خب پیدا کردن نفر اول فکر نکنم کار سختی باشه برای همین بهش زود خبر دادن...همیشه یه 3 یا 4 روزی زودتر به اونا خبر میدن...خوشبحالشون...چه کیفی میکنن:31:
Printable View
خب پیدا کردن نفر اول فکر نکنم کار سختی باشه برای همین بهش زود خبر دادن...همیشه یه 3 یا 4 روزی زودتر به اونا خبر میدن...خوشبحالشون...چه کیفی میکنن:31:
بچه ها میگن به نفرات اول زنگ زدن.(شایعه نیست)
توی تاپیک اخبار سراسری 88 سامان خسته نوشته که به نفر اول تجربی رو اعلام کردن.
سعید تو خبری نداری؟
من الان دارم راهنمای انتخاب رشترو میخونم.میگم این قطب و ناحیه رو عمرا خود پورعباس فهمیده باشه!!!! موندم اینا ابرکامپیوتر دارن میتونه این همه سهمیه رو حساب کنه؟
نه نداره...ابر کامپیوترش کجا بودنقل قول:
من الان دارم راهنمای انتخاب رشترو میخونم.میگم این قطب و ناحیه رو عمرا خود پورعباس فهمیده باشه!!!! موندم اینا ابرکامپیوتر دارن میتونه این همه سهمیه رو حساب کنه؟
تازه اینا رو قبلا دستی حساب می کردن
کاری نداره که
هر رشته ای که مثلا جلوش نوشته باشه قطبی برای داوطلب های اون قطب (جدول قطب ها و ناحیه ها) بومی و برای بقیه ازاد حساب میشه
به سلام خوبی؟نقل قول:
منظور از وضعیت جسمی رو نفهمیدم وضعیت کنکورمم که خودمم نمیدونم (واقعا چه جواب درست حسابی بت دادم )
نه تو نبودی اون نفری که گفتم (اخی دلت شکسته حالا گریه نکن :31::31::31::31:)نقل قول:
اگه مطمئنید که گفتن من میتونم برم بپرسم اما اگه نه مثلا اگر از مهدی گنجی بپرسم که نفر اولو گفتنا تو نبودی ؟ بگه نه و خب اینجوری خیلی ناراحت میشه بعد اگه نفر اول رو نگفته باشن وبعد مهدی بشه رتبه 1 اونوقت ........:31:نقل قول:
اخه فقط همین نیس که.یه 10 20 تایی سهمیه هس(ابر کامپیوتر هم شوخی بود)نقل قول:
حالا کنجکاو کردی همرو ببینن کی بوده این شخص شخیص!!!نقل قول:
نه تو نبودی اون نفری که گفتم (اخی دلت شکسته حالا گریه نکن
اگر الان بگن نتیجه نفر اول اومده پس نتیجها پس فردا اعلام میشه!!!
سجاد تو مشخص کن کی بهت اعلام کردن ونتیجها کی اومد.
راستی تو از گجی خبری نداری؟ کدوم درسو 100 زده؟نقل قول:
الان اینارو یکی واسه من توجیه کنه:
مهندسی صنایع جز 6 رشتس که بومی گزینیش 60-40 هس
بعد تو دفترچه نوشته رشته های کشوری به صورت ازاد پر میشه(بومی گزینی اعمال نمیشه توش)
بعد تو همون دفترچه یه جدول داره مهندسی صنایع رو نوشته گزینش کشوری.
(منبع همه اینا دفترچه امساله)
حالا یکی بگه من الان چه خاکی باید و سرم بریزم؟؟؟؟؟
اخر این صنایع چیه؟
نقل قول:نقل قول:
نه تو نبودی اون نفری که گفتم
اینکه تابلوئه منو داره میگه!:5:نقل قول:
حالا کنجکاو کردی همرو ببینن کی بوده این شخص شخیص!!!
حالا بدبختی اینجاس که ما جمعه میریم سفر و موقع اعلام نتایج خونه نیستم تا یواشکی برم ببینم چه گندی زدم!:31:نقل قول:
نه اگه خوب بشه که تموم اعضای خانواده رو بیدار میکنیم و یه آهنگ شاد بندری با آخرین صدا همون نصفه شب میزاریم
اگه خوب شده باشم که هیچی ولی اگه بد شده باشم منو تو جاده ول میکنن میگن برو خونه !:41::31:
دوست عزیز اصلا نگران نباش.فقط یک گرایش صنایع قطبیه که به همون صورت 60-40 گزینش میشه.نقل قول:
بقیه گرایش هاش فقط به صورت کشوری گزینش میشن.و بومی گزینی ندارن.
دقت کن این یه قانون کلیه.مثلا اگه سال بعد صنایع رو ناحیه ای کردن اونوقت این قانون به درد می خوره.
نه من میدونم حتما منو میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینکه تابلوئه منو داره میگه!
این که جای امیدواری دارهنقل قول:
اگه خوب شده باشم که هیچی ولی اگه بد شده باشم منو تو جاده ول میکنن میگن برو خونه !
اگه بگن دیگه خونه نیا چی؟؟:31:
نمیخواد که اینجوری رک بگی که .بسپار که اگه بهش زنگ زدن یه sms بزنه حالا اگه خیلی وقتشو میگیره missبدهنقل قول:
راست میگی شاید به جای اینکه بگن برو خونه بگن برو بمیر!:24: اینجاست که باید سر به بیابون گذاشت!:8:نقل قول:
ولی من زیاد نگرانی از بابت خونواده ندارم ولی موندم به فک و فامیل چی بگم!:42: انتظار دارن رتبه یک کنکور بشم!:33:
نقل قول:
حالا کنجکاو کردی همرو ببینن کی بوده این شخص شخیص!!!
نقل قول:می بینم که همه رفتن تو کف : دینقل قول:
خودش میدونه کیو میگم
: دی : دی : دی : دی
نقل قول:
راستی تو از گجی خبری نداری؟ کدوم درسو 100 زده؟
نه نپرسیدم در صداشو اما قسم میخورد که 1 تا 5 میشه میگفت صد در صد 1 تا 5 امنقل قول:
نمیخواد که اینجوری رک بگی که .بسپار که اگه بهش زنگ زدن یه sms بزنه حالا اگه خیلی وقتشو میگیره missبده
سلام
بچه ها کسی می دونه سال 86 هم 30% که به آزاد تعلق می گرفته رو بر اساس رتبه کشوری پذیرش می کردن یا فقط امسال این طوریه؟
sorry,in ba ehtesabe moadelo chetori hesab kardi?نقل قول:
اشتباه کرده معدل رو تراز حساب میشه نه رو در صدنقل قول:
sorry,in ba ehtesabe moadelo chetori hesab kardi?
ورودتون رو به انجمن تبریک میگمنقل قول:
لطفا اگه اگه ممکنه با فونت فارسی تایپ کنید .
ممنون
اي بابا مردم اينقدشايعه هاي مختلف درباره بومي گزيني و اعلام نتايج و ... شنيدم اين نتيجه هاي لعنتي!كي مياددددد
آقايون و خانوما/.......
طبق تحقيقاتي كه از سجاد فولادي كردم
6 ساعت قبل اعلامنتيج بهش زنگ زدن!!!
پس زهي خيال باطل كه الان بشون زنگيدن:31::31:
بله این روال از سال 69 هستش ولی نه 30 %نقل قول:
سلام
بچه ها کسی می دونه سال 86 هم 30% که به آزاد تعلق می گرفته رو بر اساس رتبه کشوری پذیرش می کردن یا فقط امسال این طوریه؟
40 درصد
تایید میشهنقل قول:
طبق تحقيقاتي كه از سجاد فولادي كردم
6 ساعت قبل اعلامنتيج بهش زنگ زدن!!!
پس زهي خيال باطل كه الان بشون زنگيدن:دی:دی
سال 86 که من خبر دارم بعد از ظهر روز قبل اعلام نتایج بهشون زنگ زدن
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام اهالی شریف pcworld من با بدبختی تونستم به شما ملحق بشم.من فوق تازه واردم و به تزگی کنکور دادم .و البته یکی از دوستان اقا سعیدم اگه قابل بدونن !
خوش اومدی
ولی سعی کن اسپم ندی(پست بی ارتباط با موضوع تاپیک و کنکور)
موفق باشی
به به .... خوش اومدي..... ميگفتي گا.وي گوسفندي ...خري الاغي ..... شتري ..... سوسكي... گربه اي... سگي ...تمسايي.... نره خري....خرچنگي ....ميكشتيمنقل قول:
جلو پاتون:31::31:ژچ
آقا به نظرتون رشته مكانيك بهتره يا عمران؟؟؟؟ از نظر بازار كار و اينا و رتبه چند مخواد مكانيك علم و صنعت
سلام
دوستان ظاهرا تاپیک بار معنایی خودش رو داره از دست میده. اگر مطلب دیگه ای در این موضوع باقی نمونده من تاپیک رو قفل کنم؟
ممنونم
با عرض سلامنقل قول:
لطفا اين تاپيك رو قفل نكن! تا نتايج بياد بچه ها بتونن با خيال راحتي انتخاب رشته كنن !
بچه ها هم قول ميدن ديگه خارج از موضوع نرن!( البته بدون توجه به اينكه بعضي پست هاييي كه كاملا در مورد موضوع تاپيك هستن حذف ميشوند!!!!!!)
ما که یه پست مربوط هم میزنیم جواب نمیدن !
من گفتم هوافضای شریف و امیرکبیر چه رتبه ای میخواد؟
سلام مدير گرامي!نقل قول:
خواهشا قفل نكنيد!! تازه نتايج مياد كار ما شروع ميشه !!
بسيار سپاسگزاريم! :11:
سلامنقل قول:
شریف 750 منطقه یک
امیر کبیر 1350
اینا میانگین سال 86 هست
موفق باشی
670 منطقه یکنقل قول:
رتبه چند مخواد مكانيك علم و صنعت
چون اون انجمن آدرسش تو پی سی فی لتر شده و ومن مجبور شدم از tinyurl استفاده کنم
چطوری اینکارو کردی؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام
ببخشید دوستان رشته ی شيمي-فيزيك ( گرايش ترموديناميك) چی هست؟
همون ترمودینامیک دبیرستان خودمونه؟
واینکه بازار کارش چه جوریه؟
راست میگه ها . ولی من میگم تا اعلام نتایج صبر کنیم .وقتی نتایج رو اعلام کردن بعد این تاپیک رو باز کنیم.نقل قول:
آقای مدیر بچه ها قول میدن دیگه اسپم ندن.
راستی برق مخابرات شیراز و خواجه نصیر چه رتبه ای می خواهد؟
منظورت خانوم مدیر بود دیگه؟:دینقل قول:
آقای مدیر بچه ها قول میدن دیگه اسپم ندن.
بچه ها می گم شایع شده نتایج زود تر میاد راسته؟:-/
من شماره داوطلبی دارم
سایت سنجش باز نمیشه
از طرفی من میترسم ببینم
یکی بگه حقیقت داره؟
منطقه 1 تا 2500 من برق فردوسی دیدم.که شده 4800 کشوری (البته با بومی گزینی پارسال)نمیدونم منطقه 3 چند میشه حدودا.این لینکو ببین:نقل قول:
کد:http://chempic.com/results.php
سلام دوستان
ببخشید
سال تحصیلی دانشگاهها از چه زمانی شروع می شه؟
ترم اول از اول مهر (چند سال پیش یکبار 7 مهر شروع شد) .نقل قول:
ولی ترو های بعدی فکر کنم از اواخر شهریور.