من خیلی سخت وارد فروم میشم. هر موقع هم پست میدم تو صفحه نمیبینمش مجبورم دوباره بنویسم. بعد که پست میکنم دوتا میشه.
این پست هم حذف شه لطفا
Printable View
من خیلی سخت وارد فروم میشم. هر موقع هم پست میدم تو صفحه نمیبینمش مجبورم دوباره بنویسم. بعد که پست میکنم دوتا میشه.
این پست هم حذف شه لطفا
پس بیزحمت بگو چه متریال هایی لازم داری که اگه کمو کسری دارم جور کنم.نقل قول:
این Inventory هم واقعا رو اعصابمه. هر 20 دقیقه باید برم یه جایی آیتم هامو بفروشم:13: واسه من که لول 9م راهی هست بتونم بزرگش کنم؟
هم هادي ميتونه هم من .
apoth (داروسازي) و BS و tailor ام 5 ه . ولي بايد آپديت ها رو دانلود كنم تا بتونم بيام تو بازي :دي
نقل قول:
هم هادي ميتونه هم من .
apoth (داروسازي) و BS و tailor ام 5 ه . ولي بايد آپديت ها رو دانلود كنم تا بتونم بيام تو بازي :دي
نقل قول:
پس بیزحمت بگو چه متریال هایی لازم داری که اگه کمو کسری دارم جور کنم.
این Inventory هم واقعا رو اعصابمه. هر 20 دقیقه باید برم یه جایی آیتم هامو بفروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من که لول 9م راهی هست بتونم بزرگش کنم؟
چرا دوباره همون جوابو دادی؟:31:
شما ها اسمتونو به من P.M کنید من Addتون میکنم.
یه کوئست هستش که باید یه سری آیتم دراگون کوئست بدی تا 8 اسلات به اینونتوری اضافه کنه .نقل قول:
کوئست رو باید از بانکر بگیری . دو مرحله ای هر مرحله 8 اسلات اضافه میشه .
شرمنده فروم مشکل داشت هی قطع و وصل میشد !!نقل قول:
من و هادی 3-4 ماهی میشه که بازی نمیکنیم . بدلیل مشغله کاری :20:
حیف اون کلریک و آرچری که من و هادی ساختیم . سالاری بودن واسه خودشون :27:
عکساشون هستش تو صفحات قبل برو ببین حالشو ببر :31:
نقل قول:
یه کوئست هستش که باید یه سری آیتم دراگون کوئست بدی تا 8 اسلات به اینونتوری اضافه کنه .
کوئست رو باید از بانکر بگیری . دو مرحله ای هر مرحله 8 اسلات اضافه میشه .
کوئست نگو بلا بگو. Mob هایی که آیتم هاشو دراپ میکنن کمترینشون لول 25ه. که تازه هر کدوم حدود 7% امکان دراپ دارن. من گفتم برای لول 9.
نقل قول:
شرمنده فروم مشکل داشت هی قطع و وصل میشد !!
من و هادی 3-4 ماهی میشه که بازی نمیکنیم . بدلیل مشغله کاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف اون کلریک و آرچری که من و هادی ساختیم . سالاری بودن واسه خودشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکساشون هستش تو صفحات قبل برو ببین حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمنت شرمنده.
آره عکسارو دیدم. اینهمه پیشرفت کردین اونوقت دیگه بازی نمیکنین؟
پس اون مونت هاتونو بیارین بدین به من. حیفه دارن خاک میخورن.:31:
تا لول 30 که یه هفته ای میشه رفت !
فقط بازم میگم هر چی گیر میاری یا بذار auction house یا اینکه نگه دار .
تا زحمت نکشی قدر چیزی رو نمیدونی . حالا یکم زحمت بکش برای در آوردن پول مونت بعد میفهمی من و هادی چه سختی هایی رو کشیدیم تا ارزونترین مونت بازی رو بخریم ولی کلی حال کردیم با این خرس هادی خیلی باحال بود خدایی :27:
آره نمیدونی من چی کشیدم برای خریدن این خرس.بعدش هم که همش با خرس میرفتم مسافرکشی(متریال جمع میکردم lol ) تا چندرغاز پول در بیارم.ولی با همین فروش متریال تونستم ست لباس بخرم. خیلی حال داد.
نقل قول:
فقط بازم میگم هر چی گیر میاری یا بذار auction house یا اینکه نگه دار .
Auction House دیگه چیه؟ من فقد تو بانک بلدم قایم کنم:31:
اگه یه توضیحی بدین کدوم شغل به درد بخور تره و کلا چه آیتمهایی رو باید نگه دارم خیلی ممنون میشم:20:
یه جایی که میتونی آیتم رو بذاری برای فروش و ملت میان میخرن و بلعکس . برو ببین چیا گرونه همونو جمع کن بذار برای فروش .
فردا یه چندتا آیتم میگم اونا رو نگه دار الان اسمشون دقیقا خاطرم نیستش .
نقل قول:
یه جایی که میتونی آیتم رو بذاری برای فروش و ملت میان میخرن و بلعکس . برو ببین چیا گرونه همونو جمع کن بذار برای فروش .
من فکر کردم میتونی کلک رشتی بزنی مثل بانک ازش استفاده کنی. بعد که 1000 تا Coin از دست دادم تازه فهمیدم مثل سگ Fee میگیره از آدم:13:
مر30 منتظرم:20:نقل قول:
اگه میشه یه راهنمایی هم بکن کدوم شغل هم بدرد بخوره هم پول در میاد ازش.:20:
تقریبا با wow برابری میکنه :دی من به خاطر همون ازدواجش میام:دی
میگم تورن نداره ؟ من گاو میخوام :19:
احتمالا یه دروید وردارم (نمیدونم اینجا اسمش چیه همونی که قدرت حیواناتو داره) نشد هیل ورمیدارم :دی
Talent و اینجور چیزا داره ؟ مثلا کلاسی مثل دروید توی wow هم Melee داره هم Ranged ...
اینم یکی از GF های داداشتون:31:(لول 33:5:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست بگه بذار لولت دو رقمی شه بعد:27:
مبارکه به پای هم پیر شین :27:
گفتم GF. قضیه جدی نیست که. 5-4 تا دیگه هم دارم:46:نقل قول:
من هنوز بازی نکردم منتظرم.نقل قول:
بله ملطفتم ما هم از اينكارا ميكرديم اسنادشم موجوده :27:نقل قول:
هادي كه هر روز با 6-7 نفر ميپريد (مخ زني در حد تيم ملي) يهو ميديدي يكي با يه دختر تو بغلش از رو سرت رد ميشه :27::31:
شرمنده آيتم ها به كل يادم رفت بگم .
1- همه Glue ها
2- همه oil ها
3- همه thread ها
4- همه چوب ها
هر كدوم 4 نوع دارن .
اينا از همه مهمترن بقيه متريال ها رو ميشه با نيم ساعت يه ساعت فارم جمع كرد .
کنایه تابلو نزن که میبرنت ک ره ی زک:31:نقل قول:
بله ملطفتم ما هم از اينكارا ميكرديم اسنادشم موجوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کجا میبردنشون ایشون؟ مکان میشناشین جایی؟:21:نقل قول:
هادي كه هر روز با 6-7 نفر ميپريد (مخ زني در حد تيم ملي) يهو ميديدي يكي با يه دختر تو بغلش از رو سرت رد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت سلامت:10:نقل قول:
شرمنده آيتم ها به كل يادم رفت بگم .
1- همه Glue ها
2- همه oil ها
3- همه thread ها
4- همه چوب ها
هر كدوم 4 نوع دارن .
اينا از همه مهمترن بقيه متريال ها رو ميشه با نيم ساعت يه ساعت فارم جمع كرد .
اگه ممکنه یه راهنمایی هم بکن کدوم شغلو بردارم. هم میخوام به دردم بخوره هم پول ساز باشه.(ااا!!! دیگه چی؟:31:)
BM ورداشتي ؟ (عكست معلومه ديگه :دي)
ببين بهترين شغل واسه BM همين Black Smith هستش . واسه خودت ميتوني سلاح بسازي كنارشم تيلور كار كني خوبه :46:
سلام به همه بروبکس
من میخوام بازی رو شروع کنم اما خیلی وقت بازی ندارم
حالا یک سوال:حدودا چقدر طول می کشه قوی بشم و این که کسی اکانت بی استفاده(که البته یکم با هاش کار شده باشه مرد هم باشه کلاسش هم ترجیحا میج باشه(همون جادوگر خودمون)(چقدر شرایطش سخت شد:18: فکر کنم از آخر خودم مجبور شم از اول بازی کنم)) نداره؟:19::19::6::6::47:
یعنی چی قوی بشی؟ شما تو هر لولی که باشی میتونی از بازی لذت ببری و با هم لول های خودت پارتی بذاری و بری دانگئون و ...
ولی معمولا از لول 40 به بعد بازی قشنگ میشه.تا لول 40 هم خیلی طول بکشه یه هفته است.
نقل قول:
سلام به همه بروبکس
من میخوام بازی رو شروع کنم اما خیلی وقت بازی ندارم
حالا یک سوال:حدودا چقدر طول می کشه قوی بشم و این که کسی اکانت بی استفاده(که البته یکم با هاش کار شده باشه مرد هم باشه کلاسش هم ترجیحا میج باشه(همون جادوگر خودمون)(چقدر شرایطش سخت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم از آخر خودم مجبور شم از اول بازی کنم)) نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :47:
شما بازی رو شروع کن ما همه تا جایی که بتونم راهنماییت میکنیم. میتونی صفحه های قبل هم بخونی اطلاعات مفیدی داره. شما همون وقت کمتو بذاری رو یه کاراکتر آکبند لذتش بیشتره:20:
نقل قول:
BM ورداشتي ؟ (عكست معلومه ديگه :دي)
ببين بهترين شغل واسه BM همين Black Smith هستش . واسه خودت ميتوني سلاح بسازي كنارشم تيلور كار كني خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مر30.:20: الان بکوب میرم Blacksmith میگیرم روش کار میکنم.
راستی تو این آیتمها کدومش به درد نخوره؟ حجم Inventoryم خیلی کمه میخوام یه سری هارو وقتی میگیرم بندازم دور کلا.
قرمزا رو بفروش یقسه رو نگه دار و آیتم بساز . گل ها رو هم میتونی با قیمت خوب بفروش مخصوصا nectar و silvia root .
شما همرو قرمز کردی که:31:شمشیر، آرمور، Health potion، اون گل سمت چپ بالاییه Exp میده 50000. اون fur سمت چپ بالای Safe هم که مال دراگون کوئسته. اینارو بفروشم همرو؟نقل قول:
این بازی با دیال آپ چجوری بالا میاد ؟
آرمر هایی که از مب ها دراپ میشه 90% بدرد نمیخوره آیتمی که خودت میسازی به مراتب بهتره .
اون آیتمه که exp میده رو استفاده کن . فکر کردم متریاله ! وقتت رو صرف دراگون کوئست نکن اصلا ارزش نداره مگه این که جزو culti باشه .
آقا یک سوال دیگه
بازی تا لول چنده ؟
ورد که تا لول 80 هست و به زودی 85
بعد یه سوال دیگه ... سرور اصلی ریت هاش چنده ؟ 1x اون که خیلی سخته لول آپ چیکار کنیم :دی
تا اونجایی که یادمه 100 لول بود !
حجت جان این بازی فکر نکنم سرور unofficial هم داشته باشه ! سرور های رسمی بازی هم همه چیزش x1 هستش .
لول آپش از 70 به بعد سخت میشه . شاید بتونی تو دو ماه بازی به 70 برسی ولی از 70 تا 100 فکر کنم چند ماهی طول بکشه .
بازی فوق العاده قشنگیه من از وقتی wotlk به دستم نرسید رفتم سراغ این (البته قابل مقایسه با wow نیستش مخصوصا تو pvp که اصلا حرفی برای گفتن نداره ) ولی در کل میتونم بگم بازی خیلی جذاب و دوست داشتنی هستش با گرافیک فوق العاده .
جاتون خالی مخ یه لول 70و زدم و .....:31: ولی عجب کاراکتر توپی داشت دختره.:18:
نقل قول:
آرمر هایی که از مب ها دراپ میشه 90% بدرد نمیخوره آیتمی که خودت میسازی به مراتب بهتره .
اون آیتمه که exp میده رو استفاده کن . فکر کردم متریاله ! وقتت رو صرف دراگون کوئست نکن اصلا ارزش نداره مگه این که جزو culti باشه .
من اون آیتم های دراگون کوئستو برای کوئست Inventory لازم دارم. ولی در هر صورت ممنون.:20:Culti چیه؟
راستی گفتی آیتم ها رو خوب بفروشم(مثل Nectar و ...) یعنی بزارم تو AC یا به NPC بفروشم؟
سلام
من امروز بازیو شروع کردم کلاسم رو هم wizard برداشتم اگه کسی تونست یک آموزش واسه کلاس من بزاره
یک چیزه دیگه:این بازیش صدا نداره؟:13::13:
چرا ولی Volume نداره اولش. باید بری تو تنظیمات درستش کنی.نقل قول:
یک چیزه دیگه:این بازیش صدا نداره؟
چرا سوت و کور شده تاپیک؟ کجایین اساتید؟
سلام
میخواستم بدونم این فرشته ای که پهلوی هیرو پرواز میکه به چه درد می خوره؟
اون واسه اینه که هیرو سینه پهلو نکنه:31:نقل قول:
اسمش Genie. یه سری لول میتونی براش بگیری که کمکت کنه تو جنگ، هیل کردن و .... .
آقا به جز Decompose راه دیگه ای نیست که Stamina جینی رو زیاد کنی؟ من هر دفعه کلی متریال صرف میکنم 400 تا Stamina میگیرم:41:
با متريال هاي ارزون يه سري آيتم دو ستاره لول 10-15 بساز . هر كدوم از اين آيتم ها بهت حدود 400 تا سنگ ميدن .
برای ساخن اسلحه به چه چیزایی نیازه؟
وقتی وسایل مورد نیاز را گرفتم و میرم پهلوی blacksmith باید روی کدوم گزینه بزنم تا اسلحه را بسازه؟
ممنون
برای ساخن اسلحه به چه چیزایی نیازه؟
وقتی وسایل مورد نیاز را گرفتم و میرم پهلوی blacksmith باید روی کدوم گزینه بزنم تا اسلحه را بسازه؟
ممنون
اینطوری که خیلی خفن میشه:20:نقل قول:
با متريال هاي ارزون يه سري آيتم دو ستاره لول 10-15 بساز . هر كدوم از اين آيتم ها بهت حدود 400 تا سنگ ميدن
چه جوری 2 ستاره بسازم؟ من هنوز لول 1 ام.
متریال ارزون کدومارو میگین؟ مگه میتونم خودم متریال انتخاب کنم؟
ببخشید هی سوال تو سوال میشه:31:
شما اول باید دانش لول 1 بلک اسمیت رو داشته باشین .نقل قول:
فرقی نداره لول چند باشی . هر آیتم سه حالت داره - 1 ستاره 2 ستاره و 3 ستاره . هر کدوم رو که بسازی بسته به ستاره هاش قابلیت های خفنتری هم دارن و وقتی decompose میکنی آیتم بهتر و بیشتری هم میدن . این ستاره ها هم رندومه ولی هر چی لول اون کارت بیشتر باشه احتمالش هم بیشتره . مثلا من با بلک اسمیت 5 هر چی آیتم لول 15 میساختم 2 ستاره در میومد .نقل قول:
متریال ارزون = متریالی که راحت گیر بیاد
حذف کنید لطفا
لول 1 را دارمنقل قول: