?? کسی جواب ندادنقل قول:
یه سوالی دارم
لنت ترمز L90 E2 معمولی چنده
Printable View
?? کسی جواب ندادنقل قول:
یه سوالی دارم
لنت ترمز L90 E2 معمولی چنده
لنت اصلی 35 تومن هست. مارک های دیگه هم هست که ارزونتر هستنقل قول:
اونم حتما چينيه؟:2:نقل قول:
دوستان سلام بالاخره بعد از 6ماه صبر وانتظار امروز از پارسخودرو زنگ زدن گفتن بیاین ماشینتون(new e1) را تحویل بگیرین ومن عصر میخوام برم تحویل بگیرم.
قصد دارم صفر بفروشمش و برای e2 lp ثبت نام کنم.کسی میدونه قیمت این مدل الان تو بازار چنده؟ ممنون میشم سریع راهنمایی کنین.
راستی یک سوال دیگه کیلومتر تندر هم با فیوز قطع میشه؟ اگه میشه اونوقت با دیاگ معلوم نمیشه چند تا راه رفته؟
:5::41:
دوستان کسی قیمت نداشت؟
قیمت ها متغیره می تونی از بنگاه های شهرتون بپرسی.
راستش مهدي جان E2 LP بايد 15 تومن باشه !!! حالا يكم بالا يا پايين !!!
باتشکر از حامد ومحمد عزیز من منظورم قیمت new e1 بود .که حدودای 13 تومن امروز قیمت گرفتم.
راستی به نظر شما بفروشمش e2 بگیریم یا باهمین new e1 سر کنیم؟
یعنی اگه جلوپنجره بشکنه،باید سپر عوض شه :18:نقل قول:
نمی دونم کدوم شهر هستید اما تو کرج NEWe1 رنگ سفید حدود13500 هست و رنگ های دیگه 12800 از قیمت فول هم خبر ندارم .
من نظری ندارم اما راهمایی میکنم.
E2 دو اپشن ایربگ سمت شاگرد و کامپیوتر سفری داره که روی E1 نمیشه سوار کرد اما بقیق اپشن ها قابل نصب هست .مثل رینگ که با تنوع بیشتری روبرو هستید و پؤاژاکتور رو هم هم با 40 تومن میشه بست هم با 150 تومن و........
بله اینا به هم وصل هستند وباید هردو عوض بشه حالا کمی باقالی بکارم اینم بدون برای تعویض دینام باید سپر باز بشه و برای تعویض رادیات هم باید همه چیز بیاد پاییننقل قول:
خوب اینکه خیلی بدهنقل قول:
:41:
نقل قول:بطور کلی رنوی فرانسه همه ی تولیداتش همینجوریه ، مثلا برای بازکردن استارت رنو 5 باید هواکش و کاربراتور و دهانه اگزوز باز بشه تا تازه برسی به استارت ، یا رنو 21 که هرچی بگیم کم گفتیم . به هرحال باید یه نشونه ای از رنو توی تندر هم باشه دیگه :دینقل قول:
سلام دوستان
من دیروز ماشینو زدم به گارد روی پل و چراغ جلو سمت راست ترک خورد و از جاش شکست و رفت توی کاپوت . چراغ مه شکن هم رفت توی سپر . خود سپر هم یکم خط خطی شد و مارک رنو شکست ....
چراغ جلو از اون قسمتی که از داخل به بدنه وصل میشه شکست (یه قسمت پلاستیکی هست که به بدنه پیچ میشه) شیشه اش هم ترک خورد . ولی کاپوت رو باز کردم و چراغ رو هل دادم بیرون و تغرییباً اومده سر جاش. فکر کنم نیاز به تعویض داره.
چراغ مه شکن جلو هم ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه.
سپر ...
سپر فقط خط خطی شده ولی زیر سپر یک تیکه پلاستیکی هست که شکسته . به اضافه ی اون توری لونه زنبوری زیر پلاک ماشین که اون هم شکسته .
می خواستم بپرسم قطعات اضافی برای چراغ و سپر موجوده یا باید این قسمت ها رو کلاً عوض کرد ؟
و ممنون میشم اگه یکی قیمت یک چراغ جلو + یک مه شکن + سپر کامل جلو رو بهم بگه .
سپر 80 تومن هستنقل قول:
مه شکن فابریک حدود 30 تومن
چراغ جلو رو نمی دونم چند هست اما فکر کنم 50 تومن باشه (خیلی وقت پیش قیمت گرفته بودم).
به نظر من شما برو سپر های Dacia رو ببین اگه باهاش حال کردی بگیر من قیمت کردم 110 تومن بدون رنگ برای رنگ هم 50 میگیرن
چرا قیمت قطعات ال 90بالاست اگه تولید قطعات در ایران افزایش پیدا کنه قیمت قطعات هم کم می شه یا نه؟
۲۲: پرژکتور اصلی تندر۹۰ قیمت : ۲۹ هزار تومن
۲۳: پرژکتور ترک درجه یک در حد اصلی تندر۹۰ قیمت : ۱۶ هزار تومن
۲۴: پرزکتور چینی ال۹۰ قیمت : ۱۲ هزار تومن
۲۵ : سیم کشی پرژکتور تندر۹۰ قیمت : ۱۲ هزار تومن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۱۹: سپر جلو رنگ شده ( همه سپرهای رنگی ال۹۰ خط برگشتی هستن) قیمت: ۷۵ هزار تومن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۳۵ : چراغ جلو قیمت:۴۶ هزار
قیمت پرژکتور برای امساله ، قیمت سپر و چراغ برای قبل از عید که فکر نمیکنم تفاوت زیادی کرده باشه .
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
درسته که قیمت قطعات بالاست اما در عوض اکثر قطعات فابریک هستند و کیفیت بالایی دارند .نقل قول:
سلام خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز.من اصفهان قیمت گرفته بودم ولی بنگاه نامرد خیلی کم گفته بود اخه چند جا دیگه هم قیمت گرفتم اوناهم همون قیمتی را که شما گفتین دادن . تقریبا دیگه تصمیم برا تعویض با e2 قطعی شده اخه اصلا با این جلو پنجره وسپرش حال نمی کنم ضمنا با امکاناتی که e2 داره تعویض خیلی عاقلانه است.نقل قول:
راستی نگفتید چه جوری میشه کیلومتر شمار تندر را از کار انداخت .نصف باتری ساز های اصفهان را گشتم هیچ کدومشون از این ماشین سر در نمیاورد.اصلا راهی وجود داره؟؟؟؟
برای کیلومتر تا حالا سوال نکردم اما فکر نکنم بشه اما این کار درستی نیست و با یک دیاگ کیلومتر واقعی معلوم میشهنقل قول:
نه کار به دیاگ نمی کشه.یعنی هیچ کس از کیلومتر شمار این ماشین سر در نمیاره؟:19:
نقل قول:کار اصلا درستی نیستنقل قول:
خدایا منو ببخش
ولی احتمالا فیشی روی گیربکس هست که باید اونو در بیارین تا کیلومتر شمار از کار بیفته :46:
من یه سوال دارم گیربکس چییه وچه کاربردی در ماشین داره چون در مشخصات ال90نوشته گیربکس معمولی یکمی توضیح؟
گیربکس همون جعبه دنده است دیگه ، دنده یک ، دو ، سه .. عقب. (احتمالا شما فقط معنی کلمه گیربکس رو نمیدونستین ) GearBoxنقل قول:
معمولی هم یعنی دنده اتوماتیک نیست.
ُسیم کیلومتر از روی گیربکس قطع نمیشه وتا اونجا که میدونم سیستم کیلومتر شمار با لاستیک هماهنگ هست
امیر جان این دوستمون)step) درست میگن این فیشی که شما گفتین قطع کردم کل صفحه نمایش از کار افتاد غیر از کیلومتر شمار.پس باید چه کار کرد؟
آقا بیا ببین چه خبره!!!!
تندر 90 مدل E2LP شد 14200000
بخاطر چی؟؟ اگر حدس زدید؟؟!!
نه نمی تونید حدس بزنید!!
بخاطر نصب ترمز ABS شده 14200!!!:20:
خوب من هم به نمایندگی گفتم که این ماشین از سال تولیدش(سال 86) با ترمز ABS فروخته میشد
طرف با کمال پر رویی گفت دیگه!!!
يعني چي ؟؟؟
نكنه سيستم ترمز ماشين رو دست زدن ؟؟؟
عجبببب
هرچی فک کردم نفهمیدم یارو نمایندگیه منظورش چی چی بوده :دی
درسته که صندوق عقب فقط با سوییچ باز میشه؟
اره . اما نصب صندوق پرون اگه خودت بخوای نصب کنی 3 تومن میشه بیرون هم 10 تومن. هم می تونی براش کیلید بزاری هم می تونی روی دزدگیر فعالش کنینقل قول:
از من به همه دوستان نصیحت، بعد از اینکه ماشین(تندر) رسید دستتون فوراً تیغه برف پاک کنها رو عوض کنید و از نوع ژله ای (فلت) استفاده کنید. فابریکهاش رو شیشه جلو خط میندازن و کللاً با سر و صدا کار میکنن.
کی گفت خط میندازه !!!من الان حدود 14 ماه دارم نه خطی روی شیشه اقتاد و نه صدائی ازش درمیاد .نقل قول:
در هوای سرد تبریز که لاستیکهاش سفت میشه بهضی موقعها صدا میده و خط رو شیشه میندازه و الا شاید در هوای گرم و کویری استفاده کردن از فابریکش مشکلی نداشته باشه. شما کجا از ماشین استفاده می کنین؟ (کجایی هستین؟). اینجا که الان 3 ماهه بارندگی برف و بارون زیاد بوده و این خط رو شیشه هم مربوط به بارندگی برفه.نقل قول:
سلام
من تندر فول دارم تا حالا 5500 تا باهاش رفتم میخواستم ببینم روغن ، فیلتر هوا و روغن، روغن گریبکس ، لنت یا مواد مصرفی دیگر رو کی ( چند وقت به چند وقت ) باید عوض کنم
من هنوز روغن عوض نکردم . طبق دفترچه باید 10000 عوض کنم. شما چه روغنی می ریزید؟
دوم اینکه اگه بنزین سوپر نزنیم برای ماشین مشکل ایجاد میشه؟ آیا بنزین سوپر قدرت ماشین رو بهتر میکنه؟
سلام
من گاهي که شيشه راننده رو پايين ميارم يه صداي خيلي کمي از درون درش مياد که وقتي کمي شيشه رو ميدم بالا صدا قطع ميشه
آيا مشکل خاصي هست که برم نمايندگي يا اينکه خودمم ميتونم حلش کنم !!؟؟
روغن مورد تایید ELF نیمه سنتیک هست . البته من تا حالا عوض نکردم ولی سعی قبل از رسیدن به 10000 عوض کنی چون باید حساب در جا کار کردن ماشین رو هم کرد
اینم مدل روغن: 10W40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بنزین هم من همیشه سوپر می زنم به غیر از سری قبل که پیدا نکردم مجبور شدم عادی بزنم که فرق چندانی نداشت فقط گاهی اوقات حس می کردم جون ماشین کم شده
دوست عزیز نمی دونم شاید سرمای زیاد و خشک شدن لاستیک های بر ف پاکن بقول شما باعث صدا و یا احتمالاً خش اقتادن شیشه بشه . البته جائی که من زندگی می کنم برف خیلی خیلی کم میادولی تا دلت بخواهد بارون می باره . باید دیگه خودت متوجه شده باشی کجا هستم .شمال کشور شهر قائم شهر:8:نقل قول:
سلام
دوستان تندر تولید سایپا کجا قرار داره ( نسبت به ایران خودرو و پارس خودرو )
ایا تفاوت بین تولید این دو (سایپا و پارس ) ( ایران خودرو فعلا ثبت نام نداره )
اونقدر هست که ادم یه 141 مدل 85 رو با کولر مفتضح در یک منطقه بسیار گرم تحمل کنه و ماشن رو 3 ماه دیر تر تحویل بگیره ( سایپا : تحویل مرداد--------پارس خودرو : تحویل شهریور )
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
ارزش L90 اينقدر هست که شما بجاي اينکه به ماشين افتضاحي مثل 141 اصلا سوار بشي بري اونو بفروشي و با پاي پياده اينور و اونور بري و حتي شش ماه بعد تحويلش بگيري
اين ماشين به نظر من با سمند و سورن و پرشيا و پژو هم قابل قياس نيست چه برسه به 141 و امثالهم
سلامنقل قول:
با تشکر از جوابتون دوست عزیز
ولی مثل اینکه منظور منو خوب متوجه نشدید
من تندر سایپا رو با تندر پارس خودرو مقایسه کردم نه با 141
(سایپا زودتر تحویل میده- پارس 3 ماه دیر تر و من با 141 دارم عذاب می کشم)
توليد کننده تندر در ايران پارس خودرو و ايران خودرو هست و سايپا چنين ماشيني رو توليد نميکنهنقل قول:
نمايندگيهاي سايپا که برخي شون نمياندگي پارس خودرو هم هستن اقدام به فروش L90 ميکنن