1) هم صدا و سیما اعلام می کنه ، هم سایت سنجش و هم سایتکد:http://www.uast.ac.ir
2) بستگی به رشته داره اما فکر نکنم بیشتر از ترمی 300 تومان بشه
Printable View
1) هم صدا و سیما اعلام می کنه ، هم سایت سنجش و هم سایتکد:http://www.uast.ac.ir
2) بستگی به رشته داره اما فکر نکنم بیشتر از ترمی 300 تومان بشه
سلام
دوستان کسی خبر نداره کارشناسی -پودمان- نتیجش کی ظهور میکنه؟
قرار بود همین تیر ماه اعلام کنننقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اعلام فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي نيمه متمركز آزمون دوره هاي ترمي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته علمي-كاربردي دانشگاه جامع علمي-كاربردي سال 1389
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=931
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی قبولی همه ی شما عزیزان
درسته که زیر 12 واحد معدل نداره و مشروط نمیشه ؟؟
در پودمانی بله درستهنقل قول:
همه چی در امتحان جامع آخر هست
مرسینقل قول:
ولی منظور من ترمی بود
در ترمی ، خیر ، درست نیست
سلام! من دارم ترم 1 دانشگاه علمي كاربردي در رشته عمران -آب فاضلاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصفهان رو تموم ميكنم (كارداني )
ميخوام انصراف بدم بعد دوباره كنكور كارداني علمي كاربردي ترمي بدم و از تهران رشته عمران امور پيمانها اگه خدا بخواد قبول بشم و اونجا ادامه تحصيل بدم ! خونمون تهرانه ! خيلي خرجم بالاس ! همچنين گرايش رشتمم به درد بخور نيست و تو هيچ شهري بجز اصفهان نيست كه مهمان بگيرم ! نظرتون چيه ؟
چند تا سوال : 1- درس هاي عمومي رو كه پاس كردم بايد چند باشم تا تطبيق بزنن ؟ (دانشگاه علمي كاربردي)
2- از نظر نظام وظيفه بايد چيكار كنم ؟ بايد وقتي انصراف دادم دفترچه رو بفرستم ؟ نميخوام غيبت بخورم ! و وقتي قبول شدم ترخيص ميشم ؟ ترم بعديم مهر شروع ميشه ، اگه ماه مهر دفترچه رو بفرستم بايد كي برم خدمت ؟ دفترچه كارداني علمي كاربردي ترمي آبان ميياد و نتايج بهمن ميياد ! تا بهمن خدمت ميرم من اگه ترم 2 رو انصراف بدم؟
لطفاً توضيح بديد كامل ! ممنون ميشم
منتظرم جواب بديد خيلي ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سری اطلاعات جزعی دارم امیدوارم بدرد بخورهنقل قول:
تا قبل از پایان ترم دوم میتونی کنکور بدی و یه دانشگاه قبول شی و بری دانشگاه جدید
برای سربازی بعد از انصراف 4 ماه وقت داری دفترچه پست کنی تا تاریخ اعزامت بازم چند ماه طول میکشه
حالا حساب کن ببین میتونی به کنکور برسونی و کنکور بدی
از اوجا که من هم شهر غریب درس میخونم و میدونم خیلی سخته همیشه به خودم میگم کاش ترم اول یه کنکور میدادم و یه دانشگاه دیگه میرفتم
برای این که اطمینان پیدا کنی و راه درست رو انتخاب کنی به مسول نظام وظیفه دانشگاه مراجعه کن من خودم این کارو کردم (البته برای من دیگه دیر شده بود و دیگه نمیتونستم کنکور بدم)
موفق باشی:11:
دوستان کم کم داریم به نیمه دوم تیر هم میرسیم.. هنوز خبری از کارشناسی پودمانی نیست؟؟؟
سلام.من در حال تمام كردن ترم 1 دانشگاه علمي كاربردي هستم و ميخواهم بدليل دور بودن و خرج بالا و بي علاقگي در تحصيل در اين رشته انصراف بدم بعضي ها ميگن كه براي انصراف از دانشگاه علمي كاربردي بايد نصف شهريه ترم رو پرداخت كنيم يعني چقدر بايد پرداخت كرد؟. راسته اين موضوع ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیپلم نرم افزار کاردانش دارم-مشکل سربازی هم ندارمتحمل ندارم صبر کنم! و امسال میخوام توی یکی از دانشگاه ها بخونم. مهلت ثبت نام کنکورم که تمام شده
دانشگاه سما بدون کنکور ثبت نام میکنه و باید در اولین آزمون دانشگاه ازاد شرکت کنم و....
و دانشگاه علمی کاربردی هم که فکر کنم چند ماه دیگه آزمون میگیره؟ واسه همین این دو تا رو مقایسه کردم و پرسیدم، با این شرایط اگه راه دیگری هم وجود داره لطفا پیشنهاد کنید
- امسال که کنکور دولتی گذشت و فکر کنم تا یک سال دیگه نمیتونم توی کنکور دولتی شرکت کنم.درسته؟
- دانشگاه سما یا علمی کاربردی برم بهتره؟
- مدرک کدام معتبر تر هست؟
- و آیا در مدرک کاردانی که در آخر بهمون میدن نامی از سما برده میشود؟
- آزمون علمی کاربردی تغریبا چند وقت دیگه هست؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام و عرض پوزش بابت غیبت چند روزه ای که داشتم
1- بله درسته
2- مسلما" سما ( چون به دانشگاه آزاد مرتبط هست و دانشگاه آزاد بهتر از علمی کاربردی هست )
3-بازهم آزاد
4- خیر
5- معمولا آبان ماه ثبت نام میکنن ( کاردانی )
موفق باشید
سلام من 33 واحد یعنی 2ترم دیگه دارم تا کاردانی دانشگاه ازاد تمام بشه میتونم ترمی کارشناسی علمی کاربردی شرکت کنم!؟میشه ترم اول را مرخصی گرفت؟!
خواهش میکنم و خیلی ممنونم:11:نقل قول:
لطفا به این ها هم پاسخ دهین
1- از چه جهت یا جهاتی میگین دانشگاه آزاد بهتر از علمی کاربردی هستش؟
2- مطمئنید هیچ اسمی از سما آورده نمیشود؟
3- پس دقیقا فرق دانشگاه آزاد با سما چیه؟
4- اگه هیچ فرقی نداره چرا کلاس ها مختلط هستن !؟یعنی این فقط تنها فرق سما با دانشگاه آزاد هستش !!!؟:19:
5- دانشجویان در دانشکده سما باید در اولین آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنند و قبول شودند! درسته دیگه؟ سوالم اینکه اگه قبول نشیم چی میشه و احتمال قبولی آن چقدر است !؟
6- و شما رشته نرم افزار رو پیشنهاد میکنید یا IT !؟ خودتون که نرم افزارید
ممنون آقا فرشید:11:
نقل قول:
انشالله اواخر تیر ماه
باید دید کنکور چه زمانی هست و از کی کلاسا شروع میشهنقل قول:
اگه تا زمان شروع کلاسا فارغ شدی یا 1 ترم داشته باشی ، میتونی شرکت کنی
اگه نه ، نمیتونی
چون برای ثبت نام باید مدرک کاردانی داشته باشی
حتی برای مرخصی ، چون برای مرخصی باید ثبت نام کنی
1- تجربه ، بازار کار ، خوده دانشگاه و ...نقل قول:
2- مینویسن سما ، ولی اسم واحد دانشگاهی اصلی آزاد رو هم مینویسن
3-هیچ فرقی ندارن با هم ، هر واحد دانشگاهی آزاد ، یه واحد سما هم داره
4- سما هم مختلط هست ، البته قبلا نبود ، الان خیلی جاها ، مختلط هست
5- بله درسته ، قبول نشین ، دوره بعدی باید کنکور بدید،(البته کاردانی دیگه بدون کنکور شده اکثر جاها ) احتمال قبولی هم 99% هست
6- چون خودم نرم افزارم ، مسلما میگنم نرم افزار ،چون هم بازار کار بیشتری داره هم اگه مدرک نرم افزار داشته باشی میتونی کارای IT هم انجام بدی
موفق باشید
خیلی ممنون فرشید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کدوم درسته؟. اول گفتین خیر و حالا گفتین...ببین...
و آیا در مدرک کاردانی که در آخر بهمون میدن نامی از سما برده میشود؟
مطمئنید هیچ اسمی از سما آورده نمیشود؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshidshd
1-لطفا یک توضیحی در مورد این دو جوابی که بالا دادین بدین و کدوم جوابتون درسته؟بالاخره در مدرک سما نوشته میشود یا نه؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshidshd
2- میشه کلا سما رو توضیح بدی و یا تعریف کنی!؟
3- گفتین کاردانی بدون کنکور شده اکثر جاها ولی اینطور نیست. بدون کنکور ثبت نام میکنند ولی همانجور که فتم در اولین آزمون باید شرکت کنی و قبول بشی! یک توضیح هم در این مورد بدین لطفا
آقا فرشید گل ممنون از زحماتت:40:
1- مینویسن سما ، ولی اسم واحد دانشگاهی رو هم مینویسن ، جواب اولم که خیر بود ، من جوره دیگه سوالتون رو متوجه شده بودمنقل قول:
2-سما یه دانشکده از یک واحد دانشگاهی هست ، مثلا واحد آیت الله آملی ، که دانشگاه اصلی هست ، و دانشکده سما هم داره . تقریبا هر واحد دانشگاهیه اصلی ، یه دانشکده سما داره.
3-باید برید همون واحد دانشگاهی که میخواید ثبت نام کنین ، بپرسید که آیا بدون کنکور میگیرن یا نه ، معمولا بدون کنکور بر اساس معدل میگیرن ، حالا هر معدلی باشه.
موفق باشید
بدون کنکور جز مراکز استان ها میگیرن ولی اسمش بدون کنکوره و باید در اولین آزمون شرکت کرد پس بدون کنکور فقط ثبت نام میکنند ولی اگه در کنکور بعدی قبول نشی دیگه همه درسای که پاس کردی فکر کنم هیچی میشه؟ حالا شما منظورت از بدون کنکور همینه یا اینکه کلا کنکور نمیگیرن؟ منظورتم از هر معدلی باشه رو نفهمیدم اگه هر معدلی باشه که نمیشه بر اساس معدل!؟نقل قول:
بازم ممنون:11:
بدون کنکور یعنی اینکه کلا با معدل میگیرننقل قول:
یعنی هیچ امتحان و تستی نمیگیرن
یکی از دوستان در مقطع کاردانی ، با معدل 13 بدون کنکور وارد یکی از دانشگاه های آزاد شد
البته بازم میگم ، بعضی دانشگاه ها اینجوری هستن
فرشید جان منظورم ورود به دانشگاه نبودنقل قول:
میگم بعد از ورود هیچ وقت هیچ آزمون دیگری نمیگیرن؟مثلا سما بعد از یک سال یعنی سال بعدی میگه باید در آزمون شرکت کنی اما برای ورود هیچ آزمون و تستی نمیخواد
میشه بگی منظور از بعضی ها کدوما هستن اگه میشه مثال بزن
و این دوست شما در واحد سما بود؟ یا خود دانشگاه آزاد؟
و یک سول دیگر
آیا کلا بچه های کاردانش در مقطع کاردانی در دانشگاه آزاد فقط سما میتونن قبول بشن؟یعنی کاردانشی هایی که کامپیوتر خوندن و در آزمون دانشگاه آزاد که در مرداد ماه هست شرکت میکنن فقط در واحد سما میتونن قبول بشن و یا کاردانشی ها هم میتونن در مقطع کاردانی در خود دانشگاه آزاد قبول بشن؟
در دانشگاه آزاد مقطع کاردانی رشته کامپیوتر فقط مخصوص دیپلمه های نظری هستش؟یا کاردانشی ها هم میتونن اونجا قبول بشن؟
شرمنده بابت سوال های زیاد:18:فرشید جان مرسی خیلی کمک کردی:11:
خب توی مسنجر جوابتونو گرفتید ...نقل قول:
مرسی فقط فرشید جان این دوست شما در واحد سما بود؟ یا خود دانشگاه آزاد؟
گفتین بچه های کاردانش میتونن تو خود دانشگاه آزاد هم شرکت کنند اگه میتونند پس سما ماله چیه!؟
سلام.............
جواب کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی و کاربردی که امتحانش سال 90برگزار شد کی اعلام میشه؟
دوتاشون سما و چندتاشون هم خوده دانشگاه آزادنقل قول:
سما رو هرکسی میتونه بره ، واسه افراد خاصی نیست
خیلی وقته اعلام شده ( کارشناسی و کاردانی )نقل قول:
کارشناسی ناپیوسته اواسط مرداد اعلام میشه ...کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=931
.
سلام.
دوستان علمی کاربردی برای دوره کاردانی ( بدون کنکور ) کی ثبت نامش شروع میشه؟
و اینکه شنیدم اگه توش پذیرفته بشیم و درسمون تموم بشه بعدش باید آزمون خاصی بدیم . درسته؟
جریان این آزمونه چیه اگه میشه یکم توضیح بدین در چه سطحیه و اگه توش نمره لازم رو کسب نکنیم چه اتفاقی میفته و ...
ممنون.
سلامنقل قول:
ثبت نامش معلوم نیست فعلا" ، برای پودمانی ، بله آخرش یه آزمون جامع میگیرن که باید نمره ی لازم رو بیارین وگرنه دوباره باید یه سری درسا رو بخونین و دوباره آزمون بدین
سلام دوستان
یکی از آشنایان نزدیکمون امسال دیپلم مدیریت خانواده میگیره.می خواستم ببینم علمی کاربردی بهتره کنکور بده یا سراسری یا آزاد؟ کدامیک بهتر است.
آیا قبول شدن در کاردانی مدیریت خانواده سخت است؟ شرایط بومی هم هست؟
چه دانشگاهایی مدیریت خانواده دارند؟
با تشکر
سلامنقل قول:
مسلما سراسری و آزاد بهتر از علمی کاربردی هستن
قبولی در کاردانی هم نسبتا راحته ، شرایط بومی هم داره
تقریبا همه جا مدیریت خانواده هست
:19:
دوستان عزیز من تو پی سی..
خبری از این اعلام نتایج پودمان نشد؟؟ کسی اشنایی چیزی نداره تو سازمان سنجش که ببینه قضیه از چه قراره!!؟
سلام دوستان
ثبت نام آزمون علمی کاربردی (ترمی) (کاردانی) تموم شده مهلتش؟ :41:
سلام :20:نقل قول:
نه هنوز دفترچش نيومده ! دفترچه ثبت نامي كارداني ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي هر سال آخراي آبان ماه ميياد! و آزمونش ديماه برگزار ميشه !:10:
موفق باشيد :11:
نمدونم مربوط اینجا میشه یا جای دیگه !!
الان من دانشگاه علمی کاربردی پودمانی درس میخونم رشته سخت افزار ..ترم 1 داره تموم میشه ..مخواستم ببینم بنظرتون تغییر رشته بدم به IT یا .. بهتر نیست..بیشتر برای بازار کار کدوم بهتره !!؟ + اینکه میگن سخت افزار عین اسمش خیلی سخته :دی میخوام فیزیک میزیک نداشته باشه و راحت باشه
سخت افزار خیلی سخت تر از IT هست ، بازار کار هردوشون به نظرم فرقی با هم ندارهنقل قول:
توی هیچکدومش هم فیزیک میزیک نیست!
.
ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس
با بيان اينكه نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي فردا 9 مردادماه اعلام ميشود افزود:
در آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي حدود 50 هزار و 635 داوطلب پذيرش شدهاند.
وي با بيان اينكه 108 هزار داوطلب در آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي ثبتنام كرده بودند، افزود: تقريباً نيمي از شركتكنندگان در كنكور كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش شدهاند.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور اعلام ميشود و داوطلبان بايد با وارد كردن اطلاعات مورد نظر از نتايج خود مطلع شوند.
برای مشاهده نتايج آزمون دوره کارشناسي ناپيوسته علمي -کاربردي پودماني سال 1390 اینجا را کلیک نمایید
کد:http://www1.sanjesh.org/jameelmi/krdtoksh/900408/index.php
سلام بچه ها خوبین
در آزمون کارشناسي ناپيوسته علمي -کاربردي پودماني سال 90 دو تا رشته انتخاب کرده بودم
تو صفحه نتایج برای من جلو کد رشته متمرکز کد رشته اولی رو انتخاب کردم رو نوشته و اسم رشته رو هم نوشته ولی قسمت وضعیت داوطلب خالیه ( نه نوشته قبول و نه مردود)
یعنی من قبول شدم ؟
چرا اینجوریه ؟
سلام دوستان
من کاردانی دولتی دارم.. میتونم تطبیق واحد بدم دیگه؟