فکر کنم باید با لانچر بری تا سیو کنه.نقل قول:
Printable View
فکر کنم باید با لانچر بری تا سیو کنه.نقل قول:
من این بازی رو نصب کردم ولی بعد از 2 دقیقه بازی کلا از بازی می پره بیرون .... مشکلم چیه ؟ هنگ نمی کنه می پره بیرون ... معمولا ضعف سخت افزاری بازی هنگ می کنه .... (کارت گرافیک و سی پی یو و رمم بالاتر از می نیمم لازم بازی هست)
خوب این ابر شاهکار هم همین الان به پابان رسید
اخر بازی فوق العاده بود
گرافیک و عظمت final boss و بعد از اون اون cutscene بازی جدا ستودنی بود !
موزیک انتهای بازی به خصوص credits هم خیلی قشنگ بود
یک شخصی هم به اسم امیر ابونوری نژاد توی قسمت testers بود که نمیدونم ایرانی بود یا نه
اخر بازی هم jack و thane کشته شدن
که jack رو با این که ماموریتش رو انجام داده بودم اما loyal نداشت و تو اولین ثانیه های cutscene مرد تو موتور خونه
thane هم loyal داشت اما که یک چیزی رفت تو بدنش کشتش که هر 2 توی cutscene بودن قبل از این که بچینم افراد رو
اخرش هم باحال بود که میشد برگردی توی normandy و با اعضا صحبت کنی که هر کدوم از اون لحظاتی که اسیر شده بودن میگفتن
بازی واقعا شاهکار بود !
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی من فقط 2تا فایل اجرایی دارم یکی MASS EFFECT 2 و MASS EFFECT 2 config
كاملا موافقم...نقل قول:
احتمالا شما هم مثل من نتونستيد كه اپگريدهاي نرماندي رو تكميل كنيد...اخه در اين صورت يه چند نفري ميميرن...
صفحه قبل رو اگه نگاه كنيد در اين مورد توضيح دادم...:11:
دوست من...به محل نصب بازي بريد و اونجا نگاه كنيد ...احتمالا اين گزينه اي كه اقا سينا ميگه اونجا هست...نقل قول:
منم همين مشكل رو داشتم كه اونجا پيداش كردم...:10:
بلاخره من هم تموم کردم بازی رو(من 1 این بازی رو بازی نکردم فقط2 رو بازی کردم واقعا شاهکار بود)
دفعه اول یکبار رفتم تالی مرد..اعصابم بهم ریخت جون از این تالی خوشم میومد:31: یکبار دیگه لود قبلیمو اوردم سفینه رو اپگرید کردم..ایندفعه تالی نمرد:10: تو ادامه بازی هم 4 تا کشته دادم..فقط هم با تالی رومانس داشتم..این میراندا هم هر کاری کردیم پا نداد.:11:
سلام
منم بازیرو تموم کردم :40:
همه زنده موندن:5: قبل از ماموریت آخر خود میراندا اومدو ...(:10:):21:
تو ME1 اشتباه کردمو رفتم طرف لیارا (اشلی از دستم پرید!) اما این دفعه دیگه اشتباه نکردم :31:
در کل یکی از بهترین بازیهای جهان بود ولی حیف که XP دادنش مثله ME1 نبود!؟
من همچنان با DLC ها بازیو ادامه میدم ، الانم دارم Kasumi رو دانلود میکنم:20:
با تشکر:11:
شما باید ماموریت یکی از دو نفر که دعواشون میشه رو بذاری آخر بری که درجه ی paragon به حد مناسب رسیده باشه .نقل قول:
و اگر وفاداریشون از دست بره فقط با paragon کامل میتونی اونا رو برگردونی که کار خیلی سختیه .
اقا این بازی را چجوری باید انجام داد من اول هاشم که تازه بهش یک سفینه دادن
چند تا پروب هم پرت کردم تو سیاره های دیگه
چجوری باید بازی را شروع کنم؟کدوم سیاره باید برم ؟
چجوری از کشتی پیاده شم؟
شما یه سرچ اگه تو نت بکنی سیاره های مسکونی رو پیدا می کنی.که معمولا توش zero element که کمیاب ترین ماده ی کهکشان هست زیاد یافت میشه.من که یکش رو بازی نکرده بودم خیلی با بازی حال کردم.بازی تا حالا به این با حالی ندیده بودم.
هر کار کردم آخر میراندا مرد .کسی میدونه چجوری باید انتخاب کنم تا همه زنده بمونن؟
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
آها راستی یادم رفته بود بگم سیاره های مسکونی اگه بری رو سیاده و سرچ رو بزنی می گه anamoly ditected .
من برای اولین ماموریتم جک رو نجات دادم همون زن کچله
یکی از ماموریت هاش نوشته پرونده های ایلوسیو من را بخون و افراد مورد نیاز را جمع کن
پرونده هاش کجاست
یکی راهنمایی کنه
بعد اون بی تربیتی یا بد دهنی جک را چجوری تغییر بدم؟
شما پاراگون ورنجرت در چه حالتي بود؟ آپگريد هايي كه انجام دادي چقدر بود؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش...
- باید به دنبال 4 نفر باشین (4 تا ماموریت Recruit رو انجام بدین): 2 مورد تو سیاره Omega و 2 مورد دیگه هم دو کهکشان دیگه, که یه نفرو فعلا پیدا کردین.نقل قول:
- تغییرش به صحبت کردن خودتون برمیگرده.
در مقابل صحبت های طرف مقابلتون چندین واکنش می تونین داشته باشین: در حالت عادی, دیالوگ های سمت راست بالا برخوردهای مثبت شماست که باعث افزایش نوار Paragon (آبی) میشه. دیالوگ های سمت راست پایین برخوردهای منفی شماست که باعث افزایش نوار Renegade (قرمز) میشه. دیالوگ های سمت راست وسط هم برخوردهای نه مثبت و نه منفی حساب میشه. (بی طرفانه)
جلوتر به جاهایی میرسن که علاوه بر دیالوگ ها و برخورد های مثبت و منفی می تونین موارد مثبت تر و منفی تر هم داشته باشین. موارد مثبت تر, موارد دست چپ بالا حساب میشه و رنگشون آبیه و موارد منفی تر هم موارد دست چپ پایین حساب میشه و رنگشون قرمزه.
جملات مثبت تر وقتی باز هست که Paragon به اندازه کافی داشته باشین. جملات منفی تر هم وقتی باز هست که Renegade به اندازه کافی داشته باشین.
چند سایت مختلف به DLC جدید این بازی به نام Kasumi - Stolen Memory امتیاز دادن . از جمله گیم اسپات که امتیاز 6.5 داده و همین طور IGN که امتیاز 7.5 داده. کلا امتیازهای خوبی نگرفته.
من الان دوباره می خوام یه بار دیگه بازیو برم حالا نمی دونم این DLC رو بگیرم یا نه. حجمش خیلی بالاهه و گرفتنش واقعا سخته. حالا نمی دونم واقعا می ازه اونو بگیریم یا نه.
اگر یه نفر که اینترنت خیلی پر سرعت داره می تونست اونو فشرده کنه و برای دانلود بذاره خیلی خوب می شد. چون دانلود حدود 1 گیگ خیلی سخته با توجه به اینکه اینترنت پر سرعت هم بعضی ها ندارن و باید از جایی دانلودش کنن. برای فروش هم فکر نکنم بیاد.
سلام دوستان
روی gtx 260 چند فریم میده؟
اقا من اینو دانلود کردم اما وقتی لود می کنی واسه نصب یه اینستالر میاد و میره و دیگه خبری نیست
یعنی 990 مگ کشک؟
این قسمت هم مثل قسمت اول چند پایان مختلف داره؟
برای رسیدن به هر پایان چجوری باید عمل کنیم؟
نه !! کلأ یک پایان داره . ولی آمادگیتون برای انجام مأموریت و همچنین مأموریت های فرعی که انجام دادین ، باعث می شن که کاراکتر هاتون زنده بمونند و یا بمیرند.نقل قول:
آره.فک کنم دو تا پایان داشته باشه.یکی اینکه شما زنده می مونید و دیگه این که میمیری.اینو خودم خوندم از تو نت .نقل قول:
فکر کنم که اون پایان عصر اژدها بود!! :دی در masseffect تنها کسی که حتمأ زنده می مونه ، خود sheperd هست و سایر افراد ممکنه که بمیرند!!نقل قول:
نه البرز جان.شپرد هم ممکنه بمیره.اگه سفینه کاملا آپگرید نشه اونم میمیره.نقل قول:
سلام
من با اين بازی خيلی حال کردم :دی
1 بار رفتم 4 نفرام مردن دارم يه بر ديگه ميرم آخراشم!
بازی جالبيه !
من با این زنه صورت ابیه اریا صحبت کردم حالا تو ژورنال نوشته
برون تو ایستگاه پرتاب و برو به محل مخفيگاه Archangel
حالا این مخفيگاه Archangel کجاست؟؟دقیقا بگین
چون من m را یمزنم راهنمایی نمیکنه
شما کلا ماموریت هایی که دارین رو اگه بری روی عرشه ی سفینه و نقشه ی کهکشان رو باز کنی و از mass relay استفاده کنی اون ماموریت های جدیدی رو که برات ایجاد شده رو نشون میده باید کجا بری.البته بگم که این ماموریت ها باید اصلی باشن اگه اشتباه نکنم.برای ماموریت های فرعی هم باید تو assignments بری توش نوشته کجا باید بری.
فک کنم با m جایی که نقشه نباشه.اگه نگهش داری فقط جهت objective اصلی رو نشون میده.بازم مطمإن نیستم.شما m رو نگه دار ببین میشه یانه.
شما بگرد یک جا چند تا سفینه رو زمین هست با یکی از این یارو هایی که چند تا چشم دارن.با هاش صحبت کن می برتت یک جایی بعد هم باید یک تعداد بکشی و (arcangle(garrus رو پیدا کنی:20:نقل قول:
تو اين بازي mass effect 2 خيلي حرف هاي ضايع زياد ميزنن نسبت به اون يكي بازي ها .حالا چند تا از اين حرف ها واصطلاحات رو هر كي ميدونه بگه حالا من چند تا شو بگم
kick the ass
nail the ass
right on your ass (توسط grunt)
shit
damn on you
----
go to hell
what the hell was that?
,.....
غلط املايي هم اشكالي نداره . من چند تا ديگه ميدونستم يادم رفت. شما يه چند تا اضافه كنين. اما به نظر من بي ادب ترين فرد jack هستش.
میشه بیشتر از این داستان بازی رو لو ندین؟؟؟؟نقل قول:
:13::13::13:
دوست سبز من دیگه اینو همه میدونن.این که لو رفتن نیست.نقل قول:
پس شما هم رنگ سبز دوست داری برادر؟نقل قول:
:10::10:
آقا من شرمندم.
شما منو ببخش.
آخه خودمم هنوز اینو بازی نکردم.
از وقتی heavy rain و gow 3 اومده از کارو زندگی افتادیم.
:41:
اینجا کسی لینک های تمام dlc های نسخه ی 2 این بازی رو نداره؟
من دارم ولی رپید شر هست و چون 800 مگ هست نمیشه دانلد مرد باید عضویت پولی رپید شر رو داشتنقل قول:
خوب اشکال نداره .من اکانت پریمیوم دارم میتونم دانلود کنم .اگه لینک داری لطفا بذار.:10:
یه سوال
اخر بازی وقتی چند نفر از رفیقامونو به فلاکت میرسونیم
زمانی که شماره بعدی بیاد ما هم سیو گیم شماره 2 رو بندازیم بعد اون رفیقان باز به فلاکت رفتن
چشم تا شب میزارم ولی پس من چی؟:41::31:نقل قول:
بله ، تمام کارهایی که کردی تاثیر داره!نقل قول:
مثلا من تو ME1 بین کیدن و اشلی ، اشلی رو انتخاب کردم و wrex رو هم کشتم ! این کارا تو ME2 یه جاهایی از بازی رو تغییر داد!:5:
خوب امدیم تو شماره بعدی یه کاراکتر که ما تو شماره قبلی ناک اوت کردیم و کشتیم یار و رفیق کاپیتان شفرت بشهنقل قول:
این طوری که نشد
من 5 تاشونو کشتم
دوباره بازی کردم 6 تا شدن
:18::18:
سلام چطری میتونم سفینرو اپدیت کنم؟
باید اول تو سیاره ها سرچ کنی و مواد لازم رو بدست بیاری بعد بری تو اتاق اون رفیقت که سربازه و دکتر مورلین هم پیششهنقل قول:
ببین مثلا اگه تو این بازی میراندا مرد و جیکوب زنده موند در شماره بعدی میراندا نیست و جیکوب معاونت هست. اگه زنده موند میراندا خودش معاونه.نقل قول:
چه باحالنقل قول:
یعنی خود بازی طوری تنظیم میکنه که اگه طرف مرده باشه یکی دیگه رو جایگزینش کنه
خوب باید دوباره از اول بازی کنم و کاراکترهای اصلی رو حفظ کنم البته کاراکترهای قشنگش :27::27: