سلام به همه
بچه ها من n61jq خریدم خیلی ازش راضی هستم و فقط مشکلم باهاش حرارت cpu و gpu هستش تو بازی ها حرارت هر دو به 90 میرسه به نظر شما نوت بوکم مشکل داره یا مال شما هم همینجوری هست؟
Printable View
سلام به همه
بچه ها من n61jq خریدم خیلی ازش راضی هستم و فقط مشکلم باهاش حرارت cpu و gpu هستش تو بازی ها حرارت هر دو به 90 میرسه به نظر شما نوت بوکم مشکل داره یا مال شما هم همینجوری هست؟
آره دوست عزیز ۳-۴ روزی میشه که قیمت گرفتم.میگفت ۱۳۵۰ ولی ۱۳۰۰ هم میداد...آکبند هم بود به همراه کیف و موس و ۲ سال گارانتی امرتات....نقل قول:
باس 1333 سفارشیه و اونایی که مال امرتات و سازگاره باس رمش 1333 هست.نقل قول:
اون ربط به شانس نداره ربط به گارانتی داره
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من این صدا کاملا واضح شنیده میشه. احتمالا برای هاردشه. اوایل برای من مهم نبود و زیاد توجه نمیکردم ولی گاهی تو کار هم صداش زیاد میشه و هم فاصله زمانی که صدا میده کم میشه. در این حالت بسیار آزار دهنده ست . با امرتات تماس گرفتم قراره برم برای چک کردن.
در ضمن برند هارد من وسترن دیجیتال 640 گیگ و 5400 دور هستش.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای من هم تو بازی تا 85-86 رفته . بازی Splinter Cell Conviction رو با high که بازی میکنم این دما رو میده. تازه من از game booster هم استفاده میکنم. اگر کسی توی این بازی یا مشابه اون این دما رو داره اینجا مطرح کنه .
نمیدونم این طبیعی و یا غیر طبیعی .
ولی در حال عادی مثل کار با اینترنت و برنامه هایی مثل فتوشاپ و غیره ... دما حدود 67-68 رو نشون میده.
این تست من با برنامه اورست انجام شده.
بچه ها تو اورست كدوم قسمت برند هارد رو نشون ميده؟
برا من تو همون اسپلینتر سل حول و حوش 70 بودنقل قول:
کسی از دوستان هست که لپ تاپ با گارانتی الماس گرفته باشه و رمش 1333 باشه؟
سلام خدمت دوستان من لپتاپم n61jq 014v هست هاردش دو تا درایو داره یکی 143 گیگ و دیگری 430 تا به نظر شما پارتیشن c رو حجمشو تغییر بدم چند پارتیشن درست کنم با چه حجمهایی ؟ با چه نرم افزاری ایا با خود ویندوز میشه؟
سلام بسته به نیاز خودته دیگه ولی سعس کن تعداد درایوهاتو بالای 4 یا 5 تا نزاری همرو هم از نوع ntfs بزار ...... البته من خودم روی سیستمم 2 تا بیشتر ندارم یک 20 گیگی واسه ویندوز به 150 گیگی واسه بقیه چیزها اینجوری سرعت میره بالا.
سلام خدمت شما دوست عزیز بله مال من n61jq jx014v هست با رمهای کینگستون با باس 1333 با گارانتی الماسنقل قول:
جواب به دوستان در مورد دما.
من اكثر بازيهاي سنگين روز رو تست كردم.بالاترين دمايي كه گرفتم براي CPU حدود 85 و براي GPU حدود 87 .حتي در حالت اجراي 3 بازي همزمان و چند نرم افزار.اما اگر دماي دستگاهتون از اين مقدار بالاتر ميره.حتمآ با گارانتي مشورت كنيد.
دستتون درد نکنه که جواب دادیدنقل قول:
میشه بدونم چند گرفتید
پس حتما نباید سازگار یا امرتات باشه تا باسش 1333 باشه
همه مدل های 640 دارای blueray گارانتی الماس اینطوری هستند یا برای این دوستمون شانسی اینطوری شده ؟
من امروز رفتم برای خرید
500 blueray که هیچ جا پیدا نمیشه
500 dvd بود زیر 1300 همه هم تقریبا داشتند
640 blueray هم تک و توک هست
به نظر شما وایسم تا وارد شود ( یک سری می گفتند هفته دیگه میاد ) ؟
مدل 500 dvd غیر از هارد 5400 دور و رم و نداشتن بلو ری فرق دیگه ای با jx-014 , ... داره ؟
عمو vaioman دستم به دامنت
من امروز کل شهرو زیرو رو کردم اصلا این مدلایی که شما میگین نیست!!!!:41: نه v14 نه v10
این فروشنده ها هم اطلاعاتی نداشتن
البته البته هر جا میرفتیم میگفتن که مدلی که hdd 500 gb هست سرعتش 5400 هست در مورد باس رم هم همگی میگفتن که 1066 هست
خواهش میکنم منو کمک کنید
مدلی هست که هم hdd هم ram بالا باشه ؟ یعنی دور hdd 7200 باس رم هم 1333?
من خیلی سریع میخوام این مدل رو بگیرم قیمتها هم بدکش نبود.؟؟؟!:19:
اقا توی شیراز هم اصلا و ابدا بجز گارانتی ویستا پیدا نمیشه واقعا امروز به شهر بودن شیراز شک کردم .
عاجزانه از افراد شیرازی طلب کمک میکنم . عجرت با n61jq :27:
سان بایتم رفتی؟ توی پی سی سنتر؟نقل قول:
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------
[/COLOR]
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)[/QUOTE]
سلام
مطمئن هستی حداکثر دما تو بازی 70 بوده ؟ احیانا زیر کولر گازی که نبودی !! دمای محیط چند بوده ؟
من تو این بازی با دما محیط 19 درجه تست کردم که نتیجه این بود البته بعد از 2 ساعت بازی : cpu:91 gpu:89
اگه اینطوری هست پس مال من مشکل داره .
البته مثل اینکه فقط من این مشکلو ندارم.
اما وقتی رفتم گارانتی گفتن چون corei7 هست دماش میره بالا .
وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!
خوب اگه اینطوری هست کاش Eee PC میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلام دوست عزیز
هارد منم صدا میده ولی اینکه کاملا طبیعی هست !!!
هارد PC که خیلی بیشتر از این صدا میده
وسترن تو هارد بهترین هست از نظر من کارش درسته.
والا عزیز بایت رو 100% رفتم تمام مغازه هاشونو طبقه اوله نه؟ میگفت نداریم جالب اینجاست اصلا هیچ چیزی از لپ تاپ سر در نمیارن این بازار رو یه مشت بی سواد دارن میگردونن به خدا چیز دیگه ای روشون حساب میکردم این همه ضعف مدیریتی دیگه داره بیداد میکنه به طرف میگی رم اینا چند هست یکی میگه 800 یکی میگه 900 یکی میگه همینه که هست یکی هم محل نمزاره الان یکی به من بگه کدوم مدل رو بگیرم تا باس رمش بالاتر هست؟ 2 کدوم یکی سرعت هارد بالاتره؟؟ 3 کدوم یکی هر دوتاش بالاست؟ خواهش میکنم کمک کنید الان گیج شدم
خواهش میکنم تو این بازار فقط امیدم به همه شما عزیزان هست 1000 تا مدل هست تو بازار
اره به منم بعضی ها میگفتن قراره 10 روز دیگه بیاد!نقل قول:
نقل قول:سلام عزیزنقل قول:
همونطور که خودت گفتی شاید اطلاعاتی که فروشنده ها میدن بطور کامل درست نباشه؛ برای مثال من هنگام خرید پرسیده بودم باس رم چنده با اطمینان گفت 1066 ، ولی درصورتی که چک کردم دیدم 1333 هست.
اینو فقط میخواستم بگم که به حرفهای فروشنده ها نمیشه خیلی اعتماد کرد.
موفق باشی.
خب عزیزم مدل لپ تاپتو هم میگفتی؟ دور هاردت؟ تنکس
نقل قول:
سلام
مطمئن هستی حداکثر دما تو بازی 70 بوده ؟ احیانا زیر کولر گازی که نبودی !! دمای محیط چند بوده ؟
من تو این بازی با دما محیط 19 درجه تست کردم که نتیجه این بود البته بعد از 2 ساعت بازی : cpu:91 gpu:89
اگه اینطوری هست پس مال من مشکل داره .
البته مثل اینکه فقط من این مشکلو ندارم.
اما وقتی رفتم گارانتی گفتن چون corei7 هست دماش میره بالا .
وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!
خوب اگه اینطوری هست کاش Eee PC میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
ما کلا کولر گازی نداریم
دمای محیط هم 25-6 درجه بود
راستی تو رزولوشن فول اچ دی بعد 2 ساعت بازی شد 87 درجه
چرت گفته بابا وقتی تو کارای سبک 67 هست طبیعیه که میشه 87 مطمعن باش مشکلی پیش نمیاد . میخواسته یک چیزی گفته باشه!
سلام دوست عزیز بگیر الماس شرکت معتبری هست مال من با هارد 640 رمش کینگستون هست فکر نکنم مال دوستان این طور باشه من 1400 گرفتم دو سه روز پیش بگیر حالشو ببر گیر اوردی شک نکننقل قول:
عزیز دل؛ برای من مدل N61Jq-JX061V هست که هارد 640 با دور 5400 هست.نقل قول:
سوال دیگه ای باشه در خدمتم. :11:
دوستان من به جای اینکه انقدر دنبال پسوند و اینا باشم رفتم کانفیگی رو که میخواستم به فروشنده گفتم اونم گفت دارم همون لحظه هم تو مغازه داشت...hdd 640gb 5400-Ram 4gb ddr3 1333
اوایل شهریور منتظر یک بررسی کامل از این مدل باشید!
N61JQ-JX014V
مبارکت باشه والا من هم دنبال مدل نیستم از شانس من همه تو شیراز میگن که رمی با باس 1333 اصلا روی اینها نیست. و بعدشم میگفتن کم شده و خلاصه همه اوضاعشون خراب بود . قیمت هم 1.450 بود میگفتن کم شده اگه وایسی 10 روز شاید کم شد و گفتن تا 1.390 هم فروختننقل قول:
راستی تا الان این دستگاه رو چجوریا میبینی؟ بازی برنامه ای روش وصل کردی؟ ااز 10 بهش چه نمره ای میدی؟ مممنون
۱۰/۱۰ میدم دوست عزیز...! از چیزی که فکر میکردمم بهتره...
دوست عزیز من آخر ماه میخوام این مدل رو بخرم ولی الان که دارم با این لپ تاپ کار میکنم مال دوستمه ۲ روزی دستمه که ببینم چجوریاست! فوق العاده عالیه!نقل قول:
من دیگه تو خریدش شکی ندارم!
شما کلا راضی هستی؟ از چه گارانتیه گرفتی؟نقل قول:
بازیارو مشکل نداشتی که
؟
من موندم چیکار کنم
تا مهر ماه وا میسم
g51 میخوام اگه بشه
من هنوز نخریدم دارم از مال دوستم که با کارانتی امرتات خریده استفاده میکنم واقعا عالیه به نظرم!
منم میخواستم g51 بگیرم ولی با این قیمتی که داره بیخیالش شدم ارزش این همه پول دادن رو نداره!!!
البته یکی از دوستام هم G51VX داره با این کانفیگ:
cpu c2d 2.0
ram 4gb ddr2 800
vga nvidia gtx260m 1gb
hdd 320gb
15'6 inch hd
۶ ماه پیش خرید ۱۴۰۰ !
تو بازی ها خیلی عالیه ولی در کل کانفیگ خوبی نداره...
خوشحالم که راضی هستن بروبچ :21:
دوست عزیز ، من این حرف رو از افراد زیادی شنیدم ، در کل بهتره با لپ تاپ کارای سنگین به مدت طولانی انجام ندین(مثل بازی) مگه اینکه کول پد داشته باشین.نقل قول:
(این اولین پستم با اینترنت وایرلس این نوت بوک هست) :27:
______
راستی از دوستانی که بازی روی این نوت بوک نصب کردن ، خواهش میکنم چند تا بازی خوب که به مشکل بر نخوره رو معرفی کنن (با ویندوز 7 و 64 بیتی مشکلی نداشته باشه) ممنون
NFS Carbon اجرا میشه ؟
دوستان الان بهتربن کانفیگ این مدل چیه؟
یعنی رمش که 1333 باشه!
هاردش چی باشه؟
کلا بهترین ورژن این مدل چیه؟
دوست عزیز هارد 640 گیگابایتیش سرعتش کمتر اما حجمش بیشتر. به هر حال این که سلیقه ای هست. اما من اینجوری ترجیح دادم:
هارد 640
رم با باس 1333 (کینگستون)
blue ray reader
بقیه چیزهاش هم که تا جایی یادم هست یکی هستند
پیشنهاد میکنم با گارنتی ویستا و مدل 061v رو تهیه کنید همه این شرایطی که گفتم داره و گارنتیش هم جزو گارنتی های خوب هست
در ضمن باز اینجا چرا فیلتــر شده ؟؟ دو روزی یکبار فیلتــر میشه
سلام عزیزان
من تا قبل از این اول شارژر رو به برق میزدم و بعد به لپتاپ.
ولی امروز که راهنمای لپتاپ را میخوندم نوشته بود که اول شارژر رو به لپتاپ بزنید و بعد به برق. در غیر اینصورت شارژر صدمه میبینه. متن کامل را میتونید در صفحه 24 eManual بخونید:
حالا سوال اینه که با توجه به نوسانات برق! کدوم کارو بکنیم؟ لپ تاپ یا آداپتور؟ مسئله اینست! :13:کد:WARNING! DO NOT connect the AC power cord ton AC outlet prior to connecting the DC plug to the Notebook PC. Doing so may damage the AC-DC adapter.
مبارکه. امیدوارم همیشه واست کار کنه.نقل قول:
بازی هم اینها هستن.
Metro 2033
Bad Company 2
Call of Duty - Modern Warfare 2
Risen
Need For Speed Shift
Dirt2
Anno 1404
Fear 2
Far Cry2
World in Conflict
Crysis را هم میشه با تنظمات Medium بازی کرد. اما توی High فریمش میاد پایین و در حالت Ultra هم اصلا نمیشه بازی کرد. :31:
یعنی اینی که گفتید بهترین کانفیگشه؟اندشه دیگه؟نقل قول:
ممنون
من یه سوال دارم اگر برم کانفیگ 500 dvd رو بگیرم احتمال داره رمش 1333 در بیاد یا اینکه برم دنبال همون 014 و 061 و 640 blue
احتمالش خیلی کمه دوست عزیز...نقل قول:
داداش اصلا ممکن نیست یا باید رم رو با سرعت بالا انتخاب کنی که اینجوری هارد سرعتش کم میشهنقل قول:
یا باید هارد رو با سرعت کم برداری و باس رمت 1066 باشه کلا من اگه باشم اونی رو میگیرم که رمش بالاتره چون شما وقتی cpu i7 داری و رم 1066 ممکنه رم نزاره cpu کامل بازدهی داشته باشه . ولی خب هارد هم جریان خودشو داره میخوای کانورت کنی cpu , ram میکشه اما hard شما ممکنه که بخاطر سرعتش نزاره اونا کارشون رو درست انجام بده . 061v چیز خوبیع گارانتی ویستا هم میگه که تا 1 هفته اگه مشکلی باشه تعویض در غیر این صورت تا 2 سال تعویض قطعه ظاهرا که گارانتی اصلی هم هست