خيلي خيلي ممنون.نقل قول:
Printable View
خيلي خيلي ممنون.نقل قول:
کسی در مورد Dhcp چیزی میدونه
Dhcp اگه ON باشه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكني و مودم رو خودش اتوماتيك كانكت ميشه نيازي به كانكشن نيستش . بيشتر از اين در موردش نميدونمنقل قول:
دستت درد نکنه مرسی که راهنمایی کردینقل قول:
خب اگه بخوای سرویس 3 گیگ رو بگیری و دانلود نداشته باشی و فقط چرخ بزنی! تا روزی 10 ساعت رو هم جواب میده،فقط شما بگو که اولین بارته ای دی اس ال میگیری ؟نقل قول:
به من پیغام خصوصی بده تا بهت بگم چه شبکه ای خوبه میتونیم تلفنی هم در تماس باشیم.
دوستان من نمیدونم چرا تعداد رای های پارس آنلاین هی همینطوری داره میره بالا؟
یکی جلوی مبلغ های پارس آنلاین رو بگیره !چون هیچ آدم عاقلی بهشون رای نمیده.
نقل قول:
اين راي هايي كه ميدن فقط از روي نام هستش نه از روي كيفيت. چون پارس آنلاين از قبل به عنوان شركت گردن كلفت اسم در كرده بين همه براي همين راي ميدن يا ميرن كارت اينترنت پارس آنلاين ميگيرن فقط به خاطر شنيده ها و نه تجربه ها مشكل ما ايرانيها اينه. من شخصا خودم همه چي رو تجربه كردم با اونكه ضرر و زيان هم دادم ولي به جاش تجربه كسب كردم :46:
نقل قول:
هر چي برات زدم نبودي on شدي pm بده
آره بار اوله
اقا این اسیاتک ترکونده بخدا الان دارم با 40کیلو دانلود می کنم واقعا رویایی هستش
فقط آسيا تك
راستي راستي؟ با 128 يا 256 ؟نقل قول:
آسيا تك چند روزه ؛كارهاش تموم ميشه و ميتوني ازش استفاده كني؟ بچه هاي نصبشون چه جورند؟ كاربلد يا ....
برای من 128 هستش الان حدود از ساعت 4 بود شروع شود هنوز هم پایین نیومده دمشون گرم
راستی سرعتش الان سرعت دانلودش روی 41کیلو هست خودم حساب کردم میشه یه خط 328 کیلو یعنی بهم دادن خدا کنه پایین نیادش دیروز سرعتم روی 13 تا 14 بود ولی امروز شوده41 از 40 هم پایین تر نمی یادش واقعا رویایی هستش دمشون گرم من که مشتری دائمشون شودم به دوستانی که در مرکز ایت الله کاشانی هستن بگن برای اونا هم این طور هست
راستی بچه ها هر کی vpn ارزون خواست تا حدود 2000 بهم یه p.m بده تا بهش ادرس بدم
Salam Khaste nabashid Sharmande man Mikhastam Yeki Az Shoma Azizan Ke Dar Morede In Sherkata Etelaat Dari Be Man Dar Morede Eshterak Komak konid
1 - terafic shabake nadashte bashe
2 - P2P Ham Suport kone
3 - va hamcheni pish shomare 7792 va 7790 ro suport konad
age baraton maghdore be in ID Pm Bedid ===> 19780428
ba tashakor az tamamye shoma dostan
كداميك از دوستان ؛ خودتون مودم آسياتك را كلا با سيم كشي و .... نصب كرده ؟باسپاس
دوست عزیز نصب کردنش زیاد سخت نیستش
من خدمات 64 از شرکت لایزر گرفتم و سرعت دانلودم به 117 کیلو بایت رسید یعنی 936 کیلو بیت :18: ولی این سرعت تا حدود 15 روز دوام داشت :41: اگر سرعت آسیاتک پایین نیامد ماهم عضو میشیم.نقل قول:
هنوز اولشه:27:
برادرانم سرویس همیار نت توی شیراز خیلی توپه اما خیلی گرونه !!!
حالا من میخوام 128 با حجم دانلود ش5 گیگ بگیرم به نظر شما چقدری باید پیاده شم ؟؟!!
منم از آسیا تک گرفتم ولی خیلی طول کشید حدودا 1 ماه طول کشید
فعلا 128 با 16 دانلود میکنم البته روز اوله
مودم رو هم خودم نصب کردم
من که راضیم تا آخرش رو همین 16 بمونه و کمتر نشه
سلام
خداييش نميشد اين صد و خورده اي صفحه رو خوند تا به نتيجه رسيد
من ميخوام Adsl بگيرم موندم چي بگيرم و اينكه آسيا تك تو تهران 128 ماهيانه بدون محدوديت دانلود 15000 تومانه اما تو شهرستانها چه قدره ؟؟؟
دابكو ميدونم 30000 تومان باشه (تو شهرستانها)!!!
در ضمن راجع به اينترنت ماهواره اي اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا بگه ؟
آسیاتک همونطور که تو سایتش نوشته فقط 128 رو آبونمان و مالیات بهش اضافه میکنه و میشه 20000 تومان نه 15000
در ضمن به نظر من کیفیتش تو مایه های کیفیت داتک هست و تلفنهاش اکثرا مشغوله و خدمات دهیش ضعیف
چرا دوست عزیز مگه شما دائما با اونا کار دارین بعدشم شما adsl مگه نمی خوای خوب قیمتش همینه دیگه کیفیت شم خیلی خوبه شاید بعضی از مراکزش مشکل داشته باشه ولی این که تقصیر شرکت نیستش مقصرش مخابراته
سلام دوستان
نظرسنجی بجایی بود البته برای دوستانی که هنوز تهیه نکردند
امیدوارم شما مثل من از شهراد شبکیه و آسیا تک استفاده نکنید.
سلام
اقا ما یه مشکل داریم من میخوام ای دی اس ال بگیرم ولی کپی شناسنامه صاحب تلفن نداریم چون خونه رو هنوز صند نزدیم که می تونه یه شرکت معرفی کنه که اینو نخواد
شما اگه کپی غلامه خونه رو هم براشون بفرستین قبول می کنن به همین راحتینقل قول:
واقعا ؟
بعد یه سوال دیگه بهترین شرکت کدومه ؟
آقا سینا از نظر بهترین شبکه سپنتا هست
سلام ...
كسي مي دوني كدوم شركت براي نياورون سرويس adsl ميده؟
مركز تيليفون جماران! ؟!؟
دستت طلا :11:نقل قول:
دوست من کاری به نظر دیگران ندارم تو هم باید خودت تست کنی و نتیجه رو بگی بین من هم سپنتا ، پارس انلاین، داتک و اسیاتک داشتم هموشون بغیر از داتک مثل هم بوده تا این اسیاتک که به نظرم بهتر هم بوده چون دو روز سرعت روی 40کیلو بهم داد که نه سپنتا و نه پارس انلاین نداده بعدشم از اولین روز کانکتم که با امروز میشه 10 روز یک بار هم قطعی و یا خرابی شبکه نداشته بالا هم گفتم مشکلات اگه پیش بیاد برای بعضی از مراکز هستش که اونم تقصیر مخابرات هستش من به کسایی که در مرکز ایت الله کاشانی هستن پیشنهاد می کنم پول اضافی ندین و همین اسیاتک رو بگیرین و اگه کیفیتش اومد پایین دیدن مثل داتک اذیت می کنن دیگه ازشون نگیرین شما هم بهتره از بچه های محلتون بپرسین تا مطمئن بشیننقل قول:
سپنتا خیلی گرونه !!!
من کاری به قیمتشون ندارم کلا از لحاظ دانلود می گم که اسیاتک برای من خوب در اومده
عزيز من كه ميرم در سايت اسياتك پيگيري ميكنم خط ميگه :نقل قول:
درخواست شما در مرحله انتظار مخابرات ميباشد
الان يعني اخرين مرحله هست ديگه؟
مرحله سوم اینا باید باشی
دوستان مثل این که فکر میکنند هر شبکه ای که گرون تر باشه بهتره:laughing:
پارس آنلاین هم گرونه..ولی کیفیتش:angry:
فقط آسيا تك
دوست عزیز سرویس دهی این شرکت شهراد چه جوریاست ؟ کسی تا حالا از این شرکت سرویس گرفته ؟نقل قول:
اگه کسی اطلاعاتی از سرویس دهی این شرکت داره با ما به اشتراک بزاره.
یا علی .
سلام دوستان کسی ادرس وب سایت آسیا تک رو داره؟
چرا داره عزيزه من اصلا هم مسخرهئ نيست همون 118 زنگ ميزدي جوابت رو ميداد
انقدر خوبه كه ادم دوست داره پولش رو مجاني بده بهشون
اينم شماره شركت آسيا تك كه سگش شرف داره به همه شركتهاي سرويس دهنده تو كله تهران:
نام مسئول فروش : الهه پورصائب تلفنه مستقيم 82144111
تلفن پشتيباني فني 88523545
تلفن تماس(واحد فروش): 88523530
سريعا زنگ بزنيد و كيف كنيد حال كنين