والا راستش ما که داریم ، مشکل آنتن دهی نداریم ، سایر اطرافیان هم می بینن به به چه چه می کنن ، هر کی پرسید بگید مشکل آنتن داره نخرید ، بهتر ، خز نمیشه گوشی ، بیخود اعصابتون هم اذیت نمیشه :31:
Printable View
والا راستش ما که داریم ، مشکل آنتن دهی نداریم ، سایر اطرافیان هم می بینن به به چه چه می کنن ، هر کی پرسید بگید مشکل آنتن داره نخرید ، بهتر ، خز نمیشه گوشی ، بیخود اعصابتون هم اذیت نمیشه :31:
احسنت منم همین رو میگم دیگه :31:نقل قول:
مشکل آنتن ماله شبکه 3G هست ...نقل قول:
:18:نقل قول:
می گم با وجود شما مهندسا که نه دکترا ما نباید احساس کمبودی بکنیم.
یه پیشنهاد بدید آقای جابز شما رو می بره درستش کنین برگردین.حالا اگه هم برنگشتین چه بهتر.
می تونم بپرسم دکتراتون رو از کجا گرفتین؟یا اطلاعاتتون رو؟
من فقط یه چیزی می گم:با فقط 2.6 ثانیه تفکر پس چرا فقط آیفون 4 این مشکل و داره؟مگه 3gs یا بقیه از این شبکه استفاده نمی کنن؟؟؟:18::18::18:
دوستان ممنون از جواباتون!:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر فیلم شما هم هستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان جایی رو سراغ داره Case Capdase واسه iPhone 4 بفروشه؟ (اینترنتی)
این برند در ایران چندان محبوب نیست مارکهای موجود در ایران بیشتر speck , griffin و Belkin هستن که بصورت اینترنتی هم توی سایتهای مختلف برای خرید موجود هست. البته یک سری از کیس هاشونو نیگا کردم مشابه دارن توی برندهای دیگه:27:نقل قول:
سلام بر دوستان بزرگوار!
بنده هم حدود یک ماهه این گوشی رو خریدم هم با سیم کارت همراه اول و هم ایرانسل امتحانش کردم. حتی برای یک ذره هم مشکل آنتن نداره.
سلام، ممکنه راهنمایی کنید این کد رو تو اینترنت چطور می شه چک کرد؟ خود سایت اپل؟ ممنوننقل قول:
نقل قول:
چند صفحه قبل آرش خان کد ها رو گذاشته که به راحتی میشه تشخیص داد:11:
از جای معتبر ( به نظر من بی خیال علادین بشید ) بخرید و تو فاکتور هم قید شده باشه که آنلام فکتوری :13:
ممنون دوست عزیز، توی صفحه 77 پیدا کردم.نقل قول:
توی اینترنت هم ریزالتهای متنوع و کما بیش یکسانی وجود داشت مبنی بر این که گوشی فکتوری آنلاک هست و اوریجینال. البته واسه من درست جا نیفتاد که اگه کسی بخواد یه کد صحیح رو هم روی باکس یه گوشی ِ فیک پرینت کنه هم اطلاعات توی گوشی رو دستکاری کنه که اون کد رو نشون بده، چیکار می شه کرد ؟
دربارة توصیه تون ممنونم اما راستش دیر شده، چون دیشب رفتم گرفتم. از علاء الدین-دفینه
یه کاری هم میتونید بکنید اگه جیلیریک کرده گوشی و سیم بندازید بعد برید تو سدیا ببینید ultrasnow نصب هست یا نه نصب باشه یعنی لاک نباشه هم آنلاک.
گوشی نو هم که باشه معلومه دیگه باز کنید سیم بندازید شناخت میشه آنلاک.
البته فقط نظر شخصیمه
دوستان داداش بنده میخواد برای این گوشیه کزایی:دی یه invisible shield بگیره. یه راهنمایی بکنید ببینم چی خوبه چه جوری خوبه چقدر خوبه:دی از اینجور چیزا دیگه +قیمت
مرسی
دوستان بهترین جا واسه خرید آنلاک فکتوری کجاست؟
دفینه علاءالدین خوبه یا مغازه فروشهای پایتخت؟
برای دوستم میخوام بخرم اگه راهنمایی کنید کجا آنلاک فکتوری (مطمئن باشه) میفروشن ممنون میشم.
عارض شم خدمتت عزیز دل ، این دلخواهی هست ، اینویزیبل نگیر به نظر من ، کلا یه کیس بگیر که پشت و بقلش رو پوشش بده .نقل قول:
من خودم به شخصه از این پک استفاده می کنم و راضیم :
پک capdase هست شامل یک کیف ، یک محافظ صفحه ، یک محافظ آرم اپل و یک کیس برا پوشش و یک عدد پایه
کد:http://www.capdase.com/minisite/iphone/en/inner5.php?cc=15&c1=19&c2=79&c3=79&id=158
پیشنهاد من به شما یقینا پایتخت هستنقل قول:
دوستان بهترین جا واسه خرید آنلاک فکتوری کجاست؟
دفینه علاءالدین خوبه یا مغازه فروشهای پایتخت؟
برای دوستم میخوام بخرم اگه راهنمایی کنید کجا آنلاک فکتوری (مطمئن باشه) میفروشن ممنون میشم.
سلام دوستان همین جور که میدونین ! (می دونین حالا واقعاً ؟ :31: ) دیشب اپل FaceTime روی مک هم معرفی کرد!! و من نصب کردم ولی کار نمی کنه انگار روی شماره های ایران ؟
کسی میدونه !!!
دوستان بنده 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
قرار بود یه Iphone 4 از آمریکا برای من اورده بشه امروز طرف زنگ زد گفت که اینجا الان همه آیفون ها لاک فکتوری هستن و مخصوص AT&T آمریکا هستن. بعد گفتم خب یکی بیار میدیم اینجا آنلاکش کنن یا همونجوری لاک می فروشیمش, طرف گفت کارمند اون نمایندگی که آیفون می فروخته بش گفته این آیفون های جدید (16GB) قفل سخت افزاری هم دارن و دیگه نمیشه آنلاکشون کرد و جای دیگه ازشون استفاده کرد!
حالا می خواستم ببینیم همچین موضوعی واقعیت داره؟ چون نمی خوام یکی بیارم بعد آنلاک نشه بمونه رو دستم.
سوال بعدیم اینه آیا آیپد هم این چیزارو داره؟ منظورم اینه که آیا یه آیپد 16GB wifi هم باید آنلاک فکتوری شه تو ایرن, تا بشه ازش استفاده کرد؟ اگه نه که بش بگم به جای آیفون, یه آیپد بیاره.
من تا حالا چیزی در مورد اون قفل سخت افزاری نشنیدم فقط بیس باند باید آنلاک بشه و الان همه برنامش فعلا ریلیز نشده ولی به زودی میشه.نقل قول:
نخیر آیپد آنلاک فکتوری نداره،آیپد بدون مشکل میاد بالا
سلام
میشه از آلمان یه آیفون 4 به صورت قراردادی از t-mobile خرید و آورد اینجا؟ مشکلی برامون پیش نمیاد؟
یه وقت نیان تو فرودگاه یقمونو بگیرن؟:31:
نقل قول:
آوردن مشکل نداره فعلا برنامه ای برای آنلاک کردنش نیست و شما نمیتونید از سیم کارت ایران استفاده کنید.
شما مطمئنید؟ یعنی اونجا قراردادی که با ما می بندن چیز خاصی نداره؟ وصیقه یی ، چیزی نمی خواد؟ به همین راحتی یه آیفون میدن اونم با قیمت 99 یورو؟نقل قول:
نه دوست من اینطوری نیست ... هم باید ساکن اون کشور باشید (آدرس تایید شده باید داشته باشید) هم حساب بانکی توی اون کشور (با همون آدرس) و باید یک قرارداد مدت دار (18 ماه یا دو سال) امضا کنید.نقل قول:
خب پس با این اوصاف قراردادی که نمیشه آورد. شما میدونید آنلاک فکتوری توی آلمان چنده؟
دوست عزیز آلمان هم قراردادی هست اگر هم جایی باشه گرون در میاد کلاً اروپانقل قول:
بهتره یا از کانادا بخری یا امارات
وگرنه بهترین جا ایرانه بعدش
:31:
کانادا هم با 1.5 درصد مالیات میشه 850 کجاش خوبه؟نقل قول:
سلام دوستان .....
من میخواستم i phone 4 بگیرم میخواستم ببینم از کجا بگیرم بهتره ؟
راستی مشکل انتن دهی توی ورژن 4.1 حل شده دیگه ؟
قیمت 16 gb چند بگیرم خوبه ؟
با تشکر از همه دوستان ....
از ایران که بهتره!نقل قول:
100% ولی ا اروپا هم فرق چندانی ندارهنقل قول:
اگر شما خواستی بری می تونی از اروپا هم بیاری و نگران فی نباشی:31:
????????????????? :8: :8: :8:نقل قول:
پک capdase هست شامل یک کیف ، یک محافظ صفحه ، یک محافظ آرم اپل و یک کیس برا پوشش و یک عدد پایه
پیشنهاد من به شما یقینا پایتخت هست[/QUOTE]کد:http://www.capdase.com/minisite/iphone/en/inner5.php?cc=15&c1=19&c2=79&c3=79&id=158
ببخشید این پک که شما میگید رو پایتخت داره ؟ خیلی خوشگله :10:
قیمتش چنده ؟ کدوم مغازه داره اینو ؟ :40:
دوست عزیز اولاً که دلار کجا ... یورو کجا ...بعدشم شما قراردادی که حساب کنی 2000 یورو برای 2 سال در میادنقل قول:
درضمن جایی هم باشه بدون قرارداد شک نکن از کانادا بیشتر چون یورو حساب میشه
من خودم مک بوک رو از امریکا برام اوردن 1100 دلار تموم شد به پول ایران شد 1 میلیون و 300 (کمتر)البته من یه مجیک موس روش گرفتم 70 دلار
ولی همین مک بوک از آلمان قیمت گرفتم اپل استور میشه برای 1 میلیون 800 با مالیات!!! بدون موس
در هر صورت کسی سختشه براش بیارن به نظرم همین ایران بهتره برای این جور گوشی ها که دنگ و فنگ داره (یا امارات)
میشه یکی به داد من برسه !!!! :13:
ببخشید این پک که شما میگید رو پایتخت داره ؟ خیلی خوشگله :10:نقل قول:
قیمتش چنده ؟ کدوم مغازه داره اینو ؟ :40:[/QUOTE]
من فردا میخوام بگیرم میشه راهنمایی کنید بچه ها ؟
مشکل انتن نداره دیگه ؟ :10::10::10::10::10::10::10:
راستیتش اونو دیگه اطلاعی ندارم ، قیمتش هم بالای 30 هست.نقل قول:
ببخشید این پک که شما میگید رو پایتخت داره ؟ خیلی خوشگله
قیمتش چنده ؟ کدوم مغازه داره اینو ؟
شما از کجا گرفتی ؟:8:نقل قول:
سلام دوستان آيفون 4 برام از امارات فرستادن پارت نامبرش mc603ae/a هست.اين پارت نامبر لاكه يا آنلاك چون گفتم اگه لاكه بازش نكنم.اگه كسي ميدونه لطفا جواب بده.
دوست عزیز ظاهرا که انلاک فکتوریه باز خودتم می تونی یه سرچ تو گوگل کنی به نظرمن که باز کن باهاش برو فضا این لا مصب گوشی نیست که سفینست ما که 2 هفتست هنوز پایین نیومدیم.
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم دیگه نخواستم 116 صفحه رو بخونم
مشکل انتن دهی ایفون مثل این که در سری سفید رنگش حل شده درسته ؟؟؟
الان تو بازار رنگ سفیدش موجود هست یا نه ؟؟
سلام یه سوال برادرم میخواد آیفون 4 بگیره ولی پولش به آنلاک نمیرسه میخواد لاک بگیره(خیلی اهل جینگولک بازی نیست فقط سرش تو game هست) قیمت لاک چنده و تفاوت قیمتش با آنلاک چقدره؟؟؟منظورم 16 گیگ هست
و آیا کلا میشه آنلاک کردش و جیلبرک کرد؟؟
مرسی
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم خوب یه آیپاد 4 بگیرید
نیازی نیست هزینه کنید و یه لاک بگیرید و بعد باهاش استفاده ی آیپاد رو کنید
الان آیپاد 4 رو میتونید به 450 تومن داخل ایران 32 گیگش و به نظرم بگیرید
موفق باشید.