سلام
سرعت دانلود شبانه بین25 تا 35 شده(شیراز)روشی برای بهتر شدن سرعت دانلود هست؟
Printable View
سلام
سرعت دانلود شبانه بین25 تا 35 شده(شیراز)روشی برای بهتر شدن سرعت دانلود هست؟
سلام به جناب Zed2نقل قول:
تا بررسی موضوع فعلا بسته می شود.
تاپیک مجدد باز شد
دوستان لطفا از لحن مناسب در پست هاتون استفاده کنید.
شما مسئله سرعت پارس آنلاین را بررسی کردین یا چیز دیگه ای رو ؟
به چه نتیجه ای رسیدین ؟
سلام . سرعت دانلود شبانه کرج شده 14 و1 تا 7 صبح در بهترین حالتش 350 - 400mb دانلود میکنه !:41:
روزا هم سرعتش 140 هستش و 400mb را در 1ساعت دان میکنه.:18:
آیا راهی هست محدودیت حجمیشو روزا پیچوند ؟؟ :27:
اگه اینجوری بخواد پیش بره از خوده مخابرات سرویس بگیریم بهتره ،128 نا محدود میده 9000 تومان . حداقلش اینه که برای 300 - 400 مگابایت دیگه تا نصف شب بیدار نمیمونیم .:18:
شما کدوم مرکز مخابراتی کرج هستید؟ اگر جدیدا اینجوری شده مثلا 1 یا 2 هفته پیش باید بگم تو اکثر شهرها اینجوری شده. سرویس هم مهمه شما سرویس مراکز ویژه رو گرفتید ؟ یا سرویس 128 با ماهی 3 گیگ حجم؟نقل قول:
محدودیت رو نمیشه پیچوند اگر هم میشد کسی نمیگفت خودش استفاده میکرد که باگش رو رفع نکنند.
مخابرات ماهی 10 تومنه Ip اون هم Invalid هست اگر مشکلی ندارید با این موضوع بهتره.
مرکز قائم . قبلا شبا 30 دانلود میکرد . ولی حالا ...
این 2هفته اخیر که روزانش به 4kb هم میرسید . که اون رفع شده ولی شبانش نه !
سرویس من 128 3gb هستش. POL_HU
من پریشب زنگ زدم ساعت دو نصفه شب پارس آنلاین ... فک کنین اون موقع شب پشت خط اون سیستم گویا وقتی اعلام میکنه شما توی صف هستین ، من نفر نهم بودم!!!! خلاصه جواب داد و ما هم به دعوا هی توپیدیم بهشون هی گفتن هی مام گفتیم تا گفت باشه ما الان سیستم کل مرکز شما رو (آزادی مشهد) ریست میکنیم!!! خلاصه بد بود بازم تا فرداش. دیشب سرعتم عالی بود ... تا حالا پینگ 4.2.2.4 هر وقت میگیرفتم زیر 300 نمیومد ولی دیشب بدترین حالتش روی 320 بود که کمش به 75 هم میرسید!!!!!!!!!!! خدایی کفم برید! خیلی دانلود کردم ، کلاً لیست IDM هم خالی شد ، جدای از اون بازی MafiaII رو هم یه دو گیگش رو گرفتم!!!! :5:
مشکلت رو به پشتیبانی نگفتی؟ هیچی نمیگن؟نقل قول:
نگفتی پس این قابلیت براست که تعریفش رو میرید چی شد من به خاطر این اومدم؟
سلامنقل قول:
سرعت دانلود شبانتون چنده؟بدترین حالت چند گیگ می گیری؟
شیراز سرعت دانلود بین ساعت 1 تا 6 صبح 25 تا 35 هست؟
کسی نیست که ویندوز 7 داشته باشه خطای 651 رو گرفته باشه و تونسته باشه این خطا رو درست رفع کرده باشه ؟!؟!؟! من از همدان adsl پارس آنلاین گرفتم
چه با usb چه با lan این خطا رو دارم هر بار که مودم رو روشن می کنم و میخوام کانکت بشم !!!! کلی باهاش سروکله میزنم ، خاموش روشن رستارت و دستکاری تنظیمات تا شانسکی درست میشه .............
الان با usb وصل شدم و از هرجا که فکر می کردم بدرد می خوره عکس گرفتم
لطفا یه نگاهی بیاندازید
کد:http://www.myup.ir/images/98800269752837246281.jpg
کد:http://www.myup.ir/images/01179730515949040901.jpg
کد:http://www.myup.ir/images/53269661914168701344.jpg
کد:http://www.myup.ir/images/64575540621047010566.jpg
کد:http://www.myup.ir/images/41697915195823304452.jpg
کد:http://www.myup.ir/images/18826032467220116156.jpg
60 تا عکس گذاشتی؟
تو که وصلی مشگلت چیه؟آی پی هم داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent,Recevie که داری:31:
دیگه چی می خوای!!:27:
تا قبل 1 با 220 دانلود می کردم تا شد 1 سرعت دانلود شد 30!!!:31::31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
گفتم که باید کلی سروکله بزنم هربار که می خوام تازه کانکت بشم تا بتونم کانکت بشم ... این عکسا واسه وقتی هست که تونستم کانکت بشممممممممممممممممم
سیستم و مودم رو که نمی تونم 24 ساعته روشن بگذارم ، بالاخره پیش میادکه خاموش بشه ... یا اینترنتم قطع بشه اون موقع دیگه کانکت شدن کار حضرت فیلههههههههههههههه
من دیشب فقط برای بازی مافیا 2 گذاشته بودن دانلود که دو گیگ شب قبل گرفته بودم ... 4 گیگ و نیم دیشب گرفتم ... :27: ... سرعتش همه اش روی 199 بود ... پایینتر نمیومد ... منم تا یک و نیم بیدار بودم و بعد خوابیدم و واسه سحر هم پاشدم همین جوری بود تا الان ... :31:نقل قول:
من الان دو شبه که به محض اینکه ساعت میشه 1 دیگه با uTorrent نمی تونم دانلود کنم و اصلا به شبکه وصل نمیشه، آیکونش سبز نمیشه در حالیکه تو روز با همون پورت و تنظیمات به راحتی دانلود می کنه. غلط نکنم پورت ها رو تو شب می بندن . کسی همچین تجربه ای داشته ، اصلا حق اینکارو دارن . می خوام زنگ بزنم پشتیبانی قشنگ بشورمش و لی قبلش گفتم یه سوال بپرسم ، مطمئن شم
که بعد نتونه منو بپیچونه ، آخه اگه مشکلی هست چرا تو روز ، که از حساب کم میکنه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی شب که میشه
وقتی Free هست یه هو همه چی پر.. اگه مخابرات هم بسته خوب چرا فقط شب ها ....
مرکز هم شیراز فیاض بخشه
نقل قول:
چرا گفتم ؛ گفتن اون 140kbسرعت دانلود یعنی خط 1.5mb . سرویس من 128 هستش سرعت دانلودم 14 کمتر شد باید اعتراض کنم و این حرفا....
این قانون مسخره 128 به بالا ممنوع باعث شده isp ها بل یگیرند. اگر قانون برداشته بشه مطمئن باش پارس همین سرویس فعلی شما رو تو سایت میزنه 2 مگ با همین قیمت اونجاست که شما می توانید شکایت کنید.نقل قول:
همش به خاطر این قانون مزخرفه.
شما از چه سایتی لینک میزارید؟؟؟نقل قول:
تو شهر ما که جگر خون میکنه فقط صبح های جمعه خوبه !
علمای اعلام اینطور که شایع شده سرعت از صوت به نور رسیده امروز درسته؟
یه جوانمرد تست کنه ببینم مشگل کلی هست یا نه.
ممنون
من نمیخوام تبلیغ کسی یا سایتی رو بکنم و با توجه به اینکه نظر همه عزیزان محترمه ، ولی به نظر من این سایت ها برای این مواردی که عرض میکنم فوق العاده هستن. چون اولاً کاملاً رایگان هستن و هر چیزی که بخواین گیر میاد توشون و هم لینک هایی که ارائه میدن کاملاً مستقیم و سرعت بالا بوده و بدون دردسر بوده و حالا حالا روی سرورهاشون میمونه! مثل سایت وطن دانلود سایتی هست که شما میتونین همین الان لینکی که واسه دی ماه پارسال بوده رو راحت دانلود کنین! :20:نقل قول:
برای بازی: اول از p30day بعد vatan download و بعد -------------
برای هر گونه نرم افزار: اول vatan download و بعد -------------
برای فیلم و سریال: اول vatankids و بعد bia2zirzamin و mihanmovie و moviedl2
برای موزیک: اول farskids و بعد ahanghaa و ganja2music
آدرس های بالا رو توی گوگل سرچ کنین آدرس جدید و اگر فیلتر شده باشه ، بدون فیل*ترش هست! :27:
اگر هم کسی آدرس دقیق رو میخواد پیام بده که خدمتش عرض کنم ... :11:
نقل قول:
برا منم سرعت اومده پایین شبا واقعا افتضاح هست
.
احساس میکنم بعد از اینکه از یک سایت خاص دانلود میکنم روز بعدش یا سایته دیگه بالا نمیاد یا دیگه سرعت قبلمو باهاش ندارم
کسی همچین تجربه ای داشته؟
سلام
من که سرعتم خیلی افتضاحه به زور 500 مگ دانلود میشه!!
شما که تست نکردید گفتم خودش تست کنه.
نقل قول:
اگه مشکلت اینه یا lan قطعه وصل نیست به کامپیوتر یا نت قطعه
منم همیشه از این سایتها دانلود میکنم ولی سرعتش این چیزایی که شما میگی نیست:41: خوبه منطقه شما سرعتش بالاست...نقل قول:
امروز یه هنر جدید از خودشون نشون دادن قبلا قطعی نداشتم که اونم اضافه شد...
ایشالله درس میشه ... :20:نقل قول:
کلاً هی زنگ بزن هی گیر بده ، از قدیم گفتن تا زور بالا سر کسی نباشه کاری درست بشو نیس ... :31:
البته اینو که راس میگی ، فعلاً گوش شیطون کرد منطقه مخابراتی آزادی مشهد خلوت و منم که پرسیدم ضریب share پارس آنلاین اینورا یا دو بید یا سه که نسبت به جاهای دیگه مشهد که ضریب بالای هفت هشت داره خدایی خیلی بهتره ، البته فعلاً ... :20:
بچه ها من احساس میکنم دانلود رو برام بستم!! (منظورم شبا نیستن، برای اکانت خودم)
انقدر سرعت افتضاحه که انگار نمیذارند دانلود کنم!
از هیچ جا یعنی دانلود نمیشه کرد، هیچ سایتی، اررور تایم اوت میده،
اما فایل زیر 1 مگ رو دالود میکنه، هه
مسخرست واقعا
چندبار زنگ زدم، جواب درست نمیدن که
احتمالا از کسپراسکای استفاده نمیکنید؟؟؟نقل قول:
برای تا وقتی کسپر باز هست نمیتونم دانلود کنم و دقیقا همین مورد شما رو دارم ولی به محض بستن کسپر همه چیز خوب میشه....
آخه من 2 سال و نیمی هست از پارس آنلاین سرویس میگیرم، از اولم کاسپر داشتمنقل قول:
اما الان داره میشه نزدیک 3 هفته که اینطوری شده
هرچیم زنگ میزنم بهشون لامصبا جواب درست نمیدن، کلافم کردن
دوستان من امروز adsl وصل شد ولی کانکشن که میسازم شماره کد مودم و یوزر و پسوردمو که میدم با ارور 800 مئاجه میشم مشکل چیه چیکار کنم؟؟ممنون اگه زود ج بدید(نوع مودم zyxel)
تنظیمات vci , vpi را وارد کردی !!
اگه انجام ندادی . ip 192.168.1.1 را از برازرت وارد شو. اگه user , pass خواست . 2تاشو admin بزن ( اگه وارد نشد پشت یا رو جعبه مودمت نوشته user passو)
منو مودمت نمیودم چطوریه که دقیق بگم . دنبال قسمت setup بگرد از اونجا تنظیم کن مدمتو.
برای پارس آنلاین :
VPI : 0
تهران VCI:35
VCI :59 شهرستان
LLC/snap bridging
اگه میخئای به صورت کانکشن ویندوز وصل شی bridge انتخاب کن
باقیش دیگه فقط next تا مودمت ریست شه .
بعد با کانکشنت وصل شو.
اینجا هم یه سر بزن اگه مشکلت حل نشدپشتیبانیم تماس بگیری راهنماییت میکننکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support
بچه ها چندروزه adsl ما ایراد داره برای شما چطور؟البته یکمی قعطی داره!
نقل قول:
قطعی که مال من هیچ وقت زمان اتصالش به 2 ساعت نمیرسه و قطع میشه . ولی مشکلم اینجاست که هر وقت میخوام وصل شم . وصل میشه ولی recive ندارم !! باید قطع کنم دوباره وصل شم تا درست شه
الان 1 ماهه که اینطوری شده . بعضی وقتام مثل الان که وصل شدم 4-5 بار باید قطع و وصل کنم تا recive داشته باشم.
پارس آنلاین واقعا فوق العادست
همین امروز سرویس من وصل شد این هم تست سرعت
سرویس 256 کیلوبایت پارس آنلاین
میگم سرعت MB1 چه طوره؟
سرعت دانلودش چنده؟
256 در اصل باید رو 32 باشه ولی رو 175 هستش حالا حساب کن 1 مگ چقد میشه :31:نقل قول:
سرعت شبانش چنده؟نقل قول:
کسی نداره با سرعت 1MB ؟
من تازه adsl گرفتم....از پارس آنلاین..... چک کردم دیدم پسورد مودمم عوض شده (admin,adminنیست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم مال همه همینجوریه؟...بقیه سرویس ها هم همینجورین؟
چیزای به درد بخوری تو اون صفحه اش داشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
256 چه طوری گرفتی؟؟نقل قول:
نامه یا جواز نخواست؟؟
من طلبه شدم 256 بگیرم اسم سرویستون چیه؟؟ چه قدر تموم شد؟ حجم ماهیانتون چه طوره؟
سرعت دانلودتون هم که خیلی عالیه :11: