هیچکی قصد راهنمایی کردن نداره ؟:41:نقل قول:
Printable View
هیچکی قصد راهنمایی کردن نداره ؟:41:نقل قول:
اعداد و ارقامي كه خود Comodo اعلام ميكنه به هيچ وجه ملاك قوي بودن ديتابيس نيست.هيچ ماست بندي نميگه كه ماست من ترشه !نقل قول:
من هم ميتونم يه نرم افزار بزنم و بگم 100 مليون ديتابيسشه !
مهم نتايج سايت هايي هستش كه در زمينه ويروسيابي به اين شركتها گواهينامه ميدن.....
كه البته ميبيند كه تا به امروز Comodo توي اين تستها رد شده و هيچ گواهينامه اي در اين زمينه نداره.
فعلا در مورد كمودو ميشه اين جوري گفت :
Proactive بسيار خوب طبق نتايج سايت Matousec
آنتي ويروس بسيار ضعيف ، طبق نتايج VB100
سلام دوستان نظرتون در مورد این مقایسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مقايسه رو سايت Outpost گذاشته و كاملا صحيحه.نقل قول:
يكي از مواردي كه Outpost داره روش مانور ميده اينه كه ، كمودو هيچ گواهينامه اي در زمينه ويروس يابي نداره و در تست هاي ويروس يابي رد شده، ولي Outpost در اين يكسال اخير تمام VB100 ها رو دريافت كرده.
شما با دانلود اینترنت سکوریتی ، در حقیقت باندل فایروال آن را نیز دریافت می کنید،که یک سوئیت کامل امنیتی هست،نقل قول:
شما ابتدا تمامی نرم افزارهای امنیتی را به طور کامل پاک و ریجستریتان را هم بهینه سازی نمائید و سپس کومودو را نصب کنید...
================================================== ===========
پیرامون بحث های اخیر:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
در ضمن من به شخصه خودم اصلا به سرتیفایس های اعطایی اعتقاد ندارم،مهم تائیدیه خودم هست،
×××سواد اون سایت در اونجا معلوم میشه که نوشته کومودو anti malware نداره....
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
در ضمن افرادی در مورد کومودو نظر می دن که تا حالا باهاش کار نکردن،من خودم یک سال و نیم از کومودو استفاده می کنم،
×××مثل این می مونه که سوار بنز نشدم ، ولی می گم بنز از یه ماشین دیگه بدتره...
مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگویدنقل قول:
ثانیا ویروس بولتون برای یوزر حرفه ای اعتبار چندانی نداره . شما هم دلت را به این تاییدیه ها خوش نکن.
متاسفانه حالم از این کومودو بهم خورد !!! تنظیمات پیچیده و سخت - اپدیت 120 مگابایتی - سنگین بودن برنامه (فقط 1.2 گیگ رم برام گذاشت) - ویندوزمو کند کرد - پیغام های پی در پی و دیوانه کننده - هر نرم افزاری که مرتبط با اینترنت با مکث بیشتری باز میشه -موقعی که ویندوز بالا میاد 5 دقیقه باید واسم تا این بالا بیاد ! - کلا ... به سیستم !:2:-به نظرم این فقط برا دوستانیه که حساس هستند !! - اما اینا اصلا برا منی که حوصله درد سر ندارم اصلا خوب نیست ! اموزش ها رو هم دیدم . اما به نظرم اصلا ارزش نداره !! این همه ساله از یه انتی ویروس معمولی استفاده میکنم !! هرگز نه ویروسی شدم و نه اتفاق خاصی افتاده !!!یکی دو روز میخام تحملش کنم ببینم چی میشه ! اگه همچنان اذیت کرد یه جور پاکش میکنم که نفهمه از کجا پاک شده :2:
من یک سیستم دارم با رم 256مگی و پردازنده سلرون قدیمینقل قول:
کومودو اصلا" روی کاراییش تاثیر نذاشته!!!
در ماکسیمم حالت 7مگابایت از رم سیستمو می گیره
و در ضمن روی زمان بوت اصلا" تاثیر نداره
========================================
خوب کومودو چون برای یوزرهای پروفشنال طراحی شده،کاملا" اینتراکتیو هست،شما نترسید،کمی درگیر بشین و مطالب پست دوم این تاپیکو بخونین عاشقش می شید...
شما بهتره یه بار به صورت کلین ویندوزو نصب کنید و کومودو رو بعدش بنصبید...
دوست عزیز هرکسی که همون اول حرفه ای نیست کهنقل قول:
چندتا سوتی یا اشتباه باید بکنی تا به موفقیت برسی.
چرا دروغ بگم دفعه اول که من نصبش کردم هیچی بلد نبودم که چندتا اخطار داد که بدون توجه بلاک را زدم
ولی به محض اینکه سیستم را ریستارت کردم سیستم منگ شده بود.
اما از کمودو خسته نشدم.
چون بهش احتیاج داشتم.
ویندوز جدید ریختم و صفحه اول ودوم این تایپیک را هر مطلبیش را 3یا چهار بار خواندم از داداش مهران هم
کمک گرفتم تا الان
کار با کمودو را تاحدی بلد شدم.
وباز هم تلاش میکنم تا یاد بگیرم.
اما میل شماست.
هرچه که دوست دارید نصب کنید.
مانعی ندارد.
موفق باشید.
متاسفانه کمودو تنظیمات مشکلی داره و برای کاربره عادی که زیاد درگیر فایلهای مشکوک نیست توصیه نمیشه.البته این نظر منه.
در ضمن سیستم هم کند میکنه.من به مدت 24 ساعت نصب کردم تمام مطالب پست اول هم خوندم و به دلیل اینکه نتونستم باهاش کنار بیام پاکش کردم و رفتم سراغ یاره همیشگی کسپرسکی.
نقل قول:سپاس اما دوست من اون موقع من چند روز بعد از استفاده از کومودو این مشکل برام به وجود اومد با دقت بخونید...ربطی به فایروال ویندوز نداره اون که خاموشه...میخوام ببینم این یه باگ از کومدو یا نه که نصبش کنم مجدد ..مرسینقل قول:
دوست عزیز تا به حال که این مشکل براینقل قول:
من پیش نیامده که بگم از باگ است.
شما اخرین نسخه را نصب کن ببین
مشکل قبلی به وجود میاد یا نه.
موفق باشید.
نه بابا اینطوری نیستنقل قول:
فقط اپدیت اولش 120 مگه بعد می شه چند کیلو بایت
رم هم بیچاره از سیستم من فقط 5مگابایت استفاده می کنه
سرعت سیستمم رو به هیچ وجه کم نکرده
من تمام این مشکلاتی شما گفتین رو با کسپر داشتم
شما دنبال راه حل باش مشکل از کومودو نیست
عزیزمنقل قول:
برا بار صدم این سایت ها همشون وابسته ان به پول هر شرکتی که بیشتر خرج کنه رتبه بهتری میاره
شما هی میگی کومودو تا حالا اصلا تو تستاش تایید نشده کاشکی تعداد تست ها رو هم می گفتی فقط 2بارررر
برای بار هزارم هم می گم آنتی ویروسی که براساس دیتا بیس رتبه اول رو میاره رو بنداز تو سطل آشغال
شما چه اصراری داری که کومودو ضعیفه
ادعا داری شما هر نوع ویروس تروجان و..... روکه کومودو از پسش بر نمیاد رو بده من تا رو سیستمم اجراش کنم
اگه -- بلدی یا علی سیستم ما موش آزمایشگاهی هر کاری خواستی بکن
درود.
دوستان این پستا را بخوونید تا متوجه شوید جناب outopost
داره بدون منطق همه را دعوت به استفاده از این سوییت مینه.
این موقعی است که من از کسپرسکی استفاده میکردم.لینک بعدی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5456056&postcount=1363
لینک بعدی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5456547&postcount=1369
لینک بعدی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5453256&postcount=1353
لینک بعدی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5453188&postcount=1352
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5453611&postcount=1357
دوستان فقط بخونید تا متوجه شید این کاربر
چه کاره است.
موفق وپیروز باشید.
ممنوننقل قول:
دوستان بحث داره بالا می گیره بهتره بیخیال شد موسی به دین خود عیسی به دین خود
ما میگیم کومودوخوبه :5:
اون میگه Outpost خوبه:13:
کاربر Outpost شما با Outpost حال کن ایشاالله یه روزی ویروسی می شی می فهمی :31:
بهتره دیگه ادامه ندی برو تو تاپیکOutpost اونجا هر چی دلت می خواد بگو کسی کاریت نداره
بای:20:
عشق است کمودو .....
همین
درود بر شرف کومودو
حال کردم باهاش قسمت چت آنلاین برین هر مشکلی که داشته باشین براتون حل می کنن
دلیل نتیجه این تست رو از این یارو پرسیدم جالب اینجا بود که جواب به این بخش مربوط نمی شد ولی به طور کامل راهنمایی کرد یارو اسمش گوردون بود
Gordon: Sorry I am from SSL support. Please send a request to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , you will get the reply
در ضمن خبر جدید کومودو گواهی نامه ICSA Labs Certification رو گرفته
کد:http://www.comodo.com/news/press_releases/2010/12/Comodo-Internet-Security-Earns-ICSA-Labs-Certification.html
با توجه به این نقل قول که ماله پست اوله الان این آنتی ویروس رایگانه یا اینکه نه برای استفاده از تمام امکاناتش باید اونو خرید؟نقل قول:
CIS یک محصول رایگان است که میتونه سیستم شما را با لایه های محافظتی که داره در مقابل حملات هـــکر ها و مخربها محافظت کنه.
جدید ترین ورژن این برنامه که اومده چیه؟
من تقریبا روزی 20 ساعت به اینترنت وصلم و همیشه کامپیوترم روشنه
بنظرتون این آنتی ویروس میتونه برام مفید باشه یه برم دنبال یه آنتی ویروس دیگه؟
ببین نسخه رایگان کوچکترین فرقی با نسخه پولی ندارهنقل قول:
فقط در نسخه پولی سیستم شما توسط کومودو بیمه می شه که در صورت آلوده شدن به شما خسارت تعلق می گیره
جدیدترین همین چند وقت پیش اومده لینکش تو سایتشون هست
آنتی ویروس عالیه فقط باید بلد باشی باهاش کار کنی آموزش هاش تو پست اول هست اصلا هم تنظیمات پیچیده ای نداره منو هاش ساده وکاربر پسنده
کلا به جرات می شه گفت سیستمت ایزوله می شه:21: می تونی طوری تنظیمش کنی که پشه هم بدون اجازه ی تو از جلوی سیستمت رد نشه:46:
من از این level کومودو خوشم میاد،خیلی خاصه و خداروشکر هنوز خز نشده و تمامی یوزراش پروفشنال هستن!!!نقل قول:
در ضمن سرتیفیس هایی که کومودو می گیره روش مانور نمی ده،کومودو در عمل همه چی رو نشون می ده،نه این که بیاد گواهینامه هاشو به رخ همه بکشه....
ای رفقا این جا.
جای داداش مهران خالیه:41:
ارزو دارم هرکجا هست سالم وتندرست و موفق باشید.
آره واقعا بنیان گذار این تاپیک و مستر این تاپیک ایشون بودن.....
دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!:31:-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!:18:یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن :13:؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!:18:تا اینجا دمش گرم !!:5:! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم :31: ! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سیستم شما آلودسنقل قول:
فقط دقت کن کومودو به کرک ها هم خیلی گیر میده اونایی که می دونی کرک برنامه هاته تیکشو بردار بعد کلین رو بزن:46:
ببینید،این کومودو یه طوری هست که در نگاه اول ازش خوشش نمی باد(ولی من همون بار اول عاشقش شدم:دی)،مشکل شما هم اینه که باید یه بار از اطلاعاتتون بکاپ بگیرین،و سپس به صورت کاملا" تمیز ویندزتون رو عوض کنید و سپس تمامی برنامه هاتون رو نصب کنید و در لحظه آخر کومودو رو نصب کنید(این خیلی مهمه)چون بعد نصب کومودو دیگه به سختی می تونید برنامه های کرک شده و آن سایند و باگ دار رو نصب کنید....نقل قول:
بعدشم کانفیگش کنید و یه فول آپدیت و یه فول اسکن!!!
اگه این طوری نکنید،کومودو اذیتتون می کنه؛در ضمن یادتون باشه فایروال ویندوزو هم خاموش کنید،
یک نکته هم این که سعی کنید از ویندوزهای oem استفاده کنید،چون من کومودو رو روی یک ویندوز نصب کردم خوب ستاپ نشد،چون ویندوز دستکاری شده بود،کومودو نتونست مچ بشه،
الان روی سیستمی که ماله 7 ساله پیش هست،کومودو نصب کردم،4مگ از رم می گیره و نزدیکه10ماهه یه پیام هم نداده و کار خودشه می کنه!!!سرعت اینترنتم یک اپسیلون درصد اثر نداره،اینارو بعضیا می گن تا کومودو رو تخریب کنه،
با outpost پیغام های خیلی زیادی داشتم در مورد attack block حالا که outpst ندارم
کمودو هم بلاک میکنه ای اتکارو؟
اگه میکنه ریپورتاش کجاست؟
کدوم اتک هارو؟؟؟نقل قول:
کمی بیشتر توضیح بدین؟؟؟
البته می شه با 2 کلیک سند باکس و دفینیس رو خاموش کردنقل قول:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
کومودو رو می تونی طوری تنظیم کنی که پیغام های خیلی کمی بده ولی مزش به همین پیغاماشه البته برای کاربر های حرفه ای:10:نقل قول:
جالبه.
با وجوده اینکه بحثهای زیادی در اواخر تاپیک شد و کلی این کمودورو تخریب کردن طرفدارانش بیشتر شدن.
شاید من هم به جمع کمودو دارن بپیوندم.:10:
اگه با OUTPOST کار کرده باشید یه سری پیغام های قرمز رنگی میده (که یادم نمیاد کدوم قسمتش بود) با نام attack block:
که این پیغام دفع حملات اینترنتی برای من خیلی زیاد بودند (زمانی که outpost داشتم) میخواستم ببینم کمودو هم این حملات رو دفع میکنه؟نقل قول:
و اگه آره تنظیماتش کجاست
کومودو قوی ترین فایروال رو داره،بله هر کاری بخواین باهاش می تونید بکنید،نقل قول:
تنظیمات این قضیه ای که گفتم کجاستنقل قول:
کدو قسمت لول دفع اتک هارو میشه تنظیم کرد
شما برید تو تب firewall و از اونجا در قسمت stealth ports wizrd کلیکش کنید و گزینه block all رو بزنید،تا دیگر هیچ کسی پورت های شما رو نتونه رصد کنه....
و هیچ هکری با این کارتون نمی تونه به شما کانکت شه،در حقیقت پورت ها همانند بندر هستن
معمولا هیچ آنتی ویروسی فایلهای با پسوند tmp رو اشتباها ویروس نمیشناسه . خدا رو شکر کن که کمودو رو نصب کردی . گویا قبل از نصب کمودو هیچ آنتی ویروسی رو سیستمت نصب نبوده:31: ! این چه وضعیتیه ؟ یه کمی به امنیت هم توجه کن .نقل قول:
لطفا" به دوستان خودتون هم کومودو رو معرفی کنید و پیشنهاد عضویت در گروه هواداراش رو بدین،کومودو رو خیلیا نمیشناسن،
تا این لحظه کومودو38یوزر در این فروم دارد،که کمک کنید این رقم سه رقمی بشه!!!
لینک گروه:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
1-لطفا اگر کسی موقع استفاده از تورنت متوجه شناسایی حمله یا ویروس (با استفاده از کمودو منظورمه) شده گزارش بده تا ما هم ببینیم . من چند وقتی هست که میخوام از avast + اون برنامه هایی که تو چند صفحه پیش گفتم به کمودو کوچ کنم ولی این avast لعنتی یه امکاناتی مثل p2p shield داره که نمیشه ازش دل کند . لطفا در مورد کمودو هم راهنمایی کنید (به جز سندباکس)
2-خواهشا یه توضیحی در مورد comodo disk encryption هم بدید .؟ متاسفانه فایلهای بوت سیستم من رو خراب کرد .(من از ویندوز xp و ویستا با یک درایو پرایمری (بوت مشترک) استفاده میکردم و موقعی که یکی از درایوهای لجیکالم رو میخواستم با این برنامه encrypt کنم ، وسط کار کنسل کردم و بعد از خاموش کردن سیستم دیگه ویندوزهام بوت نشد . )
شما برای تست چند روز کومودو رو نصب کننقل قول:
مطمئنم ازش خوشت میاد
فقط یادت باشه اگه برا اولین بار پیغام هاشو ببینی فکر نکن همیشه همین طوریه :5:
درباره مورد اول فایروال بسیار قوی داره (شهرت اولیه اش به همین بوده) ولی اینکه تنظیمات پیشفرض اختصاصی برای تورنت داشته باشه یا نه نمی دونمنقل قول:
مورد دوم هم برای رمز نگاری اطلاعات سیستمه حتما درست ازش استفاده نکردین
برای بدست آوردن جواب سوالات می تونی با پشتیبانی کومودو تماس بگیری سریع راهنماییت می کنن
راستی بچه به نظر شما کدوم ترکیب بهتره و بهتر مچ میشه ؟
1. firewall comodo + Avg antivirus
2. firewaal comodo with deffens + Avg anti virus
3. firewall with maximum ...+ Avg antivirus
نظر خودم گزینه 2 هست فعلا میخوام فایروال کمودو رو با یه آنتی ویروس دیگه تست کنم ببینم چی میشه ؟
راستی Sand box هم بعد از نصب آنتی ویروس Avg بصورت پیشفرض غیر فعال هست بزارم همونطور بمونه یا نه ؟
با تشکر از تمامی هواداران کمودو :8::11: :11: