انجمن متفرقه برای موضوعاتی هست که انجمن تخصصی برای مطرح کردن اون موضوعات وجود نداره "
من میخوام یه وسیله چوبی را کاملا ضد عفونی کنم از چی بهتره استفاده کنم؟ الکل صنعتی؟ اسپری های تمییز کننده مثل صاف و اتک و... وایتکس؟
سلام . بستگی به اندازه اش داره و اینکه چوب طبیعی هست یا رنگ شده . انداختنش برای 3 دقیقه در آب جوش . کشیدن دستمال آغشته به الکل طبی . گذاشتن در ماکروفر برای 3-4 دقیقه اگر فلز بهش وصل نیستنقل قول:
البته من باید ابتدا اشاره میکردم که این وسیله چوبی یه میز غذا خوری 12 نفره است. :n03:نقل قول:
دوستان یه سوال
فرض کنید میرید به یه رستوران پر از گارسون
در واقع انجا پاتوق شما شده
حالا 2 تا گارسون هستند که همیشه غذای شما رو می اورند و یکی بیش تر از دیگری هوای شما رو داره
حالا چجوری باید به اینها انعام بدیم؟
به کدام؟
چه مقدار-یعنی چند تومان؟
چند بار شده تو ماشین مزاحمم شدن و حرفای بد بهم زدن
و حتی میخواستن به زور بهم دست بزنن
اسپری ای وجود نداره که بخرم واسه دفاع از خودم؟
اگر میخواین زیر و رو و پایه ها رو ضد عفونی کنین میتونین از دیتول معطر که رایحه ی لیمو داره استفاده کنین . با آب قاطیش میکنین و با یک حوله ی تمیز همه ی میز رو ضدعفونی کنین . عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رايحه های دیگه هم داره . اسپری هم داره . فقط قهوه ایش رو نخرین ( بوی اصلی دیتول ) چون بوی بیمارستان میده .نقل قول:
سلام
من می خوام برم به دادگاه خانواده تا با چشمای خودم ببینم که عاقب ازدواج هایی که منطقی نیست چی هست!
برای ورودش باید چی همراه خودم داشته باشم؟
اشکالی نداره همینجو برم اونجا و مردم رو تماشا کنم؟
آیا خیلی ضایع هست که یه پسر 23 ساله (که قیافه اش بچه گونه تر به نظر می رسه!) بره دادگاه خانواده؟
شما فقط میتونی بری داخل ساختمون و تو راه رو ها قدم بزنی اما داخل شعبه و دفتر نمیتونی بری مگر اینکه پرونده داشته باشی
سلامنقل قول:
چند مشکل پیش میاد
1- ممکنه فکر خبرنگار یک رسانه ی خارج از کشور هستین و برای تهیه ی مخفیانه ی گزارش اومدین و بازداشتتون کنند
قبلاً پیش اومده که کسانی همینطور دستگیر شدند به جرم جمع آوری اطلاعات و گزارش از مردم بدون کسب اجازه از مقامات ذی صلاح .
خصوصاً اگر که دوربینی چیزی همراهتون باشه و سعی کنین آشکارا یا مخفیانه فیلم و عکس بگیرین و یا با مردم صحبت کنین و ازشون راجع به علت مشکلشون پرس و جو کنین .
2- مردمی که میرند دادگاه به ندرت توی راهروها جر و بحث میکنند چون مامور هست و نمیذاره کسی با کسی درگیر بشه یا جر و دعوا کنند با هم . بیشترشون فقط جلوی وکیل یا قاضی حرف میزنند و جزئیات رو میگن چون دوست ندارند تابلو بشن و مردم وایسن تماشاشون کنند .
شما اگر نو نت سرچ کنین دهها و شاید هم صدها خبر از روزنامه ها و فرومها پیدا میکنین که علتهای طلاق رو توضیح داده اند .
مثلاً این کلمات رو جستجو کنین :
علت طلاق
طلاق بخاطر
دادگاه علت طلاق
آمار طلاق علت
و غیره
بیشتر علتهای طلاق اینهاست :
عدم تفاهم جنسی که عمده ترین علت طلاق هست . شاید از هر 100 طلاق 90 تاش به علت عدم تفاهم جنسی هست اما مردم خودشون نمیدونند !!!!
علتهای دیگه :
اعتیاد به مواد مخدر
اعتیاد به الکل
بی بند و بار بودن
خیانت با اقوام
خیانت با دوست و آشنا و همسایه
بدهکاری ( مشکلات مالی )
خرجی ندادن ( خساست )
بیکاری و بی درآمدی
عیاش و رفیق باز بودن
خشونت نسبت به همسر و فرزند
درآمد غیر قانونی یا حرام
نازائی ( عقیم بودن همسر )
طلاق به علت پسر نزائیدن !!!
ابتلا به بیماریهای خطرناک مثل ایدز
ازدواج مخفیانه
عادت به ازدواج موقت
عادت به قمار
ارتباط با زنان روسپی
تنفر از همسر به علت رعایت نکردن بهداشت
بی غیرتی همسر
اجبار همسر و فررند به فحشا یا قاچاق یا قماربازی
خسته شدن از دخالتهای بی مورد خانواده ی همسر
بی اراده بودن همسر و آلتِ دست دیگران بودن
تنفر از همسر به علت ازدواج اجباری
نداشتن میل و رغبت برای زندگی با همسر به علت تصادف و نقص عضو شدن یا اختلال روانی
ترک همسر و فرزند برای مدت طولانی به بهانه ی کار و تجارت و مسافرتِ شغلی
اجبار به طلاق از جانب پدر مادر برای تسویه حساب خانوادگی و انتقام و تهدید به محرومیت از ارث در صورت طلاق نگرفتن
اجبار و تهدید از جانب پدر و مادر برای طلاق همسر و ازدواج با کسی که اونها معرفی میکنند
بهانه تراشی برای طلاق و ازدواج با شخص بهتر ( ثروتمندتر یا خوشکل تر یا معروفتر یا جوانتر )
طلاق توافقیِ مخفیانه ی زن و شوهر برای رسیدن به یک هدفِ از پیش تعیین شده .
وغیره
خیلی ممنون از جناب osmaan و Mohammad asemooni
البته من دیگه از رفتن به دادگاه خانواده منصرف شدم؛ ولی احیانا اگه همچین سوئ تفاهمی پیش بیاد، آدم باید چه کار کنه؟نقل قول:
ممکنه فکر خبرنگار یک رسانه ی خارج از کشور هستین و برای تهیه ی مخفیانه ی گزارش اومدین و بازداشتتون کنند
قبلاً پیش اومده که کسانی همینطور دستگیر شدند به جرم جمع آوری اطلاعات و گزارش از مردم بدون کسب اجازه از مقامات ذی صلاح .
شما کاری غیر از انکار ازتون برنمیاد . اونها هم میدونند چطوری مطمئن بشند که شما راست میگین یا نه . مثلِ ردیابی تمام مسجهاتون و شماره تلفونهائی که باهاشون تماس گرفتین و باهاتون تماس گرفتند و شناسائی اون افراد و سوابقشون و بارزسی کاملِ موبایل و کامپیوترتون و بررسی سوابقتون و فعالیتتون در نت و بازجوئی از خودتون و چیزهای دیگه .نقل قول:
سلام .نقل قول:
اسپری که هست . شوکر هم هست اما باید آشنا پیدا کنین
اما استفاده از اونها بی خطر نیست
ممکنه باعث کوری یا حتی آسیب شدیدتر بشه
ممکنه باعث بشه کفری بشند و برای انتقام با چاقو بهتون حمله کنند یا کتکتون برنند
پیشگیری همیشه بهتر از درمان بوده
نظر بنده ی مخلص :
سوار ماشین شخصی نشین .
اگر مجبورین تنها کنار خیابان منتطر تاکسی یا اتوبوس بشین , وقتی ماشین شخصی میاد روتون رو اونور کنید اصلا بهش نگاه نکنین
عوامل جذب کننده رو هم تا میتونین مخفی کنین یا استفاده نکنین
مثل استفاده نکردن از عطر , آرایش , لباس و کفشها و کیف و حجابهائی که زیاد جلب نظر میکنه , استفاده از عینک تیره که چشماتون پیدا نباشه , یعنی تا حد امکان ساده باشید و معمولی
موبایل به دست نگیرین
اگه دستهاتون خیلی زیبا و جذاب هست بهتره دستکش ضدِ آفتابِ سفید یا یه رنگ دیگه بپوشین
اگر کسی اومد به بهانه ی آدرس پرسیدن و اینها سر صحبت رو باهاتون باز کنه , بدون اینکه بهش نگاه کنین با لحن سرد و معمولی بگین نمیدونم
اگر باز هم سوال کرد یا جوابش رو ندین یا بگین گفتم نمیدونم
حتی الامکان با یک مرد بیرون برید
دیر وقت تنها به خیابان نرید
اینها تا حد خیلی زیادی شر آدمهای هوسران رو از سرتون کوتاه میکنه
شاید دوستان دیگه هم راه حلهای دیگه ای داشته باشند .
بچه ها برای انتقال وجه های میلیاردی مثل 10 میلیارد 5 میلیارد یا شایدم بیشتر چکار باید بکنیم
سلام .نقل قول:
اگه منظورتون انتقال از بانک به بانک دیگه هست , با چکِ بین بانکی
این کار انجام میشه .
در چک بین بانکی اسم کامل اون شخص و شماره حسابش و اسم بانکش درج میشه .
چک رو میدین بهش . میبره بانک خودش و چک رو میذاره به حسابش . همون موقع پول وارد حسابش میشه .
======-==================================
راه دوم چک بانکی هست .
شما یک چکِ بانکی به اسم خودتون میگیرین .
فرش کنید قصد خرید یک برج یا یک خانه ی ویلاییِ بزرگ رو دارین
توی بنگاه بعد از امضای قولنامه یا به نام زدنِ سند در محضر , پشت چک رو امضا میکنین و میدین به اون شخص
اون هم چک رو میبره میذاره به حسابش .
بعد از یکی دو روز پول وارد حسابش میشه
حُسن این چکها اینه که مثل چکِ شخصی نیست که خریدار بترسه که مبادا بی محل باشه و موجودی نداشته باشه .
========================================
راه دیگرش چکِ شخصی تایید شده هست چکِ جاری تایید شده یعنی شما یک چک میکشین به همون مبلغ و بانک چک رو مهر میزنه و تایید میکنه و مبلغ چک در حساب جاریتون بلوکه میشه برای همون چک . یعنی اون شخص دیگه نگرانی نداره که ممکنه پول تو حسابتون نباشه .
چک جاری تایید شده یعنی بانک تایید کرده که مبلغ چک در حسابتون موجود هست و بلوکه شده برای اون چک و کسی دیگه حق برداشتش رو نداره .
========================================
اگر منظورتون انتقال از یک کشور به کشور دیگه هست , روش قانونیش از طریق بانکها یا صرافیهای معتبر هست که توسط انواع حواله مثل حواله ی تلفنی منتقل میشه .
روشهای غیرقانونی و مخفیانه هم هست که پول قسمت قسمت میشه و خورد خورد از کانال یک شرکت بازرگانی بزرگ که کسی بهش شک نمیکنه منتقل میشه البته با پرداختِ شیرینی لازم
برای خریدن منبع اب چه جنسی بهتره؟ فلزی یا پلاستیکی؟ کدومش در برابر حرارت بودنمیگیره؟
پلاستیکی 3 جداره رنگ سفیدنقل قول:
سلامنقل قول:
. نمیدونم منظورتون از پلاستیکی همون پُلی اتیلن ( پولی اثیلن ) هست یا واقعاً مخزن پلاستیکی هم داریم ؟
[b]
به هر حال , الان بهترین نوع همون پلی اتیلن هست که ضد گرما و سرما و آفتاب و ضربه و زنگ زدن و جلبک و باکتری هست .
عکسهاش
توی گوگل بنویسین
مخزن آب پلی اتیلن http://www.google.com/search?q=%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86+%D8%A2%D8%A8+%D9 %BE%D9%84%DB%8C&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
بله درسته همینه منظورم پلی اتیلن هست که رو وتوش سفیده و یک لایه مشکی رنگ یا ابی رنگ وسطش هست بهش میگن 3 جداره افتاب بهش نفوذ نمیکنهنقل قول:
پلاستیکی هم هستش اما جلبک میزنه حتی اگر در افتاب نباشه
همین اول بار یک منبع بزرگ درست حسابی بگیر بعد مشکل پیدا نکنی
دوست عزیز باید 50 تای باقی رو میانگین حدود 18.5 تا 18.75 بیاره... اینکه می تونه یا نه دیگه به شرایط خودش بستگی داره..
سلام دو تا سوال
1-کسی می دونه آموزشگاههای کامپیوتر به مربی چقد حقوق میدن؟ فک کنم ساعتی باشه، ساعتی چند؟
2-بخوام برم یه جا درخواست تدریس بدم باید بگم چی؟ میشه به طور کامل از همون اول که وارد میشیم و سلام می کنیم بگین
سلام
من میخواستم موتور بخرم . اما تو عمرم یک بار هم موتور نروندم . از کجا باید اموزشش رو یاد بگیرم و گواهینامه چطوری هست ؟ گواهینامه ماشین دارم . اما موتور رو نه . نمیدونم گواهینامش چطوریه
سلام . سوالتون رو در تاپیک گواهینامه موتورسیکلت مطرح کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: