هر کاری میکنم این اررور رو میده چرا؟
Printable View
هر کاری میکنم این اررور رو میده چرا؟
متاسفانه نمیدونم چرا سرور خوابید. باید چک کنم ببینم مشکل چیه.
خبرشو بده :46:نقل قول:
6 دقیقه ی بعد :25:
فعلاً درست نمیشه. یعنی اینقدر جمعیت کاربران دانلود کننده ی دمو زیاده که منابع سرور تا خرخره پر شده :19:
فعلاً کاری از دستم ساخته نیست. اما الان کسانی هستند که دارن دانلود میکنن.
اشکال نداره ممنون از پیگیریت :31:نقل قول:
یا فردا شب یا نسخه ی اصلی :5:
من الان پارت 1 رو دارم دانلود می کنم
اگه مشکلی هست
مصطفی جان پارت ها رو یه جای دیگه هم آپ کن ، یا یه کار دیگه کن می ترسم واسه ی منم پیش بیادش.....:11:
ویرایش شد : ای خدا همین الان واسه ی منم همون ارور رو داد 200Mb دانلود کردم
حالا چیکار کنم........؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :37::45:
هیچی فردا رزیوم کن:46:نقل قول:
این لینک ها فکر کنم کلا با من مشکل دارن
من اون اصلی رو دارم می گیرم
اون رزیوم داره ؟
من مطمئنم, افرادی خارج از این انجمن هم دارن دانلود میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا فردا هم اگه دیدم همینطوریه مجبورم لینک های PES رو پاک کنم. در هر صورت این سروری که بنده دارم با این تعداد کاربر انجمن گیم و دانلود های اونها, منابعش پر نمیشه.
من هم همین مشکل رو دارم....
دوتا از پارتها رو دانلود کردم...ولی از پارت سه به این طرف دیگه دانلود نمیشه
خیلی حال گیری بود
بله تمامی لینکهای ea رزیوم داره:46:نقل قول:
بهترین روش برای شما اینه که فردا در حالت روزانتون بزارین دانلد شه که خوب حجمتون هم میره.چون همه دران از سرویس شبانه استفاده میکنند سرور دوستمون شلوغ شده:46:
بابا ما مخابراتی ایم ! :31:
از سرور فیفا دارم دانلود می کنم.......الانم 6 % هستش
فردا بعد از ظهر اگه خدا بخواد می تونم بازی کنم.....:5:
این ارور ها اگر اومد راه حل اینهاست:
1- E0001 error message :راه حلی نداره. کارت گرافیکی شما بازی رو ساپورت نمیکنه.
2- “Insert CD / DVD” error message : برای حل این مشکل بهتره که فیابل های نصب رو از فایل زیپی که گرفتین رو توی یک فولدر جداگانه انپک کنید و اگر روی دسکتاپ ان پک کنید این ارور میاد!
---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 05:00 AM ----------
اگه کرجی برای فردا میتونی بیای بگیری.به یک جایی سپردم تا فردا بعد از ظهر بهم میده.:46:نقل قول:
این مشکل هنوز برطرف نشده....
یه فیفایی خواستیم دانلود کنیم ببین چه زجری داریم میکشیم
تا صبح بیدار موندیم فقط دو پارت از اون رو دانلود کردم
فقط بفهمم که این پارتها رو روی بقیه سایتها گذاشته.....:13:
از همون سرور اصلی فیفا بگیری بهتره.......حداقل میدونی قطع نمیشه.......من از سرور می گیرم الان 15 %
حداکثر دریافتی ات از سرور فیفا چقدره؟!
آخه بدبختی اینه که تا حالا دو پارت که میشه 500 مگ رو دانلود کردم...خیلی ستمه بذارم از اول بره
لینک خود EA که رزیوم داره؟!
آره داره
سرعتم حداکثر 40 میره که عالیه
تاره همین 40 بالا پایین هم میشه....و کم و زیاد میشه
الان نرم افزار دانلود کردم 150 تا 160 میگرفتم...ولی این لینک های که مصطفی جان گذاشته بود زیر 10 تا بود
ظهر احتمالا از سرور فیفا میذارم بره برای دانلود
البته اگه لینکهای مصطفی درست نشده بود
چرا از اول نمیذارید از سرور EA بگیره . خود EA پیش بینی میکنه چقدر دانلود میکنن و یه سرور خیلی قوی گذاشته واسه این کار. من از دیشب ساعت 11 گذاشتم الان 90 درصده. حداکثر تا 1 ساعت دیگه اولین برخوردم رو با FIFA Next Gen در میون میذارم
با تشکر از برو بچه های P30world
خوش به حالت من الان 23 % ام 8 ساعت دیگه مونده.....
PES هم نتونستم بگیرم ، گول مصطفی رو خوردم باز ! :31:
خوب دانلود تموم شد.
الان بریم ببینیم این فیفا Next Gen که میگن چیه که ما یه دو سالیه تو کفشیم.
ببینم از PES 11 هم بهتره یا فعلا باید باز PES بزنیم.
برا کسایی که دانلود نکردن:
محتوای مخفی: fifa 11 demo
بنده به عنوان کسی که سالها PES بازی کردم (از Winning Eleven 3 تا PES 11 DEMO ) در این پست باید اعتراف کنم فیفا یه چیز دیگست لا مصب
خیلی خیلی حال داد. یعنی واقعا دست EA درد نکنه بابت بازی.اول که دمو PES اومد فکر میکردم عجب چیزیه ولی فیفا چند مرحله بالاتره و PES تازه داره تو راه FIFA میاد ولی حداقل 2-3 سال دیگه طول میکشه که این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم.
از خوبیهای فیفا اگر Manual بودنش رو فقط در نظر بگیریم بیشتر از PES می ارزه. :18:
دوستان PES باز حتما FIFA رو امتحان کنن.بنده تا 2 ساعت پیش نظرم یه چیز دیگه بود ولی حالا دیگه میفهمم NEXT GEN یعنی چی و اصلا هم خجالت نمیکشم از اینکه بگم تا الان اشتباه فکر میکردم.
:40::40:WE ARE 11:40::40:
سلام
تو مشهد جایی دمو رو نمیفروشه ¿
اگـر این فیفـا باشـه که هست پس در برابـر PES حداقـل برای امسال ، بدرد نخـور هست !
شما اینطور فکـر نمیکنید ¿
دوستان!
بالاخره سیستمم کم اورد!:41: آخه لعنتی الان وقتشه!:19:
بازی کند اجرا میشه دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از کدوم قطعه هست عوضش کنم!
VGA: 1GIG GFORCE 9500GT
RAM:2GIG
CPU:3.4 2MBCACH
بنظر شما کدوم قطعه کم آورده؟!
!!!
فیفا 11 رو بخوام رو High بازی کنم شما چه گرافی رو پیشنهاد میدین!ممنون
برای این بازی بعضی جاها خوندم که کارتهای HD پیشنهاد شده بود
فکر کنم کمترین مدل مال سری 3000 HD بود
در ضمن شما بهتره بگین از چه سیستم عاملی استفاده می کنین...چون ویستا و Se7en تقریبا رم زیادی رو می طلبند
تازه شما نرم افزارهایی که در بک گراند ویندوز مشغول هستن رو هم در نظر بگیرید
من برای PES احترام خاصی قائلم و PES هم بازیکنای خودشو داره ولی از لحاظ فوتبال حرفه ای و واقعی FIFA رو دست نداره.
PES به مقدار Arcade تره و به درد بازیکنای نیمه حرفه ای میخوره. بازیکنای معمولی هم بهتره همون PES 2010 بازی کنن.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
من با این سیستم رو High اجراش کردم (1280*720 )
CPU = 2.53 COre 2 Dou
VGA = 4650
RAM = 4GB
البته همه از نوع لپتاپی
خوب دموی 360 رو بازی کردم خداییش بازی خیلی پیشرفت کرده نسبت نسخه قبل همون اول که میری تو دمو و بعدش میری
تو Arena یه لحظه تعجب می کنی !!!!کیفیت چمن خیلی بالا رفته و به واقعیت نزدیک شدهدیگه مثل سری های قبل کدر نیست
شوت ها هم سخت تر شدند و به راحتی تبدیل به گل نمی شند .
بازی اول رو انجام دادم سانتیاگو برنابئو استادیوم دمو هستشکه خیلی خوب درست شده به خصوص چمنش:31:(همش از چمن تعریف کردم)
فایتینگ 360 درجه هم خوب کار شده و دیگه همیشه مهاجم تو زمین حریف بر اثر یه تکل توپ از دست نمی ده یا تو درگیری همیشه بازنده نیست بعضی مواقع مدافع رو رد می کنه
انیمیشن ها هم بهتر شده او بازی بازیکنا با همدیگه دست می دن وهمینطور هم با داور
موقع تعویض دیگه الکی استادیوم رو نشون نمی ده یه ویژگی جدیدی که اضافه شده اینه که تو بازی امار رو نشون می ده گاهی اوقات مثل درصد مالکیت توپ یا موقع تعویض روی بازیکن زوم می کنه و امارش رو نشون می ده مثل مسافتی که دویده یا درصد پاس های صحیحش
سیستم پنالتی ها هم دقیقا عین WC2010 هستش
پرسنالیتی همون طور که وعده داده شده هستش و مثلا دروگبا هرتوپی توی محوطه دستش بیاد 80% گل می شه
در ضمن توی Arena میتونید تو بازی یک به یک دروازه بان بشید که خیلی جالب هستش ولی باید ببینیم تو خود بازی چجوری از اب در میاد.
ولی بدیش اینه که بازی ها3 دقیقه ای هستش و خیی زود تموم می شه تا میای دو تا گل بزنی بازی تموم می شه
یادم رفت شادی بازیکنا بعد از گل هم روون شده و واقعی تر به نظرمیاد ولی دوییدنش تو شادی پس از گل یه ذره عجیب هستش
بازیکن استارت می زنه بعدش همون جوری به دوییدنش ادامه میده که یه خورده بد هستش اینوحتما باید ببینید تا متوجه بشید چی می گم
در کل می شه گفت
WE ARE 11
واقعا شاهکار هستش
به نظرتون رو ati 4670 ddr3 خوب اجرا میشه ¿
آره من با 4650 لپتاپ اجراش کردم بدون مشکل . اجرا میشه فقط شاید تو 1080*1920 خوب اجرا نشه (خودم امتحان نکردم.)نقل قول:
آره دوست عزیز اجرا میشه
دیگه بعضی قطعات و سیستم ها مشخصه که بازی رو ساپورت میکنن
شما هم خیالت راحت
ببخشید من اصلا حواسم به کلمه (کنسول) نبود فکر کردم با فیفای pc سال قبل فرقی نداشته و نکست نیست الان خیلی خوشحالمنقل قول:
از دوستان اگر بازم کسی دموی نسخه کنسولی رو بازی کرده بیاد یه نقدی بنویسه .از shakerifar نیز ممنونم
نقل قول:
داداش قربون دستت یه توضیح میدی چطوری باید دموی 360 رو دانلود کرد؟ از همون داخل لایو یا از لینک دانلود؟ اگر میشه کامل توضیح بده. من اکانت Gold ام تموم شده و الان Silver هستم می تونم دانلود کنم؟
چرا نيلوفر ابي قاسم آباد و سعدی هم فک میکنم بعضی جاها از بعد از ظهر بیارن.نقل قول:
میگم که نیلوفر آبی تو قاسم آبا د حتما آورده .سعدی هم دقیق نمیدونم ولی من پارسال از یه جا گرفتم که یادم نیست.
من از ویندوز XP SP3 استفاده میکنم!نقل قول:
فک نکنم رم مشکلی داشته باشه بین CPU و VGA موندم کدومش کم آوردن!
سلام... من قبلا چند بار روی ایکس باکس فیفا 10 و WC2010 رو بازی کرده بودم این بازی کپی اوناست. دیگه بازی که نمره اش 10 هست و دهها نقد مثبت براش نوشته شده دیگه ما چی کاره هستیم بیاییم براش نقد بنویسیم. دانلود 3 دقیقه بعد اتمام بازی رئال و آژاکس تموم شد نصبش کردم از اینکه دارای تنظیمات اکسترنال مثل PES داشت حسابی ذوق زده شدم ولی یه مشکل وجود داره اونم گیم پد هست من هنوز نتونستم حلش کنم وقتی یک گیم پد وصل می کنیم دکمه ها دوبل عمل می کنن... باید یه جوری حل کنم این مشکل رو مطمئنم راهی هست پارسال هم اینطوری بود دموی فیفا 10 با یه تغییر در فایل های ini میشه این رو برطرف کرد گیم پلی بازی که معرف حضور همه فیفا نکست باز ها هست خودم که بینشون تازه کار محسوب میشم دیگه حسین مسعود و سایرین خودشون فیفا 10 خور بودن و بیشتر بچه ها هم همینطور خوشحالم که فیفاامسال نکست هست و یک گرافیک و گیم پلی کم نقص رو به PC گیمر ها عرضه کرده کسانی که برای خودشون تجربه کردن فیفا رو روی کنسول قدغن کردن امسال متوجه خواهند شد که فوتبال حرفه ای به چی میگن. من تنها 3 یا چهار بازی تونستم انجام بدم 2 تاشو شب ساعت 2 بازی کردم 2 تا هم قبل اینکه بیام شرکت. خوشبختانه بعد از ظهر تعطیلیم و من فرصت کافی برای بازی خواهم داشت. جزئیات و نقدهای بعدی رو هم خواهم گذاشت. به کمک سایرین هم نیاز دارم بخصوص در مورد مشکل گیم پد. فقط من نمی دونم اون تنظیمات اکسترنال چه اون تنظیمات داخل بازی چیه چون اصلا ربطی نداره... در ضمن من یه مشکلی هم دارم من همیشه عادت کردم با دایره تکل بزنم و سانتر کنم ولی حالا این تغییر پیدا کرده یه جا نمی افتن اینا با دکمه شوت تکل میزنه که من اصلا عادت ندارم به این. امیدوارم یه چیزی بیاد که کل اینها رو بشه کاستومایز کرد
موفق باشید... امسال سال فوتبال گیمه
بوووووووووقنقل قول:
شما جایی رو سراغ دارین که حتما آورده باشه ¿نقل قول: