maverik خودش قطب نما هم داره . قطب نما كه انواع زياديش تو سايتها هست . يكي ديگه دانلود كن .نقل قول:
اتفاقا" منم الان 2 تا قطب نما دارم كه يكيش همون سوپر كمپاس هست كه خوب كار ميده . !!
maverik خودش قطب نما هم داره . قطب نما كه انواع زياديش تو سايتها هست . يكي ديگه دانلود كن .نقل قول:
اتفاقا" منم الان 2 تا قطب نما دارم كه يكيش همون سوپر كمپاس هست كه خوب كار ميده . !!
کد یا رمز عبور نمیخواد موقع ارسال بلوتوث ؟!نقل قول:
باید با گوشی طرف مقابل mount بشه .
میتونی از bluetouth file transfer هم استفاده کنی که راحت تره .
با سلام به همه دوستان و مشتاقان دیفای یا بهتره بگیم عجوبه موتورولا
گوشی رو توی شیراز به قیمت 415000 تومان پیدا کردم ولی متاسفانه مجبور شدم 135000 تومان همین امشب بدم یه ماشین حساب اف ایکس 2 پلاس بخرم و فکر کنم چند وقت طول بکشه بتونم دوباره پول جور کنم برا خرید دیفای
اونهایی که شک دارن هنوز کافیه یک بار دیفای رو دستشون بگیرن تا دیگه حاضر نباشن هیچ گوشی دیگه توی ایم رنج قیمت رو باهاش مقایسه کنن (مخصوصا سامسونگ جماعت رو ) پس تردید نکنین
راجع به روت شدنش هم که اساتید همینجا اطمینان دادن که شدنیه از جمله دوستمون fire159 که انصافا آخر فروم بازه :))
2 روز طول کشید کل پستها رو خوندم دهنم صاف شد
به هر حال اگه کسی خواست پ-خ کنه تا براش بخرم و بفرستم یا اگه شیرازه بهش آدرس بدم
خوش باشین
دوستان گوشی دیفای بازی آسفالت 6 رو اجرا میکنه؟
منتظریم آپ کنی برامون ! :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
بله . دوستان نصب کردن و راحت اجرا کردننقل قول:
خداییش 2-3 بار اومدم تو این سرور ایرانی ها اپ کنم اما ارور میده همش!نقل قول:
تو مدیا فایر اپ کنم مشکلی ندارید؟چون چیل*تره میگم!
یا 4شرد؟
یا یه سایت خوب شما معرفی کنید.
ببخشید...
hotfile هستشنقل قول:
سلام من دیروز این گوشیو از علاءالدین به قیمت 460 خریدم .rom اون 2.59 هست و اصلا فونت فارسی نداره وبرای فارسی سازی احتیاج به راهنمایی دارم .بعد از خوندن تعداد زیادی پست بالاخره نفهمیدم مطمئن ترین کار چی هست و امروز هم علاءالدین بردم هیچکس قبول نکرد.کم کم دارم فکر می کنم اشتباه کردم در خرید .ضمنا صدای مخاطب هم در بین مکالمه گاهی دچار خر خر میشه .شارژرش هم یک جور خاصیه که باید براش تبدیل بگیری کلی سنگین میشه.
cut the rope :
کد:http://hotfile.com/dl/113645198/fb0735b/Cut_The_Rope_v4.0.0.apk.html
دوست عزیز یه سر به اینجا بزننقل قول:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=101752
منم همین مشکل فارسی سازی رو دارم یعنی گوشیم 2.59.0 نمیدونم با چه روشی باید روت کنم یا فارسیش کنم
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
به کجا، لینک ،مغازه ،فروم؟نقل قول:
داداش ایول.نقل قول:
ببخشید دوستان من شرمنده شدم:41::blush::sad:(شکلک خجالت!)
بخدا هر چی اپلود میکنم ارور میده!تو مدیا فایر هم امروز 3 بار سعی کردم نشد!
شایدم مشکل از فایل بوده!دفعه ی آخر تا 80% هم رفته بود که یهو Failed شد!
ما که هرچی پرسیدیم واسه جاوا کسی جواب نداد یه زحمت داشتم خواهش میکنم یکی از دوستان با مرام این فایل رو دانلود کنه و یجایی برام بزاره خودم هرکاری میکنم بعد دانلود چندکیلوبایت صفر میشه چون اینترنتم ایرانسل و افتضاحه نمیدونمشایدم سرورش مشکل داره
[HTML]http://www.netmite.com/android/srv/1.7.0.2/midp2apk.php[/HTML]
البته ببخشید جایی که من هستم بجز همین اینترنت مسخره دیگه هیچی نداریم دیال اپم هست اونم بدتره
پیشاپیش یه دنیا ممنون:11:
این که لینکش سالمه و من الان اجراش کردم رفیق:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام فوتبالیست
من لینک رو میزنم ارور میده...خرابه لینکت
والا با این اینترنتاشون ن ن ن ن ن...:19:
با سلام...نقل قول:
دوست گرامی
اولا شک نکن گوشی بسیار عالی خریدی ...
دوما اگه فارسی ساز برات این قدر مهم هست خوب به فروشنده میگفتی داره یا نه یا اصلا همونجا تست میکردی- من خودم از علاعدین خریدم و فارسی داره واسه نوشتار و خوندن اس ام اس -بهم اگه پخ داده بودیی آدرس میدادم که فارسی دارشو بگیری و اینطوری گلایه نکنی
سوما برنامه ی MIRSAL رو بریز ببین جواب میده اگه داد اینجا پست بذار که بدونیم
چهارم این که میگی شارژرش خاصه باید عرض کنم بعضی از شارژرای اندروید جدا میشن(مثل دیفای) و بعضی مستقیم وصله به آدابتور... واسه دیفای جزو شارژرای خوب اندروید محسوب میشه و نیازی به مبدل خریدن نیست(تو کارتنش بود واسه من و خیلیای دیگه)
این پست ادیت شد
این پست ادیت شد
این دیفای عجیب پرفروشه . امروز یکی مونده بود شانسی رسید به دوستمون شهاب acmilan 308
گوشی شاپ هم قیمت دیفای رو بالا برده !؟
آقا من چون تازه واردم نمیتونم پخ کنم انگار :2: واسه همین اینجا میگذارم آدرس رو واسه دوستانمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که آدرس فروشگاه رو خواسته بودن
خیابان ملاصدرا - نبش خلیلی - مجتمع آناهیتا - طبقه پایین - پلاک 11
اگه رفتین یه پسره تپل هست به اسم احسان. احتمالا میگه 420000 ولی بگین آشنای همون کچله قدبلنده هستین که 2بار اومده گوشی رو نگاه کرده (یعنی من) و بهش گفتی 415000 ولی تخفیف هم داره باز...
از همین الان مبارکتون باشه ولی خدا کنه تخمش رو ملخ نخوره تا پول من جور میشه. خدا وکیلی یه قرار هم بذارین ما هم بیایم گوشی رو که خریدین ببینیم. از قدیم گفتن وصف العیش = نصف العیش
راستی توی پست قبلی یادم رفت از boy-666 و احسان تشکر کنم. دمتون گرم
salam bacheha kasi kamel dar morede defy etelaat dare vase farsi sazi va nasbe barname va up date kardanesh?lotfan mano rahnemayii kone idim : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:نقل قول:
قابل توجه دوستانی که گوشیشون فارسی نداره:
اول روت کنید:
بعد از اینجا فارسی ساز رو بگیرید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472326
فقط مراحل فارسی ساز رو که گفته به به ترتیب انجام بدید.کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=101752
تو مرحله فارسی سازی برای بعضی از گوشی ها ممکنه هنگ کنه و سیستم بالا نیاد و باید مجددا رام نصب کنید
فارسیش برعکس یا جدا جدا نیست ؟ اون بنامه sdk رو اگر برای من بتونی جایی آپ کنی عالیه . چون یک سایت بود که نتونستم از اونجا کامل بگیرم . واسه روت کردن لازم دارم .نقل قول:
doostane hazer kasi hast ke mano rahnemayii kone?man inter net va markete gooshim moshkel dare ehtiyaj be rahnemayii va komak daram
نسخه ی رسمی فرویو 2.2.1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rootable with SuperOneClick.
Skippable MotoBlur setup.
Some differences with other leaked Froyo:
* Surely, OFFICIAL Froyo provided by Motorola Korea.
* FlipFont - Font type and overall size of fonts can be changed without rooting.
* aGPS - assisted GPS
* Voice quality - Four voice profiles to enhance call listening.
* Camera - no reverse latitude problem.
* Phone Dialer - Built-in 'Voice Record' and 'Block Call' buttons.
* In-Pocket detection works great.
* and... a lot of bloatwares for YOU
sbf:
nandroid:کد:http://www.multiupload.com/ZTRV9D0725
fixed sbf:کد:http://www.multiupload.com/CFOEZA0ZQ2
کد:http://www.multiupload.com/CFOEZA0ZQ2
یه توضیح که دیگه به زبان اصلی میذارم :
Official KR SBF has lower versions of CG31(v2) and CG39(v2). so someone can't boot with offical SBF.
If you had ever flashed other leaked Froyo or stock v2.51,
1. restore nandroid backup.
2. flash fixed SBF with RSDLite.
3. It's always good to wipe out data and cache in recovery mode.
If not, just flash official sbf
!!!!!!!!! Flash only if you come from a 2.21 or 2.34 rom "That is because it has version 2 for CG31 and CG39, if you are on stock 2.51 those versions are 3 and if you flashed leaked froyo those are 4 and you cannot flash any firmware with lower versions. if you are on 2.21 or 2.34 you can flash this, otherwise you will brick your phone. !!!!!!!!!!!!!!!
.
اقا مهران دستدردنکنه
مثل اینکه از فایلهای رو هارد خودم استفاده میکنه و فقط خودم میتونم دانلود کنم
یه دنیا ممنون ببخشید انداختم توزحمت :11:
خیلی 4 کرم :46:
بچه ها واسه نقشه از MAVERICK خواستم استفاده کنم اما نقشه لود نمیکنه و تو ---------.IR هم توضیحات کافی داده اما رو گوشی من لود نشد...کسی اگه نقشه آفلاین رو گوشیش تست کرده بهم خبر بده
احسا کجایی پس دادا:13:
ممنون
اگه نقشه های افلاین رو تو مسیر گفته شده کپی کرده باشی sd card\Maverick\tiles \googlemapsنقل قول:
رو علامت نقشه جهان گوشه بالا سمت چپ برنامه برو بعد سه تا قسمت داره شما از قسمت google گزینه maps رو بزن نقشه افلاین ذخیره شده رو با زوم 10 میاره (البته نقشه ای که من گرفتم با این زوم هستش )
دوستان شما با یک شارژ 0 تا 100% چند ساعت میتونین بازی کنین؟؟ من تایم گرفتم هر ساعت بازی حدودا 20% تا 25% باتری خالی میشه:41:
اونارم انجام دادم نمیدونم چرا نمیاره...:41:
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککک
چه بازی ؟سنگین یا سبک؟ اگه بازی hd هستش گوشی من یکساعت 15% تا 20% خالی میکنه که میشه حداقل 5ساعت بازی مداوم ، که بنظرمن خوبهنقل قول:
دوستان شما با یک شارژ 0 تا 100% چند ساعت میتونین بازی کنین؟؟ من تایم گرفتم هر ساعت بازی حدودا 20% تا 25% باتری خالی میشه
اگه بازی سبک باشه یکساعت شاید 10%درصد بره
در ضمن من امتحان کردم گوشی رو خاموش شده شارژ میکنم شارژش خیلی خیلی بهتره میمونه
واسه نقشه هم اگه دقیق اون کارا رو انجام بدی باید اجرا بشهنقل قول:
اونارم انجام دادم نمیدونم چرا نمیاره.
شاید نقشه مشکل داره یا یه مشکل کوچولو جای دیگه است مثل اشتباه تایپی در اسم پوشه ها
فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟نقل قول:
اگه همون 2.2 اصلیه دوستان لطف کنید واسه ما تازه کارا یه توضیحی درباره نحوه ریختنش بدیدنقل قول:
فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
و اینکه فارسی داره دیگه؟
اینجا هم تو سایت m obile.ir زده داره با قیمت 471 قیمت یکماه پیشش
تهران - خ انقلاب - خ بهار جنوبی - برج بهار - شماره 197
مثل اینکه باتری های تقلبیش هم در اومده پس اگه خواستین برای گوشیتون باتری بخرید حواستون باشه یه وقت تقلبی رو به اسم اورجینال بهتون نندازن...
بالایی اصلی،پایینی تقلبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من احساس میکنم باتری گوشیم زود خالی میکنه مثلا امروز که از ساعت 9 صبح تا الان که 5 عصره 74 درصد
باقی مونده بعد تو قسمت battery use نوشته angry birds 3% rope cut 2% android system 2% voice calls 9%
display 9% phone idle35% mobile standby 42% از برنامه task killer هم استفاده میکنم راه دیگه ای نیست که
باتری بیشتر بمونه؟
سلام
این عکس ها رو چه جوری میشه دانلود کرد؟؟؟
نقل قول:
Overclocking/Undervolting Helper
update:
now it has 6 textboxes 3xVsel 3xMhz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
update2:
now it includes and load overclock.ko (you can uninstall milestone overclock)
update3:
autoapply at boot works now! but use with care!!!
update4:
-set values @ boot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-set to lowest mhz if screen off ...
update5:
-bugfix
update6:
-added the option to run stabilitytest (it ask to install if it's not installed) while scaling_max_freq is fixed to i.e. vsel1,vsel2 or vsel3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
update7:
when i set my defy to 300mhz while screen is off then when a phonecall is incoming the defy is so slow that it takes ages for the screen to go on....
sometime it takes 2-3 ring befor i can answer the call
so setvsel set it to maximum speed on phoneringing befor the screen is on!!
if you have installed v6 you have to uninstall it first (its because it was a debugversion the new one is signed)
original post:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898036
اگه منظورت عکسایی که زیر این پست هست(واسه لینکی که دادی) باید تو سایتش عضو شی تا بتونی ببینی
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
این عکسا لینکاش خرابن واسه من نشون ندادنقل قول:
میشه یه عکس دیگه آپ کنی...مرسی
نه منظورم اون عکسه شطرنجیه...نقل قول:
شرمنده آپلود سنتر برای عکس پیدا نکردمکد:http://uploadfa.com/yc7513smikn9
شما بايد اول یه برنامه بارکد ریدر رو گوشیت نصب کنی... بعدش نرم افزار به وسیله دوربین اینو میخونه و میره به لینک تعریف شده برای نرم افزاری که میخواین دانلود کنید. باید به اینترنت هم وصل باشین.نقل قول:
من مارکت ارجینال گوشیم قاطی داره....وقتی داره لود میکنه میپره...عکس هم ازین بارکده میگیرم میره تو مارکت ارجینال و .......:41:
چی کار کنم اساتید؟؟
کسی لینک بارکد ریدر سراغ نداره؟؟؟نقل قول: