دیگه مختارنامه هم داره میزنه تو کار گلادیاتوری ااا یه لحظه یاد فیلم رومی افتادم که همین جوری می جنگید
(( فکر کنم همون گلادیاتور بود ))
- اون کوتله کی بود ؟؟؟
- قیام مختار بالاخره کی شروع میشه ؟؟
Printable View
دیگه مختارنامه هم داره میزنه تو کار گلادیاتوری ااا یه لحظه یاد فیلم رومی افتادم که همین جوری می جنگید
(( فکر کنم همون گلادیاتور بود ))
- اون کوتله کی بود ؟؟؟
- قیام مختار بالاخره کی شروع میشه ؟؟
پس حضرت عباس رو کی نشون میدن ؟
من ديشب درست نديدم ابن زياد زير شتر مخفي شده بود ؟؟
اون صحنه اش كه اون قوله اون كوتوله رو پرتش كرد خيلي جالب بود
بازم كه اين مختار اونقدر دست دست كرد كه دوباره افتاد توي زندان مثل اينكه قرار نيست قيام مختار سربگيره !!
راستي چرا خود مختار به كمك سليمان توي جنگ نرفت؟
درودنقل قول:
ببین برادر کوتوله واقعی بود ولی صحنه ای که به پای اسب میخوره بدلش که یک عروسک بود استفاده کردن:21:
زندانش زیاد طول نمیکشه .نقل قول:
خب سلیمان برای مردن رفته بود که همونطور که خود سلیمان گفت اگر بمیریم و اگه پیروز شویم در دو حالت پیروزیم((مردن در ازای پیروزی)) خب قاعدتا مختار هم که فقط پیروزی با حساب و کتاب براش مهمه و خودش هم که در قسمتی که گذشت عنوان کرد که امیدی به پیروزی تواب نیست پس دخالت نکرد
آخ جون!! تو اسپویلر قسمت بعد رضا کیانیان رو دیدم روحم شاد شد :31: دلم واسه ی حرکات و بازیهاش تنگ شده بود. :31:
این قسمت رو هم خوب ساخته بودن. برای اولین بار بود که صحنه های قطع شدن دست و پا رو سر رو در یک سریال ایرانی، به نحوی طبیعی میدیدیم.
ولی یه سوتی ای که به نظرم اومد این بود که وقتی سر سلیمان قطع شد، بدنش زانو زد و شمشیرشو تو زمین فرو کرد و بهش تکیه داد برای حفظ تعادل و اینکه نیفته!! به نظرتون این حرکت عجیب نیست؟ (حسین جان، میتونی صحنه ای رو که میگم از قسمت قبل دربیاری و بذاری اینجا؟)
موفق باشین.
89/11/16
قسمت بعد البته باید دید سرنوشتش چی میشهنقل قول:
قدرداني از ميرباقري و عربنيا در جشن برترينهاي فجر جام جم
خبرگزاري فارس: كارگردان و بازيگر مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» پس از انتخاب از سوي ايرانيان خارج از كشور در مراسم قدرداني از برترين هاي جام جم تجليل مي شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مراسم قدرداني از برگزيدگان شبكه جهاني جام جم به مدت سه روز از 16 الي 18 بهمن ماه در شهر شيراز برگزار مي شود.
بنابراين گزارش، در شب دوم اين مراسم كه افتتاحيه آن امشب برگزار مي شود، از داوود ميرباقري كارگردان و فريبرز عربنيا بازيگر سريال «مختارنامه» قدرداني مي شود.
برترين هاي شبكه جهاني جام جم از سوي ايرانيان خارج از كشور انتخاب شده اند.
به گزارش فارس، «مختارنامه» پيرامون زندگي و قيام مختار ابوعبيد ثقفي به كارگرداني داود ميرباقري است. اين سريال به داستان مختار ثقفي ملقب به ابو اسحاق، كه پس از حادثه عاشورا به خونخواهي امام حسين (ع)برميخيزد،ميپردازد.
استان گلستان میزبان نمایشگاه عکس "مختارنامه" شد
نمایشگاه عکس مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" پس از 36 روز برپایی در تالار وحدت از 18 بهمن ماه در استان گلستان در معرض دید علاقمندان قرار میگیرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، این نمایشگاه از 18 بهمن به مدت 3 روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی در شهر گرگان به نمایش گذاشته میشود.
نمایشگاه عکس مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" که از 4 دی تا 10 بهمن به همت بنیاد رودکی در تالار وحدت تهران برپا شد، میزبان چهرههای هنری و شخصیتهای سیاسی و اجتماعی کشور بود.
این نمایشگاه شامل 72 تابلو عکس است که از میان 70 هزار عکسی که طی 9 سال تولید این مجموعه گرفته شده انتخاب شده است.
این نمایشگاه از ساعت 10 صبح روز 18 بهمن به مدت 2 روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی میزبان علاقمندان است.
فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه
از قسمت نوزدهم سریال مختارنامه خاطرات فراوانی وجود دارد. جنگ توابین سرشار از نکات جالب و شنیدنی است. نحوه گریم «ولی الله مومنی» در نقش «شرحبیل بن ذی کلاع» نیز احتمالا برای بسیاری از مخاطبان آن اندازه جالب توجه بوده که بخواهند درباره آن اطلاعاتی دریافت کنند، اما از این صحنهها در ادامه مختارنامه فراوان است که درخصوص تک تک آنها خواهم نوشت، اما برای این قسمت از خاطرات مختارنامه، نکته جالب تری را انتخاب کردهام که درباره حضور «غلامبچه شرحبیل بن ذی کلاع» در سریال است. یعنی همان فرد ریز جثه ای که همیشه در کنار ولی الله مومنی حضور دارد و در نهایت هم زیر پای اسب کشته میشود.
در زمان ساخت سریال مختارنامه برای بخشهایی از کار نیاز به حضور «بازیگران خاص» بود. مثلا داوود میرباقری در فیلم نامه اش فردی را به تصویر کشیده بود که هنگام سوار شدن بر اسب، پاهایش به زمین میرسید. با تلاش های گروه کارگردانی حامد حدادی بسکتبالیست ایرانی انتخاب و مقابل دوربین رفت. اما در جایی دیگر نیاز بود تا در یک نمایش که کوفیان بعد از مرگ یزید به راه میاندازند، فردی ریز نقش در نقش «بوزینه یزید» حضور داشته باشد.
«علی فتعحلی» فردی بود که اسماعیل یوسف پور را به گروه سازنده مختارنامه معرفی کرد. یوسف پور آنگونه که خود میگوید 33 سال سن دارد. قد و قامتش حدود یک متر و وزنش حول و حوش 20 کیلوگرم است. اصالتا تُرک و اهل مراغه است و تا مقطع دیپلم تحصیل کرده است. او در کلاس پنجم ابتدایی متوجه میشود که بر خلاف همکلاسی هایش دیگر نمی تواند رشد کند و از آن زمان تا امروز در همین قد و اندازه باقی مانده است.
روزی که به سر صحنه فیلم برداری آمد تا میرباقری او را ببیند، حامد حدادی نیز بازی داشت. این دو لحظه ای به هم رسیدند و از تماشای یکدیگر تعجب کردند. یوسف پور از قد و قامت بلند حدادی متعجب شد و حدادی از جثه ریز یوسف پور! اما نکته جالب توجه این بود که هر دو نظر کارگردان مختارنامه را برای ایفای نقش جلب کرده بودند.
یوسف پور پس از ایفای نقش «شمایل بوزینه یزید»، در شاهرود نیز دعوت به همکاری شد تا در نقش غلامبچه ای که همیشه همراه سردار اموی است، ایفای نقش کند.
روز اولی که سر صحنه فیلم برداری حاضر شد، اسبی گرفت و سوار بر آن به تاخت رفت! خیلیها از دیدن این حرکت او تعجب کردند. آنها تصور میکردند چنین فردی با این جثه نمیتواند سوار اسب شود اما او برخی مهارتهای اسب سواری اش را به رُخ دیگران کشید و همین مسئله باعث شد تا میرباقری بعد از پایان سوار کاری به او بگوید:«احسنت! خیلی خوبه! تو سریالهای دیگه هم هواتو دارم»
یوسف پور 15 روز در مختارنامه سرگرم ایفای این نقش بود. ابروهایش را رنگ زدند و برایش لباس دوختند. در صحنه ای هم که او زیر پای اسب می رود، او مقداری زیادی خاک خورد تا صحنه طبیعی تر از آب دربیاید، اما آن سُمی که او را لگد کرد، سُم اسب عادی نبود بلکه با ماکت بازسازی شده بود. جالب است بدانید او6 ماه است ازدواج کرده است. همسرش لیسانس روانشناسی دارد و شبیه خود اوست. یوسف پور از کلاس پنجم ابتدایی کار نمایش را آغاز کرده و سالهاست در برنامه های کودک «تن پوش عروسکی» بر تن میکند و به ایفای نقش میپردازد. در سریال پخش شده بانکیها و سریال پخش نشده «شهر هرت» نیز حضور داشته و 3 سال در شبکه جام جم اروپا و امریکا برنامه اجرا کرده است. همه این فعالیتها مصداق بارز آن ضرب المثلی است که میگوید:«فلفل نبین چه ریزه/ بشکن ببین چه تیزه!»
منبع : خبر آنلاین
نويسنده: رضا استادی
---------
ولی الله مومنی که نقش شرحبیل بن ذی کلاغ بازی کرده نگاه کنید عجب گریمی کردن روش
یکبار دیگه تذکرات رو توی این تاپبک داده شده مرور میکنیم :
نقل قول:
قبل از هر تذکری بگم که شخصا اصلا مخالف بحثی که شروع شده نیستم اما :
خواه ناخواه یک سری موارد هم توی این بحث اشاره میشه که خلاف قوانین هست و برای فروم مشکل ساز.
این بحث شاید یه تاپیک جدا میخواد و شاید بهتر باشه در تاپیک بحث پیرامون برنامه های تلویزیون و رادیو با رعایت قوانین فروم دنبال شه . چون در کل مربوط ساخت سریالهای تاریخی یا دینی هست و نه دقیقاً سریال مختارنامه و چون این سریال فقط یک مثال برای این بحث هست ادامه گفتگوها باعث میشه تاپیک از روال صحبت در مورد این سریال به خصوص خارج بشه.
ممنون از اینکه در پست دادن دقت میکنین
تاپیک باز شد، نمیتونم بگم امیدوارم چون واقعا نیستم ! ایندفعه تاپیک سر از ترش در نیاره . در پست دادن دقت کنین . فکر میکنم همگی تجربه لازم رو هم کسب کردین که چطور و با رعایت چه مسائلی باید پست بدید .نقل قول:
سلام
حدود 150 پست از این تاپیک پاک شده
تعداد بیشماری کارهای مدیریتی انجام شده
با تشکر از همه مدیران و همکاران و سوپر مدیران و ادمین عزیزی که وقت و بی وقت به این تاپیک رسیدگی کردن
و با تشکر ویژه از همکار بخش (Rebecca) که وقت زیادی برای پاکسازی این تاپیک گذاشته
یه تذکر نهایی
این تاپیک همه مارو خسته کرده
اگه واقعا قراره همینجور ادامه پیدا کنه
بی احترامی و توهین به نظرات مخالف و شروع بحث های اختلاف برانگیز و خلاف قوانین
علاوه بر برخورد با کاربر خاطی
تاپیک برای همیشه بسته میشه
سلام
تشکر از اینکه این تاپیک باز شد
مگه نگفته بودند در قسمت 21 جریان حضرت ابوالفضل پخش میشه
پس چرا نشد؟
خدا رو شکر تاپیک باز شد بالاخرهنقل قول:
---------------
حذف کردن نامردا به راحتی اب خوردن
اينهمه نشستيم ببينيم چجوري ساختن بعد به همين راحتي حذفش كردن رفت؟؟:13:
قیام کردن هم عجب کار سخت و زمانبریه ها!!!! اینهمه از سریال گذشت هنوز به قیام مختار نرسیده .
