اين i8000 هم وارد نشد تا برتري مطلق را ببينيم!!!
اين i8000 هم وارد نشد تا برتري مطلق را ببينيم!!!
نقل قول:
سلام.
حالا فرض کن که وارد شد و فرض کن که خریدیش.چطور میخوای تشخیص بدی که اون برتری مطلق داره؟؟
درود بر همه عزیزان.
امروز عصر بنده رادیوی جدید را نصب کردم و مشکل آنتن دهی من در خوزستان حل شد. یعنی اهواز و آبادان که تست کردم دیگه مشکلی نیست. هر دو سیم کارت ایرانسل و همراه اول رو هم تست کردم. البته شاید فکر کنید خبر قدیمیه ولی به هر حال این موارد بهتره که همیشه تایید بشوند.
ضمنا عرض کنم که حتما رام 1.48 را قبل از نصب رادیوی جدید نصب کنید. چون بعد ازنصب رادیو اگر بخواهید این کارو بکنید دوباره مشکل پیدا می کنید. رام 1.48 از نظر پایداری نسبت به 1.43 برتری مطلق دارد.
رام اومده واسش؟تفاوتش با رام اصلی چیه؟نقل قول:
من نمیتونم رام 1.48 رو بریزم این ارور رو میده:
The update utility cannot be used for your pda phone. Please check your update utility.
سیاوش جان ببین مشکل دوربین تو این ورژن مرتفع شده یانه ؟نقل قول:
مششششششششششششششششکلنقل قول:
شاید اگه رادیو جدید رو بزنیم دیگه رام جدید رو قبول نکه !!! چون رام جدید بر اساس رادیو اصلی گوشی هست ( البته این استدلال منه ! )
چنین چیزی ممکنه ؟:13:
بچه هايي كه اين گوشي را جديدا خريدن ميخواستم ببينم كيف گوشي هم توي
جعبه اون بوده آخه يكي از دوستان من ديروز خريده ولي كيف روش نبوده گفتم
شايد تازگي اون را برميدارند يا اصلا نميزارن
اگه با گارانتی اصلی گرفته باشه:نقل قول:
1.خود گوشی : دی
2.باطری
3.شارژر و کابل یو اس بی(که با هم هستن)
4.هندزفری
5.کیف
6.مموری 2 گیگ سان دیسک با خشاب
7.مینی دی وی دی و کارت گارانتی و ....با یه سری دفترچه مفترچه.
راجع به پست 1121 هم (یه کم بیشتر دقت کنید تا پستاتون پاک نشه)
درود بر دوستان...
عرض شود که مساله دوربین را من قبلا نداشتم پس نمی تونم نظر بدم. راستش روز اول که 1.48 رو ریخته بودم فکر می کردم دوربینم صورتی شده! که بعد متوجه شدم اشتباه می کنم.
در خصوص رام 1.48 : آقا رامین اگر رادیو رو آپگرید کردی مبادا بخوای رام 1.48 رو بریزی . رادیوت عوض میشه زیرا رام 1.48 رادیوی خودش رو داره. باید قبل از نصب رادیو این رام رو نصب کنید. اما اگر رادیو رو آپگرید نکرده اید بفرمایید 1.48 را از کجا گرفتید؟ ممکنه نسخه ای باشه که با AREA یه گوشیه شما سازگار نباشه.
دیگوی عزیز رام 1.48 رام آفیشیال جدید HTC هستش که خیلی از باگ ها رو فیکس کرده و پایداری گوشی رو در نتیجه بالا برده. با توجه به اینکه سوراخ سافت ریست این دستگاه هم مثل پدرش زیر درب باتریه و هر موقع که هنگ کنه مجبور میشیم درب رو باز کنیم که این موضوع برای من اصلا خوشایند نیست و بهتر بودن رام 1.48 ازین نظر عرض کرده بودم که بهتره قبل از نصب رادیوی جدید به این رام آپگرید کنید. اگر بعد از نصب رادیو این آپگرید انجام بشه بعد از نصب 1.48 دوباره رادیوی جدیدی که با ایران سازگار نیست نصب میشه. و مجبور میشین دوباره ببرین واسه نصب رادیو.
آموزش کامل آپگرید رام رو توی کدوم تاپیک میتونم پیدا کنم؟
این گارانتی ها فایل آپگرید رادیو رو نمیدن به خریدار ها ؟
جريان اين USB HOST به كجا رسيد اميدي هست يا نه
دوستان من HD2 از پارس کامتل خریدم هنوز آکه و بازش نکردم به نظر شما توی اصفهان خط میده این شرکت رادیو برای این گوشی مثل 2 شرکت رسمی دیگه داره ؟؟
اگر رادیوش را نداشت آیا یاس یه پولی میگیره اصفهان برام نصب کنه ؟؟
امیدی هست این جریان رایو رسما توی سایت HTC گذاشته بشه ؟؟
فکر نمیکنم .............نقل قول:
این گارانتی ها فایل آپگرید رادیو رو نمیدن به خریدار ها ؟
امتحان کن حالا شاید آنتن دادنقل قول:
دوستان من HD2 از پارس کامتل خریدم هنوز آکه و بازش نکردم به نظر شما توی اصفهان خط میده این شرکت رادیو برای این گوشی مثل 2 شرکت رسمی دیگه داره ؟؟
اگر رادیوش را نداشت آیا یاس یه پولی میگیره اصفهان برام نصب کنه ؟؟
امیدی هست این جریان رایو رسما توی سایت HTC گذاشته بشه ؟؟
در ضمن فکر نکنم یاس کاری به گارانتی داشته باشه اون پولشو میگیره
البته گارانتی های خودشو پول نمیگیره
نقل قول:
چون تهران نیستم امتحانش کمی برام گرون تموم میشه واسه همین اول باید مطمئن بشم یاس مثلا با 15 تومن برام نصب میکنه
جدا مسخره بازیه ها باید این رادیو را به همه بدند
خوب مگه خریدی اونجا تست نکردی؟ عجیبا غریبا
باید تست میکردی خوب کاری نداره یه زنگ به یاس بزن
ببین چی میگن
خوب عزیزم اگر از سایت معتبر گرفته باشی خودشون باید حق تست بهت بدن مثله دیجی کالانقل قول:
عزیزم آک اینترنتی خریدم
شما فرض کن اینترنتی از شخص خریدم فقط آکه با گارانتی کامتل می خوام ببنیم بازش کنم یا بفروشمش تهران 100% مشکلش حل مشه البته اگه مشکلی باشه ولی فعلا نمی تونم بیام تهراننقل قول:
خواستم ببنیم کسی از این گارانتی خریده ساپورتشون خوبه ؟؟
یاس چقدر میگیره این رادیو را خارج گارانتی نصب کنه چون اصفهان نمایندگی یاس داریم
این فکر میکنم شماره خدمات پس از فروش پرشین تل کام زنگ بزن ببین چی میگن
پرشین از یاس بهتره به نظرم به همین بزنگ
تهران 021
تلفن 88312624 و 88312625 و 88842528
شما مگه با گارانتی کامتل نخریدی؟؟ پس چرا دنبال یاس و پرشین می گردی؟؟؟نقل قول:
اول و آخر باید رادیو رو بریزی (اگه مشکل داشته باشه) پس باز کن سیم بنداز اگه مشکل داشت به کامتل زنگ بزن ( اگه تو اصفهان نمایندگی داره) جریانو بگو....اگه رادیو رو نداشتن اونوقت برو سراغ یاس و پرشین تله کام.:46:
کامتل هم گارانتی اصلی HTC محسوب مبشه ( گارانتی رسمیHTC در ایران ) ... اتفاقا" چند وقت پیش تبلیغات HTC با گارانتی کامتل رو تو روزنامه ایران دیدم . مسلم " اونها هم ورژن جدید رادیو رو دارن و اگه باهاشون تماس بگیری کمکت میکنن .نقل قول:
دوستان من HD2 از پارس کامتل خریدم
پارس کامتل ::::::: 21-88638214-021
نمایندگی اصفهان ..... فروشگاه اصفهان سل :::::::::::::: 2234000-0311
کامتل هم گارانتی رسمیه . اصفهان هم نمایندگی داره . حتما" ورژن جدید رادیو رو هم دارننقل قول:
اینم شمارش ......... فروشگاه اصفهان سل ::::::::::::::: 2234000-0311
سیروس جان همه سرویس سنتر های یاس و پرشین رادیو را دارند و نصب می کنند. من اهواز نصب کردم. ولی اگر کارانتی نداشته باشی ازت هزینه نصب میگیرن (که البته یواشکی میگیرن چون به این شرط یاس و پرشین بهشون دادن که فقط واسه خودشون باشه). این هزینه هم از 10 تا 30 گزارش شده!
ضمنا کامتل گارانتی نیست. پس اگر با کامتل خریدید فرض کنید بی گارانتی خرده اید.
ضمنا مبارک باشه. عجب دلی داری. گوشی دستته ولی هنوز بازش نکردی؟!
آخه من می خواستم اولین نفری باشم که HD2 توی ایران داره ولی نشد حالا هم دیگه عجله ای نیست :31: می خوام مطمئن بشم بعد بازش کنم من که اینهمه صبر کردم 1 روزم روش :21:نقل قول:
اگه مطمئن باشم 10 تا 30 برام اصفهان میریزه مهم نیست بازش می کنم حالشو میبرم
آره خودمم دیده بودم ولی جالبه نه توی سایتش حرفی از محصولات HTC هست نه اینکه توی لیست نمایندگی ها اسمی ازش هست به هر حال بعید می دونم اینا رادیو نداشته باشند و خودشون را واسه 10 تومن مثلا خراب کنند اگه شده واسه هر گوشی به یاس 10 میدند این رادیو را میخرندنقل قول:
دوستان این صفحه را ببنید
کد:http://www.parscomtel.com/htc/fa/services.aspx
نقل قول:
سلام.
گارانتی رسمی؟ من که متوجه منظورتون نمیشم.اما اگر منظورتون نمایندگی رسمیه,که کامتل جزو نمایندگی های رسمی HTC نیست.شما اگه به سایت HTC یک سری بزنید تو اونجا فقط شرکتهای یاس جهان و پرشین تله کام به عنوان نمایندگی های رسمی HTC توی ایران معرفی شدن.:11:
میدونم عزیزمنقل قول:
من مشکلم فقط این فایل چند مگابایتی کوچیک که رادیو گوشی عوض بشه والا تا حالا تجربه 4 تا دستگاه با یاس را دارم و هر بار به خودم گفتم دیگه پول بالای این اسم تجاری ندم واقعا تفاوت قیمتش به خدماتی که ارائه میدند ارزش نداره شما ببین الان مثلا یه گوشی مثل HD که 540 بدون گارانتیشه 610 داره یاس هنوز با گارانتی عرضه میکنه خوب این 70 تومن بابت چیه گوشی های HTC که خود به خود خرابی ندارند تو بازه زمانی 1 سال هم اگر استفاده ازشون را بلد باشی ضربه نخوره آب نخوره نوسان برق نباشه رام کوک شده مشکل دار نریزی و .... اتفاقی براشون پیش نمیاد اگه هم چنین مواردی باشه از گارانتی خارج میشه خوب واقعا ارزش حتی 20 تومن بیشتر را دارند
حالا پرشین تلکام لا اقل یه اقلیم میزاره روش ولی یاس چی ؟؟؟
گارانتی که حتی با نصب یک رام غیر رسمی باطل میشه ارزش خرید داره ؟؟؟
به هر حال اگر این مشکل رادیو نبود دیگه حتی 1000 تومن هم به این کلاه بردار ها باج نمی دادم
اینا حتی روی نمایندگی هاشون هم نظارت ندارند الان HD2 با گارانتی یاس را نمایندگی اصفهان داره تا 830 میفروشه واقعا انصافه ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.
قربان اون پست من که جواب برای شما نبود؟!!!!
ضمن اینکه الان شما زمانی که با گارانتی یاس میخرید یک بیمه البرز داره که در طول مدت یکسال آبخوردگی و سقوط از ارتفاع و نوسانات برق و یکی 2 تا مورد دیگه رو براتون بیمه میکنه و گوشی رو تعویض میکنه.:11:
نقل قول:
سلام.
اینا پس چرا وقتی HD2 رو دارن میفروشن جزء محصولاتشون قرار ندادن؟؟!!
این قضیه بیمه از کی راه افتاده آریانلند جان؟نقل قول:
نقل قول:
سلام.
والا کی ش رو نمیدونم اما من دایموند 2 رو با این بیمه خریدم.فکر کنم 1 ماه بیشتره که دایموند 2 رو خریدم باید فاکتورش رو نگاه کنم عرض کنم خدمتتون.البته اگر بچه هایی که HD2 رو با یاس گرفتن بیان اینجا بگن که بیمه رو داره یا نه بهتره واسه اطمینان .
بله آریا جان یاس الان همه محصولاتش بیمه هستند. پرشین تلکام رو نمیدونم اما این بیمه کتر قابل قبولیه.
قبل از اینکه اچ دی 2 بیاد یه بروشور پرشین تله کام داده بود واسه تبلیغش....پائینش نوشته بود با بیمه نامه آریو بیمه:31:نقل قول:
و سی دی آریو اقلیم.
حالا دیگه آریو بیمه من درآوردیه یا نه خدا می دونه.
نقل قول:نقل قول:
سلام.
دیگو جان استاد عزیزمون آقا سیاوش حجت رو تموم کردن و جواب کامل رو دادن.:11:
این بیمه نامه دقیقا شامل چه مواردی میشه؟میخوام ببینم ارزش داره یا نه.نقل قول:
سلام به همگی
کسانی که این گوشی رو دارن جواب سئوال منو میدن
میگن یکی از ضعغای این گوشی ناخوانا بودن زیر نور خورشیده مثل گوشیهای قبلیش
می خواستم بدونم این حرف صحت داره
زیر نور آفتاب به سختی باید باهاش کار کرد
ممنون میشم کامل و سریع جوابمو بدید
چون می خوام بخرم و این نکتش واسم خیلی مهمه
اونقدر ها هم ناخوانا نیست....ولی هم بخوای راه بری هم با گوشی کار کنی یه کم مشکل میشه.:46:نقل قول:
از دسامبر 2005 تا حالا کجا بودی؟؟؟:31: