اگه از زمان ثبت نام بگذره و ثبت نام نکرده باشی نمیخواد بری دیگهنقل قول:
Printable View
اگه از زمان ثبت نام بگذره و ثبت نام نکرده باشی نمیخواد بری دیگهنقل قول:
اون هایی که دانشگاه قبول می شوند میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند؟نقل قول:
یا فقط کسانی که قبول نشدند؟ :46:
شاید من شانس بیارم انتخاب اول در تکمیل ظرفیت قبول بشوم
اصلا میشه؟
این چرت و پرتا چیه اینا میگن؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Danial_Hiv
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوان منحل شه؟؟؟
پس ما چیکار میکنیم؟؟
عجبا
یکی از دوستام انتخاب 7 قبول شده مهندس پرتو پزشکی
اگه کسی چیزی می دونه بگه....بنده خدا داره سکته می کنه
کمک کنید من بگم بهش
ممنون
عجب اعضایی داره :31: توپپپپپپپ:31:نقل قول:
ببینم قضیه چیه ؟ این دانشگاه تهران جنوب امسال تو هر رشته یه خروار دانشجو گرفته . مثلا 1100 تا مکانیک / 555 مهندسی شیمی / 880 تا صنایع :18: . بقیه رشته هاش رو نمیدونم . اما حتما اونا هم همین طوری باشه .
این ها هم اموال رو وقف کردند که اگر منحل شد
در اختیار دولت که مننحلش کرده قرار نگیره
البته فکر نکنم چنین چیزی امکانش باشه
چون به قول خود سنجش حالا حالا ها ظرفیت سراسری به اندازه دانشجو ها نمیشه
این ها اعضای جدید قرار بشوندنقل قول:
این ها اگر اعضا جدید بشوند
دانشگاه ازاد میتونه در سایه امنیت بیشتر به کارش ادامه بده
نگفتینها هزینه عمران سازه و معماری چقده
دقیقا مثل منی اگر جوابو گرفتی بگو من مکانیک قبولیدم ولی نرم افزار ترازم با اخرین فرد قبول خیلی فاصلش کمه!نقل قول:
نه اونایی که قبول شدند دیگه تمومه...همونو میتونن برن فقط:46:نقل قول:
نتقادهای مختلفی از طرف سیاستمداران و اهالی فرهنگ در نشریات و جراید ایران درباره دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است. حداد عادل در انتقاد از دانشگاه آزاد میگوید: «اين دانشگاه كيفيت را پابه پاي كميت توسعه نداده است و بايد اجازه دهيم انتقادها هم از آن بيان شود اما برخورد سياسي با اين دانشگاه را نيز درست نمي دانم. وي افزود: ظرفيت دانشگاه هاي دولتي در حال حاضر براي تحت پوشش قرار دادن تمام متقاضيان كافي نيست و بايد چنين نهادهايي وجود داشته باشد اما اين بدان معنا نيست كه دانشگاه آزاد نبايد مورد نظارت باشد.» [۱۱]نقل قول:
فاطمه آجرلو نماینده مردم کرج در انتقاد از دانشگاه آزاد میگوید: «متأسفانه دانشگاه آزاد در برابر تحقيق و تفحص همكاري نمي كند و موضع گيري كاملاً غير منطقي دارد.» [۱۲]
مشاور کانون الان زنگ زدم گفت تکمیل ظرفیت نداره ! یعنی اگه 108 نفر یه رشته قبول شدند فقط همون ها میتونند برای ثبت نام برن و نفر 109 نمیتونه!
شما هیئت موسس رو ببیننقل قول:
80 درصدشون طرف موسوی بودن تو انتخابات
رئیس دانشگاه ازاد طرف کی بود؟ موسوی
حالا میخوان تلافی سر دانشگاه ازاد در بیارن :5:
ولی فکر نکنم بتونند. مدرسه یا دبیرسرتان نیست بشه منحلش کرد :21:
فعلا باید سریع بریم تو :31:
وقتی رفتیم تو دیگه نمی تونن کاری کنن
بدبخت اون هایی که امسال یا سال های آتی میخواهند شرکت کنند.
:13:
آره راس میگی ولی تورو خدا سیاسی ننویس بنت میکنن اونوخت ما سوالاتمونو ای کی میپرسیم؟
هزینه عمران و معماری یادت نره. بگو دیگه
هزینه رو نمیدونم راستشنقل قول:
سیاسی وقتی هست که من بگم فلانی فلان کرد
چرا فلان کرد و نباید میکرد
چند جمله ساده بود
اما این طور که بنده متوجه شدم
میخواهند اساسنامه رو تغیر بدهند که بتونن جاسبی رو عوض کنن
و نماینده خودشان را بزارن
و تغیراتی درونش انجام بدهند.
دقیقا که نمیشه گفت ولی فکر کنم حدود800 باشهنقل قول:
هزینه عمران و معماری یادت نره. بگو دیگه
مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ معاصر ايران گفت: هيئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامي نميتواند اموال آن را وقف كند و طرح وقف اموال دانشگاه آزاد اين دانشگاه را از قوانين كشور مستثني ميكند و دانشگاه آزاد براي فرار از قانونمند شدن طرح وقف اموال را مطرح كرده است.
عباس سليمينمين در گفتوگو با فارس با بيان اينكه از سال 85 با رهنمود مقام معظم رهبري تغيير اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي بعد از چالش بين رئيسجمهور و آقاي هاشمي مطرح شد، افزود: تغيير اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان راه حلي معتدل براي حل مشكلات اين دانشگاه مطرح شد اما دانشگاه آزاد اسلامي در برابر اين راهحل نيز مقاومت كرد.
وي گفت: پس از اعلام لزوم تغيير اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي و دادن فرصتهاي متعدد، دانشگاه آزاد اسلامي هر بار به بهانهاي تغيير اساسنامه را به تعويق انداخت به طوري كه به همين دليل در شوراي عالي انقلاب فرهنگي بحثهاي و واكنشهاي تندي صورت گرفت و اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين عملكرد دانشگاه آزاد را توهين به شورا تلقي كردند.
مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ معاصر ايران ادامه داد: پس از تعللهاي مكرر بيش از 2 و نيم ساله دانشگاه آزاد و دادن فرصتهاي متعدد شوراي عالي انقلاب فرهنگي اقدام به اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي كرد كه با اين اقدام متعاقباً كارهايي صورت پذيرفت كه يكي از آنها نامه آقاي هاشمي به مقام معظم رهبري و درخواست وي براي پيگيري قانوني اقدام شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي يود كه اين مورد از لحاظ قانوني بررسي شد و مشخص شد كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجازه ورود به مباحث تغيير و اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد را دارد.
وي گفت: اقدام ديگر در برابر ورود شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي جماعتي بودند كه در مجلس طرح 2 فوريتي براي تصحيح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي ارايه دادند كه اين اقدام مجلس مغاير مصوبات قبلي بود و درنتيجه 2 فوريتي منتفي شد.
سليمي نمين با بيان اينكه وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامي از سوي آقاي هاشمي مطرح شده است، اظهار داشت: وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامي غيرقانوني است و مسائل و مشكلات زيادي دارد، وقف اموال بايد از سوي مالك صورت بپذيرد و اين در حالي است كه دانشگاه آزاد اسلامي مالك اموال خود نيست و اموال اين دانشگاه يا دولتي است يا از آن مردم دادهاند.
وي گفت: وقتي وقف صورت ميپذيرد مالك ميتواند شرايطي را براي اموال تعيين كند كه در چارچوي قوانين آموزش عالي نباشد، مالك ميتواند ناظر بر اموال وقف شده بگذارد و نمايندهاي قرار دهد كه آن نماينده سياستهاي دانشگاه را تعيين كند در حالي كه تعيين سياستهاي دانشگاه آزاد با شوراي عالي انقلاب فرهنگي است.
وي ادامه داد: با وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامي اين دانشگاه ميتواند ضمن اينكه سياستها را تعيين كند ناظر مادامالعمري براي اموال وقفي قرار دهد و تعيين كند كه پس از اين ناظر پسر وي ميتواند ناظر شود در حالي كه مدير بايد توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي انتخاب شود و در صورتي كه صلاحيتهاي خود را از دست بدهد بايد توسط اين شورا عزل شود.
سليمي با تأكيد بر اينكه دانشگاه آزاد اسلامي براي فرار از قانونمند شدن طرح وقف اموال را مطرح كرده است، گفت: افرادي كه قانونمندي اين دانشگاه را نميخواهند براي اصلاح اساسنامه آن سنگاندازي ميكنند.
انتخاب هفتم انتخاب خود دانشگاهه که اگه 6 تا انتخاب رو قبول نشدی که خودت زدی انتخاب هفتم خود دانشگاه براساس رشته -شهرهایی که زدی جایی که ظرفیت داشته باشه رو برات انتخاب میکنه. که اگه قبول شیچیز خاصی نداره که فرق داشته باشه :46:نقل قول:
بچه ها من الان قبول شدم یا نه ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که برای خودآزمایی شرکت کردی .نقل قول:
هیچکدوم از رشته هایی که انتخاب کردین رو قبول نشدی.
رتبه ی داوطلب با رتبه ی آخرین فرد قبول شده رو نگاه کن میفهمی:46:
ایشالا سال دیگه که سال اصلیته قبولی:46:
عجب کارنامه ایه
خودآزمایی شرکت کرده بودی پس؟
خسته نباشم :دی سال دیگه اولم :دینقل قول:
نقل قول:
کف کردی ؟:دی
اره هیچی نخونده بودم بلند شدم رفتم گفتم خودم را بیازمایم
بچه ها پس درصد ها رو چرا نشون نميده ؟
سلام
آقا یکی بیاد کمک زنگ بزنه به این فامیل ما بگه هیچ جا قبول نشدی!! من که خداییش نمی دونم چطوری بهش بگم!
عجب گیری افتادیم
این انتخابی که خود دانشگاه می کنه پس کو؟ این فامیل مارو کلا زده مردود!!
یحتمل انتخاب 7 رو بلی نزده!نقل قول:
:8:درصدها هست که ! 4 تا پست بالاتر از پست خودت رو نگاه کن بالای کارنامه درصدارو هم زدهنقل قول:
بچه ها کسی در مورد درس های پیش نیاز اطلاع دقیق داره؟
مثلا کلاساش کی شروع میشه؟ چقدر طول میکشه؟
خودم براش انتخاب کردم :31: زده بودمنقل قول:
ترازش شده 5000 یعنی با این تراز کلا تو هیچ دانشگاهی قبول نشده جلل الخالق :31: قدیما بهتر بود کهنقل قول:
چنانچه در رشته/محلهای دانشگاهی انتخابی پذیرفته نشدید آیا مایلید دانشگاه شما را در گزینش رشته/شهر دیگری متناسب با مجموعه امتحانی شرکت دهد؟ بلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدايا چيكار كنم ؟؟ بدبخت شدم رفت.
نه حاجی من با 4600 مکانیک جامدات قبول شدم:21:نقل قول:
خب حتما بد انتخاب رشته کردی واسش:31:نقل قول:
جلوي اين درس هايي كه زده پيشنياز بايد براش چي كار كنيم ؟ راستي نمره يعني همون درصد ؟
من با 5700 تحلیل سیستم های زاهدان قبول شدم! پاره وقت هم که هیچی!
امسال ترازهاش ناجور رفته بالا !
پارسال آخرین نفر الکترونیک 6800 بود ترازش امسال 7000 !
مکانیک علوم تحقیقات هم شده 6900 اینا
امسال معلوم نیست چرا ترازها اینقدر بالا رفته!نقل قول:
نجف اباد عمران از 6000 رفته 6550 :18:
الکترونیک از 6150 رفته 6300
میکانیک از 5800 رفته 6000
معلوم نیست چرا همچین شده!
خیلی جالبه!نقل قول:
معماري-كارداني / تهران غرب ترازش رو 6400 هستش! ای تف به این زندگی!
منم قبول شدم ولی نه اونکه میخواستم(مهندسی مواد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه علنا از این لحظه به بعد یک پشت کنکوری محسوب میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکانیک کجا؟نقل قول:
نه حاجی من با 4600 مکانیک جامدات قبول شدم
حداقل صبر کن سراسری بیاد!نقل قول:
دیگه علنا از این لحظه به بعد یک پشت کنکوری محسوب میشم
آقایون سلام.
یکی از دوستام جایی رو که میخواست قبول نشد.
فضیه ی تکمیل ظرفیت براش چطوره ؟
یعنی چطوری باید بدونه که آیا قبول میشه تو تکمیل ظریت یا خیر ؟
قضیه ی این پیشنیازا چیه ؟
اونایی که ستاره زده یعنی باید پیش نیاز بخونیم ؟
ممنون.