نقل قول:
این روش روی هارد 700.12 جواب نمیده .. بنده با یه هارد سالم امتحان کردم
7200.12 با روشی متفاوت از 7200.11 احیا میشود
Printable View
نقل قول:
این روش روی هارد 700.12 جواب نمیده .. بنده با یه هارد سالم امتحان کردم
7200.12 با روشی متفاوت از 7200.11 احیا میشود
باسلام خدمت همه دوستان عزیز
من یک لپ تاپ دل اینسپایرون دارم که هشت ماهه خریدمش دوسه ماه اول هیچ ایرادی نداشت بجز اینکه N5010 core3 ویندوز ایکس پی نصب نمی شد یه بار که روشنش کردم ویندوز بالا نمی اورد یک سال گارانتی داشت بردم نمایندگی گفت مشکل از هاردشه ووهاردشا عوض کردن به گفته خودشون ومشکلم رفع شد وبعد یک ماه دوباره همون مشکل بالا نیومدن ویندوز شروع شد البته اولاش ویندوز7 هم میخواستم نصب کنم توقسمت استارتینگ ویندوز می موند وادامه نمی دادولی تونستم نصب کنم وویندوز راهم اکتیو میکنم (ولی درایور هاش رانصب نمیکردم)وبعد دو سه روز دیگه که روشنش میکنم ویندوز بالا نمیادویک خط تیره اون گوشه میمونه گفتن باید فرمت بشه فرمتش کردم وپارتیشن بندی دوباره کردم ولی نشدازظریفیت320Gb وفقط32GB استفاده میکنم یعنی بقیش ناپدید شدن نمیدونم چیکارکنم تاحالا سه بارکل اطلاعاتی که بازحمت بدست اورده بودم فرمت شدن نمیدونم هارد رونمیشناسه ازکجا بدونم هارد رومیشناسه خلاصه اونقدر ویندوز عوض کردم که کلماتشم حفظ شدم درضمن یه صفحه آبی میاد ومیگه یک مشکل توهاردیسک هست وویروسی شده ویه صدای تیک تیک ساعت مانندی میده ودرقسمت دیواس منیجرpci simplecommunications controllerکنار یک علامت تعجب مانند هست که چه درایورباید نصب کنم خواهش میکنم کمکم کنید که ازدستش خسته شدم
من یک هارد یک ترابایت دارم که اخیرأ کامپیوترم اونو نمیشناسه بازش کردم یکشو زدم داخل کامپیوتر اومده بالا میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه اون یکی رو نمی شناسه (دوتا هارد 500 گیگ )
چکار کنم خیلی اطلاعات توشه لطفا کمک کنید
مدلش وسترن دیجیتال
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر هارد اکسترنال شما یک ترابایت است و وقتی بازش میکنید با دو هارد 500 مواجه میشوید یعنی اینکه این دو هارد با هم رید هستند پس تک به تک هیچگونه اطلاعاتی نمایش داده نمیشود بهتر است به یک شرکت بازیابی اطلاعات جهت بازیابی مراجعه نمایید. این دو هارد دارای رید صفر به معنی استریپ هستند.
سلام دوستان.آیا روش جدیدی برای احیا هارد در مدل های دیگر(وسترن، سامسونگ و...)موجود هست؟؟من یه هارد وسترن 320 دارم که تو بایوس اسمشو نمیزنه و ظرفیتش هم 0 نشون میده.دوستان راه حلی به نظرشون میاد؟؟؟
سلام دوست مننقل قول:
بله وجود دارد ولی به کمک PC-3000 for windows UDMA و با دستورات خاص که بر روی آن فقط انجام میشود.
مهندس قیمت دستگاه چنده؟و اگه سفارش بدم کی بدستم میرسه؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
بنده در اینجا فقط در حکم یک تکنیکال ساپورت و یا مشاوره انجام وظیفه میکنم و در این فروم تبلیغات و یا خرید و فرش ممنوع میباشد . شما میتوانید با شرکت تماس بگیرید و هرگونه سوال فنی خود را در اینجا با بنده و دیگر دوستان مطرح نمایید. عذر خواهی میکنم ولی باید به مقررات پایبند بود.
سلام مهندس امیر
راهی نداره که بتونید pc-3000 قدیمی منو اپدیت کنید؟
البته دستگاه رو از شما نخریده بودم.مال 60سال پیش است.
خسته شدم مثل یه بی خاصیت اونجا افتاده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
خیر متاسفانه
باسلام وآرزوی سلامتی دوستان
هارد مکستور 500 گیگ DiamondMax 22 با فریمویرmx15 S/N:9QM8WCKHدارم به جای هارد دوم ازش استفاده میکنم یک دفعه برای سومین بار کل درایور ان حذف شد. دوبار فرستادم گارانتی یعنی چند ماه کار میکنه بعد تومای کامپیوترغیب میشه ویکبار بعداز برگشت گارانتی اطلاعاتم دست نخورد بوداما دفعه دوم که ازگارانتی گرفتم همه اطلاعات پاک شده بود. اما دیروز برای بارسوم هین مشکل نشناختن هارد پیش امد. ایا امکان داره بعد دو بار تعمیر دوباره خراب بشه اگه فریمور ابدیت کنم درست میشه یا برد عوض کنم دیگه گارانتیش هم تموم شده ماندم که چه کار کنم .سیستم هم نمشناسدش چطور بفهمم فریمورش ورژن چنده /لطفا کمک کنید.ممنون
باسلام وآرزوی سلامتی وخوشی دوستان
هارد مکستور 500 گیگ 7200.11DiamondMax 22 با فریمویرmx15 S/N:9QM8WCKHدارم به جای هارد دوم ازش استفاده میکنم یک دفعه برای سومین بار کل درایور ان حذف شد. دوبار فرستادم گارانتی یعنی چند ماه کار میکنه بعد تومای کامپیوترغیب میشه ویکبار بعداز برگشت گارانتی اطلاعاتم دست نخورد بوداما دفعه دوم که ازگارانتی گرفتم همه اطلاعات پاک شده بود. اما دیروز برای بارسوم هین مشکل نشناختن هارد پیش امد. ایا امکان داره بعد دو بار تعمیر دوباره خراب بشه اگه فریمور ابدیت کنم درست میشه یا برد عوض کنم دیگه گارانتیش هم تموم شده ماندم که چه کار کنم .سیستم هم نمشناسدش چطور بفهمم فریمورش ورژن چنده /لطفا کمک کنید.ممنون:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
به تایپیک زیر سر بزن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=301891
سلام/
اون مطالب رو خونم برای احیای هارد اشاره شده که ویندوز اورجینال بدون دستکاری باشه/ اما هارد من هارد دوم بوده وویندوز ندارد/ ایا با عملیات احیا وتهیه برد، هارد درست میشود.ممنون.جواب
سلامنقل قول:
خودتون هم میتونید درستش کنید اگرم تا الان دادید به گارانتی وقتی پس گرفتید حتماً فرمور رو آپدیت کنید تا دیگه اینطوری نشه.
سلام
من مدار حاضری لازم دارم تا هاردمو احیا کنم و در شهر مهاباد هستم ووسایلش گیرم نمی یاداقا حمیدمیتونیدمدار تست شده رو برام بفرستی وبا ذکر قیمتش .ممنون
سلام دوستان
راجع به این پیغام خطا که نمیزاره سکتور اسمارت ساخته بشه ، راه حلی پیدا نشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در صورتی که هارد شناخته نمیشه و اگر هم شناخته بشه ویندوز نصب نمیشه راه حل چیه ؟ لطفا اگه آدرس یا راه نمایی بدین متشکر میشم :11:
سلامنقل قول:
همیشه مشکل در فرم ویر نیست که بتوان از این دستورات استفاده کرد .
عزیزم شناخته نشود بر میگردد به مشکلات فریموری {در صورت اطمینان از برد}نقل قول:
اگر شناخته میشود اما ویندوز نصب نمیشود بر میخورد به مشکلات مدیا.
خیلی حدس وگمان میشه زد.
مثلا کجای نصب وندوز گیر میده یا اصلا بوت میشه.و خیلی چیزهای دیگر.
سلام ممنون که از کمکتنقل قول:
مشکل مطمئنا از هارده چون روی یه ماردبرد دیگه هم همین مشکل رو داره!
وقتی ویندوز ویستا نصب میکنی اصلا هارد شناخته نمیشه ،
وقتی سرویس پک 3نصب میکنی صفحه ی آبی برای انتخاب درایو مورد نظر میاد ولی وقتی درایو مورد نظر رو انتخاب میکنی هنگ میکنه و وایمیسته .
در موردمشکلات فریموری و مدیا هم قبلا بهشون برنخوردم و اطلاعات راجع بهشون ندارم ، لطف میکنی اگه اطلاعات بدی یا درصورت امکان آدرسی بدی که توش توضیحات راجع به این دو مورد باشه !
هارد شما بدسکتور دارد.نقل قول:
با نرم افزار hdd regenarator تحت بوت بدسکتور گیری کنید مشکلتان حل میشود.
سلام دوست من و با تشکر از جناب آقای گرجینقل قول:
اجازه میخواهم یک مقدار مشکل را باز کنم با طرح چند سوال .
من فکر میکنم بهتر باشد شما چند تست اولیه انجام بدهید!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته همانطور که دوست عزیزمان آقای مهران گرجی فرمودند نرم افزار HDD Reg هم خوب است
1- آیا هارد در بایوس شناسایی میشود؟
2- آیا ظرفیت و مدل هارد درست است؟
3- آیا در زمان بالا آمدن سیستم پیغام خاصی مبنی بر خرابی این هارد مشخص دریافت نمیکنید؟
4- آیا هارد بعنوان هارد دیسک دوم در یک سیستم سالم در اپریشن سیستم قابل رویت است؟
5- تمام پارتیشن ها در وضعیت هارد دوم باز میشوند؟
6- وضعیت هارد در قسمت Disk Managment به چه صورت است؟
شما ممکن است چندین مشکل داشته باشید؟
1- ایراد در MBR هارد
2- ویروس
3- نداشتن درایور ICH جهت برقراری ارتباط سالم با هارد
4- کانفلیکت سخت افزاری ( مانند مشکل بعضی مادربرد ها با هارددیسک های جدید مثلا" وسترن دیجیتال)
5- داشتن بدسکتور
6- خربی سیستم عامل و یا سی دی مربوطه با یک سیستم عامل دیگر چک کنید.
و....
نمیتوان به سادگی قضاوت کرد باید تست کنید.
آقا این برد ttl رو کجا باید تهیه کرد برای احیای هارد؟؟
کمک شهرستان هستم
برد ttl اصلی که چند لایه است. و جزو قطعات pc3000 هم میباشد را مهندس رضا امیر دارند.نقل قول:
البته مهنهدس امیر برد smd را دارند و اطمینانی است اما قیمتش کمی بالاست.
من خودم روی وسیله های pc3000 داشتم اما برای یکی از همکارام ازش خریدم.
باش تماس میگیری پ.ل ولریز میکنی و پست میکنه.
البته اگر هنوز هم داشته باشند.
ihh-co.com
با سلام .
کمک فوری .
من یه هارد 300 آی دی ای سامسونگ دارم واسه حدودا 5 سال پیشه .
امروز که سیستم رو روشن کردم درایوی رو که مربروط به این هارد بود رو وقتی خواستم باز کنم پیغام فرمت می داد .
هر چقدر باهاش ور رفتم فرقی نکرد . حتی رو سیستم دیگه هم تست کردم .
در آخر هم مجبور شدم فرمت کنم . گفتم با برنامه های بازیابی اطلاعات برمی گردونم اطلاعاتم رو . چون قبلا هم برام پیش اومده .
وقتی فرمتش کردم از کل 300 گیگ 31.5 گیگ رو میشناخت .
اون 31.5 گیگ رو بخش هایی رو برگردوندم ولی هر کار کردم بقیه رو نمی شناخت .
تو جابجایی ها از این سیستم به اون سیستم که تست کنم ببینم درست می شه یا نه یه هو که خاموش کردم دیگه بالا نیومد .
یعنی اصلا روشن نمی شه . وقتی برق پاور رو هم بهش وصل می کنم دیگه روشن نمی شه .
از دوستان ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه .
با تشکر .
جواب شما را در فروم تعمیرات هارددیسک دادم دوست مننقل قول:
با سلام وخسته نباشید
یه هارد سیگیت 250 گیگ دارم اگه سرعتش خیلی پایینه وبعد از فرمت وپارتیشن هم سرعتش پاینه خیلی دیر میاد بالا به عنوان هارد دوم هم سیستم رو کلا فلج میکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون.
موردی نیست علتش اینه که تازه واردین اینجا مربوط به مشکلات فریموری{عدم شناسایی هارد} میباشد.نقل قول:
سوالتان را در این تاپیک قرار دهید تا مهندس رضا امیر شما را راهنمایی کنند.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=176530
اساتید کمکککک!
این سری هر کاری می کنم هاردم رو توی هایپر ترمینال نمیشناسه.
یعنی نمیتونم با هارد ارتباط برقرار کنم و هر چی رو کیبورد می زنم چیزی تایپ نمیشه!
یه هارد دیگه رو هم که سالمه باز کردم و تست زدم، اون هم نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
امکانش هست مدار TTL مشکل پیدا کرده باشه؟مدار تو Device Manager داره درست کار میکنه
آقا درست شد!!!!!
می دونید مشکل از کجا بود؟؟
کارت ویزیت رو نباید زیرش می ذاشتم!این کار رو نکردم بر عکس همیشه تمامی دستورایی که انجام میداد می نوشت! ( مثلا Diagnostic mode و بقیه مراحل رو کامل مینوشت الان داره چی کار می کنه!!)
شما اول کارت رو میزارید تا اسپین حرکت نکنه. قبل از دستور u باید برداری.نقل قول:
تا الان نزدیک به 20 بار هاردهای من پریدن ، اما هیچ موقع به این مشکل نخورده بودم که کارت ویزیت باعث بشه کار نکنه.نقل قول:
همیشه طبق آموزش میرفتم جلو و هر جا تو آموزش گفته شده بود کارت رو در بیارید در می آوردم.اما این سری از همون اول کارت رو در آوردم تا اتصال با هایپر ترمینال برقرار شد:10:
سلام
دوستان من هاردم سیگیت هستش و مشکل دیتکت نشدن داره حالا میخواستم ببینم کسی از دویتان هست که بتونه برام درستش کنه ؟
یا کسی هست این قطعه که باهاش هارد رو درست میکنند رو بهم بده ؟
ادرستون کجاست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام
من 1 هارد مکستور Diamond Max plus 9دارم که سیستم هارد میشناسه اما مقدار آن را 0 نشان میده این روشی که شما فایل آموزشی آن را گذاشته رو هارد من هم جواب میده یا نه ؟؟؟
من سمت شرق هستم تهران نو کارم غرب سمت توحید دانشگام شماله سمت ونک :31:نقل قول:
سلام دوست عزیز.
این شرکت رو p30world هم تبلیغشو میکنه.
مهران رایانه.کد:http://www.ihddc.net/iran_hdd_clinic_farsi.php?id=1
کارش حرف نداره و pc-3000 اورجینال هم دار.
آهان اینجارو میگی؟نقل قول:
من زنگ زدم گفت 160 هزار میگیریم درست میکنیم ...:31:
یا اینکه میتونی پست کنی برام من برات درست کنم :31:.
پیغام.