10 سپتامبر امروزه. ولی همچنان دمو عرضه نشده. فکر کنم باید تا همون 3.30 صبر کنیم.نقل قول:
حالا این مسئولین EA هم میخوان کلاس بزارن. سریع بزارن ملت دانلود کنن :31:
Printable View
10 سپتامبر امروزه. ولی همچنان دمو عرضه نشده. فکر کنم باید تا همون 3.30 صبر کنیم.نقل قول:
حالا این مسئولین EA هم میخوان کلاس بزارن. سریع بزارن ملت دانلود کنن :31:
سلام به همه دوستان
هنوز هم دمو نیومده دوستان؟؟؟؟
حالا مگه 1 ساعت زود تر بزارن میمیرن . ولی اصلش همینه که دقیقا سر وقتش بزارن اخه اونا برنامه دارن ولی ما نداریم .
راستی دموی 09 چند مگابایت بود ؟
لحظاتی پیش دمو قابل بازی فیفا 10 در Live Market Place UK در دسترس قرار گرفت (X360)
سلامنقل قول:
تقریبا 760 مگابایت
موفق باشید :40:
کف کردم تا این دمو بیاد
طبق برنامه باید تا نیم ساعت دیگه بزارن یعنی ساعت 3.30 ولی من چشمم آب نمیخوره. تازه میگفتن به احتمال زیاد ساعت 2 میزاریم.نقل قول:
نقل قول:
اگه ميشد برات لينك دانلود U95 رو مي زاشتم ولي حيف جاش نيس
نه مرسی دیشب دیدم عکس رو اومد. فدات باحال بود اتفاقانقل قول:
مخصوص داش كروز لينك دانلود دمو فيفا 10 براي پي سي رو در سايت اينترنت فردا گذاشتن برو حال كن
اين هم لينكش بر روي FIFA 10 download كليك كن مياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هنوز دانلود نكردم
اقا لينك دانلودش كجاست؟ شما كجا را داريد ميبينيد؟
هنوز نیومده ... توی این سایتی که دوستمون معرفی کردن گفته ساعت 9شب ... البته گفته 9 شب به وقت IST !!!
دوستان گل بنده اينجا يه لينك مي زارم نوشته دانلود براي پي سي دقت كنيد ولي يوز و پس مي خاد نمي دونم چرانقل قول:
fifa-10-demo-download
نمی تونی دانلود کنی چون اینجا لینکی برای دانلود دمو وجود نداره. هنوز نیومده برای PC این EA پدرمون رو درنیاره دلش خنک نمیشه انگارنقل قول:
نقل قول:
ديگه سايت اينترنت فردا دروغ نمي گه پس عبارت زير واسه چيه نمي دونم
fifa-10-demo-download
کلاً مثل اینکه تا PC باز ها رو اذیت نکنه روزش شب نمیشه ! :41: از حداکثر ساعتی که اعلام کرده بود هم گذشت ولی همچنان دمو نیومده.نقل قول:
راستي كروز جان در مورد اون حرف آخر كه ea كه دلش خنك نيشه چون ميدونه ما ايرانيا علاقه شديد داريم اينكارا رو مي كنن مگه جواد نكونامو نشنيدي چيكار كردن بين اين همه بازيكن فوتبال معروف تو دنيا يك راست رفتن سراغ يه ايراني و واسه ما ايارنيا حرف در آوردن آخه اينا همشون آمريكايين ديگه
سلام؛
این لینک اشتباهه و برای گمراهی، این سایت از روز قبل هم این لینک رو گذاشته!:10:نقل قول:
از تاریخ انتشار رسمی دمو برای پیسی 4 دقیقه گذشته ولی خبری نیست.:41:احتمالا طی یک ساعت دیگر لینک دانلود دمو قرار داده میشود که به محض اومدنش، لینک رو میزارم.
راستی:
سلام؛نقل قول:
همشون آمریکایی نیستن، از Region های مختلف هستن. حتی تو بخش جمع آوری اطلاعات تیم یک ایرانی هست. مثلا تو همین FIFA 09 ژاپنی، آرژانتینی، اتریشی، کانادایی و خیلی کشور های دیگه بودن. فقط EA Sports کانادایی هست و EA هم که آمریکایی!
اقا این الکیه .نقل قول:
Fifa 10 demo should be released after 9PM IST , as the fifa 09 demo is released after 9PM IST last year. So you can expect the game demo at about 9-10 PM IST.
نوشته دموی 09 ساعت 9 شب اومده و دموی 10 هم گفته احتمالا همون 9 شب میاد .
البته چون سایتش هندیه احتمالا به زمان خودشون گفته . که می شه تقریبا 6 بعد از ظهر ما .
البته همه ی ابن ها خبر غیر رسمیه .:13:
معذرت میخوام ولی چرت پرانده نشود. حرف های قدیمی و مامان بزرگ ها رو میزنی! انگار شرکت بزرگی مثل EA بیکاره که بخواد ایرانی ها رو خراب کنه اونم کی ؟؟ نکونام.نقل قول:
سلام؛نقل قول:
یعنی 2 ساعت و نیم دیگه، Exactly:10:
سلام؛نقل قول:
اون مسئله نکونام رو که بخاطر یه هکر اسپانیایی بوده مگه نه، سازندگان اصلی فیفا هم توشون اسپانیایی نیست! در ضمن ما برا اونا چقدر می ارزیم که به خاطر ما، بازی به این قشنگی فروشش تو جهان کم بشه.
خبر جدید هم این که عده ای خواستار بازگشت پائول هوساک شدن، همچنین در فروم رسمی فیفا 10 می بینید:
EAUK_Adroit
Last Activity: Today 11:12 AM
Current Activity: Moderating
پس باید منتظر باشیم، احتمالا تا 3 ساعت دیگه.
زمان اصلاح میشه، احتمالا زمان اصلی باشه:
i think it'l be out in 30-45 mins
صحبت های جدید EA_UK Adroit:
Originally Posted by EAUK_Adroit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We have one, he just hasn't been around much lately. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Originally Posted by EAUK_Adroit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SmartCanuck1988.
As for those asking for times, I'm afraid we can't provide you with one right now. Once we have more information you will be the first to know!
باید بدونید که ایشون Community Representative هستن و هرچه داریم و نداریم از اوست!
خبر دیگر:
only 29 Min Guys
شمار پست های تاپیک دموی فیفا10 به 1086 تا رسیده و هر لحظه داره بیشتر میشه، این تاپیک که یه روزه درست شده پر از هواداران شاکی و منتظر FIFA 10 Demo هست!
اینجا چه ربطی به قضیه ی نکونام د اره در ضمن مگه فقط دمو بازی رو برای ما می خوان بزارن :13:. اینقدر خوره دیگه تو کل جهان هستن از ما بدتر :18:.
تازه تازه اونا مارو .... هم حساب نمی کنن چون برای بازیشون پول که نمی دیم البته ببخشید 1000 تومن پول DVD رو میدیم :27:.
یعنی چی اینا ؟ یعنی 45 دقیقه ی دیگه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛نقل قول:
به احتمال 60 درصد، در ضمن دارم اون پست قبلیو لحظه به لحظه ویرایش می کنم.:10:
شاید اینترنتشون قطع شده!!!! یا لنگر یه کشتی افتاده رو کابل های اینترنتشون!:31:
ایول. من که همش رفرش میزنم :8: تحمل ندارم بیشتر صبر کنم :40:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره واقعا :31: آخه روز قدس نزدیکه واسه همین :18::31:نقل قول:
سلام؛
چند تا لینک دانلود منتشر شده:
FAKE
کد:http://rapidshare.com/files/274555506/FIFA_2010_Demo.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/274555208/FIFA_2010_Demo.part2.rar
کد:http://rapidshare.com/files/274555211/FIFA_2010_Demo.part3.rar
به هر حال من که تا اومدن دموی بازی از سوی EA صبر میکنم و اون رو براتون میزارم.کد:http://rapidshare.com/files/274535716/FIFA_2010_Demo.part4.rar
آقا ما رو گرفتین!!! :31:
خودتون میگین، خودتون هم تکذیب میکنین!؟:46:
اینم یه چیز باحال که برو بچه های فروم بازی گفتن:
now i think FIFA PC is for the CIA agents only
حالا من فکر می کنم فیفا 10 پیسی فقط برای افراد سیا هست
The CIA agents are playing the NG version
نه، افراد CIA دارن نسخه Nex Gen رو بازی می کنن!
سلام؛نقل قول:
اولا که اینقدر سایت سرم ریخته که نمیفهمم چی دارم میگم، دوما اینا رو تو فروم رسمی بازی گذاشته بود منم گذاشتم، وقتی تکذیب شد منم گفتم، حالا حال می داد بهتون نمی گفتم به قول یکی از اعضای فروم بازی یه Virus Pack Full Version دانلود می کردید.
قلبم گرفت الان سکته رو می زنم:
Only 15 Min
اصلاح شد:
5 دقیقه
و اینم مال 5 دقیقه پیشه:
10 min and maybe....we cant download
یه عکس جدید از بازی:
چطور بود؟ حال کردید؟!
خبر دیگر:
9 mins or 1 hour i dont think cuz its not announced officially btw im cesc4dzans brother!
صفحه Twiter لوک دید:
محتوای مخفی: اینم ف ی ل ت ر شکن
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه
حوصلمون سر رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من از ساعت 2 دارم رفرش می زنم :18:
یعنی 2 دقیقه دیگه میاد
عمررررررررررررررررررررررا ن
نه ببخشید عمرن
اخه نه اینکه عمران قبول شدم قاطی کردم :31:
آقا این قدر دو دقیقه دو دقیقه کردید تا اینکه وسوسه شدم ساعت ویندوزم رو نیم ساعت بردم جلو:31:
لینک دانلود برای xbox 360 اومد.
محتوای مخفی: لینک ها
سلام؛
تفاوت نسخه US و UK:
''s'' and ''k'' letters [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!
لطفا لطف کن یه سر و سامونی بهش بده اینجوریش کن:نقل قول:
لینک دانلود برای xbox 360 اومد.
محتوای مخفی: لینک ها
خبر جدید(احتمال 60%):
The demo will be released: 23:59 UK time
:11:
هنوزم 2دقیقه تموم نشده؟؟؟
دوست گل كمي دقت كن ببين من چي نوشتم راستي ماجراي نكونامو كه من به دمو ربط ندادم همتون ديونم كرديننقل قول:
سلام؛
جالبه که لوک تو صفحه تویترش 7 ساعت پیش گفته The Demo Coming Soon!
الان این وضعیته لوکه:
Luke : Uploading Demo .... - Speed: 13.2 Kpbs - 15% -Time Left : 9999999 hrs
They went to buy Princo DVDs. They will send us the demo by mail.
سلام
من که دارم تایپیک رو دنبال میکنم احساسی مثل پنالتی زدن بهم دست میزنه :18:
اصلا" میرم یه چرت میرنم برمیگردم:13:
یعنی چی ؟ پس باز باید وایستیم تا ساعت 3.30 شب دانلود کنیم ؟:41:نقل قول: