اگه از مخابرات استفتده میکنی باید bridge بزاری پروتوکلتو
Printable View
اگه از مخابرات استفتده میکنی باید bridge بزاری پروتوکلتو
نقل قول:اگه از مخابرات استفتده میکنی باید bridge بزاری پروتوکلتو
تا جایی که من میدونم وقتی روی مد bridge هست این مودم نیست که به اینترنت متصل هست! بلکه خود سیستم مستقیم به اینترنت متصل میشه و در این شرایط اینترنت فقط مخصوص همون یک سیستم خواهد بود!نقل قول:
سلام\پروتکل رو رو pppoaگذاشتم وصل شدم ولی باز هم wireless کار نمیکنه .دارم به خود مودم شک میکنم شاید wireless خرابه .رو این حالت تنظیمات خاصی داره یا نه؟نقل قول:
سلام
من رمز مودم و برای ورود به سایت عوض کردم حالا یادم نمیاد میشه ریستش کرد و دوباره برگرده به حالت اول و بشه admin ????
من یه مشکلی هم با گوشیم داشتم !
از wi-fi این مودم رو پیدا می کنم و connect هم می شم ولی انگار نه انگار که وصله ! در حالی که تو بخش wi-fi می گه وصل شدی !
از تو گوشی باید connection بسازیم ؟[/QUOTE]
منم همين مشكلو دارم...
سلام
من با lan به اینترنت وصل می شوم و مشکلی ندارم .ولی با وایرلس وصل نمی شود و روی وایرلس علامت تعجب می آید.لطفا کمک کنید.
ویندوز 7 دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و من هم همین مشکل رو دارم ویندوز 7 هم هست!!!
کانکشن و...مشکلی نداشتند
در مورد مشکلات تون بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمای کرد !!
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من مدل 8901G دارم
تنظیماتش هم pppoeهست
چراغ WLANهم روشنه
با این وجود شبکه بیسیم با هیچکدوم از DEVICE هام پیدا نمیشه!!
سلام دوستان
یه نفر میتونه تنظیمات مربوط به فیلترینگ url رو بذاره
من تو url filtering ، رفتم و اسم یه سایت رو اضافه کردم
بعد هم Active کردم ، ولی درست نشد...
الان بازم میره تو سایت
کار دیگه ای باید بکنم؟
همچنین application filtering
رفتم و YMSG رو گذاشتم رو Deny
ولی هنوزم یاهو مسنجر میتونه کانکت شه
چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
داداش سلام من به یه مشکل برخورد کردم
وقتی تلفنمون زنگ می خوره وایرلسم قعط می شه لطفا اگه مشکلو می دونی سریع جواب بده .:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n28::n28::n28: :n28:
مهندسان عزیز به فریادم برسین
من مودم tp-link w8901g دارم و فرت و فرت از شارز اینترنتیم هی داره کم میشه من هیچ دانلودم ندارم از فیلتر شکن هم استفاده نمیکنم و پسوردمم تا الان لو نرفته ایراد ازکجاست؟
آیا تنظیمات مودم از شرکت مخابرات ایراد داره؟آیا ایراد از خط تلفنه؟خواهشا کمکم کنین:n03:
واسه منم هینطوره نمیدونم چطوری رفع میشه مشکل شما حل شد بمنم خبر بدیدنقل قول:
اقا وقتی دارم cd مودم نصب می کنم از من یوزرنیم و پسورد می خواد کمکم کنید:42::42:
آقا مودم w8960 tp-link امروز گرفتم
با lan وصل شدم به اینترنت و تنظیمات wlan هم انجام دادم با گوشی بهش وصل میشم و کانکت هم میشه اما هیچ صفحه ای باز نمیکنه چرا ؟ ارور میده no gateway reply
از سرعتش اصلا رضایت ندارم نسبت به مودم معمولی قبلیم خیلی کند تره adsl مخابرات 512 دارم ولی سرعت باز کردن صفحات در حد 256 هست ، تنظیم خاصی نداره که سرعت مرور اینترنت به حداکثر ممکن برسه؟
سلام
مجتمع ما اینترنت با کابل شبکه داره. چطور میتونم با td-w8901g اینترنتو بیسیم کنم برای وصل شدن با گوشی و آیا امکان چنین کاری هست با این مودم؟
منظورم اینه که از مودم بعنوان اکسسپوینت استفاده کنم!
سلام دوستان
من دیروز اومدم مودمم رو آپدیت کنم (مدل مودم tplink w8901g) ورژن 3 -
فایل اپدیت اشتباه ریختم (ورژن 6) دیگه مودمم بالا نمیاد.
سوراخ پشت مودم هم که ریست فکتوری میکنه ... جواب نمیده
فقط چراغ پاور روشنه و بقیه چراغ ها خاموشه.
زمان گارانتی هم تموم شده
ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟
من یک مودم tplink w8901g دارم با گوشی که بهش وصل میشم سایت هایی که login میخوان رو نمیتونم باز کنم در حالی که با لپ تاپ هیچ مشکلی نداره چی کار کنم ؟
سلام دوستان عزیز من دیروز مودم مدل td-w8951ndرو خریدم اما فقط ئر حالت بریجت کانکت میشه و وقتی در حالت pppoeمیزارمش این اروور رو میده...
We should not use wep when wps function turned on
Switch off wps on interface
Wireless webpage before you choose wep mode
ممنون میشم منو راهنمایی کنید...:n03::n03:
سلام دوستان
من مدتی با مودم tplink w8901g کار می کردم و مشکلی نداشتم:n01:، ولی الان مدتی میشه که وقتی روشن می کنم و باهاش کار میکنم مشکلی ندارم ولی بعد از 1 دقیقه چراغ وایرلسش خاموش میشه و کار نمی کنه، وقتی روشن-خاموشش می کنم دیگه چراغ وایرلسش روشن نمیشه، حالا وقتی که می خواهم تو این حالت با کابل وصل بشم دیگه شبکه رو نمیشناسه، باید حتما کامپیوتر رو reset کنم تا شبکه رو بشناسه.
یعنی احتمال داره مودم داره میسوزه؟؟!!:n13:
آخه بگیر نگیر داشتنش مصیبت داره:n24:، گاهی وقتها بعد روشن کردن چراغ وایرلس کار میکنه چشمک هم میزنه و باهاش صفحه web هم باز میکنم ولی یه دفعه چراغه این دفعه خاموش نمیشه فقط دیگه چشمک نمیزنه و دیگه با web هم نمیشه کار کرد.
لطفا کمکم کنید:n28:
با سلام
من این مودم را دوسال هست که دارم و مشکلی باهش نداشتم تا اینکه isp را عوض کردم اما حالا قدرت آنتن اون خیلی پایین آمده طوریکه در فاصله 2 متری اون 2 خونه بیشتر آنتن نداره چه باید کنم ؟ هم با لپ تاپ هم با تبلت هم امتحان کردم باز هم مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری هست یا چیزه دیگه
سلام
:n01:
آقا چرا این مودم من داره کار میکنه تا دکمه پاور کیس روکه میزنم چراغ ADSL و Internet خاموش میشه و یه چند لحظه طول میکشه دوباره اینترنت وصل شه.
تنها تغییرم این چندوقته عوض کردن پاورکیس بود.
نکته : وقتی میخوام کیس روروشن کنم کابل شبکه روجدامیکنم دیگه مشکلی پیش نمیاد.
به مرور زمان مودمتون میسوزه چون داره ولتاژ دریافت میکنه از کیس له محض استارت پاور.ولتاژ باعث ریست مودم میشهنقل قول:
Sent from my GT-N7100
آقا یکی کمک کنه، چراغ وایرلس بود که گفتم اول روشن کردن مودم یه چشمکی میزنه، الان دیگه کلا کار نمیکنه و فقط باید با کابل وصل بشم . یعنی از 4 تا چراغ فقط 3 تاش روشنهنقل قول:
یکی بگه چه خبر داره میشه؟ مودم داره میسوزه یا مشکل چیز دیگه است
ممنون
سلام دوستان
مودم من تی پی لینک 8951 است امروز ناگهان چراغ وایرلسش خاموش شد و دیگه روشن نشد و وقتی تو تنظیمات مودم میرم دیگه گزینه وایرلس نداره و وقتی میخوام دوباره کانفیگ کنم پیغام
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... IP format error
میده ولی با کابل کار میکنه
لطفا دوستان کمک کنید
دقیقا مشکل منم همینه:n17:، مدل مال من tplink w8901g با این تفاوت کهنقل قول:
اوایل چراغ وایرلسش روشن خاموش میشد ولی الان دیگه کلا روشن نمیشه، باید با کابل وصل بشم
لطفا کمک کنید:n28:
با سلام
چطور میتونم 2تا مودم یکی TP-Link 8901g و TP-Link8951ND رو با کابل به هم شبکه کنم تا اینترنت از اولی به دومی منتقل بشه؟
سلام
کسی انتن وایرلس این مودم عوض کرده تا حالا ؟
میخوام یه انت قوی تر بخرم چی بهتره ؟
من مودمم از طریق کابل به pc وصل بود و کانفینگ مودم روی pc انجام شده بود و از طریق وایرلس بقیه لوازم(لب تاپ و موبایل و ...)از اینترنت استفاده میکردند
متاسفانه PC من خراب شده و مجبور شدم از مودم جدا کنم و جدیدا یه لبتاب جدید اضافه کردم که بعضی اوقات شبکه رو نمیشناسه و خطای عدم وصل بودن کابل و میگیره ولی با ریست درست میشه در اصل میخوام بدونم آیا حتما باید کابل شبکه ی مودم وصل باشه؟
سلام . من یه مودم مدل 8951 دارم
وقتی تلفن زنگ میخوره مودم ری استارت میشه و تا 10 بار به مدت 30 ثانیه هی تکرار میشه
مشکل از کجاست؟
سلام
دوستان من مدل تی پی لینک w8101G دارم
چند وقتی هستش که هی اینترنت من قطع میشه و تو چراغ های مودم هم فقط چراغ اینترنت خاموشه و بقیه روشن و وقتی زنگ میزنم به 2020 میگن کسی خواسته با یوزر و پسورد شما از جای دیگه کانکت بشه که امکان نداره چون نه همسایه دارم و نه خودم به کسی ندادم یا مودم رو جایی نبردم و وقتی ریست میکنن و وصل میشم دوباره بعد چند ساعت همین مشکل پیش میاد - چندین بار هم پسورد رو عوض کردیم که بازم همین مشکل رو داشتیم
این مشکل مطمئنم مربوط به این قضیه نیست ولی حالا مشکل چیه خدا عالمه
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
پنجشنبه من مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دیجی کالا خریدم
وصلش کردم و خوب جواب داد شنبه که رفتم سراغش دیدم
سه چراغش روشن مونده و کاری نمیکنه چند بار ریستش کردم و
دیدم مشکل پابرجاست. وایرلسش رو خاموش کردم دیدم درست شد
و وقتی روشن کردم دیدم مودم ریست میشه. بردم گارانتی یه دونه نو بهم داد.
جالبیش این بود که قبل از من هم یک نفر اومده بود و عین همین مدل رو داشت که خراب شده بود
یک نفر هم بعد از من اومده بود که اون هم دقیقا همین مودم رو داشت و برای اون هم خراب شده بود
سلام
من یه مشکلی دارم که با مطالعه صفحات ابتدایی این تاپیک متوجه شدم مشکل خیلیا هست!وای با جواب های موجود به نتیجه نرسیدم
من از مخابرات تهران adsl خریداری کردم! در منزل قبل که بودیم از مخابرات کسی اومد و نصبش کرد حالا منزلو عوض کردیم و دوباره از مخابرات adsl گرفتیم. این بار میخوام خودم تنظیمش کنم ولی یه مشکلی وجود داره! وقتی مدلی که تو همین سایت توضیح داده شده کانفیگ رو انجام میدم اگه حالت pppoe رو انتخاب کنم وایرلس دستگام کار نمیکنه و فقط میتونم با سیم بدون کانکشن به اینترنت وصل شم و اگه حالت bridge رو انتخاب کنم هم با سیم و هم به صورت وایرلس به اینترنت وصل میشه البته با یه کانکشن broadband! ولی من نمیخوام حالت bridge باشه چون تو این حالت نمیشه چند تا دستگاه به صورت همزمان وصل شن و نمیشه با گوشی و تبلت به اینترنت وصل شد! از دیروز ده ها بار مودم رو reset کردم ولی مشکل حل نمیشه! مدل مودمم هم TP-link w8901G هست! اگه میشه راهنماییم کنید! راستش اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام! آخه وقت نمیشد تمام تاپیک رو مطالعه کنم....
دوستان من مودم 2640u dlink دارم وایرلسش دیگه کار نمیکنه ریست هم کردم درست نشد...فقط با سیم میشه استفاده کرد.
لطفا کمک کنید میشه درستش کرد؟
سلام دوستان من مودم tp-lik w8901 دارم میخوام رو پی سی با ویندوز ایکس پی نصب کنم ولی مراحل نصب اولیه سی دیش نصب قطع میشه و سیستم هم ارور زیر رو میده
there is as ip address conflict with another system on the network
کسی مشکلمو حل کنه یه دنیا ممنونش میشم
اگر ریست فاکتوری نکردید انجام بدید و عموما یک دکمه پشت مودم داره که باید چند ثانیه اون رو نگه دارید .نقل قول:
احتمالا شما به یک مودم دیگه هم وصل هستید که همین آی پی رو داره . آی پی کامپیوتر خودتون هم باید روی این باشه : *.192.168.1 که به جای ستاره عدد غیر یک بگذارید .نقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال: اگر مودم روی حالت bridge تنظیم باشه ؛ فقط یه سیستم میتونه به اینترنت وصل بشه یا به طور همزمان امکان اتصال چند تا سیستم هست؟
مودم من اول رو حالت bridge بود و با دو تا کامپیوتر میتونستم همزمان از اینترنت استفاده کنم بعد زد به کله ام و مودم رو ریست کردم و حالا دو تا سیستم نمیتونن به طور همزمان اینترنت داشته باشن. حالا نکته جالب اینجاست که اگه bridge در کل فقط برای یه سیستمه ، پس چرا قبل از ریست کردن مودم ، امکان استفاده همزمان دو تا سیستم وجود داشت؟؟؟؟:n13:
سلام
دوستان من فریمور مودمم رو (tp-link TD-w8901G) به ورژن 6 آپدیت کردم. طبق راهنماش هم بعد آپدیت 100 درصد باید مودم ریستارت میشد اما نشد!
الان وقتی روشن میکنم فقط و فقط چراغ پاور روشن میشه و هیچکدوم از چراغای دیگه اش روشن نمیشه و نمیشه باهاش هیچ کاری کرد. نه صفحه کانفیگ باز میشه نه ریست دستی میشه... کلا کامپیوتر نمیشناستش.
الان چکار باید کنم که برگرده ؟
هیچ راهی نیست مثلا safe mode یا dead flash یا چیزی... ؟؟؟؟
توروخدا کمک کنین
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: