سلام. بچه ها دوتا ماتریس رو چطوری باید ضرب کرد؟؟؟؟یه توضیح با یه مثال میگین... مرسی.
سلام. بچه ها دوتا ماتریس رو چطوری باید ضرب کرد؟؟؟؟یه توضیح با یه مثال میگین... مرسی.
سلام
اقا یدونه سوال داشتم
کسر شماره 1 رو چجوری ساده کردن شده کسر شماره 2؟
1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2:
خیلی خلاصه بگم :نقل قول:
دو ماتریس رو زمانی میشه ضرب کرد که تعداد سطر یکی با ستون دیگری برابر باشه !
نحوه ی ضرب کردن اینه که مثلا تو دارایه A11 رو میخوای باید سطر اول رو در ستون دوم ضرب کنی یا مثلا درایه ی A23 رو میخوای باید سطر دوم رو در ستون سوم ضرب کنی !
(هر درایه رو اینطوری می نویسن به فرض aij کهi سطر j ستون)
ضرب دو ماتریس تعویض پذیر نیست مگر در موارد خاص!
ماتریس از اتحادها پیروی نمکنه !
بخش اول که تو ریاضیات گسسته مبحث گراف من که دوست داشتم این بخش !
بخشهای بعدی به جز احتمال نمره بیار نیستن مخوصا مبحث چرت نظریه اعداد !
میتونن از گراف سوال بدن که تو 2 ثانیه حل شه مثل کنکور 91 یا سوال بدن یه نیم ساعتی مشغولت کنه اخر سر هم اشتباه مثل کنکور 85 یا 84 دقیقا یادم نیست!:20:
دومی هم که ما الگوریتم تو کتابی که مال کامپیوتر اسمش یادم نیست خوندیم اما خیلی کوچیک!
سومی هم که اسمش جدید بود اما فک کنم همون بهینه سازی کتاب حسابان که حذف شد اما تو دیفرانسیل max و min اینجور مسائلی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
*: 2- از مخرج کسر میاد بالا و تو صورت اون کسر هم مخرج مشترک گرفتم
سلام. بچه ها چنتا سوال داشتم....مربوط به حساب دیفرانسیل 1 میشه........
1-یه سوال دارم که گفته ثابت کنید تابع [x] در نقطه x=1 دارای حد نیست.....که جوابشم به این صورته که باید an و bn دلخواه بگیریم که lim مساوی بشه ولی (f(an با (f(bn مساوی نشه..... داخل جزوه من ا ان و بی ان و اف ا ان مشکلی نداره ولی اف بی ان نمیدونم چطوری حساب شده. ماله من شده صفر جوابش.... داخل جز صحیح[یه کسر داریم که 1- تو صورته و n تو مخرجه و کل کسرم به اضافه 1 شده] n میره به سمت +بینهایت......جواب من شده صفر....چطوری شده صفر.....
یه سوالم در مورده سری تلسکوپی دارم... داخل سوالم کسر وجود داره که 1 به رویه دوتا رادیکاله....اول شرط همگراییشو برسی میکنیم که همگرا بود....بعد در مزدوجش ضرب کردیم تا رادیکالای مخرج از بین رفت... چرا تو مزدوج ضرب کردیم؟؟؟ داخل سری تلسکوپی رادیکال نباید تو مخرج باشه؟؟؟/
ببخشید که فارسی نوشتم .... بلد نبودم معادلات رو درست بنویسم....
در مورد قسمت اول .. توی جز صحیح n ک همیشه مثبته ولی صورت کسر -1 داریم یعنی این عبارت وقتی n ب سمت بی نهایت میل می کنه از سمت چپ به سمت صفر میره ( یعنی صفر کمتر ) . جز صحیح صفر کمتر هم میشه -1 پس داریم : -1+1 =0نقل قول:
در مورد سری تلسکوپی .. ببینید ما باید عبارت جلوی سیگما رو به صورت f(n) – f(n+1) e دربیاریم تا همه ی جملات به جز جمله ی اول و آخر دنباله حذف بشن در این صورت میتونیم از قاعده ی ادغام استفاده کینم . در مورد رادیکال تو مخرج آره باید تو مزدوج ضرب و تقسیم کرد ( البته به شرطی ک به حل سوال کمک کنه ). باید کسر ها رو تفکیک کرد لگاریتم نسبت ها رو به صورت تفاضل نوشت . تو آرک تانژانت هم میشه ب سری تلسکوی امید داشت ! در ضمن فک کنم بحث سری از دیف حذف شده باشه ها :46:
سلام
تو سطح شیبدار با افزایش زاویه از صفر تا 90 درجه نیروی اصطکاک چجوری تغییر می کنه ؟
مرسی :40:
هرچي زاويه بيشتر باشه-------كسينوسش كمتره......درنتيجه m*g*cos x كمتر ميشه....نقل قول:
تو واقعيت كم كاملا ملموسه
يه پا كن رو بذاري رو جلده كتاب هرچي زاويه رو بيشتر كني پاكن شروع ميكنه به حركت
منظورم نیروی اصطکاک هست . شما داری نیروی اصطکاک ایستایی رو میگی !نقل قول:
من در مدرسه اژه ای اصفهان درس می خوانم می خواستم بپرسم وقتی معلم فرول ها ریاضی و فیزیک و... درس می دهد یک یا دو مسئله در ای رابطه می گوید برای امتحانات من جز این دو مسئله چیز دیگری برای تمرین ندارم کتاب ها کمک آموزشی نیز کمک زیادی بهمن نمی کند پس من باید چهکارکنم درخصوص المپیاد نیز همین طور کتاب های المپیاد نهایتا 300مسئله دارند پس من باید چه کار کنم
سلام
این سوال مال یکی از آشناهاست
می خواستم ببینم کسی از دوستان می تونه جواب این سوال رو برام روشن تر توضیح بده(جوابش هست اما نمی دونیم آخرش از کجا میاد)
سوال مال فیزیک سال دوم به نظرم
در مکانی که فشار هوا برابر 76 سانتی متر جیوه است، فشار در عمق 6/8 متری آب یک رودخانه عمیق برابر چند سانتی متر جیوه است؟(چگالی آب و جیوه به ترتیب برابر 13600 و 1000 کیلوگرم بر مترمکعب است)
1- 40 2- 50 3- 116 4- 126
جواب:
اگر مایع موجود در در رودخانه جیوه بود فشار پیمانه ای آن در عمق 6/8 متری برابر 680 سانتی متر جیوه بود ولی چون مایع موجود جیوه نیست، ابتدا باید ببینیم که فشار پیمانه ای ناشی از چه ارتفاعی از جیوه با فشار پیمانه ای ناشی از مایع موجود در رودخانه برابر است
چون نمی دونم با کدوم دکمه علامت پریم رو بزارم و همچنین کیبورد حرف (رو ) یونانی نداره بقیه رو به فارسی توضیح میدم
رو جی هاش= رو پریم جی هاش پریم
جی ها خط می خوره
رو هاش=رو پریم هاش پریم
6/8×1000=13600×هاش پریم
هاش پریم=0/5 متر
محاسبه بالا نشان می دهد که فشار پیمانه ای در عمق 6/8 متری آب با فشار پیمانه ای در عمق 0/5 متری جیوه تفاوتی ندارد. پس فرض می کنیم در رودخانه جیوه وجود دارد و ما فشار کل در عمق 0/5 متری آن را می خواهیم
پی=پی صفر+رو جی هاش
76+50=126
جواب گزینه 4
حالا مشکل اینجاست که در تیکه آخر جواب(قرمز رنگ)، عدد 50 از کجا اومد؟!
هاش 0/5 هست
جی هم 10
خب پس (رو ) باید 10 باشه
این 10 از کجا میاد
اگر این 10 (رو) ی آبه طبق چه واحدی سنجیده شده که شده 10!
تا جایی که من می دونم (رو)ی آب یا 1 هست یا 1000(همچنان که در صورت سوال هم اومده)
ممنون میشم اگر دوستان نظری دارن بیان کنند
دوستان کسی نبود؟!
توي كتاب حسابان گاج سفيد تست 84 يا تست هاي اون مدلي توي دنباله ها !يعني تستايي كه اعداد چند رقمي به كار برده ميشه و توان رساني هاي فضااااااااااااااااااااااا ايي داره ! كه بايد حسابش كني ، چيكار كنيم بهتره كه زودتر به جواب برسيم !باور كنيد من در سريع ترين زمان راه حل رو تشخيص ميدم ولي محاسبه اش طول ميكشه !
به نظرتون چيكار كنم ؟
ببین وقتی داری خود فشار اب رو برحسب فشار جیوه بدست میاری ، جواب در میاد نیم متر جیوه ! فشار هوا بر حسب سانتی متر جیوه داده شدهنقل قول:
در اخر هم فشار رودر عمق بر حسب سانتی متر جیوه می خواد، که میشه فشار اب که مساوی با پنجاه سانتی متر جیوه هست به اضافه ی فشار هوا که 76 سانتی متر جیوه هست میشه 126
اکی؟ دقت کن تو اون رابطه ارتفاع اب بر حسب متره گفته شش ممیز هشت متر ، پس هاش طرف دیگه ی رابطه هم بر حسب متر به دست میاد .
به این تبدیل واحد ها دقت کن
این پست ویرایش شد
الان مشکلت چیه؟ یعنی سوال بیشتر می خوای؟ خب تو شهرستان دورافتاده ای که نیستی کتابهای کمک اموزشی بیتشری بگیر و حل کننقل قول:
الان انقدر کتاب چاپ شده که 24ساعت هم حل کنی بازم سوال هست!
اگر هم هدفت المپیاده اون سبک خاص خودشو داره ، اصلا نباید به درس معلم متکی باشی باید خودت جلو جلو بخونی اون هم از روی منابع اصلی
مثلا برای المپیاد فیزیک یه بخش هایی از روی هالیدی و دوره درسی لندسبرگ و اینها
سلام
لطفا کمکم کنید
بچه ها من خاطره ی بدی از کنکور ریاضی دارم:
چی کار کنم!!؟
سلام یه سوال نسبتی در فیریک یک هست از یه قسمتش سردر نمیارم
k=½*½M*2V==>K=Mv
درضمن وی توان 2 داره نتونستم بنویسم خودم حساب میکنم یک دوم در
یک دوم میشه یک چهارم ضرب در ذو میشه یک دوم میشه
کا مساوی یک دوم ام وی به توان 2
نقل قول:
!!!! اصلا معلوم نیست چی نوشتی
اگر از فیزیک یک منظورت فیزیک هالیدی جلد یکه ، بگو کجاشو سوال داری ؟
یا اگر نه کل سوال رو به فارسی بنویس نه اینکه فقط یه قسمتشو
دو همراه وی به توان دو میرهنقل قول:
صفحه ی 11کتاب ریاضیات گسسته ، درست وسط صفحه یه نتیجه گیری کرده " تعداد راس های فرد هر گراف زوج است "، بعد از نتیجه گیری اثباتی برای این موضوع نوشته شده ولی چیزی که ثابت شده اینه :"مجموع راس های فرد هر گراف زوج است "یعنی "مجموع" رو با "تعداد" یکی دونسته .هر کاری کردم نتونستم اثبات دیگه ای براش پیدا کنم .لطفا یه اثبات واسه این قضیه بنویسید یا اگه اشتباه متوجه شدم راهنماییم کنید .
خب مجموع راس های فرد با تعداد راس های فرد تفاوتی نداره اینجا ... منظورش مجموع تعداد راس های فرد هست ...نقل قول:
ممنون به نظرم دقيقا منظورش آخرين جمله ايه كه گفتيد ! منتها كلمه ي تعداد رو جا انداخته !نقل قول:
خوب شما زیاد به چیزی که کتاب مثال زده رجوع کن و یه چند تا تست تالیفی ببین همه رو با هم جمع کنی همیشه زوج هست و میشه با اون رکس ها گراف درست کرد؟ می بینی که همیشه نمیشه و کافیه که فقط یک بار نشه و نقض میشه
و نتیجه می گیری که این
درسته تعداد راس های فرد هر گراف زوج است
همین و بس
خب واسه اینکه مجموع چند تا عدد فرد زوج بشه کافیه تعدادشون زوج باشه دیگه .. ! هر عدد فرد به فرم 2k+1 هست اگه تعداد اعداد فرد زوج باشه تعداد 1 ها توی 2K+1 زوج میشه و 2k هم ک زوجه کلا مجموعشون زوج میشه !!نقل قول:
در ضمن شما باید توجه کنی اینکه مجموع راس های فرد یا تعدادشون زوج باشه شرط لازم هست و نه کافی . یعنی یه سری شروط دیگه هم وجود داره .
این دیر اوکی کردن پست ها هم کاری شده واسه من !
شما درست میفرمایید ! متوجه هستم که زوج تا عدد فرد زوج میشه ! اما حرفم سر این بود که کلمه ی تعداد رو به جای مجموع به کار ببریم ! و مجموعش یه مفهوم دیگه داره !نقل قول:
دوستان یه سوال از شیمی
تو اصل آفبا ترتیب الکترون گیری زیرلایه ها جوری هست ک 4s قبل از 3d الکترون میگیره . میخوام بدونم وقتی بخوایم از اتم الکترون بگیریم ( تبدیل ب یون بشه ) کدوم زیرلایه زودتر الکترون میده ؟!
این که گفتی همون آرایش الکترونی یون ها هستش در واقع. الکترون همیشه از بیرونی ترین لایه گرفته میشه . بنابراین 4s زودتر الکترون میده. اتفاقا همین موضوع سوژه خوبی هست که تست های زیادی ازش میاد و آرایش اتم هایی رو میدن که اوربیتال های 3d الکترون دارن ولی 4s ندارن و ازت میپرسن که کدومش مال یون هست و کدومش مال اتم در حالت پایهنقل قول:
برای ریاضی چه کتابی بخرم که سوالاش تفکیک نباشه
وهمه سوالا با هم باشه و مبحثی نباشه
با سلام
دوستان یک سوال مهم فیزیک داشتم!!
برخورد یک گلوله با زمین:
مگر دلتا وی برابر با بردار قرمز نیست؟؟
پس باید از فرمول تفاضل دو بردار استفاده کنیم دیگه (2VSin&/2)
ولی در نشر الگو در یکی از سوال ها زاویه رو 120 گرفته در یکی دیگه 60!!!!!!!!!!!
خیلی قاطی کردم آخه برا چی؟:sq_10:
تاپیک سوال درباره ی کتاب اینجا نیست:)نقل قول:
در پاسخ به شما خب فکر کنم همه ی کتاب ها مبحثی است مثلا فصل مثلثات ، تابع ، مشتق
ولی کتاب های دوسالانه اینطور نیست! مثل گل واژه
سلام دوست مننقل قول:
همه کتابها مبحث بندی و تیتر وار هستند
مگر انکه سوالات کنکور ها رو بخرید و پاسخ بدهید
مثل 20 ازمون اختصاصی گاج
موفق باشید
نقل قول:
من هنوز منتظر جوابم:sq_8: خواهشا کسی می دونه دریغ نکنه
سلام.خوبین؟؟؟؟//
بچه ها چه طوری بفهمم یه تابع زوجه یا فرد؟؟؟؟:sq_13:
بببین اونی ک خط کشیدی دلـــتا وی نیست . باید اون بردار سرعت ک به دیوار میخوره رو امتداد بدی زاویه بین امتداد اون و بردار سرعت برگشت رو باید در نظر بگیری ... !نقل قول:
درسته تا حالا فکر می کردم اون بردار دلتا وی :41:نقل قول:
آخه راستیتش از بردار ها تست نزده بودم فکر می کردم آسونه ولی...
آسون هست ولی خب یه سری نکات هم داره که باید دونست ... ;)نقل قول:
دوستان سوال خیلی مهم از مبحث شیرین ژنتیک
در صورت وقوع کراسینک اور حداکثر چند نوع گامت "می تواند" تولید کند؟
اگر نمی گفت کراسینک اور ما می گفتیم دو تا ولی حالا باید چه خاکی توسرم بریزم:41:
2*2*2نقل قول:
جواب 8 نوع میشود
چونaو A دو نوع گامت
bو B
cوC
هر کدام دو نوع هستند پس در مجموع 8 حالت داریم