من 1مگ مبین نت دارم سه هفته سرعت شبانم 20 و به 4 هم رسیده بوده افتضاح کامل ولی الان ده روزی هست که خوب شده حداقل شبی 1.5 گیگ میگیرم مبین نت شل کن سفت کن زیادی داره
Printable View
من 1مگ مبین نت دارم سه هفته سرعت شبانم 20 و به 4 هم رسیده بوده افتضاح کامل ولی الان ده روزی هست که خوب شده حداقل شبی 1.5 گیگ میگیرم مبین نت شل کن سفت کن زیادی داره
نقل قول:
والا تو کرمان فکر نکنم اصلا کسی کانفیگ شبکه بلد باشه :)) همه هم یه سری مشکلات دارن ، من چون مصرفم خیلی بالاست دیگه این سرویس های حجمی جواب کو نیستن 8 روز پیش شارژ کردم 12 گیگ الان میبینم 500 مگ مونده ... بریم از مخابرات بگیریم تجربه ای بشه ... اگه نامحدود بده با همون تعرفه های سراسریش که عالیه .... و مرسی از شما
داداش سرویست 512 هست یا 256؟؟؟:n17:نقل قول:
سرویسهای نامحدود مخابرات سرعتشون چنده ؟ مخصوصاً 512 ؟ کسی جدیداً نگرفته ؟
مخابرات فعلا" نامحدود نمیدهنقل قول:
من مبین نت دارم 2مگ سرعت شبانش به زور به 60 میرسه . 1گیگ به زور میگیره شبا
قبلا شبی کم کم 4گیگ میگرفت
نقل قول:همانطور که تو کامنت بالام میبینید گفته بودم که( طی بررسی های فعلی اینجانب در کرمان عزیز ما شرکت اسیا تک علی رغمی که در تهران خوب جواب داده در کرمان نصف پتانسیلش را اجرا نکرده) :n22: در حال حاضر هم میگم که طی اخبار واصله جدید به دلیل تقاضای زیاد طی دوره کوتاه در اسیا تک در حال حاضر در تهران هم کیفیت افت شدید داشته !:n14: من به شخصه مد نظرم یکی از سویس های نامحدود اسیاتک بود که با این وضعیت کاملا پشیمون شدم.من خودم پارس دارم که شورشو دراورده جمعه ۶ساعت و دیروز تقریبا کلا قطع بود زنگ زدم میگه یه قطعه تو مخابرات اتیش گرفتهنقل قول:
:n23:
در ضمن در حال حاضر بهترین سرویس برای کسانی مثل من که مصرف بالایی دارن سرویس های نامحدود isp ها اون مدل غیر مخابراتی اونهاست که مثلا ۵۱۲مگ در میاد ماهی ۱۰۰ تومن که بنده به شخصه ندارم :n03:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باورت نمیشه نه !!!!!!!:n04::n04:
بچه دمتون گرم همکاریتون توپ شده کمک کنین تاپیک شهرمون up باشه . از اون دوستمون که از اسیا تک گذاشته خیلی تشکر میکنم .امیدوارم بازم برامون از ساعات مختلف تست بزاره که بچه به جمع بندی برسن.بقیه هم همینطور از isp هاتون تست بزارین :n12:
اموزش گذاشتن تست:
وارد سایت speedtest.net بشین بعد از ۱۰۰درصد شدن صفحه begin test را بزنین به از اتمام تست وارد قسمت my results بشین و از لسیت تستهای سیستمتون که انجام دادین در اخرین تست رو گزینه image کلیک کنین و لینک عکس را در در همین قسمت تایپ تاپیک به صورت عکس با uploader سایت قرار یدین (همون که شبیه قاپ عکسه) یا خود لینک را اینجا copy-paste کنین
قطعی لحظه ای خیلی دارم . چه کار کنم؟ هر یکی دو ساعتی یه بار 5 دقیقه قطع می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت با دانلود منیجر . ساعت 1.24 دقیقه ( ساعات رایگان آسیاتک سرویس 512 ). البته به 30 هم می رسه
به اطلاع می رسانم شرکت مخابرات مجدداً سرویس به صورت نامحدود را ارائه می دهد. اگر کسی گرفته است کیفیت سرویس را بیان کندنقل قول:
باید عرض کنم که سرعتتون واسه شانه خیلی پایینه !!! دیروز که تست شبانه گذتشته بودین از speedtest حدود 55kb/s بود که سرعت واقعی 512 است ! شاید علت این باشه که داشتین از rodfile دانلود میکردین .rodfile فقط در حالت perimum سرعت کامل سرور رو بتون میده .از جای دیگه تست بزنین نتایج را مقایسه کنیم .نقل قول:
در ضمن اگه قطعی دارین چند پارامتر را چک کنین:1 -اسپلیتر داشته باشین 2 -سعی کنین تلفن بیسیم به خط وصل نباشه 3- از کابل بجای wifi استفاده کنین 4 -نهایتا به isp بگین نویز خط را چک کنه 5- اگه موارد فوق جواب نداد اسیا جون مشکل داره
ولی در کا جندتا 5 دقیقه ای بهتر از 5-6 ساعت قطعیه پارس جونه :n22:
سرعت در شب ؟ روز ؟ سرویس محدود ؟نامحدود ؟نقل قول:
این در صورتی که در روز باشه از سرعتی که باید بدن مخصوصا در سرور خارج خیلی کمتره :n13: در شب باشه خوبه :n16:
بچه مرسی از همکاری :n12::n16::n12::n16::n12:
من پرسیدم بچه های میگن جدیدا سرویس هاش عالی شدن ! و نامحدود هم میدن من میخوام برم بگیرم زنگ زدم 512 نامحدود 25 تومان در میاد ....نقل قول:
آدرس : میرزاآقاخان شمالی نبش کوچه 2 سها سامانه
من عصر رفتم بسته بود :دی ماشین گیرم بیاد فردا صبح میرم کاراشو بکنم
سرعت دانلودشون چطوره یعنی ؟ همون 512 یا بیشتر می بندن ؟ اگر گرفنی حتماً اینجا هم خبر بدهنقل قول:
این هم تست خط من 256 دیده بانت
دوست عزیز گرفتی یه خبری بده !نقل قول:
بچه سرویس پارسم سرعتش امروز کمی بالاتر رفته .همونطور که میدونین قانون تعرفه عوض شده و باید بجای اشتراک ۱به ۱۰ الان ۱به ۸ بدن !!
اسیا تک که قیمتاش کاملا عوض شده مخصوصا تو نامحدود ها گرونتر شده !!!
اصلاحیه : اشتباه کردم افزایش سرعت لحظه ای بود
همشهری ها چه فعال شدن. زمانی تاپیک کرمان تو صفحه 5 به بعد بود الان می بینم که همیشه بالا ست. کجایی استارتر که راهت پر رهرو شده
منم از همين شركت اشتراك دارمنقل قول:
يه ساعت پيش ارور داد اشتراكت تموم شده
عاخه مگه ميشه:n28: هنوز دو هفته هم از شارژ قبلي نگذشته:n28:
زياد هم دانلود نكردم... الان روم نميشه به بابام بگم ببره شارژ كنه:n14:
ميگم شايد اشتباهي شده باشه نه؟:n13:
مخابرات دارین؟ مخابرات این مشکل داره ترافیکش خیلی سریع تموم می شه. 2736761 مهندس دورانی ( dorani نخونی davarani ) زنگ بزن پیگیری کن بهت ترافیک می ده.نقل قول:
آقا رفتم مخابرات صبح 1 ساعته سرویسم وصل شد :دی قدر مخابرات رو بدونیم :)) !!! از همه جا سرویس گرفتم واقا در حال حاضر مخابرات از همه اوکی تره ! البته واسه منی که دنبال اینترنت نامحدودم اینجوریه :دی
پینگ به دی ان اس گوگل 220 بدون تایم اوت ! ... 8.8.8.8 که واقعا عالیه :دی
پینگ به سرور تهران :
:دی ولی شماها نگیرید شلوغ بشه ها :دی بزارید خلوت بمونه :)))))))))) :n12:
نقل قول:
محدود نگیر :دی تو محدوداش بخور بخور راه انداختته :)) واقعا 512 نامحدود 25 تومان مفته ! مفـــــــــــــــــت
512 نامحدود رو همون 512 میبندن 64 ریت میده .... 512 محدود رو فکر کنم رو 1 میگ میبندن ....نقل قول:
منم یه 6 ماهی از مخابرات نامحدود داشتم راضی بودم ولی محدودش کمرم شکست :n02: . زیادم خوشحال نباش به اینترنت مخابرات اعتمادی نیست، ممکنه ماه دیگه بردارن ای سرویس یا گرون کنن. چون سیاستشون جذب مشتری و پس از آن فراری دادنشه.
من سرویس 256 داستم سرعتم 150 بود مودم رو خاموش میکردم وای به حال 32 همون واقعی
هزینه ها بالا هستن؟
بچه ها دمتون گرم .ابروی کرمان را خریدین .همیشه تاپیک up تو صفحه اول :n12:
نمیدونم این پارس چی با خودش فکر کرده با این سرعتش !!! جالب هم اینجاست که از همه گرونتر هم میده بازم این همه مشتری داره !!!:n24::n24:
بچه های اسیاتکی خبری ازشون نیست ؟ اوضاع سرعت ؟ قطع وصل ؟
مخابرات همه جا باید نامحدود بده ، تو سایت اصلی مخابراتم که تعرفه زدن همشون نامحدود هستن ! این که مثلا مخابرات کرمان میاد نامحدود رو حذف میکنه کاریست سرخود و اشتباه :دی !!! ولی خدایی اگه سرویس نامحدودش رو ادامه بده خیلی عالی میشه ... البته بزارید یه چند روزی تست کنم ببینم قطعیاش چه جوریان ...نقل قول:
از کجا سرویس داشتی ؟ مخابرات ؟نقل قول:
پارس آنلاین بد نیست
من 6 ساله دارم !!!
الان 128 نا محدودد دارم سرعت خوب باشه روی 120-130 هست ولی متاسفانه جدیدا بعضی وقتا روی 20-30 میاد
سلام این نامحدود مخابرات سرعت دانلود و پینگش چنده الان؟
من الان محدود دارم بخدا کمرم دیگه شکست 40 تومان پول وصل کردنشو دادم 60 تومان پول ترافیکش تازه دانلودم نمی کزدیم فقط بازی باورتون میشه
سلام این نامحدود مخابرات سرعت دانلود و پینگش چنده الان؟
من الان محدود دارم بخدا کمرم دیگه شکست 40 تومان پول وصل کردنشو دادم 60 تومان پول ترافیکش تازه دانلودم نمی کزدیم فقط بازی باورتون میشه
اقا به معنای کلمه پارس انلاین اشغالترین سرویس دهنده اینترنت ببخشید اینطوری می گم
به هیچکس نوصیه نمی کنم
این ماه نزدیک 5 روز فطعی داشت.
ضمنن پول منم رو خوردن ظاهراشارژ محدود سرویس های نامحدودش مجانی نیست
جالبه برعکس بقیه سرویساشون . و البته منم شکایتمو کردم ازشنون و توصیه کردم اسم شرکتشون رو بزارن parsoffline ولی خواهش دارم
به داخلی نظراتشون شکایت کنید داخلی 6 فکنم
متاسفانه قادر به تعویض نتم فعلا نیستم
واقعا با کلمه parsofline موافقم.قطعی زیاد ... تغییرات شبانه روزی سرعت زیاد....گرونتز از همه جا ....مصرف گیگ بیشتر از حد مصرف شده......تنوع انتخاب سرویس کم.....:n21:
دوستان گلم
اگه میشه هر کسی نوع سرویس و isp که داره را بگه وسزعت دانلود روز وشبش را بگه یا از speedtest.net عکس بزاره
خودم ۱ مگ پارس افلاین :
میانگین سرعت روزانه :
توجه کنید که از سرور تهرانه !!!!!!!!!
شبانه هم خوابم نمیتونم عکس بزارم ولی ار مقدار دانلود شده سرعت میانگین به اندازه کمتر از ۵۱۲ میشه !!! حدود ۵۰-۶۰ البته ندرتا حدود ۱۰۰kb/s هم میشه در حالی که باید ۱۲۰ kb/s بده !!!!
سرویس 512 آسیاتک
سلام علی آقا با بچه های دیگه که پارس دارن به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنید. اگه تعداد شکایات زیاد بشه تاثیر دارهنقل قول:
نقل قول:
من پایم.اصلا ۴پایم :n02:
شما لینکی دارید کمک کنه من تو سایتشم چیز خاصی پیدا نکردمنقل قول:
رسیدگی به شکایاتی که این پایین هست فکنم ربطی نداره:
دوستان 512 مخابراتی که آسیا تک میده با شرکت های دیگه تفاوتی داره؟
کسی عوض کرده ببینه فرق میکنه یا نه؟
دوستان اسیتکی اینجا یا کم هستن یا ما رو قابل نمیدونن :n13:نقل قول:
یه بار یه لینک گذاشتی که از دیده بانت شکایت کنیم من 2 بار نوشتم بعد از مدتهاهاها هنوز تو تعلیق هستنقل قول:
اینا همش الکیه کسی رسیدگی نمیکنه....