یکی نیست جواب سوال من رو بده؟نقل قول:
Printable View
یکی نیست جواب سوال من رو بده؟نقل قول:
سلام خدمت شما کاربر تازه وارد :20:نقل قول:
فقط در چین اسمبل میشن . در خود امریکا هم شما نمیتونی made in usa پیدا کنی :18:
کیفیت همین چینی ها عالیه . اگر خوب نبود هیچ وقت به تایید کنترل کیفی اپل نمی رسید .
sorry :11:نقل قول:
یکی نیست جواب سوال من رو بده؟
تازه پستتون رو دیدم .
سلام. دیروز رفتم ولی عصر از یه جا mc374 رو 1470 قیمت گرفتم. البته بدون گارانتی
نقل قول:
سلام . لطفا دیگه از این واژه ( البته مايه دار ) استفاده نفرمایید .با تشکر
انشاا...نقل قول:
اگه خدا بخاد منم به زودی با خريد يک MC371 به جمع شما ميپيوندم :40:
چند تا سوال داشتم تا با خيال راحت بتونم خريد کنم:
نقل قول:
من در فرانسه آشنايی دارم که ميتونه برام بخره و پست کنه. کلن اين کار پيشنهاد ميشه و نکته مهم اينکه ميشه از نمايندگی فرانسه مک بوکی با کيبورد فارسی - انگليسی خريد؟
اگر خودش براتون میاره خوبه وگرنه بی خیال پست بشید .
بله براحتی اجرا میشه .نقل قول:
چون با افتر افکتز و3Dmax کار ميکنم ميخام مطمئن بشم آيا ميتونم به عنوان مثال با وجود افکت های سنگين مثلParticular در افتر Real time Preview داشته باشم؟ يا تا چند ثانيه ميشه اين کار رو انجام داد؟
اگر میتونی به بودجت اضافه کن مدل 373 بخر
نقل قول:
و اينکه با ترک پد ميشه کار گرافيکی انجام داد يا خريد موس هم واجبه؟
اگر عادت کنی میشه . چون ترک پدش مالتی تاچه و راحت میشه باهاش همه کار کرد .نقل قول:
اگه اساتيد راهنمايی کاملی در رابطه با سهولت کار جلوه های ويژه در مک بوک پرو بکنن واقعن ممنون ميشم.
در این مورد شرمنده . من کار گرافیکی نمی کنم . دوستانی که کار کردن نظرشون رو بگن
نقل قول:
لوازم جانبی واجب رو هم اگر با برآورد قيمت و همينطور زمان مناسب خريد بگيد عاليه . يعنی تا چند ماه ديگه امکان افت قيمت هست؟
وقت خرید همین الان . چند روزی هست قیمتها متعادل شدن و دیگه از این کمتر نخواد شد .
در مورد لوازم جانبی بر میگرده به خودتون ولی من این ها رو توصیه میکنم :
1- قاب اسپک ( برای جلوگیری از آسیب دیدن بدنه لپ تاپ )
2- روکش کیبرد
3-ریموت کنترل
ممنون که جوابم رو دادید. اگه خدا بخواد هفته ی بعد من هم یه لپ تاپ اپل می خوام بگیرم و به جمع اپلی ها بپیوندم.نقل قول:
یه سوال دیگه به نظر شما مدل MC207LL/A مک بوک رو بخرم یا مدل MB990LL/A مک بوک پرو رو بخرم؟ مک بوک پروهه به نظرم خیلی عالیه فقط تنها ایرادی که داره اینه که ظرفیت هاردش کمه به خاطر همین یه کم دو دل هستم که کدوم یکی رو بخرم.
به نظرم به 2.6 برسون و مدل 373 بخر و خیال خودت رو راحت کن :13:ارزشش رو داره :13:نقل قول:
MC371ll/A میشه با 2050000 تهیه کرد .نقل قول:
3:تو قیمت بین 1.8 تا 2 میلیون مدلهای خوب اپل چه مدلهایی هستند؟
پس از خرید به گروه دعوت میشید .:46:نقل قول:
در ضمن من عاشق اپلم
نقل قول:
عالیه :13::13::13::13:
اگه لطف کنید کانفیگ
MC371ll/A رو برام بذارید ممنون میشم:31:
در ضمن 2.6 خیلی زیاده:41:
نقل قول:
پاسخ داده شد . همون طوری که اشاره کردید متاسفانه دیده نشد .
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
دمتون گرم شما بحث میکنید ما تازه کارا از شما کار بلدا خیلی چیزا یاد میگیریم
یه نکته دیگه شرکتی تو ایران داریم که اپل شرایطی بفروشه؟:31:
یا باید حتمابرم دنبال وام؟:41:
من حدودا 1.8 دارم پس باید 800 وام بگیرم که سودش کم کم میشه 250 یعنی به نظر شما 1850 برای لپ تاپ دادن ارزش داره؟:18:
آق کسی نمیدونه چرا تو سایت بورس قیمت ها اینقدر پایینه؟:18::18:
مثلاApple Mac Book pro MC373
بدو گارانتی:24,200,000
با گارانتی بورس : 24,810,000 ريال
با گارانتی طلایی بورس : 25,110,000 ريال
به نظر من اینا یا خیلی آدمای خوبین و یا خیلی بد.
چون اگه لپ تاپ مشکلی نداشته باشه قیمتهاشون خیلی خوبه :8: اگر نه که:19:
آقا یه سوال داشتم
قیمت Apple Mac Book pro MC373 در دو شرکت مختلف رو نگاه کنید:
شرکت بورس:
قیمت کالا : 24,200,000ريال
شرکت نقش:
گارانتی یک ساله نقش برای اپل
یک سال گارانتی تعویض قطعات 2,700,000
به نظر شما این اختلاف قیمت شک برانگیز نیست دوستان تا حالا کسی از بورس خرید کرده اگه خرید کرده مشکلی داشته یا نه؟
آقا یه سوال داشتم
قیمت Apple Mac Book pro MC373 در دو شرکت مختلف رو نگاه کنید:
شرکت بورس:
قیمت کالا : 24,200,000ريال
شرکت نقش:
گارانتی یک ساله نقش برای اپل
یک سال گارانتی تعویض قطعات 2,700,000
به نظر شما این اختلاف قیمت شک برانگیز نیست دوستان تا حالا کسی از بورس خرید کرده اگه خرید کرده مشکلی داشته یا نه؟
آقایی که داری پست منو حذف میکنی لطف کن بگو باید چند تا پست بزنم تا ای دوره ی آزمایشی لعنتی تموم بشه؟:19:
نقل قول:
شما گفتی تا 2.5 میخوام هزینه کنم منم گفتم 100 بزار روش تا 373 رو بتونی بگیری :31:
Processor
Type: Intel Core i5 Clock Speed: 2.4GHz L3 Cache: 3MB Cores: 2
Graphic
Model: NVIDIA GeForce 330M GT Video RAM: 256MB Total Memory: 256MB Memory Speed: GDDR3
Second graphic:
Model: Intel HD Graphics Video RAM: 256MB Total Memory: 256MBMemory Speed: DDR3
Memory
Size: 4GBSpeed: 1066MHz
HDD
Size: 320GBSpeed: 5400rpm
Display
Screen Size: 15.4"Type: GlossyResoloution: 1440x900Backlight: LED
Battery
Model: 77.5-watt-hourTechnology: lithium polymer
I/O Ports
Headphone JackModem JackMicrophone InputUSB 2.0 x 2FireWire 800 (up to 800 Mbps)Mini DisplayPortiSight CameraSD Card Slot
Networking/Wireless
LAN10/100/1000 10/100/1000WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth
Other information
ColorSilverWeight2.54 kgOriginMade in ChinaFactory Warranty1 year limited warranty
مدلهای 15 اینچی دارای 2 تا کارت گرافیکی هستند . که به طور خودکار و در صورت نیاز سوئیچ می کنن :18:
نقل قول:
به نظرم 100% یک مشکلی دارند . شاید لپ تاپهاشون ریفر باشند :41:
ببخشیدا ریفر یعنی چی؟
امکان داره یه لپ تاپ با لیبل سالم اپل ریفر باشه یا مشکلات دیگه داشته باشه
دوباره سوال میکنم از بچه ها کسی از بورس هرگونه خریدی داشته؟
آقا محسن با عرض سلام شما نمیدونید که بعد از چند پست نظارت از رو پستام برداشته میشه و راحت میشم؟:19:
بچ ها امروز رفتم بگیرم اون مدل 2.66 رو گفت 1 میلیون 890 ولی از مدلی که می خواستم گفت تموم شده و باید 1 هفته صبر کنم.!
بچه ها اگه می شه در مورد گارانتی هم یک توضیح بدین!
امروز از اصفهان 373 قیمت کردم زنگ زد واسم پرسید 2500!! 2بار هم ازش پرسیدم مطمئنی؟ من همین الان بخوام با همین قیمت میدی؟ گفت اره!
آقایون لینک زیر را نگاه کنید و نسبت به رِیت پایین اپل نظرتو نو رو بگید من واقعا بهم برخورد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=402376&page=6
نقل قول:
عالیه . اینجا من کمترین قیمتی که دارم 2650 هست . قیمتش خیلی مناسبه . برای خرید رفتی به پلم بودن دقت کنید :20:
با سلام
آقا نبودیم در عرض 3 روز 16 صفحه به این پست اضافه شد:18:
رفته بودیم یه شرکت - اپل 372 سفارش بدیم که ناغافل یکی اومد داخل وگفت یه لب تاپ اپل MC226 K/A داره که از فنلاند براش فرستادند واونم می خواد بفروشه سیستم را اواسط فروردین گرفته بود وبا اجازتون سیستم عاملش را پاک کرده و بعد از پارتیشن بندی یه ویندوز 7 - 32 بیتی ریخته
ما دلمون زدیم به دریا و با مبلغ 000/700/1 ناقابل خریدیمش
ما هم اپلی شدیم
حالا موندیم باحذف سیستم عامل MOS X 10.6 چطوری از روی دی وی دی دوباره سیستم مثل روز اولش کنیم
راهنمایی کنید یا لینک بدید ممنون می شم .چون زمانی که برنامه را می زارم می گه فرمت وپارتیشن بندی مانع نصب است
با تشکر
منتظرم دیگه :20:
*******MC BOOK PRO 226 K/A & ما هم اپلی شدیم *******:11:
نقل قول:
ریفر یعنی لپ تاپهایی که به سایر کشورها میره و به دلیل نقص فنی به اپل بر میگرده و پس از تعمیر به بازارهای آسیایی فرستاده میشه
نقل قول:
ببینید طرفی که اون اعداد و ارقام رو گذاشته اپل نداره :31: من نمیدونم این آمار و ارقام رو از کجا آورده :18:
در ضمن اون برنامه اصلا منبع خوبی نیست .
جوابشون رو هم دادم :46:
نقل قول:
ببین دوست من اصلا بستگی به تعداد پستتون نداره . :20:
مدیران محترم پست های تکراری و بی ربط ( اسپم ) رو پاک می کنن . منم اگر الان یک پست تکراری بدم پاک میشه و نباید ناراحت شد .
احتمالا پستتون تکراری بود :13:
نقل قول:
احتمالا منظورتون مدل MC375LL/A هست . در ضمن قیمتی که بهتون گفت بالا ست . الان در تهران 1780 هم میشه تهیه کرد .
در مورد گارانتی هم :
درسته که در ایران گارانتی معنا نداره و اپل نیاز به گارانتی نداره ولی با گارانتی خیالتون راحت تره :8:
اگر قصد دارید با گارانتی بخرید نقش خوبه :13:
نقل قول:
مبارکه امید خان :10:
فکر کنم این مدل رو گرفتید :
MC226LL/A
کانفیگ خیلی خوبی داره . در ضمن خیلی خوب خریدید :46:
اینجا کسی این مدل رو نداره پس ریویو فراموش نشه .
برای سوالتون باید اینجا تشریف ببرید .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=35
از کی تا حالا ریت ویندوز مهم شده ؟؟؟!!!!نقل قول:
دوست عزیز ، اگر می خوای با اپل کل بندازی بیا پیش خودم یک 3D Mark بگیرم بری حالش رو ببری ، جوری که سونی و... سوسک بشن!:18:
مایکروسافت ویندوز از اولش هم ریت درستی به اپل نمیداد!
باورت نمیشه ، ریت دو تا لپ تاب منو ببین :
اگر فهمیدی ، کجاش خند داره ؟؟؟؟!!!!!! :27:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4909895&postcount=18
موفق باشید ،
امید
بچه ها الان داشتم تو سایت امازون میگشتم که دیدم مدل 373 رو 2200 دلار یعنی همون قیمت خود اپل اما که یکم گشتم دوباره یک 373 دیگه پیدا کردم که با وجود اینکه هر دو در انبار موجود بود دومی رو به قیمت 2000 دلار میفروخت حالا دیگه مطمئن هستم که این قیمت بورس چرا اینقدر پایین هست و فکر میکنم مدل دومی ریفر هست که ارزان میفروشه
120% موافقم . من که اول حدس زدم . آخه مدل MB986 رو که اپل میده 2200 تو سایت بورس زده 2220 . یعنی فقط 20 تومن گرونتر :18:نقل قول:
نقل قول:
جالبه! البته بعید هم نیست که بورس لپتاباش ریفر باشه! ولی یه سوال ؟؟ از کجا میشه فهمید که فلان لپتاب ریفر هست یا نه؟
مگه وقتی تعمیر میشه پلمپش نمیکنن؟
بالاخره یه جوری میشه فهمید که ریفر هست یا نه!
من که خیلی وسوسه شدم !! ولی به هرکی میگم، میگه یه ریگی تو کفششون هست !
خودم باید دست به کار شم بعد از امتحانام برم یه سرو گوشی آب بدم!:5::31:
لپ تاپ ریفر با غیر ریفر هیچ فرقی نداره فقط یک فرق داره و اونم برچسب REFURBISHED هست که رو کارتن میزنن که فروشندگان با انصاف ما اون رو میکنننقل قول:
به نظرم دیگه بورس رو فراموش کنید . به خاطر 200 تومن ارزونتر ریسک نکیند :13:نقل قول:
نقل قول:
جدی فقط یه برچسب میزنن!!!
استیو ، با مرام ، فکر نکردی این فروشنده ها خیلی دغلن!! :27::27:
ولی فکر نکنم فقط به یه برچسب اکتفا کنه شاید وقتی برای اولین بار روشن میکنن اون تنظیمات اولیش نمیآد!!:19:
سلام
این آدرس رو هم چک کنید:
از این نظر که این کانفیگ رو همه جا 2700میدم اینجا2450نقل قول:
کد:http://www.sarzamin.ir/index.php?productID=269
چرا؟؟
این که دیگه خیلی مشکوکه باز بورس بدون گارانتی میده 2450 با گارانتی میشه 2550 اما سرزمین با گارانتی میده 2450:18::18:نقل قول:
من فکر کنم قیمت یکم اومده پایین چون همونجوری که صبح گفتم منم امروز قیمت گرفتم از مغازه 2500 فکر کنم بدون گارانتی بود..
دوستان واقعآ هیچ راهی نیست بشه مک بوک ریفر شده رو تشخیص داد؟؟ خیلی بده اینجوری.. ادم همش فکر میکنه مک بوکش خرابه....
چون سوال بچه ها در مورد ریفر بودن زیاد شده باید به استاد امید رجوع کنیم تا مشکل گشایی کنه
نقل قول:
از نمایندگی هایی مثل نقش و الماس بگیرید تا خیالتون راحت باشه