یه تست:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
1 مگ داری ؟ از شاتل ؟ محدود یا نا محدود ؟ ماهی چند میدی ؟نقل قول:
میدونم اینجا جای دادن این توضیحات نیست؛ ولی دوستمون درخواست کردن. ببخشید.
عزیز نوشته که Shabdiz Telecom.نقل قول:
1 مگ نیست؛ روزها 512kbps، شب ها 2mbps. از شبدیز. نامحدود بود که عوض نمی کردم. ماهیانه نیست، مثل اعتبار موبایله. هر چقدر دوست داشتی شارژ می کنی و استفاده می کنی.
صفحه توضیحاتشو واست پی. ام. می کنم که تبلیغ نشه.
تو تهران فقط روی خطوط عادی سرویس میده البته بعضی مناطق هم روی فیبر سرویس میده. برای اطمینان بیشتر با 190 یا امورمشترکین مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید.نقل قول:
مخابرات شهر به شهر فرق میکنه مثلا تهران نامحدوده ولی اصفهان محدودیت داره واسه تهران روی قبض میاد شما باید خودتون پول رو بدید نگران نباشید فقط فیشهای واریزی رو نگهدارید اگر بعدا مشکلی پیش بیاد تو دردسر نیافتید.نقل قول:
جالبه به دوستم گفته بودن چون خط عادیه باید از شرکت های خصوصی بگیری!نقل قول:
تو تهران فقط روی خطوط عادی سرویس میده البته بعضی مناطق هم روی فیبر سرویس میده. برای اطمینان بیشتر با 190 یا امورمشترکین مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید.
بهش بگم با 190 هم یه تماس بگیره
برای سرعت 128 سرعت آپلود رو مخابرات چند میبنده؟
برای من روی 64 بسته شده.از مخابرات پرسیدم میگه دان و آپ 128 بسته میشه.کدوم درسته؟
جالبه زنگ زدم مخابرات. ميگه 128 ميديم.گفتم دانشجوي دكترا باشه چي ؟
مي گن 128 بگيريد ، اگه خوب نبود بهتون 256 مي ديم.
واقعا جالبه!!!!!!
تلفنی که قرار نیست کاری انجام بشه باید بری ببینی رو در رو هم میگن یا خالی بستن.نقل قول:
سلامنقل قول:
مرکز مخابرات کل استان تهران داداشم رفته بود گفته بودن که مراکز سلیقه ای عمل می کنن
اگه برای ارشد به بالا بهتون 256 ندادن برید مخابرات کل استان تهران از اونها نامه بگیرید بعدش مجبور میشن
بهتون 256 بدن :31:
الان 256 من با افزایش سرعت آپلودی که شد تقریبا برابر با 256 داتکی هست که قبلا داشتم تازه با این تفاوت
که برای مخابرات دانلودش از تورنت همیشه بازه و مثل داتک توی ساعات اداری محدودش نمی کنن:46:
و تفاوت دوم هم این هست که من از داتک سرویس رو ماهانه حدود 27000 تومن می گرفتم از مخابرات 12500 تومن!!!
البته میانگین سرعت دانلودم حدود 1 الی 2 کیلو بایت از میانگین داتک پایین تر هست
و آپلودش رو هم با اون روزهای آخری که از داتک داشتم مقایسه کنم حدود میانگین 3 الی 4 کیلوبایت پایین تره
من الان نمی دونم چرا مخابرات اینقدر داره حال میده
ولی این رو می دونم که باید شرکت های خصوصی باشن تا رقابت شکل بگیره وگرنه از پیشینه ای که از مخابرات می دونیم اگه رقیب نداشته باشه اینترنت رو هم مثل بقیه چیزها به گند می کشه و adsl رو با سرعت dial up ارائه میده
این نکته خیلی ضروریه که همون مخابرات کل استان تهران گفته بود که هر stm1 برای ما نصف قیمتی که برای شرکت های خصوصی در میاد ، میشه
چون خودشون از بیرون از کشور تهیه می کنن و این عوضیا با قیمت 2 برابر به این شرکتهای خصوصی می فروشن:13::13::13:
برای همین هست که قیمتی پایین تر از شرکتهای خصوصی می تونن سرویس بدن حالا فقط مونده چرا یهو بدون دلیل کیفیت خدماتشون رو بالا بردن:19:
ای آقا ! این اینترنتای ذغالی که دیگه این حرفا رو نداره !نقل قول:
نقل قول:
مخابرات هم دزدتر شده که قبلاً لاقل سرعت اپلود را روی 64 می بست .
:21:
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
نقل قول:
هنوز هم که سرعت آپلود پایین هست هنوز دزدی ادامه داره :13:
سلامنقل قول:
نه برای 128 سرعت دانلود رو زیاد کردن و برای 256 سرعت آپلود رو
من فقط نمی فهمم چرا این کار رو کرده
چون مخابرات اینقدر هم خیر خواه نیست آخه از سابقه اش معلومه!!!!:13:
اینم تست قدیم من از همین سرور (حدود 5 ماه پیش) که در صفحه ی 4 همین تاپیک موجود هست:
[URL=http://www.speedtest.net] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
نقل قول:
وجود مخابرات و شرکتها همزمان باهم نعمت بزرگی هست چون باعث تعادل بازار میشه اگر هر کدوم نباشند
وضع بازار اینترنت پرسرعت به قهقرا خواهد رفت .انحصار باعث نابودی کیفیت میشه.
مخابرات هم احتملاً دیده که اگرهمین وضع را ادامه بده به نفعش نیست یه خورده شیرفلکه سرعت را باز کرده.
سرعت اینترنت مخابرات مشتری بپرون هست
در مورد پهنای باند باید بگم واردات پهنبای باد بین الملل تو انحصار شرکت زیر ساخت هست وهیچ کس حق
واردات پهنای باند بین الملل را نداره .
همه باید از شرکت زیر ساخت پهنای باند بخرند.
این شرکتهای مخابرات که اینترنت پرسرعت واگذار می کنند شرکتهای مخابرات استانی هستند که نقشی تو تهیه پهنای باند ندارند فقط توزیع می کنند.
شرکت مخابرات ایران هست که وظیفه خرید پهنای باد از شرکت زیر ساخت را برعهده دارد
واون را می خرد و به شرکتهای مخابرات استانی می دهد.
در مورد قیمت هم باید بگم قیمت گذاری وتعرفه adsl مخابرات زیر نظر سازمان رگلاتوری هست و مخابرات فقط
مجری هست ودرحقیقت ایین نامه رگلاتوری در مورد قیمت را اجرا می کند.
علت تفاوت قیمت تعرفه مخابرات و شرکتها دیگه این که مخابرات به شدت قانون گراهست:31:
ولی شرکتهای pap و isp ها هرچقدر دلشون می خواد میگیرند گوششون هم به جایی بدهکار نیست.
ا
تایید میشه :31:نقل قول:
بله اینو می دونم ولی گویا این شرکت زیر ساخت روابط فوق حسنه با مخابرات داره چون به داداشم گفته بود که ما برامون خیلی پهنای باند ارزون درمیاد چون وارد کننده اش خودمونیم (منظورش همین شرکت زیرساخته:13:) وشرکتهای خصوصی نمی تونن با قیمت های ما رقابت کنن:2:نقل قول:
تایید میشه فقط اینکه رگلاتوری هم بر اساس اقتدارگرایی یه گروه قانون می ده و اصلا کار به این نداره که چرا پهنای باند رو باید یه شرکت دلال (شرکت زیر ساخت) خریداری کنه و چرا نباید خود شرکتها مستقیم از خارج خریداری کنن:2:نقل قول:
ایول اینو خوب اومدی:31:نقل قول:
دوستان میشه راهنمایی کنید این تستها رو چه جوری می گیرید ؟
ضمنا این تستها به مگابیت بر ثانیه هستند ؟ چه جوری میشه تبدیلشون کرد به کیلوبایت بر ثانیه ؟
فعلا فقط شــــــــــــــــــــــــ ـــــــاتل....
هیچی برید سایت speedtest.net و انجا توی تصویری که در مرکز صفحه میبینید روی یکی از هرم ها یا ستاره ها کلیک کنید شروع می کنه به تست گرفتننقل قول:
محاسبه:
راه دقیق:
mbit*1024)/8=KByte)
راه ساده:
mbit *128=KByte
سلام
دوستان تعرفه یا سایتی که قیمت های مخابرات را ذکر کرده لطف می کنید
با تشکر
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
سلام دوستان من 2 سالی هست که از شاتل سرویس میگرفتم و تا این ماه همه چی خوب بود ولی از وقتی شبانه سرعت رو محدود کردن دیگه ارزش نداره که بخوام ازشون بگیرم . حالا یه سری می گن مخابرات خوبه . اگه واقعا خوبه که بیام از مخابرات بگیرم با کارت دانشجویی نهایت چه سرعتی رو میدن ؟ در ضمن من کرج هستم باید از مخابرات کرج اقدام کنم ؟
راه خیلی ساده تر:دینقل قول:
محاسبه:
راه دقیق:
mbit*1024)/8=KByte)
راه ساده:
mbit *128=KByte
قبل از تست بالای صفحه سمت چپ گزینه settings میتونید مقیاس دانلود رو به کیلو بایت تغییر بدین فاصله تا مرکز سرور هم بکنید کیلومتر بهتره تا مایل :دی
کسی از بچه های ستارخان این جا هست که Adsl مخابرات گرفته باشه ؟
می خوام ببینم پینگش چقدره
سلام
اگر سرویس 256را بگیرم با idmسرعت دانم روی چند هست؟؟؟
سلام بچه ها ....
مشکل من هنوز رفع نشده ....
الان حدود 20 خورده ای روز از فعال شدن خط مخابرات من گذشته ولی هنوز نتونستم یه بار هم وصل شم ....
خطم رانژه شده ، چون چراغ Status/Adsl مودم روشن میشه و خط رو میشناسه.
مشکلی که دارم اینه،
من چه مودم رو بصورت Auto Connect و چه Bridged تنظیم کنم ،
وصل نمیشه ....
پیغام خطا یا شماره خطایی هم که میده 691 هستش ....
من موندم بالاخره اشکل از کیه ....
زنگ می زنم 1899 ، طرف میگه که مودمت رو نمی بینم ... میگه اشکال از Config مودمته...
میگم VPI/VCI رو 0 ، 35 تنظیم کردم ، مگه تنظیم خاص دیگه هم داره ....
آخرین بار هم که با 1899 تماس گرفتم ، کفت ارجاع دادم به MDF این وظیفه دارن بیان اینترنتت رو وصل کنن ، اصلا مودم شما اینجا آپ نشده و .....
حالا بچه ها کسی همچین مشکلی تا حالا براش پیش اومده !؟
راستی مودمم هم از این ایسوس سیمفونی 602 هاست ! ( Asus Sy-602 ).
پارس آنلاینم هم امروز تموم میشه میره :19:
ممنون میشم کمک / راهنمایی کنید.
اولا : وقتی هنوز پارس داری پس اینترنت برادران سپاه صحابه چطوری وصله؟ مگه روی یک خط دیگه باشه اونی که میگه مودم رو نمیبینم درجا بیخود میگه اگه چراغ استتوس روشنه که میزونه ولی ارور مال یوزر و پسورده چک کن ببین یوزر و پسوردت درسته یانه و اگه آشنایی داری که مخابرات داشته باشه بگو چند دقیقه خاموش کنه و با یوزر و پس اون امتحان کن.نقل قول:
داداش ، من دوتا خط دارم.نقل قول:
اولا : وقتی هنوز پارس داری پس اینترنت برادران سپاه صحابه چطوری وصله؟ مگه روی یک خط دیگه باشه اونی که میگه مودم رو نمیبینم درجا بیخود میگه اگه چراغ استتوس روشنه که میزونه ولی ارور مال یوزر و پسورده چک کن ببین یوزر و پسوردت درسته یانه و اگه آشنایی داری که مخابرات داشته باشه بگو چند دقیقه خاموش کنه و با یوزر و پس اون امتحان کن.
اصلا مگه میشه یه خط رانژه دو تا شرکت متفاوت باشه ...؟! :8:
بد بختی ، یوز پسم هم درسته ....
هم پشت تلفن بهم گفتن درسته ، هم رفتم مخابرات گفتن درسته .....
میگم نکنه اینا یوز/پسم رو فعال نکردن!؟؟!
مرسی داداش.
دان استریم و آپ استریم 256 باید روی چند باشه؟
حدودا روی 33 KBنقل قول:
691 یا یوزرنیم/پسوورد هست (مطمئنی درست میزنی یا صحیح بهت دادن و یا حروف کوچیک وارد می کنی؟)
یا قطعی تو شبکه هست که ساعتیه زود رفع میشه حالا اینکه میگی 20 روزه دیگه باید بری مرکز مخابرات پیشو بگیری یا شات از کانفیگ مودمت بزار ولی خیلی مرتبط بهش نیست...
یه سوال شما مودمتو در خط پارس دراوردی زدی به خط مخابرات بعد کانفیگ کردی؟مودمتو یه ریست کن باز تست کن
کسی اطلاعی نداشت از این موضوع؟!نقل قول:
دوستانی که از مخابرات گرفتن ،روی چند هست؟
علی جان مودمتو Reset To Factory Settings کن، بعد دوباره تنظیم کن. احتمالاً حل میشه. من مشکل چند نفر رو اینطوری حل کردم. (البته فکر می کنم این کار رو هم انجام داده ای.)نقل قول:
دان استریم حداقل همون سرعتی که ارائه میدند. اپ هم بشتگی به شرکت داره. مغمولا این اعداد بالاتره مثلا برای 1 مگ روی 2 مگ هست. که برای رسیدن به این سرعت مودم باید ان کپ بشه که غیر قانونیهنقل قول:
دوستان ما بالأخره نفهمیدیم بالاتر از 128 رو چطوری میدن. یکی میگه دانشجوی کارشناسی ارشد به بالا یکی میگه دکتر یکی میگه... . کسی هست که اطلاعات موثقی داشته باشه؟
سلامنقل قول:
downstream من روی 256 هست ولی برای فامیلمون روی 253 هست
ولی upstream هر دومون روی 127 هست البته جدیدا روی 127 قرار گرفته و قبلا روی 63 بود
سرعت دانلود هم تقریبا ثابت روی 29 kb هست
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
دوست عزیز قبلا هم گفتم مخابرات مناطق سلیقه ای عمل می کنننقل قول:
اگر نمی خوان به کارشناسی ارشد 256 بدن شما برید مخابرات کل استان تهران از اونها نامه بگیرید تا مجبور بشن 256 بدن
با نامه دیگه نمی تونن ندن
سلام محسن ،نقل قول:
خیالت راحت ، Reset factory هم کردم ، یه بار شک کردم ، شاید پارس آنلاین تنظیم خاصی رو این مودم انجام داده باشه ، سره همین ریست فکتوری کردم رفت ....
اومدم تنظیم کردم با همون مقادیر 0/35 و اینا ولی باز همون خطای user/pass ....
بله ، درست می زنم .نقل قول:
حروف کوچیک ....
در مورد سوال دوم شما ، نه بابا ....
من حتی اون کانکشنی که برای پارس آنلاین تو مودم ساختم رو حذف می کنم ، یه کانکشن جدید برای مخابرات می سازم ، خود مودم که خودش رو reboot میکنه هیچ ، منم یه بار ، خاموشش می کنم دوباره روشن می کنم.
حالا ببینم فردا چی میشه ....
راستی امروز ، روز آخر پارس آنلاینه .... دیروز نبود :27:
بدبختی دوستی / آشنایی ندارم یوزر پس ازش بگیریم تست کنم :41:
بچه ها ، اینا ممکنه یوز / پس رو دادباشن ولی اکانتم رو فعال نکرده باشن!؟!؟ :21:
سلام
این هم یه سری عکس از صفحه مودم ، و تنظیماتی که انجام دادم !
1:
2:
3:
4:
5:
6:
اینم از تنظیمات ......
چراغ Status / Adsl هم روشنه ، خطایی هم که میده 691 / Authentication error
مننون
نه منظورم اینه که کلا همه چیز رو پاک کن یعنی مودمت ریست فکتوری که بشه هیچی تنظیمات لن دیفالت بشه اگه احیانا کانکشنی هم ساختی برا پارس (یعنی بریج ست کردی تو مودم و کانکشن با یوزر و پس ساختی) اونم پاک بشه بعد باز مودمو روشن کن بعد که اینترنت اکسس رو شناخت (یعنی خط رانژه مودم شناخته شده) اول یه کانکشن با یوزر پسوورد بساز (set up a new connection pppoe) بعد مودمتو بریج ست کن بعد هم اگه ای پی یا دی ان اس خاص می خوای بدی تو تنظیمات لن وارد کن اگه باز 691 داد دیگه خیلی بعیده مشکل از طرف تو باشه ...
اینی که گفتی هم ممکنه فعال نباشه ممکنه اشتباهی داده باشن چک کردی باهاشون یوزر و پس رو؟
یه چیز دیگه حالا به غیر از استفاده از مک آدرس گویا خطوط مخابرات منحصر به فرد هستن یعنی یوزر و پس شما فقط روی خط شما کار می کنن(!؟)
چاره فقط یک چیزه: با یکی از همین برادران معظم تشریک مساعی کنید بنظرم همین جناب مامور معذور بهترین شخص برای این کار هست از طریق پیغام خصوصی یوزر و پسوردت رو بهش بده تا امتحان کنه ببینه ایراد از اینه واقعا یا نه.
من اگه مخابرات داشتم این کار رو برات میکردم.
نمیدونم والله ،نقل قول:
یه چیز دیگه حالا به غیر از استفاده از مک آدرس گویا خطوط مخابرات منحصر به فرد هستن یعنی یوزر و پس شما فقط روی خط شما کار می کنن(!؟)
یکی دوتا از بچه ها می گفتن که میشه ....
ولی خدا می دونه ....
حالا اون کار هایی که شما گفتید رو انجام میدم ، بعید می دونم درست شه ، ولی امتحانش ضرر نداره.
باز هم مرسی.
و همچنین تشکر از reb :10: