سلام
دکمه های شوت و پاس و ساتر توی این بازی توی کیبور کدوم ها هستن؟
Printable View
سلام
دکمه های شوت و پاس و ساتر توی این بازی توی کیبور کدوم ها هستن؟
خیلی ساده بخوام بگم. توی تنطیمات که بری به این صورته و با توجه به اون برای کیبورد تنظیمش کن:نقل قول:
دکمه سبز= پاس
دکمه قرمز= شوت
دکمه آبی= سانتر
چه طوری میشه کنترل فیفا رو مثل pes کرد؟(با کیبورد بازی میکنم)
شوت-پاس و سانتر رو درست کردم اما پدال ها سرعت و... نمیدونم کجاست
متشکر
این پست فکر کنم بتونه کمکتون کنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5483448&postcount=471
این بازیو بدون کرک یعنی به صورت ارجینال از کجا میشه دانلود کرد یعنی خودمون کرکش کنیم!
هزارتا مشکل داره
اصلا سرعت بازی تغییر نمیکنه نمیدونم شاید واسه من محسوس نباشه در هر سه حالت اسپید پاهای بازیکنا عین فرفره میچرخه پاسکاریا سریعه
و اینکه همچنان از منجر مود میپره بیرون
نقل قول:
شما اگه ارجینالشو بخری که نیازی به کرک نیست. :31: تازه میتونی با استفاده از سرور خوده ea مولتی پلیر بازی کنی!:27:
منظورتون این که بازی رو به صورت free دانلود کنید و خودتون کرک اونو جدا بریزید یا اینکه می خواد بازی رو به صورت اورجینال بخرید؟نقل قول:
این بازیو بدون کرک یعنی به صورت ارجینال از کجا میشه دانلود کرد یعنی خودمون کرکش کنیم!
هزارتا مشکل داره
اصلا سرعت بازی تغییر نمیکنه نمیدونم شاید واسه من محسوس نباشه در هر سه حالت اسپید پاهای بازیکنا عین فرفره میچرخه پاسکاریا سریعه
و اینکه همچنان از منجر مود میپره بیرون
اگه می خوای اورجینال بخری که هیچی. همونی که دوستمون اشاره کرد. ولی اگه بخوای دانلود کنی فرقی نمی کنه. شما همین الان کرک رو عوض کن. یعنی کرک سالمشو دانلود کن و اونو توی پوشه بازی کپی کن. اگه مشکل حل نشد فکر کنم با آپدیت درایور کارت گرافیک و دانلود یه سری فایل ها این مشکلات تا حدودی حل بشه.
به هر حال دانلود کردن بازی فرقی با الان نداره...
سلامنقل قول:
چرا مگه گرافیک بازی چنده ؟؟ من PES بازی میکنم مشکلی نداره که ؟؟
ولی روی LOW هم که بزارم بازهم همین مشکل را دارم کلاً همینطوری با هرچی که باشه ویندوز هم 7 32 بیت هست . لطفاً راهمایی کنید . مثلاً اگه دروازه بان توپ را بندازه برای بازیکن که وسط زمین تا توپ به بازیکن برسه تصویر یکم گیر میکنه ولی ساکر بازی می کنم اصلاً اینطوری نیست .
نقل قول:منظورم از ارجینال اینه که دست کاری نشده باشه همون freeنقل قول:
ولی چرا سایت فیفا فقط دمو رو داره واسه دانلود!؟
کرک اینارو هم عوض کردم مشکلات حل نشده گرافیکمم آپدیته کلا فول آپدیته ویندوزم!
easport بازی رو کامل به صورت free میزاره؟ 6..7 گیگ باید باشه نه 1 گیگ مثل دمو!
یعنی دقیقا نسخه ای میخوام که موقع نصب سریال بخواد
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
260 رو نصب کردی؟نقل قول:
کد:http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk
سلامنقل قول:
260 چی هست ؟؟ لینک باز نمیشه ولی درایور کارت گرافیک با اینکه میشناسه ولی بازهم نصب کردم و هنوز درست نشده :41::41::41: :19:
سلام
میشه صدای آهنگ های بازیو قطع کنیم و به جاش آهنگ های خودمونو بذاریم؟
من وقتی نت فریم ورک 4 رو نصب کردم بازی دچار لگ شد . پاکش کردم سریع . شمام اگه لگ دارین نت فریم 4 رو پاک کنین. (اگه نصبه رو سیستمتون )
:13::13::13::13::13:نقل قول:
اخزین ورزن درایور که خیلی بهتر از 258 هست واسه فیفانقل قول:
اونایی هم که بازیو خریدن مشکل کرش توی منجرمود دارن توی این تایپیک:
ولی ما آخرشم به خاطر انگلیسی خرکیمون نفهمیدیم نتیجه اون تایپیک چی شد هزارتا راه حل داده!کد:http://forum.ea.com/uk/posts/list/60/11820.page
سلام
من یه چند دقیقه ایی که بازی میکنم این ارور رو میده از بازی میاد بیرون اینترنتم هم قطع نشده مشکل از چی میتونه باشه؟ با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال
چرا بعد از برد بازي فينال جشن قهرماني رو نمايش نميده (اصولا به خاطر بردن جام آدم ليگ رو شروع ميكنه ديگه)
این چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files73/f5011b745e3c463e8b76.JPG
یعنی بازیکنت مصدومه. باید جاش یه نفر دیگه بیاری. اگه بله رو بزنی میره تو line-up اگه نه رو بزنی بازی رو سه صفر میبازی.نقل قول:
آره، ولی اخراجی داشتم چرا خودش عوض نکرد؟ :18:نقل قول:
بخاطر خاموش بودن assistant coach؟
اصلا کار این assistant coach چیه فکر کنم زمان بازیهای دوستانه حتی دست به ترکیبم میزنه بازیکنارو خودش عوض میکنه اگه تو بازیهای رسمی هم روشن باشه همین کارو میکنه؟
یکی از بدیهای منیجر مود فیفا همینه. وقتی بازیکنی مصدوم میشه، اجازه نمیده زمانی که داری میری تو بازی جابجاش کنی، حتما باید ترکیب ثابت تیم رو دست بزنی. و اگر رو نیمکتت هم یه بازیکن جاش خالی باشه 3-0 می زنه!نقل قول:
ولی فیفا10 پی سی اینجوری نبود بازکنتو میتونستی لحظه آخر عوض کنی بدون دست بردن به ترکیب اصلی نمیدونم چرا اینجوری شدهنقل قول:
کسی واسه مود be a pro ترینر نداره؟
یه سوال خیلی مهم!
کسی مشکل هنگ کردن کامل ویندوز بعد از چند بازی رو داره؟ (وسط بازی) یعنی بعد از چند بازی مجبور میشم ریست کنم
میخوام بدونم مشکل از دمای سی پی یو هست یا مشکل از بازیه
سلامنقل قول:
دانلود کردم و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد ! :41::41::41::41::41:
چکار کنم ؟؟
بله میشه،شما میتونید از قسمت my fifa 11،setting،sound صدای خود بازی را کم کرده و از داخل ویندوز آهنگ های مورد علاقه خود را اجرا کنیدنقل قول:
مشخصات سیستم ؟نقل قول:
دوستانی که هم PES 11 رو بازی کردن هم FIFA 11 نظرشون رو بگن!!
راستش میخوام ببینم مشکلاتی که توی PES 11 هست توی فیفا حل شده؟
محیط کدوم بهتره؟
البته اینم بگم. من با فیفا 10 کلا حال نکردم. نمیدونم چرا.
شما 11 رو بازی کن. پشیمون میشی که پس بازی میکنی!نقل قول:
فیفا 11 خیلی بهتر شده ولی برای من یک مشکل داره که تو صفحه های قبلی گفتم . ولی به نظرم PES بهتر از فیفاست ولی PES که مشکلی داره تکل میزنی یارو 2 متر میره اونور تر :27::27::27:نقل قول:
ولی فیفا هم خیلی جالب شده .
من که فوتبال رو فقط توی Be A Pro میخوام که فیفا بهتر کار کرده روش .
البته تا حالا PES جدید بازی نکردم . کسی که PES بازی کرده میشه بگه اون هم همچین مودی رو داره یا نه ؟ چون قبلا که PES 6 میزدم خودم همچین مودی رو درست میکردم . جوری که دوربین سوم شخص و منم یک بازیکن ثابت بودم . حالا PES مثل فیفا این مود رو به صورت حرفه ای داره یا نه . چون این زاویه دوربین توی فیفا رو اعصابه .
با سلام
من هیچ وقت نتونستم تو فوتبال دریبل بزنم یکی بهم میگه چجوری باید اینکار رو بکنم.
در زیر تصویری از قسمت تنظیمات کیبردم گذاشتم.ببینید باید چی رو تغییر بدم و با چی باید دریبل بزنم ممنون.
کد:http://www.-----.net/img/08611903243327530604.jpg
فکر کنم داره...نقل قول:
شنيدم توي PES وقتي ميخواي پاس بدي بايد جهت و قدرتشم خودت بگي. يعني هيچ اتوماتيکي در کار نيست. خب اين از دو جهت بنظرم بده:نقل قول:
يکي اينکه اين بعنوان يک مزيت تو بازيهاي فيفا ارائه شد و اگه بازي سال 2011 بخواد نداشته باشدش بنظرم يه جورايي داره عقب عقب راه ميره.
دوم هم اينکه بالاخره کامپيوتر وقتي جلوي ما بازي ميکنه ميتونه خيلي راحت همه چيزو تنظيم کنه و پاسشو درست بده. ولي ما آدمها که نميتونيم. اگر هم بتونيم، درواقع از کاراييمون تو بازي خرج کرديم.
اينه که راستش من با PES زياد "حال نميکنم" چون يه بازي تفريحي نيست اصولا، بيشتر مثل يه تست دقته!
:46:
به صورت حرفه ای و بسیار ، بسیار عالی داره. اسمش هم هست become a legendنقل قول:
بله داره. و از یک سری جهات از فیفا بهتره. اولا به جای اینکه شما 4 فصل بازی کنی. میتونی با یک بازیکن 19 ساله بازی رو شروع کنی و تا 36 سالگیش بازی کن. تو این زمان میتونی تیمت رو تغییر بدی و به تیم های مختلف بری که فیفا این مساله رو نداره.ولی خوب این مود که در پس become a legend نام داره در نسخه 10 بهتر از 11 بود و تو نسخه امسال شده مسخره بازی . ولی خوب از نظر من فیفا بازم جذاب تره. چون راحت میتونی پاس بگیری از یارات. خودت که برای فیفا رو بازی کردی. میدونی ویژگی هاشو.:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون را متوجه نمیشم . اگه اینطوری باشه که فیفا هم باید جهت و قدرت را خودت مشخص کنی . ولی نظر شما را اصلاً قبول ندارم PES خیلی بازی خوبیه البته مشکلات خودش را هم داره ولی به نظرم از فیفا بهتره .
نقل قول:پس شما واسه همچین مود بازی ای کدوم رو پیشنهاد میکنین . PES ؟ خوب حالا یه سوال بهتر بپرسمنقل قول:
میشه یکی واسه من مزیت ها و بدی های دو مود Be A Pro و Become A Legend رو بگه . مخصوصا زاویه دوربین و کنترل بازیکن
نقل قول:
مزیت های become a legend :
تعداد فصل های قابل بازی زیاده. حداقل 15 فصل میتونی بازی کنی. بازنشسته شدن از تیم ملی و باشگاهی دست خودته. در این 15 سال میتونی 4 بار جام ملت ها و جام جهانی بازی کنی.با تیم های مختلف میتونی قرارداد ببندی و براشون بازی کنی. امسال حتی میتونی مدیر برنامه هات رو هم عوض کنی. برای ورود به تیم اصلی باید تو تیم ذخیره ها بدرخشی. بد بازی کنی تعویض میشی و میری رو نیمکت شاید چند بازی هم بازی نکنی.
ولی همبازی هات بعضی مواقع بهت پاس نمیدن اعصابت رو خورد میکنن.
مزیت های be a pro:
در بیشتر مواقع میتونی هر جور که بخوای پاس بگیری یا به هم تیمی هات دستور شوت زدن بدی. تمامی حرکات رو نمره ای که تهه بازی میگیری و همچنین امتیازی که برای افزایش توانمندی هات میگیری تاثیر داره. جایگیری نا درست. پاس اشتباه. دریبل ناموفق.همش نمره منفیه و بر عکسش مثبت.از بدی ها و یا خوبیاش اینه که از همون اول تو ترکیب اصلی هستی و تعویض نمیشی(حداقل من نشدم) و اگر کاپیتان تیم شی میتونی 10 بازیکن کناریت رو هم خودت انتخاب کنی. یعنی که تو تیم اصلی باشه.
من خودم با فیفا بیشتر حال کردم. در ضمن من دوربین سوم شخص استفاده نمیکنم.:46:
این اخراج چرا اینقدر زود انجام میشه در حالیکه پنجم بودم با اینتر و راحت میتونستم اول بشم تا پایان نیم فصل
کلا این عدد 99.4 چیه و این پیغام چی میگه کلا؟
نکنه برای اخراج نشدن باید همه ی بازیهای فصل رو برد؟ راستی بازیهای دوستانه هم مهمه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]