نقل قول:
دوست عزیز ازت خیلی متشکرم که داری کمکم میکنی مرسی...این کارم کردم نشد ...ویندوز 7 رو هم نصب کردم بازم نشد......همه چیزم نصبه .....دارم دیگه خل میشم........خیلی ازت ممنونم
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز ازت خیلی متشکرم که داری کمکم میکنی مرسی...این کارم کردم نشد ...ویندوز 7 رو هم نصب کردم بازم نشد......همه چیزم نصبه .....دارم دیگه خل میشم........خیلی ازت ممنونم
دوستان من اولین سریه دارم اسپلینتر میزنم واقعا خیلیییی خوشم اومده مدتهاست تو بازی با این سبک میگردم. مثل manhunt
بجز این سری کدومش قشنگه؟
کسی با tunggle انلاین بازی کرده چون هاست ها رو می شه دید ولی join نمی شه ارور می ده.
اگه راه حلی هست بگید.
توي اين بازي هم كه از كلمه نا مأنوس خليج به جاي خليج فارس استفاده شده .
جان من دیگه گیر ندیدنقل قول:
همه چیمونو بردن دادن به بقیه
سر این یه موضوع چرا اینقدر کلید کردید من نمیدونم :31:
متاسفانه این بازی با نسخه های پیشین قابل مقایسه نیست !!
من که هیچ کدوم از سری بازی های قبلی این سری رو بازی نکردم چون اصلا نتونسته بودم با سبک و اتمسفر بازیش رابطه برقرار کنم
ولی همشون رو دیدم
این یکی رو امروز شروع کردم تا نصفش اومدم
گرافیک و نورپردازی بازی یکی از قوی ترین و بهترین هاست
البته به جز مرحله ای که تو عراق بودن چون یک مرجله cheap و ضعیف و تا حدودی فاجعه بود از هر لحاظ
بهترین نکته بازی برای من علاوه بر داستانش کارگردانی بازی هست که خیلی قوی کار شده
زاویه دوربین ها موقع cutscene ها و هم چنین نحوه روایت داستان و ...
نوشتن راهنما و کار هایی که باید انجام داد روی در و دیوار خیلی حرکت نو اورانه و زیبایی هست به خصوص وقتی که sam میره نزدیکشون و نوشته ها رو بدن خودش هم میافته
این حرف کشیدن های sam هم خیلی باحال کار شده
صدا گذاری خوبی هم داره
کنترل بازی گاهی اذیت میکنه به خصوص هنگام درگیری ولی کلا خوبه
یکی از ضد حال ترین چز های بازی که به خصوص تو صحنه های سریع یا وجود دود خود نمایی میکنه tearing تصویر به خاطر نبود VSync هست
در کل من که تا اینجا خیلی خوشم اومد از استیل بازی
بازی خیلی عالی بود یه مشکلایی هم داشت ولی در کل خیلی حال داد. برای اونایی که میگن این بازی مخفی کاری نداره باید بگم که سخت اشتباه میکنن.فقط باید فکر و حوصله داشته باشی بعد میبینی که چقدر بازی حال میده.این بازی رو میشه جوری رفت که حتی یه دشمن هم به وجود سم شک نکنه.
VSync که توی تنظیماتش هستنقل قول:
برو تیک کنارش رو بزن.
دوست عزیز من رو 360 دارم بازی میکنمنقل قول:
سلام این بازی برای اجرا نیاز به اینترنت داره ؟
فقط برای آنلاین بازی کردن:20:نقل قول:
آخه وقتی بازیو اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد و لود نمیشه اما وقتی به اینترنت وصل میشم راحت میاد تو بازی
چی کار کنم؟
آهاننقل قول:
باید بری local area connection تو فعال کنی؟ویندوزت چیه؟
ویندوزم xp هستنقل قول:
local area connection رو هم تو هیچ جایی از ویندوز ندیدم :41:
برو تو startبعد connection to بعد show all connectionبعدش هم local area connection و فعالش کن.همین:20:نقل قول:
دوست عزیز منم میخوام همین کارو بکنم ولی توی show all connection چیزی به اسم local area connection نیست:37::37:نقل قول:
کرکی پچی نیست که بشه مشکلو حل کرد؟
مثل اینکه باید یه کاری کنی دقیقا نمیدونم چیکار یکی از دوستان یکی -دو صفحه قبل توضیح داده.امضای دوستمون هم omidهست.یه نگاه کن ببین درست میشهنقل قول:
با تشکر مشکلم حل شد:11:
قابل توجه دوستانی که مشکل منو دارند یعنی هنگامی که بازیو اجرا میکنن بازی لود نمیشه اما وقتی به نت وصل میشن بازی لود میشه:
اگر در قسمت Local Area Connection . show all connections بود اونو فعال کنن (همون طور که دوستان عزیز گفتند )
اما اگر نبود از داخل سی دی درایور مادربردشون lan driver رو نصب کنن تا Local Area Connection در قسمت
show all connections ظاهر بشه.
خب خدارو شکر:42: مشکلت حل شد.حالا برو بازی کنو لذت ببر:20:نقل قول:
اقا خیلی ممنون از کمکنون:40: ..ولی من ویندوزم 7 ...لن رو هم نصب کردم ...ولی بازم گیره ....اینجا که دیگه local area connection نداره؟؟؟؟؟!:11:
تو 7 برو رو شکل اینترنت روش کلیک کن اون پایین نوشته open network and sharing centerاونو بزن بعد یه صفحه باز میشه،سمت چپ یه ستونه که توش اینو نوشتهchang adapter settingاونو بزن بعد اونجا local area connection داره ،اونو فعالش کن:20:نقل قول:
پیشنهاد میکنم نسخه ی موبایلشو بازی کنید.اونم خیلی قشنگه.مال gameloftهست:20:
بچه ها کارت گرافیک من انویدیاست ولی با حداقل تنظیمات باز هم مشکل افت شدید فریم دارم
پچ رو هم نصب کردم اما فایده ای نداشت!
اقا چرا نمیگید بجز این سری کدوم سری اسپیلنتر سل قشنگه>>
بعد یه سوال دیگه
یه توانایی داره تو بازی که با دکمه q یه هدف میاد بالای سرش دشمن بعد با e خیلی سریع و زیرکانه میتونی دو نفر و همزمان بکشی. بعضی وقتا نمیشه استفاده کرد میگه نمیدونم چیکار کن
میشه بگید چرا؟؟
داداش قبلش باید از تکنیک hand to hand استفاده کنی و یک پوئن مثبت بگیری که بتونی ازون روش استفاده کنی
یعنی با دکمه C از پشت بزنمش؟
بالاخره باید یکی رو از پشت بگیری بکشی(مخفیانه که بش میگن H2H) بعد اجازه ی استفاده از M & E رو میگیری!نقل قول:
خوب این بازی هم دیشب تمام شد
من که به شدت لذت بردم همه اون نکات مثبت که تو پست قبلیم گفتم تا اخر بازی همراه بود
داستان باحالی داشت شاید تو نگاه ائل خیلی کلیشه ای بود ولی با کارگردانی قوی خیلی متنوع شده بود
به خصوص اخرش تو کاخ سفید
بخش deniable ops هم تمومید! اونم در نوع خودش جالبناک بود! مخصوصا اینکه یونیفورم ها را میشد عوض کرد. uninstall کردن این بازی خیلی تلخه ولی خوب چه میشه کرد. منتظر بازگشتت هستیم سم فیشر! یادت نره وقتی برمیگردی با آرچر بیا! اصلا چطوره یه بازی بزنه اسپلینتر سل با بازی آرچر؟ سم یکم خستس باید استراحت کنه :دی
آخر بازی کجاست؟من الآن تو کاخ سفید هستم
همین جاست دیگه :31:نقل قول:
این مرحله تمام بشه بازی هم تمام میشه
خوب بعد از این میرم سراغ Alan Wake بعدش هم REd dEad reDeMptIoNنقل قول:
یه چیزی بگم شاید خیلی ها بدونن در هر صورت میگم!!:27:
کسانی که تو 360 بازی می کنن وقتی در آخر از شما خواست که:
تو مرحله ی آخر وقتی بهتون گفت می خواید تام رید رو بکشید یا نه؟یکی رو انتخاب کنید و به مجردی که اچیومنت رو گرفتید از چکپوینت قبلی بیاین و این بار برعکس رو انتخاب کنید!
اینطوری یه اچیو دیگه هم میگیرید!
سلام
من تا حالا هیچ کدوم از شماره های این بازی رو انجام ندادم
یکم هنگیدم :13:
دخترشو کشتن ؟؟؟
الان می خواد انتقام دخترشو بگیره ؟؟؟
تو سریهای قبلیش میگن دخترت تصادف کرده و حتی براش قبر هم درست میکنن و تو این نسخه ی آخری میخواد انتقام دخترشو بگیره.وسطای بازی میفهمه که دخترش زنده هست و درنتیجه به دنبال دخترش میره و ...............نقل قول:
من اون جاشم که دنبال یارو میکنی فرار میکنه و سوار ماشینش میشه بعد یهو مشینو منفجر میکنن.چقدر مونده بازیو تموم کنم؟؟؟؟؟؟؟
من اون جاشم که دنبال یارو میکنی فرار میکنه و سوار ماشینش میشه بعد یهو ماشینو منفجر میکنن.چقدر مونده بازیو تموم کنم؟؟؟؟؟؟؟
عجب مزخرفی شده بود این قسمت
داستانش هم که فیلم هندی شده بود!
من اونجا گیر کردم که لیزر مخفی هست باید از بالا صندلی بپری که به لیزر نخوری اما هر کاری میکنم نمیشه میخوره به لیزر چیکار باید کرد؟