[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل 5540 فیلیپسه که 1080p هست
Printable View
این مدل 5540 فیلیپسه که 1080p هست
rayan عزیز . دیشب من به چیز جالبی برخوردم واونم اینکه تو کاتالوگ rs70 نوشته که باندای جلو هرکدوم 190 وات در حالیکه من دیشب پشت باندا دیدم نوشته max 150 وات . اخه آقای محمدی بهم گفته بود که تو این سری قدرت زیاد شده . شما یا هر کدوم از اساتید میدونید قضیه این وات چیه لطفا بهم بگید . اگه هم که قدرت آمپ تواین سری جدید زیاد شده که باز به نظر من خوب نیست چون با دادن زیادی وات به باندا احتمال سوختنشون هست. یه چیز جالب دیگه اینکه آمپه به میز تلویز یونم نرفت چون ارتفاع طبقات میز کمتر از آمپه . باید اول میز رو عوض کنم اینم یه بد شانسی دیگه . تا چند روز اصلا نمی تونم سیستم رو بچینم و تستش کنم .
پاینده باشید
مشگل منم سره نخریدن تودوروکی علاوه بر نداشتن پول زیاد این بول همه چیزش تو میز تلویزیونم جا میشد الا اسپیکر سنترش
در مورد وات باند ها هم قائدتا باید باند ها با امپلی هم خوان باشند حالا من دقیق نمی دونم ولی شاید اونا اشتباه دادند یعنی باید سری جدید باند ها رو به شما می دادند
نگران توان آمپتون نباشید . توان آمپ 819 حدود 90 وات برای هر کانال است .. در ضمن آگر توان آمپ بیشتر از بلندگو باشه بهتره تا کشش بلندگو از آمپ .نقل قول:
با سلام به همه دوستان
از کلیه اساتید راهنمایی میخواستم چون شدیدا بین انتخاب 787 و RS30 موندم... :19:
البته مسلمه که RS30 قویتر و حرفه ای تره ... اما از طرفی آیا به نظر شما با دزاین خونه منافاتی نداره؟
در کنار LCD کمی ضمخت و نا متناسب به نظر نمیاد ؟
در ضمن باید بلندگوهای عقبی رو هم گفت... که بدون پایه هستن !!!
با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت 787 صدای باس چندان قوی نداره ؟ درسته یا برای مصرف تو خونه
کفایت میکنه ؟ از نظر شفافیت و تفکیک صدا چطور ؟ :8:
البته اگه RS30 بگیرم با پلیر RS70 میگیرمش...
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...
[QUOTE=zenit52;4973189]با سلام به همه دوستان
از کلیه اساتید راهنمایی میخواستم چون شدیدا بین انتخاب 787 و RS30 موندم... :19:
البته مسلمه که RS30 قویتر و حرفه ای تره ... اما از طرفی آیا به نظر شما با دزاین خونه منافاتی نداره؟
در کنار LCD کمی ضمخت و نا متناسب به نظر نمیاد ؟
در ضمن باید بلندگوهای عقبی رو هم گفت... که بدون پایه هستن !!!
با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت 787 صدای باس چندان قوی نداره ؟ درسته یا برای مصرف تو خونه
کفایت میکنه ؟ از نظر شفافیت و تفکیک صدا چطور ؟ :8:
البته اگه RS30 بگیرم با پلیر RS70 میگیرمش...
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...[/QUOTE
دوست عزیز با سلام . من نمیدونم چرا اکثرا با دیراین سری rs مشکل دارن . من خودم چند روز پیش rs70 رو خریدم و واقعا از دیزاینش خوشم میاد یا بهتره بگم عاشقشم. اگه یه چیز حرفه ای بخوای طبیعی که بانداش پهن تر و بزرگتر باشه . چون باید صدای قویتر و بیشتری بده . این رو از ته دل میگم واقعا تو این رنج قیمت این سری rs محشره و حد اقل تو ایران بی همتا . من وقتی توفروشگاه تستش میکردم به خدا موهای بدنم سیخ شده بود. اگه من جای شما بودم بین 787 و rs30 تو خرید rs30 شک نمیکردم . مطمئن باش با اون بیس نرم و پر طنین دل هر شنونده ای رو میلر زونه. من جا داره که دوباره از بچه های گل این فروم که منو تو خرید راهنماییم کردن کمال تشکر رو بکنم. دوست عزیز واقعا ارزش پرداخت اون رقم رو داره.مطمئن باش ضرر نمیکنی.
پاینده باشید
سلام منم همين مشكل دارم ولي تصميمم 787 بنظر من صداش براي من كافيه ديزاينشم كه محشره ولي هنوز نخريدم تا هفته بد ميگيرم .در هر صورت تصميم با خودته چيزي كه به دلت ميشينه بخر :12:نقل قول:
دوست عزیز با سلام . من نمیدونم چرا اکثرا با دیراین سری rs مشکل دارن . من خودم چند روز پیش rs70 رو خریدم و واقعا از دیزاینش خوشم میاد یا بهتره بگم عاشقشم. اگه یه چیز حرفه ای بخوای طبیعی که بانداش پهن تر و بزرگتر باشه . چون باید صدای قویتر و بیشتری بده . این رو از ته دل میگم واقعا تو این رنج قیمت این سری rs محشره و حد اقل تو ایران بی همتا . من وقتی توفروشگاه تستش میکردم به خدا موهای بدنم سیخ شده بود. اگه من جای شما بودم بین 787 و rs30 تو خرید rs30 شک نمیکردم . مطمئن باش با اون بیس نرم و پر طنین دل هر شنونده ای رو میلر زونه. من جا داره که دوباره از بچه های گل این فروم که منو تو خرید راهنماییم کردن کمال تشکر رو بکنم. دوست عزیز واقعا ارزش پرداخت اون رقم رو داره.مطمئن باش ضرر نمیکنی.
پاینده باشید[/QUOTE]
درود دوست گرامی
در این که سری تودوروکی صدای رعد آسا و نرم و خوبی داره که شکی نیست ولی دوست عزیز این سیستم تودوروکی با هیچ متر و معیاری زیبا نیست قربون شکل ماهت ، شما چون عاشق این سیستم هستی به نظر می اد عشق یک ذره ... . شما الان فیل رو خریدی خودت نمی دونی چطور باید تو خونه جاش بدی . خود آمپ این سیستم تو هیچ میز استاندارد سری براوو جا نمی شه و اکثر این میز ها دو ردیف بیشتر برای پلیر جا ندارند که یکیش میره برای ----- و ..
پروداکت حرفه ای معنیش این نیست که ظرافت و دیزاین رو قربانی کنیم . این یک محصول سرگرمی خانگی هست و باید با سایر محصولات کنار خود هماهنگی داشته باشه . شما اگر مراجعه کنید به سایت های پایونر مشاهده می کنید این سیستم در اروپا و آمریکا در رده محصولات پایونر نیست و فقط برای بخش خاصی از آسیا طراحی شده . من به شخصه فکر می کنم هدف گیری محصول برای کشورهای هند و پاکستان و مجموعه شیخ نشینهای حوزه خلیج و طیف سلیقه زمخت و بدور از ظرافت این حوالی هدف گیری شده . فکر می کنم بخصوص برای این دوستانی که توی پاکستان برای کامیون لباس می دوزند و ده بیست میلیون تومن بهش منگوله آویزون می کنند خوراکشون همین تودوروکی باشه .
من خودم قصد خرید همین سیستم رو داشتم ولی هر کاری می کنم و هر چی می خوام زندگی رو ساده بگیرم و در بند خیلی مسائل نباشم نتونستم با هیبت بی قواره این محصول خوش صدا کنار بیام .
سیستم نوی شما هم مبارک .
خوب مسلما به قول شما rs30 عالیه ولی منم به تبع مناسب با هر دیزاینی مخصوصا دیزاینی های ایرانی خانه های ما ایرانی ها جور در نمیاد باید یک دیزاین مدرن به کار برده شودنقل قول:
گفتم که مثلا خوده من چون اسپیکر سنترش تو میز تلویزینم جا نمی شد و پولش هم نداشتم نخریدم
ولی واقعا زشت نیست کمی زمخت هست ( سوسول بازی نداره) :31:
در رابطه با سوال دومتون کی گفته 787 باسش ضعیفه شما جرات داری صداشو از 30 بیار بالا شیشه هاتو خورد می کنه
یکی از دوستام باسش رو روی آخرین درجه منفی گزاشته
خود نماینگی هم باسش رو منفی کرده چون خیلی زیاده البنه گوش خراش نیست برعکس خیلی نرم و لنشین هست خونه ما 180 متر هست 282 داشتم خوب بود بدک نبود منظورم واته 787 که دو برابره اونه که هیچی کاملتر هم هست
از نظر شفافیت و تفکیک هم اصلا شک نکن که بهنرین تو سینما خانگی های تجاری هست
درود دوست گرامینقل قول:
در این که سری تودوروکی صدای رعد آسا و نرم و خوبی داره که شکی نیست ولی دوست عزیز این سیستم تودوروکی با هیچ متر و معیاری زیبا نیست قربون شکل ماهت ، شما چون عاشق این سیستم هستی به نظر می اد عشق یک ذره ... . شما الان فیل رو خریدی خودت نمی دونی چطور باید تو خونه جاش بدی . خود آمپ این سیستم تو هیچ میز استاندارد سری براوو جا نمی شه و اکثر این میز ها دو ردیف بیشتر برای پلیر جا ندارند که یکیش میره برای ----- و ..
پروداکت حرفه ای معنیش این نیست که ظرافت و دیزاین رو قربانی کنیم . این یک محصول سرگرمی خانگی هست و باید با سایر محصولات کنار خود هماهنگی داشته باشه . شما اگر مراجعه کنید به سایت های پایونر مشاهده می کنید این سیستم در اروپا و آمریکا در رده محصولات پایونر نیست و فقط برای بخش خاصی از آسیا طراحی شده . من به شخصه فکر می کنم هدف گیری محصول برای کشورهای هند و پاکستان و مجموعه شیخ نشینهای حوزه خلیج و طیف سلیقه زمخت و بدور از ظرافت این حوالی هدف گیری شده . فکر می کنم بخصوص برای این دوستانی که توی پاکستان برای کامیون لباس می دوزند و ده بیست میلیون تومن بهش منگوله آویزون می کنند خوراکشون همین تودوروکی باشه .
من خودم قصد خرید همین سیستم رو داشتم ولی هر کاری می کنم و هر چی می خوام زندگی رو ساده بگیرم و در بند خیلی مسائل نباشم نتونستم با هیبت بی قواره این محصول خوش صدا کنار بیام .
سیستم نوی شما هم مبارک .[/QUOTE]
یک نکته راجع به ظرافت فرمودید که من در مورد امپ rs70 که 819 پایونیره مخالفم . اتفاقا سری آمپهای پایونیر از 519 تا 1019 و سری های الیت به زیبایی و ظرافت مشهورند اینکه تو میز تلویزیون سونی جا نمیشند دلیل بر زمختیشون نیست . بلکه برای رسیورهای نیمه حرفه ای و حرفه ای معمولا میز مناسب باید تهیه بشه که حتی جای یک بلنگوی سنتر با هر ابعادی باید توش دیده بشه .
یک نکته راجع به ظرافت فرمودید که من در مورد امپ rs70 که 819 پایونیره مخالفم . اتفاقا سری آمپهای پایونیر از 519 تا 1019 و سری های الیت به زیبایی و ظرافت مشهورند اینکه تو میز تلویزیون سونی جا نمیشند دلیل بر زمختیشون نیست . بلکه برای رسیورهای نیمه حرفه ای و حرفه ای معمولا میز مناسب باید تهیه بشه که حتی جای یک بلنگوی سنتر با هر ابعادی باید توش دیده بشه .[/QUOTE]نقل قول:
خداييش امپش شيكه (بماند كه خيلي جاگيره ) ولي واقا من به طراحي بلندگوهاش شك كردم نميدونم رو چه حساب اونجوري درستش كردن شايدم فكر كردن اونجوري ما بيشتر خوشمون مياد:2:
جناب هاشمی و بقیه دوستان مطلع
مدل 787 سوراند از جلو داره ؟؟؟
من هم امروز 787 خریدم.از همه دوستانی که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه می گذارند تشکر می کنم.
طراحی و ظاهر دستگاه عالی است.به نظر من واقعن زیباست و خوش ساخت هست.من در یک اتاق به طول 6 متر و عرض 4 متر دارم استفاده می کنم.تفکیک صداش عالیه.صدا رو تا آخر هم که بلند میکنی تغییری تو کیفیتش ایجاد نمیشه.
جالب بود که قبل از اینکه mcacc رو استارت کنم،صداش اصلن جالب نبود.اما بعد که خودش صدا رو متناسب با چیدمان بلندگوها و ابعاد اتاق تنظیم کرد،از این رو به اون رو شد.
با تشکر از pemy و saeidghodrati و ata_webmaker و سایر دوستان عزیز
دارم به این نتیجه میرسم که برای دیزاین خونه ایرانی همین 787 مناسب تر باشه
از نظر کیفیت و قدرت صدا هم به گفته دوستان کم نداره... تا نظر دوستان دیگه چی باشه !!!
در ضمن این 787 از نظر ورودی و خروجی دیجیتال و HDMI چیزی کم نداره که ؟ بعدا به مشکل بر نخوریم ؟
فکر کنم این هفته بیام تهران برای خرید... :46:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه 787
اگه میشه کمی درباره mcacc توضیح بدید که چیه ؟
یه میکروفون کوچیک هست.شما اون رو جایی که معمولا میشینید قرار میدید...بعد نصب یا setup می کنید این mcacc رو.خودش با توجه به تعداد بلندگوها و نحوه قرارگیری شون و ابعاد و فضا و ... بهترین صدا رو برای اون نقطه ایجاد می کنه.یه جورایی دستگاه رو واسه خونه شما کالیبره میکنه.نقل قول:
آقا من امروز رفتم جمهوری خیلی دنبال سیستم صدای جمع و جور و 2.1 گشتم ولی کلاً همونطور که دوستان اشاره کرده بودن سینمای خانگی درست حسابی وجود نداره با این جزئیات چند مدل mini Hifi هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم ممنون.
یه مدل JVC بود nx f7 که دو تا باند کوچیک داره که توشم چوبی بود، تستم کرد صدای ریز رو واقعاً عالی تولید میکرد و تفکیک صداشم خیلی خوب بود ولی بخاطر کوچیکی اسپیکراش بلندی زیادی نداشت، از نظر پورتم کامل بود (ورودی اپتیکال که مد نظرم بود هم داشت) تنها مشکلش قیمت 620 تومنیش بود که به نظر انقدر نمیارزید واقعاً نمیدونم حالا؟!
فیلیپس هم یه مدل Mini hifi داشت، mcd 802 که البته تو کارتن بود و بازش رو نداشت که از نزدیک ببینم ولی 400 وات خروجی، دو تا باند کوتاه ولی پهن و ظاهر نسبتاً خوب ولی پورتاش کامل نیست (ورودی اپتیکال نداره) این قیمتش بهتر بود 420 تومن بود فکر کنم.
Pioneer RS30 هم مرده فقط دو تا باند پشتش رو ببند و باندهای کوچیک جلو رو نبند اینطوری میشه 2.1!!! سیستم صدای خیلی خوبیم هست ولی خوب قیمت 620 تومنیش و استفادهای که من واقعاً دارم همخونی نداره زیاد.
مدل آخرم گفتم فیلیپس 3578w بگیرم دو تا بانداش بیسیمه شاید بتونم کاریش بکنم؟ قیمتشم دوروبر 520-530 بود، راستی اینو اگه از هاپر استار بگیرم ارزونتر در میاد؟ کسی قیمتی داره؟
ورودی دیجیتال تنها اپتیکال داره البته منظورم صداسنقل قول:
متاسفانه کواکسیال نداره
فکر کنم دو تا ورودی آئوکس و یک ورودی ام پی تی هم داره
ورودی یو اس بی هم داره
بلوتوٍ هم داره که باید کیتش رو جداگانه خریداری کنی که فکر کنم 40 تومان باشه
البته به نظر من بلوتوث مسخره است
و در ضمن چرا می خوای بیای تهران بخری مگه کجا هستی می تونی از فروشگاه اینترنتی چاره بخری همون قیمت نمایندگی میده بعلاوه که حمل رایگان هم داره البته فکر کنم تبلیغ شد :31:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
هایپر استار یک زمانی اون مدل فیلیپس رو حراج زده بود 460 فکر کنم میداد که از شانس بده ما هم زمانی که رفتیم تموم شده بودنقل قول:
چرا پایونیر نمی خری مدل 787 ورودی اپتیکال هم داره قیمتش هم 470 تومانه خیلی هم عالیه
جی وی سی خییلی گرونه و دلیلش هم نمی دونم چیه در ضمن اون چیزی نیست که ما ها می خوایم
چون خیلی کوچیکه و واتش هم کمه
787 خیلی خوبه مطمئنم از 3578 صدای بهتری هم داره ولی 3578w رو بخاطر بیسیم بودنش میخوام بگیرم چون میخواستم کلاً سیستم 2.1 بگیرم که مشکل فضا برای 4 تا بلندگو و سیماشون رو نداشته باشم حالا این چون بیسیمه شاید بشه بلایی سر 2تا بلندگوهای جلوییش آورد! من کلاً امروز متوجه شدم ما تو این بازار حق انتخاب نداریم یا خیلی محدوده من از این مدل FS30 پائونیر خیلی خوشم اومد ولی نیست تو بازار، دقیقاً انتخابیه برابر نیازهای من ولی کلاً نمایندگی پائونیر رسماً امروز گفت سیستم 2.1 ما نمیاریم اصلاً!!!نقل قول:
مدل 787 فوق العاده،فوق العاده بیس قوی و به اندازه ای داره.تفکیک و شفافیت عالی هم داره.نقل قول:
پیمان جان سری تودوروکی یه دیزاین حرفه ای داره البته قبول دارم که کمی توی دیزاینش اشکالاتی هم هست ولی اونجوریا هم که شما میگی نیست.نقل قول:
کلا سری تودوروکی یه سیستمیه خیلی قوی ای توی زمینه صدا هستش.توی زمینه محصولات تجاری حرف اول رو میزنه.هیچ یک از سینماهای تجاری بازار توی خواب هم نمیتونن ببینن که همچین صدایی تولید کنند علاوه بر اینکه قیمت مناسبی هم داره.
بهرحال این سیستم توی موزیک های ترنس و راک به نظرم از اسپیکرهای یکی دو رده بالاتر از خودش هم بهتر عمل میکنه.
نه این قابلیت مخصوص سیستم های شرکت jvc هست.نقل قول:
من صدای مدل nx F3 شنیدم،به نظر یخورده تقسیم صدا توی این مدل خوب صورت نگرفته بود.به نسبت خود دستگاه ساب ووفر قوی ای داشته و همین امر باعث بم شدن صدا شده بود،در ضمن در حالت flat.نقل قول:
مدل 802 فیلیپس هم من صداش رو نشنیدم ولی نمایندگی فیلیپس توی جمهوری یخورده مونده به علاالدین بازش رو داره.میتونی بری تست کنی.من چون به نظرم ضعیف اومد دیگه تست نگرفتم.
برای مقایسه مدل های شرکت JVC پیشنهاد می کنم برو بازار موبایل نمایندگی JVC .اونجا مدل سیستمهای صوتی و کامپکت و خانگی و سینماییش کامله،همه رو از دم تست بگیر که خیالت راحت بشه.
سینمای خانگی JVC مدل TH-G61
با توجه به تست صدایی که من از این مدل گرفتم در مجموع صدای قابل قبولی داشت.یکی از نکات مثبتش توی زمینه صدا این بود که صدای خودش رو توی ولوم های پایین هم نشون میداد،دقیقا برعکس مدل D7 که صداش رو توی ولوم های بالا نشون میده.
با توجه به اختلاف قیمت 100 هزار تومنیش با مدل D7 خیلی خوب کار شده بود.با داشتن یه ساب ووفر 18 سانتی بیس خوبی داشت ولی نسبت به D7 بیس خیلی محکمتری تولید می کرد.
طراحی پلیر خیلی خوب کار شده بود.فن های خوبی توی پلیر کار شده بود که تضمین کننده این بود خیلی راحت میشه بدون نگرانی مدت زمان طولانی رو با ولوم زیاد گوش کرد گرچه قدرت فنش به مدل D7 نمیرسید.
دیزاین خوبی داره و بلندگوهای عقب هم بدون پایست که با داشتن حالت سوراند از جلو شرکت jvc نیازی به نگرانی در این رابطه نیست.
امکانات جانبی و ورودی خروجیهاش هم که کامل بود و چیزی کم نداشت همچنین توی ساپورت فرمت ها هم کامل بود.
در کل با توجه به قیمت 460 هزار تومنیش سینمای خیلی خوبیه.
High-Power DVD Digital Theater System featuring HDMI Output with 1080p Up-Conversion, and Connection for iPod. This system features both iPod audio and video playback, with an on-screen display
- Dolby Digital/DTS/Dolby Pro Logic II Decoders
- Terminal for iPod (Docking Station Included)
- HDMI Connection with 1080p/720p Up-Conversion
- Digital Audio Input (Optical)
- Progressive Scan Output
- Wall-Mountable Center/Surround Speakers Dolby Digital Decoder
- DTS Decoder
- Dolby Pro Logic II Decoder
- Video D/A Converter: 24-bit/148MHz
- Audio D/A Converter: 192kHz/24-bit
- Sleep Timer
- PAL Playback on NTSC TV
Specifications
Center Unit:
Inputs / Outputs: Analog Audio In [Front x 1(mini), Rear x 1(RCA)]
Digital (Optical) Audio In
Composite Video Out
Component Video Out
HDMI Digital In/Out (1080p Up-Conversion)
Connection for iPod (Audio/Video)
Playable Media/Formats*: DVD-Video, DVD-RW (Video), DVD-R (VR/Video), DVD+R DL (Video), +RW / +R (Video Format), CD / CD-R/RW, MP3/WMA/JPEG Digital Still (CD-R/RW, DVD-R/RW), DVD, DVD-R/RW, +R/+RW
Horizontal Resolution: Approx. 500 Lines
Playable System PAL/NTSC (Selectable)
Connection for iPod: Control Keys: Play, Pause, Skip, Scan
Support Device: 4G or Later
Power Supply
iPod Docking Station Included (Compatible with New iPods)
Video Output Signal Level
Composite: 1.0Vp-p/75 ohms
Component (Y): 1.0Vp-p/75 ohms
Component (Pb/Pr): 0.7Vp-p/75 ohms
Dimensions (WxHxD): 16-15/16 x 3 x 12-1/2 inches (430 x 76 x 317 mm)
Weight: 8.1 lbs (3.65 kg)
Amlifier:
Power Output (with 10% THD)
Total Power (RMS): 1,000W
Front: 155 watts per channel, min. RMS, driven into 4 ohms at 1kHz, with no more than 10% total harmonic distortion
Center: 155 watts, min. RMS, driven into 4 ohms at 1kHz, with no more than 10% total harmonic distortion
Surround: 155 watts per channel, min. RMS, driven into 4 ohms at 1kHz, with no more than 10% total harmonic distortion
Subwoofer: 225 watts, min. RMS, driven into 3 ohms at 70Hz, with no more than 10% total harmonic distortion
Power Requirements: AC 120V, 60Hz
Power Consumption: Power On: 130W [Tentative]
Standby: 0.8W [Tentative]
Subwoofer:
Type: 7-1/8" (18cm) Cone, Bass-Reflex
Magnetically Shielded: Semi-shielded
Power Handling Capacity/Impedance: 225W/3 ohms
Frequency Range: 40Hz - 1,500Hz
Sound Pressure Level: 82dB/W.m
Dimensions (WxHxD): 9-5/16 x 17-3/16 x 15-7/16 inches (236 x 435 x 391 mm)
Weight: 12.6 lbs (5.7 kg)
Front Speakers
Magnetically Shielded: 2-Way, 3 Speakers, Bass-Reflex
Power Handling Capacity/Impedance: 155W/4 ohms
Frequency Range: 80Hz - 18kHz
Sound Pressure Level: 84dB/W.m
Dimensions (WxHxD): 280 x 1,201 x 280 mm
Weight: 4.4 kg
Center / Surround Speakers
Magnetically Shielded: 1-Way, Bass-Reflex
Configuration: 3-3/16
Power Handling Capacity/Impedance: 155W/4 ohms
Frequency Range: 120Hz - 18kHz
Sound Pressure Level: 83dB/W.m
Dimensions - Center (WxHxD): 11-7/8 x 4-11/16 x 3-5/16 inches (301 x 118 x 83 mm)
Weight - Center/Surround: 2.0 lbs/1.8 lbs
Dimensions - Souround (WxHxD): 4-1/2 x 8-1/4 x 3-5/16 inches (113 x 209 x 83 mm)
پیمان جان سری تودوروکی یه دیزاین حرفه ای داره البته قبول دارم که کمی توی دیزاینش اشکالاتی هم هست ولی اونجوریا هم که شما میگی نیست.
کلا سری تودوروکی یه سیستمیه خیلی قوی ای توی زمینه صدا هستش.توی زمینه محصولات تجاری حرف اول رو میزنه.هیچ یک از سینماهای تجاری بازار توی خواب هم نمیتونن ببینن که همچین صدایی تولید کنند علاوه بر اینکه قیمت مناسبی هم داره.
بهرحال این سیستم توی موزیک های ترنس و راک به نظرم از اسپیکرهای یکی دو رده بالاتر از خودش هم بهتر عمل میکنه.
جناب mr_rayan
درود دوست گرامی . دوست دارم اسم کوچک شما رو بدونم راستش این اسم شما رو که می بینم هی میخوام بیام نجاتت بدم :31:
دوست گرامی من می تونید به من بگید چرا این سری پایونر با ابن کیفیت بی نظیر و آنچنانی چرا در آمریکای شمالی و اروپا عرضه نمی شه . فکر می کنید به جز دیزاین چه عامل دیگه ای می تونه در کار باشه . شما نکته دیگری به ذهنتون می رسه . شما بجز آسیا در کدام منطقه دنیا سراغ دارید که این سری عرضه شده باشه .
دوست گرامی یک محصول تجاری سرگرمی خانگی الزاما باید با یک سری استاندارد ها همخونی داشته باشه . به شما قول می دم اگر پایونر کمی ضرافت در این محصول به خرج می داد الان فروش این محصول چند برابر بود . شما توی جمع صمیمی همین تاپیک یک رای بگیرید ببینید چند نفر هستند که توان مالیش رو دارند ولی به خاطر بی قوارگی از خرید این سیستم صرف نظر کردند . حالا شما راضی بشی خانم ها رو راضی کردن مصیبت عظماست .( اولتیماتوم داده شد که این رو خریدی با خود سیستم توی کوچه هستی ):31:
بلی من قبول دارم واقعا این 600 تومن به معنی واقعی مفته برای چنین سیستمی یعنی پول یک آمپ خالی یا یک سری اسپیکر تنها هست . می خواستم خواهش کنم از شما اگر دیاگرمی از نحوه مهندسی صدای این سیستم سوراند از جلوی جی وی سی پیدا کردی بذاری اینجا خیلی مایلم بدونم تکنیک کار به چه صورت هست .
نقل قول:
سلام دوست عزيز ؛
اگه منظورتون پخش با استاندارد Dolby Surround باشه ، 787 اين قابليت رو داره.
نقل قول:
پيمان جان ،
درسته كه سري TODOROKI در اروپا و آمريكا عرضه نمي شه (دقيقا مثل MU.TE.KI سوني كه فقط در آسيا و خاورميانه عرضه مي شه ) اما توجه داشته باشيد كه TODOROKI در حقيقت مرز بين سيستم هاي حرفه اي و غير حرفه ايه . و به نظر من ، اين يه شانس براي منطقه آسيا و خاورميانه بوده كه پايونير يه همچين سيستمي رو با يه قيمت كاملا رقابتي در اين منطقه عرضه كرده .
در ساير نقاط جهان مثل آمريكا و اروپا كه TODOROKI عرضه نمي شه اگه بخوايد با برند پايونير يه سيستم در حد و اندازه هاي TODOROKI جمع كنيد بايد حداقل 2000 دلار هزينه كنيد . در مورد ظاهر اين دستگاه هم بايد بگم كه سليقه ايه . مثلا من خودم با اينكه از TODOROKI استفاده نمي كنم ولي ظاهر TODOROKI رو خيلي دوست دارم . يه جورايي متفاوته !
به علاوه ، اگه دقت كرده باشيد ، ظاهر و قيافه آمپلي فاير و پلير سري TODOROKI دقيقا مثل مدل هاي حرفه اي تره مثل 1019 و.... تنها مورد اسپيكرهاش هست كه به نظر يك عده شايد زياد جالب نباشه ولي در هر حال همونطور كه خودتون اشاره كرديد با اين كيفيت صدا و امكانات انصافا ارزش داره .
نقل قول:
مباركتون باشه دوست عزيز . دستگاه خيلي خوبي انتخاب كرديد . براي توضيحتون در مورد MCACC ممنون ! تا حالا اين MCACC رو RUN نكرده بودم.
مبارك باشهنقل قول:
ميشه بگي از كدموم فروشگاه گرفتي و چند؟
دوست عزیزم rayan من دیروز پشت دی وی دی پلیرمو نگاه میکردم که همون سونی و تازه منوجه شدم که پلیرم هم خروجی ابتیکال داره و هم خروجی کواکسیال . پس شرایط بهتر شد درسته؟ البته چند تا عکس از پشت پلیر گرفتم که اگه بشه میذارم لطف کنید بهم توضیح بدید . یه چیز دیگه حالا با این شرایط من برای گرفتن بهترین تصویر کدوم یک از کابل هارو بگیرم ؟ کواکسیال یا ابتیکال؟
دوستان من چه طور میتونم این عکس ها رو که با موبایل گرفتم و الان تو desktop کامپیوترمه بیارم اینجا توصفحه ام و به عزیزان نمایش بدم؟
mr_rayan عزیز با سلام
خواستم بدونم شما مدل jvc g10 رو باهاش آشنایی دارید شکل ظاهریش دقیقا مثل d7 هست که معرفی کردید ولی با وات پایین تر میخوان بدونم با توجه به قیمت مناسبی که داره حدود 260 چطور دستگاهی هست.
هدف من بیشتر برای تماشای فیلمه و اینکه میخام دستگاهی باشه که بتونم به کامپیوتر وصل کنم یعنی خروجی صدای کیس رو بدم به سینما حالا توی فیلم یا موزیک حالا این دستگاه این امکان رو داره یانه؟
و اگر امکانش توی این مدل نیست لطفا مدلی که بتونه این کار رو انجام بده برام معرفی کنید.البته با قیمت حدود 300
ممنون
ببخسيد فوضولي حساب نشه ولي فكر كنم اين دوتا مربوت به صدا هستند نه تصوير:13:نقل قول:
می بخشید ولی این حرف شما نمی تونه دلیل خوبی باشه چرا که مدل هایی از پایونیر در آمیریکا توضیع میشه که تو اروپا هم نیست این ربطی به دیزاین ندارهنقل قول:
با این حساب اینو هم باید بگین چون اول کنسول های بازی ژاپنی اول تو ژاپن ریلیس میشن آشغالن و یا برای آسیایی ها ساخته شدند اینطور نیست
حالا هر کس نظر شخصی خودشو داره و محترم هم هست
مثلا همین سونی با اون مدل جدیدش که فکر کنم 970 هست بلندگو هاش وایرلسه قیمتش 640 تومانه یک آشغال به تمام معناست نه صدا داره نه قیافه آنچنانی و نه آمپلی و ورودی ها جور وا جور هیچی نداره
پس پایونیر واقعا قیمتش و کیفیتش مناسبه
سلام.ما تازه واردها رو تحویل بگیرین دیگه.نقل قول:
چند تا ازدوستان RS30 رو گرفتن ولی به سوال من جواب ندادن.میخواهم RS30 با دی وی دی420 بگیرم لطفا راهنمایی کنید.منتظرم.
همانطورریکه دوست عزیزمون گفتن این دو تا هیچ ربطی به تصویر ندارننقل قول:
خروجی کواکسیال سیگنال های صوتی رو بویسله سیم انتقال و ممکن است کمی نویز داشته باشه و پهنای باند کمتری داره
خروجی اپتیکال سیگنال های صوتی رو بویسله فیبر نوری انتقال میده که کاملا بدون نویز است و پهنای باند فوق العاده بالایی داره
برای داشتن تصویر می توانید از این گزینه استفاده کنید البته به ترتیب می نویسم و البته اگر دی وی دی پلیرتون داشته باشه
composite خروجی انالوگ تصویر ( تصویر عادی)
s video خروجی دیجیتالی تصویر با ارسال رنگ و تصویر به صورت جداگانه حداکثر فرمت خروجی
576 اینترلیس ( تصویر خوب)
componnet خروجی دیجیتالی تصویر به صورت با ارسال رنگ و تصویر به صورت جداگانه حداکثر فرمت خروجی
1080 پروگستیو ( که البته در دستگاهای مختلف فرق میکنه) بسته به نوع خروجی دستگاه ( تصویر عالی)
hdmi خروجی صدا و تصویر دیجیتال با ارسال پهنای باند فوق العاده بالا نویز بسیار پایین حداکثر فرمت خروجی 1080 پروگستیو ( بهترین تصویر)
دوستان اگه لطف کنید این سهتا لینکو ببینید و نظر بدید ممنون میشم.
دوتای آخری رو گذاشتم برای قیمتش چاره زده 360 و جی وی سی تهران 709 چرا به نظرتون؟
چرا این مدل های پایونیر رو نمیگیری قیمتشون هم خیلی خوبه
HTZ180_181_ باندهاش همشون جلو قرار میگیره کلا بر پاییه سوراند جلو ساخته شده
البته هیچ کدوم ورودی اپتیکال ندارند
آقا کیفیت صدای 3578w چطوره، تفکیک صدا و جزئیات وصدای ریز تو صدای کم (چون بعید میدونم هیچوقت صداش رو بتونم زیاد کنم) برام کیفیت صدا فقط مهمه، اگر خوبه بگیرمش؟
عکس هات رو میتونی توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی.نقل قول:
اگه پلیرت خروجی اپتیکال داره که خیلی بهتر هستش.تصویرت رو از طریق همون کامپوننت انتقال بده و صدات رو هم از طریق کابل اپتیکال به آمپ دستگاهت بفرست.قیمت یه کابل اپتیکال یک متری تقریبا بین 15 الی 20 تومنه.البته یکی دو تومن پایین تر از این هم گیر میاد.
نقل قول:
سلام دوست عزيز ؛
در مورد RS30 خيلي تا حالا بحث شده . اگه به صفحات قبلي مراجعه بفرماييد مطالب زيادي رو پيدا مي كنيد . لينك براي دانلود كاتالوگ PDF هم هست .
شماره تلفن فروشگاه مهر (آكايي) در پاساژ شركا : 66705815 - 66719084
شماره تلفن نمايندگي زير پل حافظ : 66719101
موفق باشيد.
با سلام به همه دوستان
بلاخره تصمیممو گرفتم همون 787 میگیرم
برای اینکه تهران نیام فروشگاه اینترنتی چاره رو پیشنهاد دادن
البته برای شهرستان پول رو پیش میگیره و برای 787 زده 475000 تومان و هزینه حمل رو میگه رایگانه ؟ درسته ؟
میخواستم ببینم نمایندگی هم همین قیمت میده و آیا گارنتی هم میکنن سیستم رو و آیا کلا مشکلی نداره که از سایت چاره بگیرم...؟
ممنون از دوستان... :11:
مدل g1o نه خروجی hdmi داره و نه ورودی اپتیکال،شما باید سیستمی بگیرید که ورودی اپتیکال داشته باشه تا براحتی صدای کامپیوتر رو بهش وص کنید.نقل قول:
مدل G30 هستش که فکر کنم حدود 330 یا 340 تومنه و هم خروجی hdmi داره و هم ورودی اپتیکال.البته من صدای این مدل رو نشنیدم و در مورد صداش نمیتونم نظری بدم.
صدای فوق العاده ای داره.نقل قول:
فروشگاه چاره سایت معتبری هستش و خیلی ها ازش خرید کردن.قیمت نمایندگی هم همین مقداره.در مورد هزینه حمل هم اطلاعاتی ندارم ولی بعید می دونم که رایگان باشه.محصولات هم گارانتی شدست.نقل قول: