پست اشتباهی!
پست اشتباهی!
نه آقا کی گفته گوشی بدی هست و یا خطرناکه؟ منظورم اینه که وقتی یک گارانتی واقعی تو ایران پیدا شده که قیمتشم بد نیست , چرا آدم بی گارانتی بگیره؟
سلام.به قسمت تنظیمات برید وادرس سرور پراکسی رو هیچکدام قرار بدیدیعنی حذف کنید.ببیند وصل میشهنقل قول:
قبل از اینکه صفحه نمایش گوشیم بپوکه برنامه ی ترک بادی روش نصب کردم البته جاوا هست بین 5 تا 20 ثانیه طول می کشید تا فعال بشه هم نقشه تهرانو داشتم هم نقشه ایران تنها مشکلی که دیدم این بود که وقتی 120 تا سرعت مرفتی 107 نشون می داد این آخریا هم ستینگاش ور رفتم کالیبرش به هم خورده بود همیشه یه کوچه راست تر نشونت می داد البته من قبلا گوشی gps دار نداشتم نمی دونم گوشی های دیگه چطورننقل قول:
سلام دوستان
رسما اعلام میشه هیچ مشکلی ما با اینترنت و جی پی اس نداشتیم و صفحه نمایشمون هم بی نقص داره کار میکنه
درسته که جی پی اس این گوشی زیر سقف دیرتر از بهترین نمونه بازار یعنی 8910 ماهواره ها رو پیدا میکنه اما تو هوای آزاد
تقریبا مشکلی نیست مگه ساختمون های بلند دور و اطرافتون زیاد باشه که سرعت یافتن ماهواره کمی پایین میاد
آنتن هم کارکردش رضایت بخشه و کیفیت صدای بسیار خوبی رو در اختیار قرار میده
دلفین رو این گوشی نصبه, ما سایتی رو نصفه ندیدیم کامل و سرعت بسیار خوبی داره
ما NFS Shift رو تو 7 ساعت با جی پی آر اس ایرانسل گرفتیم
اینم یه تست سنگین دیگه
انگ مشکل دار بودن به این گوشی نمی چسبه
لطفا دوستانی که با سهل انگاری خودشون یا اصلی نبودن ,گوشیشون به فنا رفته باعث حرف و حدیث پیرامون این گوشی نشن
ما که از ایرانسل استفاده کردیم گوشی که روشن شد مثل هر گوشی دیگه ای خودش تنظیمات رو انجام و به راحتی کانکت شد
يعني تو ايرانم GPS داره؟ يا اينکه شما خارج هستيد؟نقل قول:
نخست ميخوام از پاسختون و البته از پاسخ همه دوستان تشکر نمايم.
و بعدش هم من فکر ميکنم که حرفهاي شما من رو قانع کرد که سامسونگ Wave بگيرم. من با منطق شما موافقم.
تندرست باشيد. :46:
ممنونمنقل قول:
نه دوست من همین نزدیکیام
محل جی پی اس که فرقی نمی کنه
برنامه می خواد دیگه خودش هم یه برنامه سی روزه داره
فکر کنم تا حالا برنامه های تکمیلی هم اومده باشه
سلام،من گوشی را 3 روزه خریدم و خیلی ازش راضیم،همچیش عالیه فقط موقعی که چند ساعت ازش استفاده می کنم داغ میکنه.
در ضمن بازی آسفالتی که روش نصب بود کامله و وقتی هم نبود و باطریشم 100 درصد فول میشه.حالا برای gps چی روش نصب کنم که کار کنه وتست شده باشه.
فریم ویر گوشی jpje5 هست و با گارنتی اصلی از مشهد 449 خریدمش.
در مورد نصب جاوا هم تا حالا 98 درصد برنامه ها و بازی های جاوا رو روش نصب کردم و مشکلی نداشت و خیلی عالی و سریع اجرا میشن.
اگه کسی سایتی بلده که بازی های جاوا با اندازه 800*480 بشه دانلود کرد معرفی کنه و بازی جاوا تاچ که بهش بخوره. متشکرم.
100% موافقم.:10:نقل قول:
مبارکهنقل قول:
میشه ادرس جایی رو که خریدی برام پ.خ کنید
در ضمن حتما در مورد جی پی اسش تحقیق کن و خبرش رو بده.ببین میتونی یه برنامه خب براش پیدا کنی.
همه گوشی ها داغ میکنن این طبیعیه . منتها جون این گوشی بدنه فلزی داره . داغ شدنش محسوسه . وگرنه اگه بدنه پلاستیکی داشت داغ شدنش رو متوجه نمیشدید... باور نمیکنید گوشی دیزایر رو موقع شارژ دست بزنید میخواد بترکه
TrekBuddy - موقعیت یاب و مسیر یاب GPS جاوا به همراه نقشه شهر های ایران + همه آموزش هانقل قول:
من خودم استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403946
کسی می تونه یه بنچمارک از مقایسه GPU ویو با یه سری گوشی مث آیفون 4 بذاره؟چون یکی از دوستانم به ایفون 4 که تازه خریده به شدت می نازه!
در ضمن این گوشی هم خزید (تو تلویزیون تبلیغ شد):13: ولی گور بابای خز شدن از ویو بهتر پیدا نمیشه دیگه .:5:
اره من هم دیدمنقل قول:
اتفاقا اگه خز بشه بهتره چون هم قیمتش میاد پایین و هم برنامه براش زیاد میاد مثل 5800:10:
دوستان یک سوال داشتم. من در منزل و محل کار wi-fi دارم و زیاد file دانلود میکنم. به ویژه از rapidshare و megaupload . آیا با این گوشی هم میشه مثل pc دانلود کرد؟ مثلا چند تا دانلود همزمان؟ با تشکر
نرم افزار هاي بخش بادا رو داخل گوشي ريختم ساپورت نمي كنه از حالت rar هم خارج كردم دو تا فايل شد app و img ريختم تو گوشي پيام ميده unsuported files
كمك كنيد تا نصب كنید
تو پوشه downloads تو دکیومنت ریختم جواب نمیده
تو کایز هم تا کانکت نباشی که تو قسمت apps نمیره اصلا روش آفلاین هست
ویو و گالاکسی اس PowerVR SGX 540 دارن. آیفون 4 و PowerVR SGX 535 3GS .نقل قول:
گوشی هایی مثل مایلستون هم PowerVR SGX 530.
PowerVR SGX 540 = پردازش 90 میلیون مثلث در ثانیه.
PowerVR SGX 535 = پردازش 28 میلیون مثلث در ثانیه. (البته آیفون 4 فکر کنم یه چیز دیگه هم داره که می رسوندش به 34 میلیون.)
PowerVR SGX 530 = پردازش 13 میلیون مثلث در ثانیه.
مایلسون = 7 میلیون.
نکسوس 1 = 22 میلیون.
Sony Ps3 = پردازش 250 میلیون.
XBOX 360 = پردازش 500 میلیون.
فعلا راهی نیست.نقل قول:
نرم افزار هاي بخش بادا رو داخل گوشي ريختم ساپورت نمي كنه از حالت rar هم خارج كردم دو تا فايل شد app و img ريختم تو گوشي پيام ميده unsuported files
كمك كنيد تا نصب كنید
تو پوشه downloads تو دکیومنت ریختم جواب نمیده
تو کایز هم تا کانکت نباشی که تو قسمت apps نمیره اصلا روش آفلاین هست
هر وقت -- بشه احتمالا بشه آفلاین ریخت.
پس چطور بچه ها در مورد ریختن realfootball بعد از پولی شدن بحث میکردندنقل قول:
چند تاشون استثنائا می شن. مثل اینو باتری چک.نقل قول:
بچه ها يعني چي ؟؟ مگه نبايد از ماركت سامسونگ دانلود كنيم ؟ من نفهميدم چي به چي شده يعني فقط بايد از طريق گوشي دانلود و نصب كني تا كار كنه ؟
نقل قول:
دوست عزیز!
این گوشی هیچ مشکلی تو نصب برنامه ها (چه بادا و چه جاوا) نداره. برای دانلود و نصب برنامه یا باید از طریق گوشی عمل کنی یا نرم افزار Kies که میتونی همزمان برنامه ها رو دانلود و نصب کنی یا اینکه دانلود کنی و هرموقع خواستی با اتصال گوشی به کامپیوتر , برنامه رو نصب کنی. فقط موقع اتصال گوشی به کامپیوتر , همونطور که خود گوشی هم پیغام میده باید حتما برنامه های در حال اجرا رو ببندی (با نگه داشتن کلید Home و سپس انتخاب End all applications) تا گوشی توسط برنامه Kies شناسایی بشه.
اون بیچاره من بودم . :10:نقل قول:
آقا من دوباره مموریم پکید !!!!
میخواستم تو دوربین ، فلش را فعال کنم ، گوشیم ریست شد و تا روشن شد دیگه مموری را نشناخت و همه فایل ها یا پاک شده بود و یا خراب . گوشی می گفت : insert memory card to view this application
این 4 مین باره گوشیم ریست شده
دیگه داره میره رو اعصابم !!!
لطفا کمکم کنید . . .
این مشکل گوشیه یا مموری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو خبر خوب:
1- ملت اینقدر به SWYPE فشار آوردن که بالاخره مجبور شد بره سراغ بادا!
2- بعد از درخواست های فراوان و جمع آوری طومار و ... گروه Darkforest که پروژه ی جتروید رو هم در دست داره، رفته سراغ پرت کردن آندروید روی ویو. البته از قبل هم تلاش هایی در جریان بود ولی این اولین گروه معروف و باتجربه ست که می ره سراغش.
...And finally WaveDroid project is born
سلام سهند چطوری؟نقل قول:
1. ایول
2. جریان این جتروید چیه؟ و پورت کردن آندروید روی ویو چه مزیتی داره؟ چه چیز جالبیه مگه؟
فکر کنم اندروید روی سامسونگ jetنقل قول:
سلام
دوستانی که این گوشی رو خریدن made by samsung هست یا made in korea by samsung
لطفا بگین کدوم ورژن رو دارین ایا خریدن ورژنی که نوشته شده made by samsung اشتباه هست>؟؟ کسی این ورژن رو داره؟ مشکلی باهاش داشته یا نه؟>
ورژنی که نوشته ساخت کره هستش چطوره؟ کسی باهاش مشکلی داشته >؟
مال من ساخت کره هست اپدیتم شده هیچ کدوم از مشکل هایی هم که بیان میشه نداره
سلام من می خوام یه کارت حافظه 16 گیگی همراه این گوشی بگیرم یه کارتحافظه با سرعت خوب و سرعت بالا سراغ دارین که بدون مشکل با این گوشی کار کنه
سلام دوستان خوب هستید من می خواستم اقدام به خرید این گوشی کنم چندتا سوال داشتم
1. من روی گوشی شاپ نگاه می کردم بین گارانتی مایکروتل و پارسه 50 تومان اختلاف قیمت بود آیا گارانتی پارسه بدرد نمی خوره؟
2. آیا قابلیت pinch to zoom ( مثل آیفون با دو تا انگشت زوم میکنی) داره؟
3. اگر از قیمت الانش خبر دارید اونم بگین
4. هنگام خرید به چه نکاتی دقت کنم؟
مرسی:40:
سلام دوستان خوب هستید من می خواستم اقدام به خرید این گوشی کنم چندتا سوال داشتم
1. من روی گوشی شاپ نگاه می کردم بین گارانتی مایکروتل و پارسه 50 تومان اختلاف قیمت بود آیا گارانتی پارسه بدرد نمی خوره؟
2. آیا قابلیت pinch to zoom ( مثل آیفون با دو تا انگشت زوم میکنی) داره؟
3. اگر از قیمت الانش خبر دارید اونم بگین
4. هنگام خرید به چه نکاتی دقت کنم؟
مرسی:40:
ممنون.نقل قول:
جتروید همونطوری که دوستمون گفتن پروژه ی اندروید رو اس 8000 جته. که موفق شدن اجراش کنن و دارن درایور هاشو یکی یکی می نویسن. البته احتمالا ویو با توجه به شباهت سخت افزاریش با گالاکسی مشکل درایور نداره.
اندروید چیز جالبی نیست؟!! نه اینکه بادا چیز بدی باشه، اصلا، اما خب اندروید هم دنیاییه برا خودش.
1. پارسه اصلا گارانتی نیست، یعنی بدون گارنتی.نقل قول:
2. بله.
3.
4. اینکه با گارانتی بگیری به نفع دنیا و آخرتته.
پیشاپیش مبارکه.
آقایونی که میگن اینترنتش صفحه نصفه رو تو بعضی سایتها نشون نمیده football3یاهمین p30worldرو امتحان کنن لطفا
من که حتی مایکروتلم بردم ولی میگفتن راهی نداره.اگه این حل بشه این گوشی کاملترین گوشی خواهد بود
هم بادا خوبه و هم آندو... ولی نه منظورم رو بد متوجه شدی، نمیگم چیز جالبی نیست! میگم کلاً این کار پورت کردن یک سیستم عامل روی گوشی ای با یک سیستم عامل دیگه صرفاً به عنوان یه کار نمایشی و یه جورایی کل کل بین سیستم عامل ها محسوب میشه؟ یا اینکه می خوان قدرت سخت افزاری گوشی مقصد رو نشون بدن؟ یا قدرت سیستم عامل جایگزین رو؟ یا قدرت و توانایی تیم developer رو؟ این رو میخوام بدونم:20:نقل قول:
لطفا یکی از استادان ، جواب منو بده ( پست صفحه قبل ) :46:
سلام دوست مننقل قول:
1.حتماً مایکروتل باشه
2.بله داره، خیلی هم روون کار میکنه (تازه گوشی wave 2 pro هم pinch zoom رو داره چه برسه به این که از همه نظر از اون بهتره)
3. دور و بر 445 تا 450
4. گارانتی و تست گوشی
خب این مشکل رو باید خود سامسونگ حل کنه (مشکل مرورگر اینترنت رو میگم). با به روز کردن نرم افزار مرورگر، حتماً این مشکل هم حل میشهنقل قول:
شما از اون آدم بد شانسایی؟:31:نقل قول:
مموریت مارکش چیه؟ احتمال این وجود داره که از مموری باشه
گوشی رو آپدیت کردی یا نه؟
چیز خاصی رو نمی خوان نشون بدن، می خوان امکان استفاده از یه سیستم عامل دیگه رو هم فراهم کنن. همین.نقل قول:
من دوهفته پيش بردم مايکروتل فریمور رو بردم بروز کردن ولی مشکل مرورگر حل نشد
جدیدترین فریمورواسه ایران چیه؟
خدا کنه نباشم :19:نقل قول:
SanDisk . نمیدونم تقلبیه یا نه. من خودم که احتمال 90% میدم مال مموریه . نه امروز می برم . مال من JPJE5 .
من اصفهانم ، اگه بدم فروشگاه مجید ، میتونن فیرمور را آپدیت کنن ؟ ( مجید نمایندگی مایکروتل تو اصفهانه ):11:
ایشالا حل میشه:46:نقل قول:
یکی از دوستان رم ترنس-سند 8 گیگ انداخته بود و کاملاً هم راضی بود. آخرین ورژن هم که فارسی رو ساپورت کنه ظاهراً JG1 هست. اگه مجید نمایندگیه رسمی مایکروتل هست چرا که نه، ببر نشون بده هم برات آپدیت کنن و هم اینکه به طور رایگان حداقل اشکالات احتمالی سخت افزاری رو هم بهت بگن. یادت باشه که گوشیت گارانتی اصلی هست و اونا وظیفشونه که کمکت کنن...
موفق باشی
خیلی ممنون از جوابتون:11:
میگم ایم SanDisk نمایندگی داره ؟ رو مموریم چندتا برچسب زده ( هولوگرام )