شما که فقط ادعاتون میشه مشکل من رو حل کنید
روزانه
صبا نت نه جواب تلفن رو میده شماره گرفت مشکل سرعت رو چک کنه و مشکل کم شدن ترافیکم رو 3 روز شماره گرفت و یوزر پسورد من رو ولی کاری نکرد فکس دادم به آقای درخشان و همکارانشون در تهران که تنها میگن ویروسه و 15 ایمیل دادم و تنها یکبار گفت شما ایمیل دادی گفتم واسه چی میپرسین چیزی شده قطع کرد تلفن رو شبانه هم که دیشب منطقه آزادی به چه دلیل نمیدونم قطع بود و این هم سرعت روزانه 0
و بخدا صبانت گفت توی دانلود نباید 2 برابر حجم کم بشه و نماینده اهواز فارا گفت عادی هست باید کم بشه و گفت امکان نداره با سرعت 128 1 گیگ دانلود بشه بخدا راست میگم
لعنت به صبانت که همه رو به جون هم انداخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزانه هست سرعت اه اه اه
و من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم و متوجه شدم شارژم در دانلود من 40 مگ آهنگ دانلود میکردم ولی 80 مگابایت تو سایت زده بود کم شده و تو گشتن در وب ساعتی 400 مگابایت کم میشد و 2 هفته ای با 400 مگ شارژم تمام شد و 1 ماهه 3 گیگ گرفتم و باز همین مشکل بود 10 روزه تمام شد و با آقای درخشان و نمایندگی تهران و اهواز حرف زدم میگفتن دروغ میگم من و میگفتن ویروسه ولی نبود و حتی حاضر نشدن واسه بررسی مشکل من رو به بخش مربوطه بدن میگفتن بدیم هم میگن ویروسه یا کامپیوتر خودت مشکل داره و واسه سرعت که روزانه 280 بود الان شده 4 و 0 و شبانه 0 هم میگن مشکل از سیستم هست 3 روز یوزر پس رو دادم ولی جوابی ندادن دروغ گو ها
همین الان سرعت 0 میشه و باید دیسکانکت شم تا باز صفحه باز کنه