دوستان من یه هارد وسترت آبی 500 گیگ خریدم که مشخصاتش مطابق زیر هست ولی تو سایت خود وسترن ازش هیچی نبود.
به نظرتون تقلبیه؟
WD Caviar Blue
sata / 32mb cache
WD5000AAKX
ساخت تایلند
Printable View
دوستان من یه هارد وسترت آبی 500 گیگ خریدم که مشخصاتش مطابق زیر هست ولی تو سایت خود وسترن ازش هیچی نبود.
به نظرتون تقلبیه؟
WD Caviar Blue
sata / 32mb cache
WD5000AAKX
ساخت تایلند
عزیزم این هرد با این فریمور 32 بافر نیست.
16 بافر است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این چی بید:46:نقل قول:
کد:http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=896&language=1
ولی روش کش رو 32 نوشتهنقل قول:
البته من با یه نرم افزار چک کردم بافر را 16 نشون داد
برای چک کردن از سالم بودن هارد چکار کنم؟
با HDTune_Benchmark
تست بگیر.
این فریمور تا اونجایی که من اطلاع دارم 16 بافر است.
کد رجیستر هاردت رو توی سایت وسترن وارد کن ببین چی میگه!نقل قول:
کد رجیستر کدومه و دقیقا کجا باید وارد کرد؟................نقل قول:
به شکل زیر دقت کن.نقل قول:
مراحل و نحوه رجیستری و نوع کد بعد از ثبت نام کاملا مشخص هست.
عکس باز نمیشه...........................نقل قول:
خدمت شما:نقل قول:
سلام دوستان من یه هارد 2ترابایت اکسترنال المنت داشتم از باکسش در اوردم وسترن 64میگ بافر گرین sata3 هستش
حالا این هارد قیمتش چنده ؟خودم خریدم 115
بعد اینو توی ویندوز xp چنتا پارتیشن مشکلی داره ؟ با برنامه الین زذه بود الین نشده نیازی هست بکنم یا نه ؟چون بعد از الین بنچمارکش فرق نداشت فکر کنم
جای جامپرشم انگاری بیشتر از هارد های معمولیه
------------------------------------------
من فقط برای ارشیو میخوام مرسی
سلامنقل قول:
دوست عزیز من که چیزی سر درنیاوردم.
هارد المنت!
وسترن گرین!
قیمت!
فقط همین رو بگم که برای آرشیو وسترن بلک64مگ بافر خوبه.
سرعت خوبی هم داره.
هارد شما هم برای آرشیو خوبه.
سلامنقل قول:
:31: بعد نوشتم؟
یه هارد اکسترنال وسترن المنت 2 ترابایت خریده بودم از باکسش در اوردم انداختم توی pc
هازد بلک که برای ویندوز میگن خوبه سرعت داره
من منظروم اینه این هاردو الین کنم یا نه ؟فقط هم برای ارشیو میخوامش یعنی نمیخوام روش وین نصب کنم
سلامنقل قول:
اگر قصد ارشیو بندی داری،یه تک پارتیشن بساز و داخل هارد پوشه بساز.
این جوری تعدد پارتیشن پایین و امکان آسیب کم میشه.
در صورت آسیب اطلاعات، راحتت میشه بازیابی کرد.
فقط حواست باشه که ویروسی نشه که اگه بشه کارش تمومه(به خازر تک پارتیشن بودن)
بعد اینکه فضای پارتیشنی برای آرشیو سسرعت رو میاره پایین.
سلامنقل قول:
ممنون
دوست عزیز من برای این اینارو گفتم بخاطر جریان این گرین ها
4تا پارتیشن کردم اما الین نکردم
---------------------------
کسی اطلاعاتی درباره الین داره؟
پارتیشن نمیزدی بهتر بود.نقل قول:
منظورت E-Line هست؟؟؟
چرا نمیزدم؟نقل قول:
اگه نمیزدم باید جامپر استفاده میکردم
نه منظورم Align هستش
منظورم این بود که یه پارتیشن براش میساختی و هارد رو یه تیکه میکردی.نقل قول:
خیر.نقل قول:
مگه فرقی داره یه پارتیشن؟ ادم تازه قاطی میکنهنقل قول:
اخه توی برنامش زده نیاز داره به الین ولی نمیدونم انجام بدم یا نه
مرسی
عزیز این هارها برای ارشیو ساخته شده اند.
و برای ایکه شما اگه بخوای ویندوز نصب کنی نیاز داری تا الاین کنی تا مشکلات پایین بودن سرعت در ویندوز XP و هنگ کردن لحظه ای از بین بره.
البته اطلاعات را در هنگام الاین تخلیه کنید.
ممنون دوست عزیز من نمیخوام ویندوز استفاده کنم روش فقط برای ارشیو میخوام اطلاعات بریزم الین میگه میخواد اما نکردم برای امنیت اطلاعات مشکل به وجود میاد نه؟نقل قول:
--------------------------------------------
راستی یه هارد 1 ترا بایت با سرعت قیمت حدود 70 چنده؟ این بلو ها 32 میگ بفر با 6gbs خوبه؟قیمتش چنده؟
قیمت هارد سیگیت 1 ترا چنده ؟
تو این هارد ها با الاین کردن امنیت اطلاعات پایین میاد.نقل قول:
ممنون دوست عزیز من نمیخوام ویندوز استفاده کنم روش فقط برای ارشیو میخوام اطلاعات بریزم الین میگه میخواد اما نکردم برای امنیت اطلاعات مشکل به وجود میاد نه؟
البته باز هم حرف اول رو میزنه.
وقتی که حرف سرعت به وسط میاد یک چیز دیگه هم باید پرسیده بشه که اون بحث امنیت است.نقل قول:
راستی یه هارد 1 ترا بایت با سرعت قیمت حدود 70 چنده؟
مثلا شما میای هیتاچی 7200 میخری سرعتش هم خیلی خوبه اما من مدیاشو تحت هیچ شرایطی اطمینان نمیدم
بلو های 32 که من نگرفتم تا حالانقل قول:
این بلو ها 32 میگ بفر با 6gbs خوبه؟قیمتش چنده؟
اما 16 مگ بافراش خوب هستند.
اما از نظر امنیت اطلاعات با بلک و گرین جدا هستند.
یه سری برگشتی هایی دوره ای از این سری ها داشتیم تو بازار البته مشکلاتش همیشه قابل حل بوده.
توصیه میکنم برای نصب ویندوز و سرعت بالا از سری بلک بخرید.
اگر هم خیلی حساس نیستید گرین بخرید و الاین کنید.
این پنچمارم هارد من است که توش حدود 700 گیگ اطلاعاته و یادم رفته بود الاینش کنم.
الاین کرده نیست
سرعتش هم تو این قیمت هارد با این امنیت اطلاعات بالا و همچنین که الاین نکردم برای من خیلی قابل قبول است.
ممنون دوست عزیز من بیخیال االین شدم چون هیچ فرقی نکرد امتحان کردمنقل قول:
--------------------------------
خوب بلک پولش زیاده نمیخوام هزینه کنم یعنی وسترن بلو 32 خوب نیست؟وقتی میگید برگشتی دل ادم خالی میشه
از هیتاچی که اصلا خاطر خوش ندارم هارد چرتیه توی pc هست 7200 همینو میخوام عوض کنم هم صدا داره هم سرعتش کمه
قیمت این بلو ها چنده؟دیگه هارد دیگه ای نیست با سرعت این سامسونگ ها هم نیست
نقل قول:
به نظر من Seagate Baracuda 7200.12 بگیرین. سرعت خیلی خوبی داره و قیمتش هم مناسبه ( حدود 70 تومن و شاید کمتر)
کیفیتش هم خیلی خوبه.
نقل قول:هاردها برگشتی دارند.نقل قول:
وقتی میگید برگشتی دل ادم خالی میشه
وسترن از همشون کمتره.
اما بلو همه قابل حل بودند
این سری 32 مگ بافرشو بگیر حرف نداره.
هیتاچی هارد های قدیمیش خوب بود.نقل قول:
ز هیتاچی که اصلا خاطر خوش ندارم هارد چرتیه توی pc هست 7200 همینو میخوام عوض کنم هم صدا داره هم سرعتش کمه
متاسفانه الآنا شانسی در میاد.
حدود 55نقل قول:
قیمت این بلو ها چنده؟
در ضمن همین بلو رو فقط تو بازار 500 گیگش هست و یک ترا فکر نکنم باشه.
سلام
میخوام یه هارد 1ترا WD بلک بخرم آیا ساتا 3 هم داره؟ اگه ساتا 3 بگیرم به این مادر برد میخوره؟ Gigabyte M52LtD3
سلامنقل قول:
در مورد مشخصات که 4-5صفحه قبل رو بخونی، یه چیزهایی دستت میاد!!!!
مادر برد شما از ساتا3پشتیبانی نمیکنه:
کد:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3511#sp
ممنون.نقل قول:
من امروز رفتم یه هارد 1 ترا WD بلک 64 بافر 7200 با گارانتی سازگار خریدم به قیمت 117 تومان.
به نظر شما بهتر نبود به جای این یه هارد 2 ترا سیگیت میخریدم به قیمت 100 تومان؟
من میخوام روش ویندوز xp نصب کنم و 4تا پارتیشن هم داشته باشم. آیا نیازی به Align هست؟
و یه سوال دیگه این هاردی که خریدم روی خودش نوشته ای در مورد 7200 rpl نیست از کجا بفهمم 7200 هست؟؟؟
ممنون میشم اگه تمام سوالامو جواب بدید.
مبارکتون باشه.نقل قول:
این هارد از نظر امنیت اطلاعات سرعت و جمع اوری اطلاعات و امنیت اطلاعات بهترین موردی بود که شما میتونستید انتخاب کنید.
این مدل نیازی به الاین ندارد.
در ضمن سری هارد های بلک 7200 هستند باز هم اگر میخواهید اطمینان پیدا کنید فریمو هارد رو بخوانید تا مشخصات دقیقشو براتون بزارم
من یه مادر بورد abit kn9 sli دارم
میخوام یه هارد 1ترا اینترنال وسترن بگیرم
و قیمتشون چنده؟
من از سخت افزار خیلی سردر نمیارم همین هاردو جای هارد قبیلم وصل کنل مشکلی پیش نمیاد یا باید کارای دیگه ای هم بکنم؟
من تصمیم دارم یه wd black 500 gig بخرم + سیگیت 2 ترابایت
از هارد وسترن برای نصب ویندوز و از اون برای ارشیو اطلاعاتم استفاده کنم
از ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه یک سیستم عامل بیشتر استفاده نمیکنم چون هم مکینتاش دارم روی لپتاپ و هم کنسول بازی برای همین به ویندوز دیگه احتیاج ندارم
مین بردم فقط ساتا 2 ساپورت میکنه
تصمیم خوبی گرفتم؟
بافر و سرعت هارد چی بگیرم برای این مورد مصرف>؟
این بنچمارک بلو 32 میگ هستش؟کم نیست؟نقل قول:
بلو که مثل گرین دردسر الین اینا نداره که؟
برای نصب ویندوز همین 1tb 32 میخوام خوبه دیگه؟اگه باشه قیمتش نزدیکای 70 ایناس نه؟
----------------------------------------------------
راستی این گرین اگه بخوای روی win 7 استفاده کنی نیاز به فرمت دوباره داره توی سون؟ یا موقع نصب ویندوز فرمت میخواد؟یا کلا نمیخواد؟
من با Acronis توی xp فرمت کردم میخوام ببینم اگه نمیخواد دیگه اطلاعاتو جابهجت نکنم
برای نصب ویندوز بهترین گزینه هست.نقل قول:
سعی کنید هاردی با بافر بالا انتخاب کنید.
من مدل WD5001AALS رو پیشنهاد میدم.ساتا2هست.بافر32.با دور هد 7200RPM.
هارد بلک جز بهترین ها هست و مطمئنترین برای ذخیره اطلاعات ولی با چیزی که شما گفتین من نظرم برعکس دوسمتون هست. بهتره هارد بلک رو بذارید برای ذخیره اطلاعات و هارد سیگیت با ظرفیت کمتر بگیرید بذارید برای ویندوز. هاردهای سیگیت هم بسیار عالی هستند و تو سرعت یک قلقی! بالاتر از وسترن هستند ولی! استهلاکشون بالاست و برای همین امنیتشون پایینتر از وسترن هست و خرابیشون بیشتر. پس نظر من اینه که ( با توجه به اینکه وسترن هم میخواین بگیرین ) اینو بذارید برای ویندوز که هم سرعتتون خوب باشه و هم اگه روزی مشکل دار شد اطلاعاتتون نپره.
در کل من وسترن رو پیشنهاد میدم.هم برای ویندوز و هم برای آرشیو.نقل قول:
خود من 8ساله از سیگیت استفاده میکنم برای ارشیو و مشکل حذف اطلاعات نداشتم.
ولی در کل مدلهای جدید این برند رو توصیه نمیکنم.
خب منم وسترن رو پیشنهاد میدم ولی اگه قرار بر این باشه که از هر دو تاش با هم استفاده بشه بهتره وسترن برای ذخیره اطلاعات باشه. ولی خب چه بهتر که اصلا یک وسترن بگیرن برای هر دو تاش.
دوستای عزیز سلام ... من می خوام یه هارد اکسترنال بخرم که نیازی به آداپتور نداشته باشه که تا جایی که می دونم بهش می گن پاسپورت ... واقعا کلافه شدم ینی ... هر کسی میگه یه مارک خوبه ... البته من خودم دو تا 1tb wd دارم که نه میشه گفت راضیم نه ناراضی ... چون یکیشون خوب کار میکنه اما اون یکیش به یه ماه نریسیده داغون شد بردم گارانتی عوض کردم ... حالا چیزی که می خوام اینه که حداکثر نیازم 500 gb هستش اگه کمترم باشه چه بهتر اما مهمترین نکته برام ضد ضربه بودنو ایناست ... چون مجبورم هر روز تو کیفم داشته باشمش ... سرعتم اهمیت آنچنانی برام نداره یا حتی پورتاش ... یه usb 2 هم کافیه . خلاصه یکی میگه adata بگیر ضد ضربه عالیه ... یکی میگه اون آشغاله wd بگیر حالشو ببر ... کلا یه راهنمایی می خواستم ممنون
خواهشمندم سوالات را 2 جا مطرج نکنید
ممنون میشم
من هارد پاسپورتی دارم ولی الان واسه هدف پشتیبانی گیری و ذخیره سازی میخوام حدود 2 ترابایت حافظه داشته باشم، قیمت اینجا واسم فاکتور مهمی هست دو گزینه دارم:
1. هاردهای اکسترنال رومیزی ساده (که قیمتی حدود 100-150 دارن)
2. استفاده از هارباکس+هاردهای پی.سی (که قیمتی به مراتب پائین تر دارن)
من به لحاظ فنی فرق چندانی بین 1و 2 نمیبینم، به نظرتون استفاده از گزینه ی دوم تا چه حد عملی هست؟ من حتی به این فکر کردم که 3 یا 4 ترابایتشو استفاده کنم
یه سوال دیگه:
یه سری از هاردهای اکسترنال رومیزی اومده که امکان wifi و شبکه ی توکار دارن قیمت اینا حدودا چقدری گرونتره؟ (چون میشه هاردهای معمولی رو هم با اتصال به یکی از کامپیوترها شیر کرد)