کسی میدونه چرا دیشب پخش نشد ؟. آخه روزه قبل کلی زیرنویس زده بود که پخش میشه
Printable View
کسی میدونه چرا دیشب پخش نشد ؟. آخه روزه قبل کلی زیرنویس زده بود که پخش میشه
فیلمش خیلی یخ شده ...
نقش بازیگرا مثل نصرالله رادش و شقایق دهقان که خیلی کم شده اصلا بود و نبودشون فرقی نداره.
تازه من موندم چرا چند قسمتیه فضانوردا هیچ ماموریتی انجام نمیدن ولی آخر سر گزارش کار رو بهرام میده !!
مثلا قسمت این سری بین فرید و فرخ بود ولی بهرام آخر سر گزارش کار میده :18: !!
اونم گزارش چیزایی که اصلا به قسمت ربطی نداره ...
آخه شتر مرغ چه ربطی به داستانشون داشت ؟ :31:
اینا کجا رفتن در مورد شتر مرغ تحقیق کردن ؟ :27:
راستی چند قسمت داره ؟
اون یه تیکه که فرخ به ؟؟؟؟؟ لگد میزد خدا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل این دیالوگهای فرخ که ایهام دارن ، باحالن ! :دی
موضوع این قسمتش از اون موضوعاتی بود که تو سریالای طنز قبلی بارها مطرح شده بود و به نوعی به نظر میومد که موضوع کم آوردن.نقل قول:
کاملا موافقم که در بعضی قسمتا مثل همین دو قسمت اخیر که فضاییها هیچ تاثیری توش نداشتن و شاهد اتفاقات نبودن چطور گزارش پایانی رو باز بهرام مینویسه.
بوی ته کشیدن و تموم شدن سریال کم کم داره به مشام میرسه....
بخصوص که تو هر قسمت هی قضیه بازگشت نسترن مطرح میشه و این از اون چیزاییه که فکر کنم سرآخر رخ بده.
ولی حالا اینکه فرخ هویت فضاییها رو بفهمه یا نه و فضاییها ماموریتشون چجوری تموم بشه از اون چیزاییه که ممکنه نتونن خوب از آب درش بیارن.
شایدم رو زمین موندگار بشن : دی
اون یه تیکه که فرید و نسترن حرف میزدن خیلی باحال بود گفتم الان فرید میپره رو نسترن : دی
راست اسم اون فیلمه چی بود چنتا اوسکل برده بود؟:31:
فیلمش رو من متوجه نشدم اما بازیگراش کوین اسپیسی و رابین ویلیامز بودن
من بازم نتونستم خودمو به موقع خونه برسونم و ندیدم:41::41::41::41::41::41:
بابا این چه وقتی که دارن پخش میکنن!
بدترین رنج ساعتی رو براش گذاشتن، نمی شد بزارن ساعت 22:13::13:
خیلی داره به سمت پوچی میره سریالش ! دیگه پیام های اجتماعیش جالب نیست ! :41:
این پسره همون کله اسبی نبود که ماشین فریدو پیچونده بود؟
چقدر باحال توضیح میداد:
فکن...مارو تیر بارون کردن....خون همینجوری داره میپاشه....برفم نمور نمور داره میاد .... منو تو یه نیگا به هم میکنیم... دستامونو به هم نزدیک میکنیم.... یه لببببخند عاشقانه به هم میزنیم .... بعد میمیریم
سوتی رو دیدید 8 شب آفتاب بود
تو این چند قسمت اخیر واقعا افت کرده... این قسمت هم نه پیامی داشت و نه طنزی... عجیبه چرا جریان خواستگاری از ستاره رو هی مطرح میکنن... سره جریان پسر بیژن یه بار مطرح شد... تو قسمت امیرپاشا خوب بود و غیر قابل تکرار... حالا هم..!!!
وقتی بازیگرایی که جریان طنز سریال رو دوششونه، تو قسمت های اخیر تو موضوع و سناریوی سریال نیستن همین میشه...
سلام
این سریال چرا اینجوری شده؟
دریغ از یک لبخند!:دی
اتفاقا همونجا که داشت توضیح می داد در مورد اعدام شدن که خیلی خنده دار بودش:27:
ما تازه تو این قسمت فهمیدیم که ناهید و بهرام زن و شوهر نیستن و فقط همکارن:31:
اگه از اول اینو می گفتن سریال مجوز نمی گرفت:27:
دیگه حتی از حالت چرند بودن هم گذشته و تبدیل شده به یک فاجعه!
اون اوایل سریال، ناهید یه بار توضیح داده بود که ما فقط تا پایان ماموریتمون تو زمین با هم زن و شوهریم.نقل قول:
نه گفت ما فقط تا پایان ماموریت مون تو زمین با هم هستیمنقل قول:
اون اوایل سریال، ناهید یه بار توضیح داده بود که ما فقط تا پایان ماموریتمون تو زمین با هم زن و شوهریم.
بعدم افسر گفت اون که بحثش جداست (یا همچین چیزی)
ضعف تو فیلمش خیلی داره زیاد میشه.
دیگه قسمتهای پایانیشه
باید یه جوری جمع و جورش کنن دیگه
خیلی بد شده البته بد بود بدتر هم شد.
خیلی جالب بود.من که غش کردم از خنده مخصوصا اونجا که فرید و فرخ رفته بودن خواستگاری مامان جلال بعد یهو کمال اومد.
اونجا فرخ گفت اگه تو گلا رو نخوره کمال میاد می خورتت.
خیلی باحال بود
قسمت اول تاوان رو دیدم حقیقتا ناامید شدم... ولی با این قسمت دومش، کور سوی امیدی پیدا شد...!!
هر چند با شش هفت قسمت قبلش که ولقعا دوران اوج سریال بود هنوز فاصله داره...
اونجا که فرخ پرید ترک موتور جلال (همون آقاجلال!!:دی) و جلال هم کلی حال کرده بود، ترکیدم از خنده!!!:دی
اره این قسمتش بد نبود ولی باز هم ...
اونجا که فرید گُل می خورد با مزه بود!اونجا که فرخ که شروع کرد شیرینیا رو خوردن بعد یه دفعه بی خیال شد و جعبه رو پرت کرد هم بامزه بود!:دی
ترو خدا یکی کلیپ این گل خوردن فرخ رو بزاره من که مردم از خنده
با اینکه آدم خوش خنده ای هستم ولی کلا توی 5-6 سریال طنز قبلی اینقدر نخندیده بودم :46:
نقل قول:
فرخ شیرینی می خورد!فرید گُل می خورد!:دی
ولی باز هم در حدی نبود که آدم از خنده بترکه.نقل قول:
مثلا اگه میخواستن جالبتر از این از آب دربیاد باید صحنه های تیراندازی مادر دالتون ها (: دی) رو نشون میدادن یا اون لحظه ای که ستاره جلوی جلال به شکل اصلیش ظاهر شد (که این یکی قطعا با نمایش در تلویزیون مغایرت داشت!)
ولی اگه خوب فکر کنید یه سریالی بود چند سال پیش برنامه کودک کانال یک نشون میداد؛ توش گوهر خیر اندیش بازی میکرد که ظاهری شبیه اختاپوس داشت، حالا میشد با یه طراحی مشابه و گریم صورت یه خرده ترسناک چیز جالبی از آب درآورد. ما شا ا... راجع به فضاییها روی زمین سریال میسازن و به همون اندازه ای که برای ساخت چارخونه تلاش کردن تحویل پخش میدنش؛ نه گریم خاصی نه طراحی عجیب و غریبی نه جلوه ویژه ای (چه میدانی [باید داستان پر تحرکتر از این حرفا میشد] و چه کامپیوتری)
حقیقتا خندهدارترین صحنه قسمت امشب بود...:31:نقل قول:
اینم کلیپش واسه دانلود:
یاعلیکد:http://p30forlife.persiangig.com/p30world/Mosaferan1.zip
رادش نبود چرا؟
دیگه جلوه های ویجه نداره
کاش لااقل صحنه در آوردن زبون ستاره رو نشون می دادن یکم بگرخیم:31:
همین الان رادش یه تیکه شادمهر رفت..........(من آدم خوبی بودم - به خاطر تو بد شدم).............خیلی باحال بود..........
کلا این قسمت هم خیلی خنده دار بود هم خیلی تیکه بار همه کرد:31: مخصوصا آخرش که یه چیزی گفتن بعد گفتن شما نشنیده بگیرین:27:
این قسمت خیلی با حال بود
به قربون دو چشمون درشتت
تموم کهکشون گیری به مشتت
:دی
واقعا به قیافه شفیعی جم میخورد!:دی
سر قضیه با «سیلی صورتتون رو سرخ کنید» خیلی حال کردم!!:دی
رادش اومد، موضوع درست و حسابی اومد، سریال جون گرفت!!!
اره امشبش خیلی باحال بود
و پر از کنایه به بعضی ها....!!
میگن این مدت که رادش نبوده ، باباش مرده بوده
تیکه ها رو داشتین!
وقتی فرید گفت: باید از دزدی های کوچک صرفنظر کرد والا همه میشن دزد!:31:
یه جای دیگه هم در مورد دزدی های بزرگ می گفت که کسی نمی تونه بهشون بگه بالا چشتون ابروس!
دیشب اونجاش خیلی باحال بود که توی کلانتری بهرام با اشاره رییس پلیس رو نشون فرید داد و گفت که .....
منظورش این بود که شاید سرهنگه دزد بوده
من برا اولین بار دارم تو تاپیک پست میدم
فیلم خوبیه ولی خیلی روش کار نمیکنن . مخصوصا 4 تا شخصیت به اصطلاح فظایی که اصلا انگار دلقک سیرکن و یکسره مسخره بازی در میارن جز ستاره که باحال بازی میکنه.
از بازی فرید و فرخ خوشم میاد واز بازی بهرام بدم میاد
بهترین قسمت اونی بود که قرص رو ریخته بودن تو غذا وبعدش نفهمیدن که چیکار میکنن (مخصوصا اون تیکه مواد فروشی کله اسبی )