بچه ها كسي ميدونه داخل لويزان(شهيد لطيفي)ميدن يا نه؟
بيشتر از 128 هم به كاربرهاي خونگي ميدن؟
Printable View
بچه ها كسي ميدونه داخل لويزان(شهيد لطيفي)ميدن يا نه؟
بيشتر از 128 هم به كاربرهاي خونگي ميدن؟
نقل قول:
ديگه ما آمار تمام مراكز رو نداريم شماره تلفن مركز مخابراتي روي قبض تلفن هست اگر يه تماس بگيرين مي تونين از چند و چون قضيه مطلع بشين.
از 128 بالاتر هم فعلا خبري نيست تا بعد ......
آره اونا هم جواب میدننقل قول:
داشتم حرف میزدم که خانومه گفت خداحافظ
برای ثبت نام حتما باید رفت خود مخابرات ؟
نمیشه از طریق اینترنت یا تلفی ثبت نام کرد
چرا اگر تو پورتال شركت مخابرات عضو باشين مي شه به صورت اينترنتي ثبت نام كرد.نقل قول:
تلفني :31::46:
راستی بچه ها کیفیت وایمکس ها چطور است؟
دوست عزيز ضمن تبريك به شما براي عضويتتون در P30world لطفا به اين تاپيك مراجعه كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245
با سلام خدمت شما دوستان عزيز من يه مشكل داشتم ميخواستم ببينم ميتونيد شما راهنمايي كنيد
من چند وقت پيش اينترنت ندارايانه دشتم كه به اي دي اس ال مخابرات تبديل كردم مودم من سينفوني هست من دوتا سيستم دارم مودم من هم پورت يو اس بي داره هم شبكه كه يكي از سيستم ها رو به شبكه وصل كردم يكي هم به يو اس بي زماني كه ندارايانه داشتم خيلي راحت تو تا كامپيوتر وصل اينترنت ميشد حالا كه مخابرات شده يكي وصل ميشه و يكي ارور 619 ميده و كانكت نميشه از دوستان ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه تا بتونم اين مشكل رو حل كنم
درود
سرعت اینترنت من به حدی پایینه که 5 دقیقه طول می کشه صفحه اول گوگل رو باز کنه! مشکل از کجاست؟
مودم من planet ADW-4401A wireless هست.
خیلی ممنون
ای لعنت بر اون اول تا اخرشون
ای لعنت !
از ساعت 8 شب تا الان 4 صبحه با سرعت لاکپشت میره ! ای لعنت
مهرداد داداش یه لطفی کن یه DNS پرسرعت برایم بزار.
هرچی میدونی فعلا جواب کارمو میده الان با هوشمند اومدم ببینم کی مرده است کی زنده است.
ولی لعنت بر جد و اباشون. دل دزدهای مال مردم خور
لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.نقل قول:
نقل قول:
كينگ جان من اون تاپيك بهترين DNS Server ممكن براي مرور صفحات وب رو براي همين گذاشتم نتيجش محشره بيا اينم آدرسش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
آروم باش برادر...نقل قول:
حرص نخور اینقدر.
سرور دیگه کاریش نمیشه کرد
[QUOTE=mehrdad38;4992978]لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
درود
دیشب انگار یه مشکلی از مخابرات بود، با این حال رفتم تو این سایتی که فرمودین، 0.09 مگابیت دانلود و 0.05 مگابیت آپلود نتایجش بود! فکر کنم پایینه!!!!!
خیلی ممنون :10:
دقیقا از حدود ساعت 7:30 -8 دیشب بود که دیگه هیچ سایتی باز نمی شد ،تا حدودا ساعت 3 صبح که دیگه خوابیدم.:41:نقل قول:
الان که درست شده ولی واقعا تا تونستن فحش خوردن.
آخرش با این اینترنت مخابرات دیوونه می شم :34:
دوستان سلام:10:
یه پیشنهاد برادرانه
هر وقت که دسترسی ـتون به نت قطه میشه بهترین راه برای اینکه سریع و بدون الافی به نت وصل بشید Reset کردن مودمِ
نیازی هم نیست که حتما سخت افزاری این کار رو انجام بدید نرم افزاری هم میشه هیچ تفاوتی هم با همدیگه ندارن. اکثر مودم ها تو تنظیمات ـشون گزینه Reset کردن رو دارن.
من خودم همیشه این کارُ انجام میدم اکثر قطعی ـهام کمتر از 3 دقیقه طول می کشه ... 90% مواقع جواب میده
امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم ...
ممنون:11:
احتمالن مانور تمرینی قطع اینتر نت بوده:27:نقل قول:
(شوخی)
سرعتت خيلي پايينه براي باز شدن سريع صفحات وب به تاپيكي كه آدرسش رو تو امضام گذاشتم برو نتيجه خوبي مي گيري.نقل قول:
كه درخواست ميدي پست من پاك بشهنقل قول:
عجب ادمي هستي
خوب مهرداد خان مسئول مخابرات قلك من
خدایا شر این اینترنت را از سر ما کم بفرما.از دیروز تا حالا فقط اعصاب خوردی بوده.خدا ازشون نگذرد.الهی آمین.
اينطور كه پيداست ديروز خيلي ها با اينترنت مخابرات مشكل داشتن من خودم هم داشتم ولي نه به اين صورتي كه دوستان مي گن. سرعت كمي كاهش پيدا كرده براي من پينگ هم كمي بالا رفته.
پس اين مشكل گسترده بوده . دوستان ديگه يواش يواش بايد خودمون رو براي وخيم تر شدن وضعيت آماده كنيم خودتون كه مي دونيد به چه علتي. چه ميشه كرد ؟ چاره اي هم هست؟ :13:
اين پيش قراول يه وضعيت بحرانيه :13::13::13:
پس این پدرسوخته ها سراسری همه چی رو بستند. ای تف به ذات کثیفشون برای 128 کیلو یبوست میگیرند ! ای خاکنقل قول:
میدونم گذاشتی دمت گرم ولی هیچی سر در نیاوردم ضمنا دانلودش هم نکردمنقل قول:
چون معتقدم که سرعت وبگردی تاثیری نداره الان که روی 128 بسته شده 13تا14 تا بهم میده تو با این DNS ها تا 15 رفتی ؟ 16 کیلو چی کامل گرفتی ؟
روز موعود میشه یه کاریش کردنقل قول:
الان با سرعت 8 تازه وصل شدم بعد از 24 ساعت !!!نقل قول:
مانور قطعی ها شروع شده ...یقیین دارم.
بزودی 2 روز در میان قطع میشه ببین کی گفتم
متاسفانه روزای خیلی بدی هم در پیش داریم....:13:
بله آقاي كينگ مي دونم روي 128 بسته شده ولي لااقل ميشه با اين DNS ها سرعت مرور صفحات رو بهينه كرد. تازماني كه آدرس سايتي كه وارد آدرس بار مرورگر كردي به معادل عددي اون تبديل نشه سايت باز نمي شه به همين دليل DNS Server ها نقش ترجمه و تبديل كاراكتر به عدد رو به عهده دارن. وقتي از يه DNS سرعت پايين استفاده كني مدت زماني كه آدرس كاراكتري وبسايت به معادل عددي اون تبديل بشه طولاني تره .:13:
به هرحال خودت يه پا استادي ما از شما درس مي گيرم كينگ بزرگ
خیلی محسوس نیست عزیز
از اپرا استفاده کن تفاوت رو احساس کن !:31:
دوستان عزيز كه از مخابرات ناراضي هستند
خوب هيچ ارزوني بي دليل نيست انگليسيا ميگن ما اينقدر پولدار نيستيم كه جنس ارزون بخريم
شما نسبت به هزينه اي كه داديد سرويسي حتي بيشتر از سرتونم داريد ميگيريد
همين الان قيمت تعرفه نامحدود پارس و شاتل در تهران ببينيد و ماله مخابرات ببينيد پس انتظارات بيخودي نداشته باشيد كه سرويس درحد تيم ملي بهتون بده
ضمنا طبق يك ابلاغيه نانوشته سرعت از شنبه 15 با كاهش شديدتري روبرو خواهد شد
بهرحال دوستان ناراضي يه سري به تعرفه هاي سايت زير بزنيد ببينيد اينا چطوره pixbaz.co.cc
راستي يك راه حل ديگم هست
1. يك عدد سرويس 64 از مخابرات بگيريد ( نامحدود ماهانه 5900 تومن)
2. يك سرويس ايزي اسكاي easy sky ( اينترنت ماهواره اي متعلق به شركت اپن اسكاي) با سرعت512 البته سرعت دانلودش عموما 13تا15 هست و شير هست اما در برخي ساعت به 20 هم ميرسه ولي نامحدوده و افت سرعت نداره و هرگز از 13 كمتر نميشه ماهانه 14 دلار بگيريد
اينطوري راحت ميشيد و هزينه تموم شده يك سرويس پايدار نامحدود براتون ماهانه حدود 20تومن ميشه
كسي خواست من درخدمتم همين اكانتو باسود خودم ميدم ماهانه 16 دلار هر دلار هم 1100 تومن اگرم پي پال داريد كه خودتون مستقيم بگيريد
از اساتید محترم کسی نیست به من کمک کنه ؟؟؟نقل قول:
چه فرقی کرد !!! الان هم داریم با سرعت 13 - 15 دانلود میکنیم.دیگه چه کاری بریم اینترنت ماهواره ای بگیریم.نقل قول:
کسی پولی نمیده که ارزون باشه یا گرون مجانیه ایضا سرعت هم بالاتر از اونیه که پیشنهاد دادی.نقل قول:
ببخشید دوستان من تازه گرفتم.
شماره پرونده رو از کجا باید بگیریم؟ برای ورود به سایتش میخوام () .کد:http://1899.tct.ir
زنگ زدم 1899 میگه شماره adsl رو وارد کن، وقتی میزنم میگه معتبر نیست خداحافظ!:laughing:
حالا چیکار کنیم؟ اپراتور هم که نداره!:41:
نقل قول:
تبريك مي گم
حدودا چند هفته طول ميكشه تا اطلاعاتتون تو سيستم ديتا ثبت بشه من هم همين مشكل رو داشتم تا اينكه 2 هفته از راه انداري سرويسم گذشت بعد امتحان كردم ديدم وارد شبكه ميشه.
اون پشتيباني رو بريز دور الكيه.
شماره پرونده بايد تو همون تيكه كاغذي كه توش يوزرنيم و پسورد هست وجود داشته باشه اگر نيست برين مركز مخابراتي ازشون بگيرين.
ppoe بساز برو تو تنظیمات مودم یوز پس رو اونجا وارد کن192.168.1.1 مثلانقل قول:
سلام،نقل قول:
من تنظیمات کانکشنونو تو خود مودم تنظیم کردم، این مراحل رو تو مودمم انجام دادم، البته مودم من TP link 8901 هست. ممکنه تو مودمهای دیگه کمی فرق کنه:
1) ورود به تنظیمات مودم با2) در پانل Interface Setup در قسمت LAN اون پایین یه قسمت داره که نوشته DNS Relay که دو تا گزینه داره:کد:http://192.168.1.1
Use Auto Discoverd DNS Server Only
Use User Discoverd DNS Server Only
که اگر اولی رو انتخاب کنیم هر دفعه خودش اتوماتیک یه DNS پیدا میکنه.
دومی هم که معلومه باید چیکار کرد :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که یکمی دیر شد. :20:
آقا مرکز با هنر نمیخواد پورت بده!! ما اینجا 20 سالا زندگی میکنیم نمیدن 4 تا شرکت که دو روزه باز شده 4 تا 4 تا adsl میگیرن!!
سلام دوستان من یک سوال دارم شما که از ۱۲۸ استفاده می کنید سرعت دانلودتون ۱۶ هست؟
سلامنقل قول:
لطفا اسم یکی از اون شرکتها رو که بعد از عید گرفتن رو بفرمایید با آدرس ویا شماره تلفن.
بحث مچ گیری نیست که اینجا
موضوع هم ماله الان نیست من قبل اینکه مخابرات adsl بده هم دنبالش بودم از اول بنیادشم میگفتن پورت نداریم شاتلو داتکو هر شرکتی هم رفتم گفتن پورت داره مخابرات ولی به شرکت ما دیگه اختصاص نداره الانم که خوده مخابرات نمیده!!
پیش شماره 2200 و 2260 جایی هستن که پره تجاریه همشونم چه جدید چه قدیمی adsl و wierless دارن!!
مخابرات هم جواب درست حسابی نمیده میگه هر روز زنگ بزنین!!
بالاخره آزاد میشه!
آقا من چند سالا دنبالشم
چقدر زنگ بزنم آخه!!؟؟
سلام
من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم فقط قبلش ممنون میشم یکی از دوستان که اینترنت مخابرات داره تصویر پینگ این سرور رو برای من قرار بده
ping 213.180.88.129
20:30:20 408 milliseconds, 408 ms average, 0% lossنقل قول:
20:30:21 409 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:22 406 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:23 410 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:24 403 milliseconds, 407 ms average, 0% loss
20:30:25 414 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:26 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:27 404 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:28 411 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:29 408 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:30 411 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
20:30:31 409 milliseconds, 408 ms average, 0% loss
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
برادر پس نگو چند تا چندتا به شرکتها داده چون هیچ شرکتی نیست که اینترنت مخابرات بدردش بخوره مگه درپیتی باشه.نقل قول:
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:وجوه اضافه مشترکان اینترنت پرسرعت پرداخت شد
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشوراز پرداخت مابهالتفاوت قیمت سیم مسی به مشترکان اینترنت پرسرعت خبر داد.
محمد کرم پور در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه بر اساس مصوبه موجود هزینه سیم مسی هزار تومان کاهش یافت، اظهار داشت: چنانچه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت بیشترازاین میزان هزینه دریافت کنند، مردم می توانند به بازرسی یا معاونت نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت کنند.
وی ادامه داد: به دنبال بررسی های صورت گرفته بیشتر شرکت های مخابرات استانی و شرکت های PAP ، بدهی خود را به مشترکان پرداخت کرده اند.
به گفته وی، این شرکت ها موظف هستند که هزینه ای را که اضافی دریافت کرده اند یا بطورنقدی ، پس بدهند و یا اینکه در فیش تلفن مشترکان عودت دهند.
کرم پورافزود: مشترکان می توانند با مراجعه به شرکت های مخابرات استانی برای دریافت مطالبات خود اقدامات لازم را انجام دهند و چنانچه پاسخی در این زمینه دریافت نکردند به معاونت بازرسی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مراجعه کنند.
در اواخر سال 86 با مطرح شدن مسئله کاهش قیمت اینترنت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هزینه آبونمان سیم مسی را از سه به یک هزار تومان کاهش داد.
این مصوبه با تاخیر دوساله از سوی شرکتهای مخابرات به اجرا در آمد و در فاصله زمانی این دوسال همان مبلغ سه هزار تومان از سوی شرکتهای PAP به مخابرات پرداخت میشد که سرانجام در سال 88 این مصوبه با دستور وزیر و ابلاغ رگولاتوری اجرا شد.
این درحالیست که تنها مشترکان سال 84 تاکنون می توانند این وجوه را دریافت کنند که بر طبق محاسبات انجام شده به ازای هر ماه هزار تومان به مشترکان باید ارائه شود.
1389/03/08
خوب اين در عوض كاملا پايداره و فيكس روي 13 مي ايسته و شناور نيست حداقل به سمت پايينتر از 13 شناور نيست بلكه بين 13تا16 شناورهنقل قول:
فيل تر نداره
با دانلود همزمان 5 فايل بازم سرعتتون افت نميكنه و همه دانلودها با همون سرعت13 دانلود ميشه ( اين واقعا عاليه مثل اينه كه سرعتتون همون512 باشه ديگه )
بازم نمي ارزه ؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
ببينم 2240 هم جزو مركز باهنرهنقل قول:
من سرويس ميدما خواستيد PIXBAZ.CO.CC
512- ماهانه13500 تومان