با تشکر از مدیران و تشکر ویژه از Rebecca بابت باز شدن تاپیک!:11: بسی شاد شدم که تاپیک مختارنامه رو تو لیست اشتراکام دیدم!:31:
صحنه های حضرت ابوالفضل (ع) تابلو فرت شده بود (به نظر من).:41:
ضمن اینکه نمیدونم دقت کردید یا نه... تو قسمتی که عبدالرحمان برای صحت نامه مختار پیش محمد حنفیه میره، تو صحبت های مختار با عمره و اعلام نگرانیش از این جریان، من احساس کردم که کلمه محمد رو به حنفیه های خالیه جملات مختار اضافه کردند... مثلا مختار تو لب خونی می گفت: میترسم حنفیه تائیدم نکند!... بعد شنیده می شد: میترسم محمد حنفیه تائیدم نکند!!
:18:
لب خوانی ؟ مگه اینا لب خوانی میکنن ؟
بعضی چیز ها قداست دارند ، حذفش به پخشش ارزش داشت !نقل قول:
آقا حسین اگه اشتباه نکنم ، حنفیه حتما بهتر از من میدونید یکی از موسسین مذهب تسنع (ابو حنیفه) هست احتمالا واسه اون تغییر دادند که اشتباهی پیش نیاد :46:نقل قول:
من یک بار تو یک قسمت این فیلم دیدم که یکی از اون افرادی که پیش عبد الله ابن زبیر بود علامت رو که میگن برای فراماسون هاست بکار برد من همون لحظه که دیدم متوجهش شدم ، فکر نکنم اتفاقی باشه چون دست انسان در حالت طبیعی اون حالت رو نمیگیره :14: واسم جالب بود !
بهر حال به ایران(مجاز ) تبریک میگم فیلم کم نقصی ساخته !
من هم بایت باز شدن تاپیک مختار نامه تشکر می کنم.
و از دوستان هم می خوام که دیگه به هیچ وجه وارد بحث های بی ربط نشن و اگر ببینم چنین بحث هایی سریعا ریپورت میدم.
آره ممکنه...:20: شخصا فکر میکنم به خاطر اینکه شأن محمد حنفیه حفظ بشه (احترام به امام فرقه کیسانیه)، واژه "محمد" رو روی صحبت های مختار اضافه کردند...نقل قول:
ولی کلا تو کارای میرباقری روون بودن دیالوگ و تاثیر گذاریش همیشه تو اولویت قرار داشته نسبت به احترام گذاشتن به شخصیت های مثبت تاریخی.... مثلا تو سریال امام علی (ع) بارها کارکتر های مثبت و منفی سریال، امام را با نام علی خطاب میکردند. (در صورتی که کنیه حضرت و نام پدرش حاضر و آماده دم دست میرباقری بود)...:20:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87
واقعا حیف که صحنه های تاثیر گذار مربوط به حضرت عباس (ع) رو نشون ندادن.مسلما اگر نشون میدن خیلی حال خوبی بهمون دست میداد.منکه وقتی تا لب آب رفتن و ننوشیدن ایشون رو تصور میکنم اشک تو چشمام جمع میشه.
حسین جان فرقه ی کیسانیه تقریباً از بین رفته و فکر نکنم پیروان زیادی داشته باشه.نقل قول:
شخصا فکر میکنم به خاطر اینکه شأن محمد حنفیه حفظ بشه (احترام به امام فرقه کیسانیه)،
ضمناً قیام مختار رسماً از این هفته شروع میشه.
دوستان من این هفته رو کلا خونه نبودم و و مسافرت بودم ...
قسمتی که جمعه نشون داد ، قشنگ هست برم دانلودش کنم ؟
+
میدونید قسمت چند بود ؟
نقل قول:
خلاصه قسمت 22 سریال مختارنامه
جمعه این هفته با پخش قسمت بیست و دوم سریال “مختارنامه”، مرحله اول آغاز قیام مختار شکل خواهد گرفت.
در این مرحله مختار پس از قول و قرار با یارانش، خود را آماده قیام میکنند. نشانه آغاز قیام آنها روشن کردن آتش بر روی پشتبامهای خانههای کوفه است تا از این راه، دوستان و همفکران خود را برای قیام مطلع کنند. اما در شرایطی که شهر در قرق نظامیان زبیری است و نوعی حکومت نظامی در کوفه برقرار شده، برخورد “ابراهیم اشتر” با شرطههای کوفه و کشته شدن ناگهانی “ایاس بن مضارب” رئیس شرطه های کوفه به دست ابراهیم، باعث میشود تا قیام دو روز زودتر از موعد مقرر آغاز شود.
بر اساس این گزارش، بخش عمدهای از این قسمت در شب اتفاق میافتد و در هفته آینده و قسمت ۲۳ نیز مخاطبان این سریال شاهد ادامه وقایع مرتبط با قیام مختار خواهند بود.
ضمن اینکه 5 شنبه ساعتای 8 شب شبکه قرآن تکرارشو نشون میده.میتونی نگاه کنی.
+ اگه ماهواره یا گیرنده دیجیتال داری شنبه هفته دیگه ساعت 21:45 جام جم پخش میکنهنقل قول:
چالشهاي نمايش چهره حضرت عباس(ع) در مختارنامه/
عليرضا سجادپور:
سريال امام حسين(ع) هم به دليل همين چالشها نيمه تمام ماند
مديركل اداره ارزشيابي و نظارت بر سينماي حرفهيي معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: با اشاره به اينكه يكي از چالشهاي جدي كه در سينما و تلويزيون ما در مورد فيلمهاي ديني مطرح است، نشان دادن يا ندادن چهره ائمه اطهار و بزرگان ديني است، افزود: اين موضوع تا به حال حل نشده، طوري كه همين حالا هم در مورد نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) مسايل مختلفي در جامعه ما مطرح شده است.
به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، سيدعليرضا سجادپور ادامه داد: در حالي كه به لحاظ فقهي نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل(ع) حرمتي ندارد، اما برخي از علماي ما با فتواهايشان، در اين زمينه موضعگيري كردهاند كه در روند نمايش چهره آن حضرت نگرانيهايي را ايجاد كرده است؛ قبلا نيز سريال امام حسين(ع) به دليل همين چالشها نيمه تمام ماند.
اين تهيهكننده سينما با بيان اينكه سريال «مختارنامه» در جايي ساخته شده كه اين سازمان زير نظر رهبر معظم انقلاب قرار دارد، تصريح كرد: به همين دليل من معتقدم علماي ما بهتر است در اين زمينه تابع ديدگاههاي ولي فقيه باشند و نظرات ايشان را در اين مسايل فصلالخطاب بدانند؛ بخصوص اينكه در چنين موضوعاتي امكان اينكه نظرات و سلايق همه افراد لحاظ شود وجود ندارد.
وي ادامه داد: فيلمهاي ديني به خصوص آثاري كه به امام حسين(ع) مربوط ميشود با چالشهاي جدي روبرو است كه علماي حوزه بايد وارد اين ميدان شده و با رفع موانع موجود، زمينه ساخت اين آثار را فراهم كنند.
مديركل اداره ارزشيابي و نظارت بر سينماي حرفهاي معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر اينكه امام حسين(ع) و مسايل پيرامون ايشان آن قدر ظرفيت دارند كه در سطح جهان و براي مخاطبان جهاني مطرح شوند، يادآور شد: فيلمسازان ما توان لازم را براي ساخت آثار فاخر با مخاطبان جهاني دارند چنان كه سريالهايي مثل «يوسف پيامبر(ع)» و «مختارنامه» با مخاطبان غيرايراني هم توانستند ارتباط برقرار كنند.
سجادپور اظهار كرد: در هر اثر هنري بايد درصدي را براي خطاي هنرمند قايل بود كه فيلمهاي عاشورايي هم از اين قاعده مستثنا نيست و بايد در اين موضوعات نيز مثل هر سوژه ديگر به فيلمساز اجازه آزمون و خطا داد همان طور كه همين آزمون و خطاها ما را به اين نقطه رسانده است. البته فيلمسازان ما بايد بدانند مردم نسبت به امام حسين(ع) حساسيت ويژه دارند و در اين ميدان هر خطايي را نمي توان مرتكب شد.
نخستین تصویر از حضرت ابوالفضل(ع) در مختارنامه/عکسی را که سریعا در سایت مختارنامه جایگزین شدعکس1:
سایت مختارنامه طبق روال معمول بعد از پخش قسمت بیست و یکم این سریال عکس های آن را در اختیار عموم قرار داد. اما ظاهرا یک ناهماهنگی باعث شد سرانجام چهره حضرت عباس(ع) در این سریال دیده شود. این سایت ابتدا عکس اول را که نمایش دهنده چهره کامل آن حضرت در این سریال است روی سایت گذاشت که به سرعت با عکس نورانی شده جایگزین شد هر دو عکس را می توانید در این پست ببینید.
عکس2:
ابوالفضل رو نمیخوان اصلا نشون بدن ... ؟
من این قسمت 22 رو دانلود کردم و دیدم ، انگار مختارنامه از اون حالت عشقی آمیخته با ترس در اومده ... هیچ رویداد جالبی نداشت این قسمت !
+
وقتی منع آمد و شد بود ، چیجوری همه ی اصحاب اومدن پیش مختار ، بعدش رفتن توی خونه هاشون به این راحتی آتیش روشن کردن ؟!
تا جایی که توی یکی 2 تا از تصاویر دیدم ، شرطه ها قدم به قدم توی کوچه ها بودن ! مسخره نیست ؟!
پس صحنه های حضرت عباس(ع) به کل حذف شد؟ یا این که هنوز امکان پخشش هست؟
نه بابانقل قول:
میاد حالا...
ببخشید این یالثارات الحسین یعنی چه؟
مرسی.
سازندگان «مختارنامه» سال تحويل مهمان تلويزيون ميشوند
خبرگزاري فارس: شبكه يك سيما براي ايام نوروز ويژه برنامه هاي مختلفي تدارك ديده كه حضور سازندگان «مختارنامه» در ويژه برنامه سال تحويل يكي از آنهاست.
به گزارش خبرگزاري فارس، شبكه يك سيما با شعار شبكه يك، شبكه هر ايراني ويژه برنامه هاي مختلفي براي ايام نوروز تدارك ديده كه در ادامه به برخي از آنها اشاره ميشود:
**«گنبد مينا» ويژه برنامه شبكه يك سيما به مناسبت سال تحويل
شبكه يك سيما، به مناسبت مراسم تحويل سال1390، برنامه ويژهاي را با بخش هاي متنوع به صورت زنده روي آنتن مي فرستد.
پيش توليد ويژه برنامه «گنبد مينا» توليد گروه اجتماعي به تهيه كنندگي مسعود بانصيري به مدت 400 دقيقه آغاز شده و توليد بخش هاي نمايشي و تصاوير مستند آن نيز در حال ساخت است.
بانصيري با بيان اينكه «گنبد مينا» با ساختار مستند نمايشي در حال توليد است و به مناسبت سال تحويل پخش مي شود، گفت: تصميم داريم در ارتباط با خوزستان و كاروان هاي راهيان نور، ارتباط با مشهد و حرم امام رضا(ع) و شيراز حال و هواي اين مناطق را نيز در برنامه بگنجانيم.
بانصيري افزود: با توجه به آنچه در اتاق فكر برنامه تصميم گرفته شده است، «چه بكنيم كه خوب زندگي كنيم» را محور برنامه قرار داده ايم و با مهمانان برنامه از جمله دكتر شاهين فرهنگ (روانشناس)، سازندگان سريال مختارنامه و ديگر مهمانان درباره اين موضوع صحبت كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اميدواريم بينندگان شبكه يك سيما، در سال جديد برنامه اي را با ساختاري غير كليشه اي و جذاب همراه با قطعات نمايشي، طنز، اجراي موسيقي زنده همراه با شركت هنرمندان محبوب و برتر كشور شاهد باشند و ماحصل همكاري گروه توليد كننده برنامه «گنبد مينا» بتواند ساعاتي خوش و خاطره اي خوب براي مردم ايران به يادگار بگذارد.
به گفته تهيه كننده اين برنامه، «گنبد مينا» از ساعات پاياني روز يك شنبه 29 فروردين آغاز مي شود و تا لحظه سال تحويل 1390 ادامه پيدا خواهد كرد.
**هر شب يك فيلم سينمايي در «سينما شبانه»
در برنامه « سينما شبانه» هر شب يك فيلم سينمايي خارجي ساعت 24 از شبكه يك سيما پخش مي شود.
با تغيير در جدول پخش برنامه هاي شبكه يك سيما و تغيير در برنامههاي سيماي شبانه، از 7 اسفند 89 هر شب ساعت 24 يك فيلم سينمايي خارجي در برنامه «سينما شبانه»، روي آنتن ميرود.
بر اساس اين گزارش، فيلم هاي سينمايي دي دي و ارثيه فاميلي، آموس و آندره، سرقت از بانك و آتش از جمله فيلم هايي است كه در برنامه «سينما شبانه» از شنبه 14 اسفند ماه به نمايش گذاشته خواهد شد.
همچنين پخش مستندهاي توليدي و جديد شبكههاي سيما، از ديگر برنامه هايي است كه در سيماي شبانه شبكه يك گنجانده شده است.
سيماي شبانه بخش شامگاهي برنامههاي شبكه يك سيما است كه از ساعت 24 هر شب آغاز و با برنامه تسبيح صبا ويژه لحظات عرفاني اذان صبح پايان مييابد.
**«مسابقه باهم» در نوروز 90
سري جديد مسابقه «باهم» كاري از گروه فرهنگ و معارف اسلامي شبكه يك سيما، به مناسبت نوروز 1390 از شبكه يك سيما پخش مي شود.
حسين فردرو تهيه كننده اين برنامه گفت: «مسابقه باهم» با بخش هايي جديد و جذاب به مناسبت ايام نوروز، در 13 قسمت 60 دقيقه اي تهيه و آماده پخش شده است.
وي افزود: افزايش جوايز مسابقه، نماهنگ هاي شاد و جذاب، اجراي موسيقي و ترانه توسط خوانندگان سنتي و پاپ ويژه نوروز 90 بخش هاي ويژه اي است كه بينندگان شبكه يك سيما در ايام نوروز شاهد آن خواهند بود.
مسعود روشن پژوه اجراي اين سري از مسابقه را به عهده دارد و سيمين دولو، كارگرداني «مسابقه باهم» را در كنار حسين فردرو انجام مي دهد.
**بررسي شگرد رسانه هاي بيگانه در «غبار»
برنامه «غبار» كاري از گروه سياسي شبكه يك سيما، با موضوع بررسي رسانه هاي بيگانه فارسي زبان در سال 89، در دست توليد است.
مهدي ترابي تهيه كننده اين برنامه با اعلام اين خبر افزود: اين برنامه با ساختاري تركيبي با استفاده از تصاوير آرشيوي و گفتگو با مقامات كشوري، به بررسي تناقضات و شگردهاي تبليغاتي شبكه هاي بي بي سي فارسي و صداي آمريكا مي پردازد.
به گفته تهيه كننده «غبار»، غلامحسين الهام، محمد علي جعفري، مجتبي ثمره هاشمي، رامين مهمان پرست و علاءالدين بروجردي از جمله مهمانان اين برنامه 13 قسمتي هستند كه در ايام نوروز 1390 پخش مي شود.
عوامل اين برنامه عبارتند از: نويسنده و تهيه كننده: مهدي ترابي، كارگردان: ناصر مقدم، دستيار كارگردان: حميد رضواني، تصويربردار: محمد پور قربان علي، صدابردار: علي اثباتي، تدوين: ابوالفضل شاطر رجبي.
**افتتاح پايگاه اطلاعرساني شبكه يك سيما
با حضور دكتر «علي دارابي» معاون سيما، بهره برداري رسمي از نسخه جديد پايگاه اطلاع رساني شبكه يك سيما، آغاز شد.
اين پايگاه در جريان بازديد معاون سيماي سازمان از شبكه يك سيما و با حضور مهدي فرجي مدير شبكه يك سيما و تني چند از مديران ستادي معاونت سيما و جمعي از مديران شبكه يك، افتتاح شد.
بر اساس اين گزارش دكتر دارابي راه اندازي پايگاه جديد اينترنتي شبكه را فعاليتي ارزشمند برشمرد و از آن تقدير كرد.
مهدي فرجي، مدير شبكه يك سيما نيز، با بيان اينكه در دنياي جديد و پيش رو، رسانه هاي مجازي پرقدرت ظاهر مي شوند، فضاي اينترنتي را جايگاهي موثر و مناسب براي حضور پرقدرت تر در حوزه ارتباط با مخاطب فراگير سيما عنوان و ابراز اميدواري كرد پايگاه اطلاع رساني اينترنتي شبكه يك سيما، از اين پس قدرتمند تر در مسير پيش رو حركت كند.
خاطر نشان مي شود مخاطبين شبكه يك سيما همچون گذشته قادر خواهند بود اطلاعات مورد نياز خود در باره شبكه يك سيما را در قالبي كاربردي و با طراحي گرافيكي گيراتر از نشانيكسب كنند.کد:www.tv1.ir
صحنه های جنگی این قسمت واقعا عالی بود!! شخصا که لذت بردم... همچنین فکری که موقع دیدن تخت اومد به ذهن مختار، خیلی جالب بود...:20:
اين شعار شيعيان در اون زمان بود كه براي خون خواهي امام حسين عليه السلام قيام مي كردند و معناش هم " ای خونخواهان حسین " است .نقل قول:
البته گفته ميشه كه در زمان ظهور حضرت مهدي (عج) شيعيان اين شعار را سر خواهند داد .
انشاالله ما هم خواهيم بود و اين شعار رو سر خواهيم داد ....
لامصبا چی میسازن :دی کف میکنه ادم این صحنه ها رو میبینه
پس با این وجود مختار هم حکومت ( ولو کوچک) تشکیل داده . بنظر قسمت بعدی و اداره حکومت بر شهر کوفه باید جالب و بحث برانگیز باشه .
با وجود اینکه خیلی به این سریال خیلی علاقه دارم اما از صحنه های جنگش اصلا خوشم نیومد...خیلی غیر طبیعی بود(برعکس قسمت های قبل)...فقط کیان فوق العاده جنگید ولی مختار داش ناز میکرد میجنگید؟؟؟؟؟؟چرا شمشیر رو اونطوری گرفته بود؟؟؟؟
داوود میر باقری واقعا عالی کار میکنه خیلی زیبا بود این قسمت.
من یه سوال داشتم:
وقتی مختار دارالحکومه رو محاصره کرده چجوری بن مطیع و شمر از اونجا فرار کردن و چرا شبث فرار نکرد
بن مطیع که در لباس زنانه فرار کرد شمر هم از در پشتی قصرنقل قول:
نشون داد که