من که دربست منتظر جدی شدن کار هستمنقل قول:
Printable View
من که دربست منتظر جدی شدن کار هستمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:موقع ثبتنام مفهوم "تراز" را توضیح میدهند دیگه! همونطوری که saeed_h1369 گفت به خاطر آسون بودن سوالات این اتفاق افتاده. نمیشه گفت با این درصد شما این تراز را کسب میکنید. چون تراز بستگی به درجه دشواری سوالات داره. توی کارنامهی خودتون دو تا درس را در نظر بگیرید که درصد مشابهی دارید. آیا ترازتون یکی شده؟!نقل قول:
من از نظر مشاور کانون تعجب میکنم، ظاهرا خودشون با مفهوم "تراز" مشکل دارن:31:
بچه ها جزوه آمار گزینه دو رو گیر بیارید خوبه
مشاور رو ول کن پشتیبانمون که پاک قاطی داره :2:نقل قول:
انقدر نگید آسون بوده شاید مال تجربیا آسون بوده چون دوستم با حسابان 62 درصد ترازش شد 7300 الان هم کارنامشو میذارم ...
راست میگه بابا.چون من بعضی دوستام که درصدای خوبی زدن تراز خیلی خوبی آوردن.حداقل واسه ریاضی فیزیک امتحانش متوسط بود،البته اگر آقای dirty coat عکس کارنامشون رو بزارن معلوم میشه که درسایی رو که خوب زدن ترازش چند شده:46:نقل قول:
دوباره تو رفتی تو کار کارنامه های مردم بچه بشین درستو بخون چی کار به بقیه داری دهه!نقل قول:
انقدر نگید آسون بوده شاید مال تجربیا آسون بوده چون دوستم با حسابان 62 درصد ترازش شد 7300 الان هم کارنامشو میذارم ...
بفرمایید اینم کارنامه دوستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تازه فهمیدم داری چی میگی !!! راستی گنجی کنکورو خوب داد ؟؟ داداشش چطور ( فکر کنم صادق می رفت ) ؟
عجب علاقه ای به کارنامه ی من پیدا کردی:worried:نقل قول:
درضمن اسمم بهمن هست
نقل قول:
راستی شما همونی نبودی که توی تاپیک کتاب دنبال کتاب کمک درسی برای درس ریاضی میگشتی:21: ؟؟؟؟ شما که بی کتاب هم 100 میزنی اون 87 هم ماله بی دقتی بوده پس مشکلت کجاست ؟؟؟:27::27:
بهمن جان کسی که اینفدر خوب میاره همه میخوان کارنامشو ،ترازه هر درسشو،رتبه هر درسشو ،ببینن تا برای خودشون یک پیش فرض تو ذهنشون داشته باشن.نقل قول:
بهمن جان کارت درسته :دی
رتبت رو نگفتی که :دی
اصلش رتبس به تراز زیاد کاری نداشته باش :دی
بچه ها اونایی که سال قبل کنکور دادید و امسال هم می خواهید کنکور بدین یک سوال دارم ازتون:
کتاب دین و زندگی هاتون که پارسال امتحان دادید برای کنکور امسال تغییر کرده یا نه؟
شما رو به خدا سریع تر جوابمو بدین
خود خودمم کتاب رو هم می خوام والا این سوالاش بچه بازی بود:27:نقل قول:
منم خودم از مهر رفتم کانون.به هر حال درصدا که خیلی خوبه امیدوارم موفق باشیدنقل قول:
يه سوال مهم ازداوطلبا:
وقتي يه مبحث رو تموم ميكنين همه ي تست هاي موجود واسه اون مبحث رو (كه دم دست دارين)ميزنين يا بخشي از اون رو واسه بعد ميزارين؟
يعني تا همي تستاشو مسلط نشدين ميرين مبحث بعدي؟
نیازی نیست همه رو همین الان بزنینقل قول:
سلام.به نظر من الان که به اندازه کافی وقت داری هیچ محدودیتی برای تست زدن قایل نشو،ولی اگه به 1جایی رسیدی که فهمیدی کاملا مسلط شدی افراط نکن.در ضمن مارک دار کردن تست ها رو هم فراموش نکن.نقل قول:
خوبه گفتم فوریه چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
اون كه بله!ولي من تا ته تستها رو نرم دلم آروم نميشه ! همين باعث شده كلي از وقتم هدر بره! آيا شما پيشنهاد ديگه اي دارين؟نقل قول:
مگه وسواس داری؟نقل قول:
آره!وسواس نافرم خيلي داغون!چي كار ميشه كرد؟
اگه اراده داری برطرفش کنی که خوب و گرنه باید دارو مصرف کنینقل قول:
تو خوندن کتاب هم وسواس داری یا نه؟
دقیقا برام شرح بده برای خوندن چیکار میکنی
دقيقا نه ولي عادت دارم خيلي دقيق و تميز مي نويسم حتي چكنويسارو!!!تو كتاب كه... و همين وقتمو تلف ميكنه!
این کارا رو نکن می دونم اگه طرز خوندنتو عوض نکنی بهت نمی چسپه ولی اینو بدون با این کارات خیلی وقت کم میاری و در اخر از کسی که اینکارا رو نکرده عقب میمونی و در وسط کار دپرس میشی و درسها رو میذاری کنارنقل قول:
ممنون از راهنماييت خودمم ازين كارم خسته شدم!
من خودم انقدر وسواس شدیدی داشتم که حد نداشت ولی به ضرب دارو خوب شدم اگه واقعا نتونستی برطرفش کنی برو پیش روانشناس حتما کمکت میکنه
موفق باشی
راستي يه چيز ديگه!تو كلاسم همش واسه همين عقب ميفتادم!جزوه هامو هر كي مي ديد ميگفت تايپ كردي؟!؟!؟
مگه می خوای بدی به موزه ول کن اصلا نیازی به نوشتن هم ندارینقل قول:
هه...هه...!آره خدايي تميز نوشتن تا يه حدي خوبه اما نبايد افراط بوجود بياد(مثل من كه تموم دفترام پر از لاك غلط گير بود!!!!!)
حالا روزی چند ساعتی درس می خونی؟نقل قول:
سلام
میبینم که همه رفتن آزمون دادن و منم سرم بیکلاهه! : دی خداییش راضی نشدم چون راه خودمو دارم. نمیخوام مجبوری درس بخونم چون یه عمر به خاطر اجبار درس نخوندم درست! حالا که با پای خودم دارم میرم سر درس، چرا یه اجبار دورم کنه؟ این واسه من عمل میکنه و نمیدونم واسه شماها چطوره. من که اصلا فکر نمیکنم با آزمون جواب بگیرم.
راستی یکی از دوستهای منم خیلی تمیزه! یعنی خیلی خفن! : دی اون فکر کنم از اینا بوده که تا چند وقت پیش برای نوشتن الف از خطکش استفاده میکرده!!!!
اما خداییش خیلی تمیز و خوش خطه! تموم جزوه ها و سوالهایی رو که سر کلاس مینوشت، میرفت تو خونه پاکنویس میکرد! از نظر ما وسواسه و هست اما کار خوبی بود! چون خود به خود درس روز همان روز میشد!!! و این خیلی توی یادگیریش اثر داشت.
همیشه جزوه از اون میگرفتیم!
reza-atom جان به نظر من هم تمیزی خوبه اما یه کم سرعت بده وگرنه کم میاری.
من به این دوستم یه بار گفتم سعی کن یه کم خط خطی کنی تا این وسواس از بین بره! گوش نکرد! : دی همیشه آخرین نفر بود از امتحان میومد بیرون!
به نظر من اگه بیای ازمون بدی بد نیستنقل قول:
کسی میدونه ازمونای سنجش از کی شروع میشه ؟
بابا یکی جواب بده فوریهنقل قول:
سلامآدم اگه عادت به یه کاری بکنه سخت عوض میشه ولی مسلما اگه بخواد عوض میشهما هم داشتیم جزوه هاشو قشنگ مینوشت,همیشه هم جا میموند ولی به نظرم میاد این اشتباهه چون اینطوری به جای اینکه فکر درس باشی بیشتر فکر جزوه ای اما باید با خودت یه جوری کنار بیای که این جزوه رو یه جوری مینویسی که فقط و فقط حواست به درس باشه و ایتقدر درسو یاد بگیری که اصلا نیاز به خوندن جزوه واسه ی مرور پیدا نکنی اینطوری هم درسو یاد میگیری هم وقتت کمتر میره به هر حال یه جزوه ای هم داری که اگه جایی مشکل داشتی بهش مراجعه کنینقل قول:
واسه جمله اولته كه كسي جوابتو نميده... چون هنوز تكليف پارساليا ( مثه من) معلوم نيست:31:نقل قول:
از آبان ماه بود پارسال.. امسال هم فكر كنم همون حدودا :31:نقل قول: