سلام دوست عزيزنقل قول:
گويا مالزيايي هستند سري هاي ژاپني خيلي به ندردت گير ميان نظير x450
سلام دوست عزيزنقل قول:
گويا مالزيايي هستند سري هاي ژاپني خيلي به ندردت گير ميان نظير x450
سلام
دوستان یه لطفی کنید چند تا تلویزیون خوب تو رنج 1 تا 1.5 میلیون معرفی کنید ترجیحا 42 باشه؟:11:
با سلام و عرض ارادت به دوستان.
جناب t_tanhayam و سایر اساتید این فورم سوالی برام پیش اومده که واقعا ممنون میشم اگه منت بگذارید و جواب بدید. چون فکر می کنم برای خرید به خیلی از دوستان کمک می کنه
در سونی ( سری های W - NX - EX یا هر سری دیگر)
1- در ایران اصلا ژاپنی واقعی وجود نداره؟ (با گارانتی و بدون گارانتی)
2- مدل هایی که در ایران هست، پنل هاشون ساخت کجاست؟ (چند تا کشور پنل براشون میزنه؟) (با گارانتی و بدون گارانتی)
2- مدل هایی که در ایران هست، مونتاژ کجا؟ (چند تا کشور مونتاژ می کنن؟) (با گارانتی و بدون گارانتی)
چون به حرف فروشنده ها به هیچ وجه نمیشه اعتماد کرد، می خوام نظر دوستان رو بدونم و قضیه برام روشن بشه
یک دنیا ممنون از توجه شما
panasonic g10 42 plasmaنقل قول:
samsung lca 40b650 40c650
lg lh500,lh700.lh900
philips 42PFL5609
خواهش ميكن سهيل خاننقل قول:
1-من x450 رو ديدم ژاپني هست
2-پنل هاي مالزيايي داريم وپنل هاي چيني (من دقيقا نميدونم ميترسم درست نباشه كدوم مدلها ..)
3-خود ايران هم گويا موناژ ميكنه
به هر صورت اطلاعاتم دقيق نيست اميدوارم دوستان ديگه كه اطلاع دقيق تر دارند راهنمايي كنند
همينطور من هم اگه منبع معتبر گيرم اومد حتما اپديت ميكنم
سلامنقل قول:
دوستان تراخدا تكليف ما رو يكي روشن كنه
بالاخره پلاسما بگيريم يا ال سي دي يا ال اي دي
فكر كنم براي همه كيفيت و قيمت تواما مهمه
بودجه هاي معمولي هم حدود 1/5 تا حداكثر دو ميليون تومن هست.
مرسي
محسن جان شما تصوير هر 3 مورد رو ديدين؟نقل قول:
نظر خودتون روي چه برند ومدلي هست؟
براي چه كاري بيشتر لازم دارين؟
مدلهايي كه معرفي شده توي رنج قيمت شما جز بهترين هاي هر برند هستند
سلامنقل قول:
مرسي از توجه شما
من روي مدل يا برند خاصي نظر ندارم، فقط پارامترهايي كه گفتم مد نظرم هست
بيشترين استفاده هم مشاهده فيلم و استفاده معمولي خانگي است
البته گيم هم بي نصيب نميمونه
اگه مد نظر اصليتون گيم باشه من g10 رو پيشنهاد ميكنم مشخصه بارز پلاسماها رو داره تصاوير خيلي روون وجذابنقل قول:
اما اگه بيشتر تصاوير sd و همون صدا وسيما و فيلم هاي معمولي رو دارين samsung b650 ويا c650 رو پيشنهاد ميكنم كه امكانات جانبي خوبي هم دارع علاوه بر اينكه كنتراست خوبي در بين ال سي دي ها داره
البته نظر شخصيم هست :46:
سلام بر تمام اعضای سایت
من می خواستم یک تلویزیون ترجیحا 3D باشه بخرم ولی بین 9705 با VT25 گیر کردم :41:اما اگر هم وارد بازار (بانه یا تهران) نشده می تونم صبر کنم و ایا وارد ایران میشن ؟:5: اگر راهنمایی دارین ممنون میشم کمکم کنید
پیشاپیش ممنون:10:
9705 كه گويا يكي از دوستان گفتند موجود و vt20 هم كمي صبر كنيد تا نيمه اول شهريورنقل قول:
هر دو مدلي كه انتخاب كردين جز بهترين پنل ها هستند منتها كمي متفاوت سليقتون
اگه پلاسما ميپسندين قطعا vt20 رو بردارين كه بهترين hdtv سال هست
و در غير اينصورت فيليپس
سلام دوستان
من میخوام بدونم برای دیدن تصاویر استاندارد ( شبکه های داخلی - ماهواره - دی وی دی ) پلاسمای پاناسونیک سری v10 رو پیشنهاد میکنید یا ال ای دی های 3D سامسونگ ؟
متشکرم
با تمام ارادتی که نسبت به V10 دارم باید عرض کنم که متاسفانه این پنل تصاویر SD رو اصلا خوب نشون نمیده و تو این زمینه ال سی دی و ال ای دیهای سامسونگ بهتر عمل میکنن .
سلام
مي خواستم ببينم زير يك ميليون و ششصد هزار تومن چه مدل تلويزيون سوني LCD يا `پلاسما پيشنهاد مي كنيد؟
با تشكر
ميتونيد EX500 ويا EX700 سوني رو نگاهي بندازيننقل قول:
وتوي پلاسما هم G10
با سلام خدمت دوستان محترم
من میخواستم به تلویزیون خوب بگیرم دوست دارم که 3D باشه و قابلیت پخش HD رو هم داشته باشه کیفیت واسم مهم هست
اگر هم LED باشه که عالی میشه
قیمتش تا 2.5 میلیون باشه تعریف LE700 شارپ رو زیاد شنیدم البته از تو اینترنت و گفتن که قراره LE820 هم بیاد که از مدل قبلی خیلی بهتره
آیا این برند 3D ساپورت میکنه؟ دوستان چه برند و چه مدلی رو به من پیشنهاد میدن و آیا با این سرمایه FUl HD بگیرم بهتره یا 3D?
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای دیدن تصاویر اس دی میخوام ال سی دی 42LH200 ال جی را بگیرم
میخواستم ببینم کیفیت صدا و تصویرش به سونی 37 اینچ هاش تا قیمت 1 میلیون و 100 ش میرسه ؟
اولا صادق خان اگه منظورتون از full hd بودن رزولوشن hdtvهست تقريبا همه hdtvهاي بازار full hd هستند اگه منظورتون از پخش اين هست كه usb ش بتونه اين رزولوشن وفرمت هاي وابسته رو پخش كنه كه بايد سراغ سامسونگ بريننقل قول:
le700 قابليت اجراي 3d رو نداره ولي توي رنج قيمتش گزينه مناسبي هست
اگه دنبال led 3d ميگردين فعلا با توجه به امكانات c7000 سام گزينه خوبيه با توجه به اينكه منابع 3d كم هست ميتونيد از موتور 2d-3d استفاده كنيد هر چند كه در حد فان وسر گرميه
-در مورد خريد 3d خوب هر كس نظري داره ولي در كل زود هست چون با محدوديت منايع وسورس هاي 3dروبرو هستيم و همينطور تكميل تدريجي وبهبود در تكنولوژي 3d
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
دوست گلم اولا اينكه چرا lh200 ? و چرا lh500 نه مثلا؟نقل قول:
در مورد تفاوت در كيفيت بايد مدل مورد نظرتون رو از هر برند با مدل مشابه وهم قيمت مقايسه كنيد اينطور كلي گويي كمي سخت هست و منصفانه نيست
همينطور كه سوني مدل هاي خوب زيادي داره ال جي هم همينطور مدل هاي خوب وفوق العاده كم نداره
- شما بيشتر از قيمت مد نظرتون -اينچ مورد نظرتون-استفاده مورد نظرتون بگين بعد با دوستان در مورد مارك مورد نظرتون كمكتون ميكنيم
متاسفانه مدل های زیادی نداره فروشگاهایی که میخوام بگیرم!نقل قول:
دو مدل: سونی KLV-37S550 و 42LH200 ال جی
قیمت حداکثر یک و صد - اینچ هم به نظرم 40 مناسب 37 کم و 42 عالی-استفاده هم تصاویر معمولی ماهواره
در کل نمیدونم چرا هی میخوام به خودم تلقین کنم که کیفیت صدا و تصویر سونی زنده تر و فراگیر تر هست میخوام بدونم ال جی هم صدا و تصویرش قابل قبول هست یا نه چون 42 اینچ باشه بهتره
سلام،
خسته نباشید!
می خواستم بدونم FullHD LCD اینچ 32 و تا 900 هزار چه برند و مدلی بهترین گزینه ست؟!
(از نظر کیفیت و قیمت)
ممنونم:11:
با اين قيمت واينچ خوب مسلما سراغ غير فول اچ دي ها رفتين كه خوب توي نشون دادن شبكه هاي معمولي و تصاوير sd بهتر تقريبا عمل ميكنند چون زحمت زيادي براي upscal نياز ندارندنقل قول:
توي سوني ها كلا صداي بهتري دايم اون هم به لطف بلند گوهاي نيكام كه صداي قابل قبولي دارند مخصوصا مدل w550
البته ال جي هم سيستم چند بلند گويي خودش رو داره ولي چون انتخاب بين اين دو مدل هست و نه بيشتر با توجه به شرايط شما خريد s550 بهتر هست البته نظر شخصيم هست
-در ضمن هيچوقت چيزي رو به خودتون القا. نكنيد بايد ببينيد ومقايسه كنيد
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
به نظر من 32b650 و يا 32c650 يك سر و گردن بالاتر از همرده هاش هست نزديك 800 توماننقل قول:
ببخشيد نميدونم جاش اينجاهست يا نه ولي ميخواستم مشاوره بگيرم.
بهترين مدل lcd & led بازار تا سقف 1 ميليون و نيم يا نهايت 2 ميليون تومن چي هست؟ برند مهم نيست كيفيت كلي برام مهمه .ممنونم.
عزيز جاش دقيق همينجاست :46:نقل قول:
بهترين كه خوب يكم سخت ميشه ولي بهترين ها رو ميشه گفت
-شارپ ful led داريم le700
-سامسونگ c650 توي ال سي دي ها
و c6900 توي ال اي دي هاش
-توي ال جي من lh90 رو پيشنهد ميكنم
-ووووو......
سلام من یک سوالی راجع به بهتر بودن کیفیت پخش تصاویر پاناسونیک v10 و 3d های سامسونگ پرسیدم که یکی از دوستان محبت کردن و جواب دادند
حالا یک سوال کلی تر دارم
ببینید من میخوام واسه مادرمینا یک tv بخرم که قیمتش نهایتا تا 3 میلیون باشه . مورد مصرف هم اغلب تاویر sd هست ( مثل شبکه های داخلی - ماهواره و فیلم دی وی دی) سایز هم حداقل 46 اینچ باشه البته اگر پاناسونیک v10 تصاویر sd رو به خوبی سامسونگ های ال سی دی و ال ای دی پخش میکرد دیگه هیچ شکی در خریدش نمیداشتم چون سایز 50 برامون ایده آل تر هست .
من همیشه خودم قبل از خرید حسابی میگردم و تحقیق میکنم اما اینبار وقتم واسه گشتن و خوندن مقالات خیلی کمه واسه همین از شما دوستان حرفه ای التماس دعا دارم بس خفن :11:
پس خلاصش این میشه که :
مورد مصرف : تصاویر sd- میشه گفت تقریبا اصلا بازی مورد مصرف نیست
سایز : 50 ایده آل اما 46 هم خوبه
قیمت : تا سقف 3 میلیون تومان ( البته به جز vt20 ) که حاضرم قرض کنم و تا 5/3 هم هزینشو بدم ولی ممکنه دیر بیاد و وقتی بیاد قیمتش بالای 4 تومان باشه که در اونصورت دیگه زورم نمیرسه
نوع : خب مسلما پلاسما رو به ال سی دی و ال ای دی ترجیح میدم اما مادر من که این جور چیزا رو خیلی متوجه نمیشه و بیشتر براش مهمه سریالها رو بتونه با کیفیت خوب ببینه پس اگر led یا lcd تصاویر sd رو بهتر نمایش بدن ناچارم بی خیال پلاسما بشم اما اگر میشد بی خیال پلاسما نشم خب خیلی بهتره
برند : خیلی برام موضوعیت نداره هرچند تمایلم بیشتر به سمت پاناسونیک و سامسونگ هست ولی چندان مهم نیست و بیشتر کیفیت و کارایی برام موضوعیت داره
ممنون میشم کمک کنید تا از این سر درگمی خلاص بشم و فردا شرمنده مادرم نشم
led8500 الجی 40 اینچ 2700 هستش که فکر میکنم 46 اینچش که البته هنوز قیمتش قطعی نیست حدود 3/5 باشه که میشه گفت یکی از بهترین پنلهای دنیاست . اگه میتونی هزینه کنی تو خریدش شک نکن .
سپاس :10:
نميدونم بازار الان c8000 موجود هست يا نه گزينه خيلي خوبيه با توجه به اينكه سام ميپسندين در غير اين صورت برندهاي ديگه هم غول زيادارهنقل قول:
اگه 3d ميخواين lx9500 ال جي هم عاليه
اگه سوني هم ميخواين كمي صبر كنيد مدله اي 3d فوق العاده اي داره hx
سلام دوستان
کسی درباره پلاسمای ال جی 42 PJ350 اطلاعی داره
ایا ازنظر کارایی و کیفییت تایید میشه؟
سلام دوست گلمنقل قول:
اگه كمي وقت داري اينجا رو بخون در موردش حسابي بحث شده:
[HTML]http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1210187-official-lg-pj350-plasma-thread.html[/HTML]
-720p هست نه فول
-صفحه خيلي رفلكس بالايي داره
-منوهاي خيلي دشوار وعجيب قريب
-حتما بايد كاليبره بشه
-و البته رنج قيمت مناسب
خب اگه مصرف من بازی و دیدن فیلم باشه (منظورم اینه که کیفیت بیشتر مهمه) کدوم به نظرتون بهتره؟!نقل قول:
ممنونم:11:
جفتشون خوبن . اما برای فیلم و مخصوصا بازی پلاسما خیلی خیلی بهتره .نقل قول:
سپاس :10:
ممنون، ولی من هیچی نمیدونم حتی فرق پلاسما و LCD رو!نقل قول:
اگه میشه یه توضیحی میدید فرقشون چیه و چرا بهتره؟! یا اگه تاپیکی هست در این مورد لینک بدید ممنون میشم!!
مرسی ی:11:
به این تاپیک مراجعه کن :
سپاس :10:کد:http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-166327.html
ممنون میشم یه lcd 32 یا led فول hd واسم معرفی کنین که از طریق usb باهاش بشه فیلم هایه full hd v رو پخش کنه.البته با فرمت mkv
b650 يا c650 سامسونگنقل قول:
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
والا من چون حرفه اي گيم نميزنم با b سامسونگ هم خوب جواب ميگيرم در حدي هست كه من وراضي كنه :46:نقل قول:
ولی اخه c650 فقط 40 اینچ داره.مدل b60 رو هم دوست ندارم
این 2تا مدلی که گفتین اگه هارده 1 ترا با فرمت ntfs وصل کنم مشکلی نداره که؟
اینا قابلیت پخش mkv ندارن ? B6000 led. lcd B580 lcdB570
توي سايت ديدم ولي تو ايران نيست حتما ؟نقل قول:
بله بدون هيچ مشكلي اجرا ميكنه
متاسفانه نميتونه اجرا كنه مدل هاي مدنظر تون
ولي سري هاي c اكثرا پخش ميكنن مثل c550 ,....
یعنی الان c650 32 اینچ ایران پیدا نمیشه؟؟نقل قول:
این DLNA چی؟این وایرلس در تلویزیون به چکار میاد فقط سایت سازنده رو باز میکنه یاهر سایتی رو میشه باهش باز کرد
فكر كنم هست توي سايت خود سام سرويس ديدمنقل قول:
[HTML]http://www.samservice.com/products/LCD/[/HTML]
من مقاله ی مربوط به پلاسما و LCD رو خوندم ولی هنوز پرتم!
الان این B650 که می فرمایید کدومه؟!!:20: