سلام شرمنده فرمت H264 میخونه ؟
Printable View
سلام شرمنده فرمت H264 میخونه ؟
اما موقعی که به گوشی وصل میشه میگه که از میکروفون روی گوشی برای صحبت کردن استفاده کنید .نقل قول:
لیست فرمت هایی که می خونه :نقل قول:
WMV/RV/MP4/3GP video player
MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
یا هندزفری مشکل داره یا بد هندزفری رو قرار میدید.برا منم بعضی مواقع اینجوری میشد ولی هندزفری رو در می آوردم دوباره جا میزدم مشکل حل مشد.(توجه داشته باشید منظور از هندزفری همون هدستی هست که روی گوشی ارایه شده)نقل قول:
اما موقعی که به گوشی وصل میشه میگه که از میکروفون روی گوشی برای صحبت کردن استفاده کنید .
اگه هندزفری رو جابزنید و منوبیاد که سه گزینه داره (Headphones,Music Stand, Line out) مطمئنباشید یه مشکلی هست که این مشکل یا ازهندزفریه یا از گوشی یا از طریقه جا زدن فیش هندزفریه!
فیش هندزفری رو سریع جا بزنید.
خب اون 3 گزینه میاد . کدوم رو باید بزنم تا میکروفون اش کار کنه ؟نقل قول:
اصلا اون سهگزینه نباید بیاد.بیاد.باید پیغام Default Accessory بیاد.نقل قول:
خب اون 3 گزینه میاد . کدوم رو باید بزنم تا میکروفون اش کار کنه ؟
با یه هندزفری دیگه امتحان کنید تا ببینید مشکل از گوشیه یا ازهندزفری.به احتمال زیاد هندزفریتون مشکل داره!
منم تو این موندم 5800 تو GSMarena دیدم میخونه ولی این نه :41: گوشی من N82 گوشی سال 2008 هست H264 میخونه ولی این نه :41: البته من خودم فکر کنم بخونه نمیدونم قضیه اش چیه
دقیقا برای من همین پیغام ها میاد و تا حالا ندیدم که این پیغام Default Accessory بیادنقل قول:
(Headphones,Music Stand, Line out
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندز فری ای که روی گوشی به من دادن اینه.
وقتی اینو وصل میکنم Default Accessory میده.اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم یه هندز فری بدون میکروفونه.وقتی وصلش میکنم اون منو میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای من بعضی موقع ها اون 3 گزینه میاد بعضی موقع ها Default Accessoryنقل قول:
وقتی اون Default Accessory میاد یعنی میتونی از میکروفون هندزفری استفاده کنی.نقل قول:
رای من بعضی موقع ها اون 3 گزینه میاد بعضی موقع ها Default Accessory
باید فیشرو سریع جا بزنید تا گوشی هندزفری رو شناسایی کنه!!
عکسایی کهاپلود کردم لود نمیشن.نمیدونم چرا!!!!؟؟؟؟
وقتي سريعا هدفون وصل شه تا تهش به گوشي اين پيغام مياد( Default Accessory) ولي اگر در حالت نيمه باشه اون 3 تا پيغام مياد!نقل قول:
همینطوره الان امتحان کردم .نقل قول:
به صورت کد بذار شاید درست بشه
الان هندزفری شما همینه دیگه ؟
کد:
http://www.gsmarena.com/showpic2.php3?sImg=reviewsimg/nokia-5530-xpressmusic/gal/gsmarena_024.jpg
درسته !نقل قول:
اره همینه ولی رنگش سفیده.نقل قول:
الان هندزفری شما همینه دیگه ؟
من این هندزفری رو کنار گذاشتم چون کیفیت خوبی نداشت.بجاش یه هدفون Creative EP-630 گرفتم کیفیتش خیلی بهتر شد.فقط بدیش اینه که میکروفون نداره و باید برا جواب دادن به تماس ها از میکروفون گوشی استفاده کرد.
می دونم جای سوالم اینجا نیست ولی فکر کنم زودتر به جواب برسم من یه pdf می خوام هرچی گرفتم روز شمار برای باطل شدن داره خیلی هم گشتم پیدا نکردم تو سایت همه را دانلود کردم ولی هیچ کدوم همیشگی نبود لطفا کمکم کنید خیلی لازم دارم حتی سی دی نوکیا 2010 را هم گرفتم گوشیم نشناخت ساین هم کردمش بازم نشناخت ساپورت نمی کنه مشکل از گوشیم به نظرتون
اگر یکی پیدا بشه فرمت H264 رو تبدیل کنه ببینه چه خبر ؟
البته واسه امتحان هم که شده اینکار رو بکنید چون کیفیت این فرمت خیلی بالاتر از MP4 هست
H264 640*480
امروز با فرمور كوك شده (فايل هاي فلش به همراه rom patcher براي هك دائمي گوشي ) باز فلش كردم با جاف گوشي رو ! فكر كنم پدر اين گوشي رو در اوردم از بس فلشش كردم! :31:
مراقب باش. UPS گوشی تا یه اندازه دووم داره ها... کافیه وسط عملیات نوشتن CMT در هنگام فلش، گوشی UPS خالی کنه... اون هنگامه که می بایست خرها رو به صف کنی و گونی گونی باقالی بارشون کنی!!! :27::10:نقل قول:
شاد باشین :دی
به نكته جالبي اشاره كردي .. مرسي گفتي :31:
این رو امتحان کنیدنقل قول:
کد:http://bit.ly/caXXIP
پسورد : (فاصله ها رو بردارید)
کد:www.i r - t c i .org
یه لینک دانلود ویدیو با همین فرمت رو بدید تا تست کنم .نقل قول:
یک سوال : موقع فلش گوشی با فونیکس یه ارور میده که فایلی که اسمش تقریبا iran_2g بود وجود نداره اما کارش رو ادامه میداد . این فایل لازمه ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه شرمنده خیلی زحمت میدم تو 2 تا جای مختلف آپلود کردم با وینرار اکسترکت کنید اگر پخش کنه میبینید که کیفیتش چقدر بالا هست واید هم هست مخصوص صفحه 5530
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=8d54fbdc1492b0a6b50f47f331418624
کد:http://www.mediafire.com/?yyjtyyd1jyx
مدیا فایر لینک مستقیم هست و واسه دانلود بهتره سعی کنید از مدیا فایر دانلود کنید 6 مگابایت هست :11:
نه کار نمی کنه , فقط صداش هست.نقل قول:
شاید با ویدیو پلیر خاصی اجرا بشه ...
ممنونم از اینکه زحمت کشیدی و دانلود کردی مرسی :11:
سلام.نقل قول:
یک سوال : موقع فلش گوشی با فونیکس یه ارور میده که فایلی که اسمش تقریبا iran_2g بود وجود نداره اما کارش رو ادامه میداد . این فایل لازمه ؟
آره معمولا با فونيكس اين پيغام ميده! اما تو بزن فلش كنه مهم نيست. اما فلش با جاف بهتره به نظرم.
[QUOTE=behii;5074637]این رو امتحان کنید
کد:http://bit.ly/caXXIP
پسورد : (فاصله ها رو بردارید)
کد:www.i r - t c i .org
مرسی ولی این هم می گه مجوزش باطل شده باید بخریم
امتحان می کنم خبرش رو میدم .نقل قول:
دوستان کسی تا حالا از ovi maps استفاده کرده ؟ یعنی روش نقشه نصب کرده ؟
اره من استفاده ميكنم.. البته به صورت افلاين ديگه
با gprs امتحان نکردی مسیر یابی ش رو ؟ سرعتش خوبه ؟ با gprs ایران اصلا کار می کنه ؟ چقدر انتقال اطلاعات داره ؟نقل قول:
من این برنامه رو امتحان کردم . درست بود شاید کرکش رو نصب نکردید باید فایل کرک رو هم ساین کنید و بعد از نصب خود برنامه , کرک رو هم نصب کنید.نقل قول:
بعد وقتی که برنامه رو باز می کنید میگه که این برنامه تا 111722 روز دیگه لایسنس اش تموم میشه که شما continue رو میزنید و ازش استفاده می کنید .
آره ساینش نکردم نمی دونم چرا ساین نمی شه ارور می ده
میشه اموزش بدی چه جوری میشه استفاده کرد خیلی ممنون میشمنقل قول:
نقشه هاش توی این تاپیک هست , آموزش نصبش هم هست .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369556
دوست خوبم من فقط آفلاين كار ميكنم باهاش.. اما فكر ميكنم انتقال اطلاعاتش زياد باشه چون جزئيات زيادي دريافت ميكنه. يه بار وصل شدم ساپورت ميكرد...نقل قول:
با gprs امتحان نکردی مسیر یابی ش رو ؟ سرعتش خوبه ؟ با gprs ایران اصلا کار می کنه ؟ چقدر انتقال اطلاعات داره ؟
سلام
من روز اولی که خریدم به پیشنهاد یکی از اقوام روی lcd برچسب lcd چسبوندم . حالا شنیدم اگه اون برچسب رو بکنیم دیگه تاچ اش بهم میریزه و خوب کار نمی کنه درسته ؟ :41:
نه اقا من تا حالا 2-3 بار عوض کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد هر دفعه هم عوض میکنی انگار گوشیت نو نو هستش
نه بابا این چه حرفیه!!؟؟ فوقش با یک کالیبره کردن حله!نقل قول:
کالیبره چیست ؟نقل قول:
منو>>ستینگ>>فون>>تاچ اینپوت>>تاچ اسکرین کالیبرهنقل قول:
این لایه تاچ و نمایشگر رو هماهنگ میکنه!
سلام
دوستان من ازموقعی که ورژن جدید آپدیت کردم دیگه این برنامه ی -- گوشی hellox2 رو گوشیم نصب نمیشه ! برای شما هم اینطوریه ؟
ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه : من این تنظیمات رو از وقتی گوشی رو گرفتم دست نزدم . باید تغییرش میدادم واسه اینکه حساس تر بشه ؟
وقتی گوشیو را اولین بار روشن میکنی صفحه کالیبره میاد.نقل قول:
من این تنظیمات رو از وقتی گوشی رو گرفتم دست نزدم . باید تغییرش میدادم واسه اینکه حساس تر بشه ؟
نه تغییرش نده چون الان دیگه به این کالیبره عادت کردی.
موفق باشی
سلام..نقل قول:
دوست خوبم helloox2 فعلا نميتونه ورژن جديده 5530 رو هك كنه.. پس يا مجبوري ساين كني برنامه هات رو يا با فرمور كوك شده ( به طور اتوماتيك فايل ppm داراي rom patcher هست) گوشيت رو فلش كني.